Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

εταιρείες - πυραμίδες

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Hrakleitos3

# 61 στις 19/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

αγνοώ παντελώς την εταιρεία αυτή,οπότε δε θα πάρω θέση...

για τις amway και herbalife ξέρω...

στο σχόλιο 12 που έχω το βιντεάκι,λίγο μετά το τέταρτο λεπτό έχει τις χειρότερες εταιρειες - πυραμίδες

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από alisida
Νομιζω παρ ολα αυτα,οτι η avon ειναι η μονη εταιρια δικτιακου μαρκ που διαφερει ..Δηλαδη δε στηριζεται μονο στις εγγραφες αλλα (περισσοτερο θα ελεγα ) στα προιοντα ...Εχω φιλες που γραφτηκαν μονο για να πουλανε και να συμπληρωνουν το εισοδημα τους με 100-200 ευρω το μηνα,χωρις να τις πιεζει κανεις να κανουν εγγραφες ...Το μιν της μηνιαιας παραγγελιας βγαινει ευκολα ,τα προιοντα ειναι πολυ καλης ποιοτητας και γνωστα,πουλανε σχετικα ευκολα ...(Δεν κανω διαφημιση,το λεω για να παρουσιαστει και μια αλλη πλευρα ,αν δηλ λειτουργησει καποιος εξυπνα και δεν μπει στη διαδικασια να κυνηγησει τα απιαστα ονειρα που του πουλανε ,μπορει να εχει ενα καθολου ευκαταφρονητο εισοδηματακι της ταξης των 100-300 ευρω μηνιαιως ).,

26-29-31

# 62 στις 19/12/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722
'Aρεσαν+: 0%
Και εγώ για την Amway ξέρω και από την καλη και από την ανάποδη...

Sivilla_I

# 63 στις 19/12/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Η καλοπροαίρεση

και η τυφλή εμπιστοσύνη δε με πείθουν.

Μου αρκεί η εντύπωση που έχει κάποιος οτι ανακάλυψε τη χρυσή φασολιά

γιατί δικαιούται να γίνει πλούσιος

γιατί είναι εκλεκτός

γιατί του παρουσιάζεται μια τρελή ευκαιρία

και μπροστά σε όλη αυτή την ηλιθιότητα που πνίγει το κεφάλι του (οχι, δεν είναι αφέλεια του καλοκάγαθου που εμπιστεύεται εύκολα, απλώς την έχει ψωνίσει με το χρήμα το εύκολο)

δεν βλέπει τίποτα.

Γι αυτό και δεν θα μου ανέβαινε κανένα αίμα στο κεφάλι με την ατιμωρησία 

της χέρμπαλ ή της όποιας.

Μου αρκεί η τιμωρία των "θυμάτων" σ' αυτή την περίπτωση.

Όταν σε βάζουν να χοροπηδάς σε καρέκλες

όταν σου διαφημίζουν αυτά που είναι να κάνεις και όχι αυτά που είναι να πουλήσεις

και συ τυφλώνεσαι απο την πολλή χαρά γιατί νιώθεις ο πρώτος του χωριού

ε ναι...καλά να πάθει όποιος!

καλημέρα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από Hrakleitos3

άμα κάτσω να σου γράψω πώς τιμωρήθηκε η χέρμπαλαϊφ στις ΗΠΑ,θα σπάσεις τον υπολογιστή σου...

καλύτερα να μη σου ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι πρωί πρωί...

καλημέρα κιόλας

όσο για τα θύματα που λες,άμα είσαι άσχετος με το θέμα,καλοπροαίρετος και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους επειδή δεν σου περνά από το μυαλό ότι θέλουν να σε εξαπατήσουν,δε θέλει και πολύ  να τη φας τη σφαλιάρα σου...

απλά,αν σταθείς τυχερός χάνεις τα λιγότερα δυνατά χρήματα...μετά την περιπέτειά μου,έσωσα σε βάθος χρόνου καμιά 10αρια γνωστούς ή γνωστούς γνωστών που παραλίγο να μπλέξουν...κάτι είναι κι αυτό...

Αρέσει στο μέλος 26-29-31

Ndreee

# 64 στις 19/12/2018
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 216

Δεν έχετε δει από WorldVenture να σας πέσει το σαγόνι με το επίπεδο ηλιθιότητας και IQ ραδικιού που αντιστοιχεί στο μυαλό αυτών που την ακολουθούν και την πιστεύουν... Εκεί να δείτε τι γίνεται...

