Το εχουν στο αιμα τους Παραλια. Καλη χρονια
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Paralia48
τέλεια μουσική !!
Η κοπέλα μ΄αρέσει πολυ πώς το χορεύει. Αυτός ρε Αχινέ...πώς να το πώ; Πολύ κουνιέται ρε παιδί μου!
Αυτοί οι επαγγελματίες πολύ...κουνάνε γοφούς, καρπούς, αγκώνες, ώμους...δηλαδή τελείως ...ξεκλειδώνονται.
Εμένα που είμαι λάτρης του χορού, αλλά ερασιτέχνης, δε μ΄αρέσει αυτή η κίνηση αντρών. Θα ψάξω να βρω κάτι καλό...
Σιγα βρε Λαμπραντ ,σε περναω μια δεκαετια και ακομη ετσι χορευω. Καλη χρονια
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από lamprandαχ να χα τα νειάτα μου θα χόρευα έτσι τώρα ! χρόνια πολλά !
https://www.youtube.com/watch?v=8GyR38YnGPs
https://www.youtube.com/watch?v=hJP3fhan75o&list=RD5nEYf5bCDoA&index=4
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Nikola-s
Δεν το έχω γμτ με τον χορό.Ζεϊμπέκικο και πάλι ζεϊμπέκικο.Μου αρέσει να βλέπω θηλυκό να χορεύει και να το απολαμβάνω.Εκεί κάνω τρέλα πραγματάκια.Υπάρχει πιο όμορφος χορός από ένα γοητευτικό θηλυκό να χορεύει ? :-)
βρε Νικόλα χρόνια πολλά!
Ακριβώς το ίδιο λέω και γω με το αρσενικό! Δεν υπάρχει κανένα θέαμα πιο ερωτικό από τον άντρα που χορεύει!!! Εμένα με τρελλαίνει ο αντρικός πεντοζάλης!!!
Αλλά μ΄αρέσει το χασάπικο, ο συρτός, ...όλα !
Ειδικά το ζειμπέκικο δε μου φαίνεται ερωτικός χορός. Είναι πολύ συναισθηματικός και μοναχικός. Ένας μιλά με τον εαυτό του, όταν χορεύει ζειμπέκικο.
'΄Όσο για το γυναικείο ή αντρικό, εδώ δε χωράει διαχωρισμός φύλου. Εδώ μιλά η ψυχή.
Κάποτε, τα χρόνια των γονιών μου, ρεμπέτικα άκουγαν και χόρευαν τα ...κακά παιδιά και όχι οι κοπέλες. Κάπου και ο πατερούλης μου, όταν ήμουν μικρή δε μας πήγαινε οικογενειακώς σε μπουζουξίδικα. Στο σπίτι όμως χορεύαμε. Μια φορά σηκώθηκα δημοσίως και χόρεψα ζεϊμπεκικο, ήμουν 20 και από τότε ο πατερούλης δεν ελεγε κάτι, γιατί κατάλαβε ,ότι το είχα ανάγκη και το ήθελα πολύ ! Ένοιωθε τον νταλκά μου. Χορευε και αυτος
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από SouryaΤο εχουν στο αιμα τους Παραλια
. Καλη χρονια
δε σου φαίνεται λίγο πως παρακουνιέται;
Ο άντρας δεν πρέπει : να λικνίζει τη μέση του, να σπάει ...χαριτωμένα τον καρπό του, να κυματίζει θυληπρεπώς το άνω άκρο του. Έτσι αρέσει σε μένα , δεν ξέρω πόσο δεσμευτικό είναι για έναν άντρα, αλλά ΕΤΣΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ!
Δες αυτόυς: Ρούμπα χορεύουν,έψαξα να βρω έναν ανδροπρεπή χορευτή,.Η μουική δεν είναι τόσο καλή και δεν έχει τόσα κουνήματα, αλλά ο χορευτής αυτός είναι σίγουρα καλύτερος
https://www.youtube.com/watch?v=W2PNJRshJbU
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από SouryaΣιγα βρε Λαμπραντ ,σε περναω μια δεκαετια και ακομη ετσι χορευω
. Καλη χρονια
έκανα λ'αθος και έβαλα δυο βιντεο . για πατήστε όχι στην εικόνα αλλά απο κάτω στην πιο κοντή απο τις δυο διευθηνσεις .
αν το βάλετε στο γιου τουμπ θα σας παίξει πολλά τέτοια και έχει και με άλλους χορευτές .
αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι και επαιζαν όργανο και τραγουδούσαν και χόρευαν .
όπως φανταζόμουν εμένα ρε γκαμώτο όταν μάθαινα σαξόφωνο . αλλά στο τέλος ούτε αυτό δεν έμαθα ...#@!.<ο
Πονηρουλα . Κατι τετοιο θελεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Marie_Claire
Ωραίος ο χορός! Εμένα τώρα με την καραντίνα πιο πολύ αυτό μου λείπει!
μα αυτό είναι τώρα στην καραντίνα που το έχουμε...παρακάνει (μην το πω πιο ωμά).
Τι άλλο να κάνεις; Χορό, διαβασμα,κομπιουτερ, νοικοκυριό και ξανά χορό
Για βάλε μουσικούλα και ξεκίνα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media