Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Παραμονές Χριστουγέννων, η σχολή χορού των κορασίδων θα δώσει μια παράσταση και θα πάω να θαυμάσω από κοντά, τον κόπο της, μεν, μικρής στο χιπ χοπ, της, δε μεγάλης στο οριεντάλ.
Σημ. Η μεγάλη, που είναι σαν σανίδα σιδερώματος, έχω μια απορία τι ακριβώς θα κουνάει στο οριεντάλ, γιατί δεν κάνει καμία πρόβα μπροστά μου, επειδή ντρέπεται!!!
Μου αρέσει +
Sourya
# 11στις 14/12/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια χαρα ,γιατι πιο κοντα καιγεσαι
Παράθεση: Σχόλιο # 7 από achinos
επειδή εμένα μ αρέσει να χορεύω με αγόρια... από κοντά
Παραμονές Χριστουγέννων, η σχολή χορού των κορασίδων θα δώσει μια παράσταση και θα πάω να θαυμάσω από κοντά, τον κόπο της, μεν, μικρής στο χιπ χοπ, της, δε μεγάλης στο οριεντάλ.
Σημ. Η μεγάλη, που είναι σαν σανίδα σιδερώματος, έχω μια απορία τι ακριβώς θα κουνάει στο οριεντάλ, γιατί δεν κάνει καμία πρόβα μπροστά μου, επειδή ντρέπεται!!!
Στο οριεντάλ, αν κάνουν tribal, δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα έξτρα για κούνημα
είναι "ανακατεμένο" είδος οι τραϊμπαλιές, αλλά φεύγει πολύ απο το γνωστό τσιφτετελο-οριεντάλ
https://www.youtube.com/watch?v=JUGQlqkYl0cΤο κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
στα social media