Αρέσει στο μέλος Sivilla_I

Sourya

# 65 στις 19/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Α χαρα θα ξερω ,αλλα που τετοια τυχη

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Hrakleitos3

καλύτερα είσαι έτσι...

άμα γίνεις δισεκατομμυριούχος,δε θα ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά...

Hrakleitos3

# 66 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

οκ,έχεις δίκιο...

για μερικές μέρες υπήρξα απαράδεκτος...

με πιάσανε κότσο,έμαθα,προχώρησα...

όσο για τους χορούς,την πολλή χαρά επειδή νιώθεις ότι είσαι  ο έξυπνος της ιστορίας,ότι ανακάλυψες τη χρυσή φασολιά,είναι ακριβώς αυτό που συνέβη και στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια...

τότε που η λογική νικήθηκε από τον ακραίο λαϊκισμό που υποσχόταν μέχρι και ανάσταση νεκρών...και έβγαινε το μεθυσμένο πλήθος στις πλατείες και έστηνε χορούς και πανηγύρια,ονειρευόμενο επαναστάσεις και ανατροπές της αστικής τάξης...

χαίρομαι που με έπιασε κορόιδο μια πολυεθνική και μου έφαγε 90 ευρώ,αντί να με πιάσει κορόιδο ένα πολιτικό σκουπίδι που έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός της χώρας μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Sivilla_I

Η καλοπροαίρεση

και η τυφλή εμπιστοσύνη δε με πείθουν.

γιατί δικαιούται να γίνει πλούσιος

γιατί είναι εκλεκτός

γιατί του παρουσιάζεται μια τρελή ευκαιρία

και μπροστά σε όλη αυτή την ηλιθιότητα που πνίγει το κεφάλι του (οχι, δεν είναι αφέλεια του καλοκάγαθου που εμπιστεύεται εύκολα, απλώς την έχει ψωνίσει με το χρήμα το εύκολο)

δεν βλέπει τίποτα.

Γι αυτό και δεν θα μου ανέβαινε κανένα αίμα στο κεφάλι με την ατιμωρησία 

της χέρμπαλ ή της όποιας.

Μου αρκεί η τιμωρία των "θυμάτων" σ' αυτή την περίπτωση.

Όταν σε βάζουν να χοροπηδάς σε καρέκλες

όταν σου διαφημίζουν αυτά που είναι να κάνεις και όχι αυτά που είναι να πουλήσεις

και συ τυφλώνεσαι απο την πολλή χαρά γιατί νιώθεις ο πρώτος του χωριού

ε ναι...καλά να πάθει όποιος!

καλημέρα 

WhiteDemon

# 67 στις 20/12/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 31
Hrakleitos3 και συνεχιζεις να μιλας χωρις να γνωριζεις...εμενα και για μενα Δεν ειμαι ενοχη (μαλλον εσυ επεσες θυμα). Δεν ψαχνω για κορόιδα (μαλλον εσυ πιαστηκες κορόιδο) και σιγουρα δε νοιωθω να απειλουμαι! Θα αφησω το κομματι του μαρκετινγκ, δικτυακού ή μη (χρειαζονται καποια ετη σπουδων για να μπορεσουμε να αναλυσουμε και να κατανοησουμε αμφότεροι). Ενημερωτικα λοιπον, δεν ειμαι μελος? συνεργατης? ή οτι αλλο σε καμια εταιρεια. Εχω παρακολουθησει "σεμιναρια", "εκπαιδευτικα" κλπ. διαφορων εταιρειων (world ventures, LR, Herbalife, κα.) και εχω "ενημερωθει" απο διαφορετικους ανθρωπους για την καθε μια (για να βγαλω πιο ασφαλες συμπερασμα). Δεν θα πω ποια εταιρεία λειτουργει πυραμιδικα και ποια με πολυ καλο συστημα μαρκετινγκ, για ευνοητους? λογους. Θα πω ωστοσο οτι χρησιμοποιω προϊόντα απο 3-4 εταιρειες και σε καποιες περιπτωσεις, πραγματικα εχω σωθει! Δεν ξερω αν πηγες ή πηγατε (και για τους υπολοιπους "πολεμιους") για την "μεγαλη ιδεα" και για τα φραγκα. Δεν ξερω σε τι καλοθελητες πεσατε, αν και ποσο σας φλομωσαν ή ποσο ανεπαρκεις αποδειχτηκατε στο να κανετε κατι που δεν γνωριζατε ή δεν ηταν στα μετρα σας βρε παιδι, αλλα δεν ειναι ολα κι ολοι για το ιδιο καζανι Ελπιζω να ημουν ξεκαθαρη Ειπαμε ολοι εχουμε ( (_)_)3Πδα ) αποψη, αλλα να πω εγω την δικη μου, ας πουμε, για ιατρικα ή νομικα θεματα, ενω δεν γνωριζω πραγματικα το αντικειμενο...ξερω γω?

