Τι ψευδώνυμο (ή ψευδώνυμα) θα θέλατε να είχατε, αν έχετε "δεύτερες σκέψεις" γι αυτό που τελικά επιλέξατε.. Φυσικά μπορεί και να παραμένει το ιδανικά καταλληλότερο αυτό που έχετε και να μην θέλετε άλλο στη θέση του.
Εγώ είδα ένα κανάλι συνδρομητή στο YouTube με ένα νικ που μου άρεσε και σκέφτηκα ίσως να άλλαζα, αν μπορούσα -που δε γίνεται- με το Red_Κάτι. Ήταν: dark_corner. Αποπνέει ένα είδος μυστηρίου αυτόΜπα, μια χαρα μ αρεσει αυτο που εχω.
Εμένα πάντα τα νικ μου ήταν εμπνευσμένα από ηρωίδες βιβλίων, κόμιξ, ταινιών, τραγουδιών κλπ
Αυτή την εποχή, θα διάλεγα το
Lucy van Pelt
με αυτό το άβαταρ
...ο πρώτος που τα έφερε ήταν ο Κορωναίος (Κέφαλος-Κορωναίος) στο μαγαζί που ήταν πίσω απο την Κλαυθμώνος...τα είχα πρωτοδεί εκεί και ο Κορωναίος τα έλεγε νάϊκι και είχα εντυπωσιαστεί τοτε θυμάμαι...
...εγώ άν θα έκανα προφίλ αυτή την περίοδο θα χρησιμοποιούσα το ψευδώνυμο "ΚόρτοΜαλτέζε"...αυτό...δεν ξέρω αλλά αυτή την περίοδο νιώθω να ταυτίζομαι με αυτόν τον θρυλικό και μυστηριακό ήρωα των νοτίων θαλασσών και την τοσο έντονη και επικίνδυνη καθημερινότητά του...καθημερινότητα πνιγμένη μέσα στην αρμύρα της ζεστής νότιας θάλασσας, των υγρών παλιών ξύλων στα ύφαλα των παλιών σκουνών, που σχεδόν σάπια υποστηρίζουν με αυταπάρνηση τα παλιά και τοσο γενναία αυτά σκαριά...απέραντες θάλασσες και σκοτεινά μπάρς πνιγμένα στον καπνό του ταμπάκου και στη βαρειά μυρωδιά του ιδρώτα, του καθαρού οινοπνεύματος και του φτηνού αρώματος απο τα φιδίσια κορμιά των κρεολών, που στην προσπάθειά τους να κερδίσουν κανένα ασημένιο δολλάριο απο τους μεθυσμένους ναυτικούς και τους λογής-λογής τυχιδιώκτες, λικνίζονται λάγνα και με χάρη ξοδεύοντας μεγαλόπρεπα τις φτηνές ζωές τους..."ΚόρτοΜαλτέζε" λοιπόν θα επέλεγα να ψευδονομάζομαι αυτή την περίεργη και ύποπτη περίοδο...
Εγω δεν εχω αλλα nicks... τα εχω βαλει ολα εδω μεσα, 7 τον αριθμο...αρσενικα και θηλυκα. Ψαξτο, ψαξτο δεν θα το βρεις...
Παράθεση:
Αν δεν είχατε το ψευδώνυμο που έχετε...
Σχόλιο # 1 από Red_SeasonΤι ψευδώνυμο (ή ψευδώνυμα) θα θέλατε να είχατε, αν έχετε "δεύτερες σκέψεις" γι αυτό που τελικά επιλέξατε.. Φυσικά μπορεί και να παραμένει το ιδανικά καταλληλότερο αυτό που έχετε και να μην θέλετε άλλο στη θέση του.
Εγώ είδα ένα κανάλι συνδρομητή στο YouTube με ένα νικ που μου άρεσε και σκέφτηκα ίσως να άλλαζα, αν μπορούσα -που δε γίνεται- με το Red_Κάτι. Ήταν: dark_corner. Αποπνέει ένα είδος μυστηρίου αυτό![]()
Εγώ όσες φορές και να το αλλάξω πάντα στο τελος καταλήγω σε κάτι Διαβολικό
Το "μπελετσα" διαλεχτηκε οταν ημουν 20 σε μια κριση ματαιοδοξιας, φιλαυτίας και ναρκισσισμου.
Εαν εφτιαχνα προφιλ τωρα, μαλλον θα επελεγα το "Rubik's Cube".
Μπορεις νομιζεις, να συνθεσεις τις πλευρες μου?
Εμένα το νικ σου, συνειρμικά μου φέρνει στο μυαλό την ταινία "La Grande Bellezza", οπότε πάντα σε φαντάζομαι με φόντο την Piazza del Popolo.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Arxontoula_
με αυτό το άβαταρ
α! ωραιο θεμα κι αυτο...
αλλα αμα βαλω και τριτο στα καπακια ...νομιζω θα φαω κοκκινη...
"Αν επιτρέπονταν πάλι τα άβαταρ .. ποιο θα διαλέγατε ;"
Χμμμ... θα διάλεγα το diplomatissa.
...κορυφαίο το "αγάπη μου ουά-ουα"!!! ...μάλλον μαγειρεύεις κατι πολυ νόστιμο και λιχουδιαστό εκεί στη κουζίνα σου και η δημιουργία αυτή με τη δημιουργικότητά σου και την έμπνευση που έχεις σήμερα γράφεις κυριολεκτικά!!! ...είσαι επίσης και εσύ μια θεά!!! ...η ποδιά σου επίσης θεϊκή!!! χοχοχοχοχοχοχοχοχο
...μάρω κοντού που θαυμάζει την πεθερά της ενώ εκείνη προβάρει μια γούνα και της λέει "...μάμμα μάμμα μα του σεϊ ούνα μπελέτςσσα"!!! ...και η πεθερά απαντά ..."άει στο διάλο μωρή βελέτζα είσαι και φαίνεσαι"!!! χοχοχοχοχοοχοχ
...φυσικά το σχόλιό μου/χιουμοριστικό κειμενάκι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την δική σου ομορφιά μικρή, ματαιόδοξη ομορφιά μας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alisida
Ε.. Να μην αποκαλυφτουμε μαρτυρωντας τα υπολοιπα ψευδονυμα !!Αν δεν ημουν η αλισιδα,θα λεγομουν οπως λεγομαι στο καναλι μου του yt και του flickr..Αλλα δεν το μαρτυρω
![]()
...Παντως το αλισιδα ηταν κυριολεκτικα της στιγμης ,δεν το πολυσκεφτηκα ...Το τι μηνυματα συμπαραστασης πηρα τον πρωτο καιρο,δε λεγεται ,,...καποιοι νομισαν οτι με εχουν φυλακισμενη χαχαχαχαχαχα!!!.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Arxontoula_Εμένα πάντα τα νικ μου ήταν εμπνευσμένα από ηρωίδες βιβλίων, κόμιξ, ταινιών, τραγουδιών κλπ
Αυτή την εποχή, θα διάλεγα το
Lucy van Pelt
με αυτό το άβαταρ
στα social media