Sivilla_I

# 68 στις 20/12/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Αν σου κάνει καλό να συγκρίνεσαι

με κάποιους ψηφοφόρους

για να νιώθεις καλύτερα που πιάστηκες κότσος απο μια πολυεθνική

ε, μια χαρά τότε!

Βέβαια, η σύγκριση δεν στέκει, αλλιώς μπορεί κανείς να συγκριθεί με οποιονδήποτε βλάκα και να νιώσει καλύτερα.

Αλλά whatever.

(η χώρα σας χορεύει πάνω σε καρέκλες εδω και πολλά χρόνια. πάρα πολλά)

Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Hrakleitos3

οκ,έχεις δίκιο...

για μερικές μέρες υπήρξα απαράδεκτος...

με πιάσανε κότσο,έμαθα,προχώρησα...

όσο για τους χορούς,την πολλή χαρά επειδή νιώθεις ότι είσαι  ο έξυπνος της ιστορίας,ότι ανακάλυψες τη χρυσή φασολιά,είναι ακριβώς αυτό που συνέβη και στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια...

τότε που η λογική νικήθηκε από τον ακραίο λαϊκισμό που υποσχόταν μέχρι και ανάσταση νεκρών...και έβγαινε το μεθυσμένο πλήθος στις πλατείες και έστηνε χορούς και πανηγύρια,ονειρευόμενο επαναστάσεις και ανατροπές της αστικής τάξης...

χαίρομαι που με έπιασε κορόιδο μια πολυεθνική και μου έφαγε 90 ευρώ,αντί να με πιάσει κορόιδο ένα πολιτικό σκουπίδι που έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός της χώρας μου...

Hrakleitos3

# 69 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

χαίρομαι που  σε κατάλαβα από το πρώτο κιόλας μήνυμα...

η φράση  : "ή ποσο ανεπαρκεις αποδειχτηκατε στο να κανετε κατι που δεν γνωριζατε ή δεν ηταν στα μετρα σας βρε παιδι, αλλα δεν ειναι ολα κι ολοι για το ιδιο καζανι" ,την ώρα που δε μιλαω γενικά κι αόριστα ,αλλά έχω κατονομάσει τη herbalife,τα λέει όλα...

αφού δε μου λες "έχεις δίκιο για την συγκεκριμένη,είναι πυραμίδα" και κάθεσαι και γράφεις το διάτρητο κατεβατό σου,μου φτάνει και μου περισσεύει να καταλάβω πολλά...

για το "μαρκετινγκ" των εταιρειών - πυραμίδων,δεν χρειάζονται σπουδές να καταλάβεις την απάτη...λίγη ενημέρωση αρκεί...λίγες ώρες ψάξιμο στο διαδίκτυο μου ήταν αρκετές για να μην πατήσω τη μεγάλη μπανανόφλουδα...

το επιχείρημα των εταιρειών αυτών πως δεν είναι πυραμίδα ή αεροπλανάκι το δικτυακό μάρκετινγκ από τη στιγμή που παρέχουν προϊοντα ή υπηρεσίες,είναι αστείο...

μια γεύση του τι παίζει σου έδωσε και η hns στο #39,που αναφέρεται στο κομμάτι των φοροαποφυγών...

"Δεν θα πω ποια εταιρεία λειτουργει πυραμιδικα και ποια με πολυ καλο συστημα μαρκετινγκ, για ευνοητους? λογους."  να πεις για να γλυτώσει κοσμος την ταλαιπωρία...ο  Ndreee που ανέφερε κάτι για την world ventures σε πιο πάνω μήνυμα,ας μας πει κάτι παραπάνω αν ξέρει...

μια ερώτηση θα σου κάνω και θέλω μια απλή απάντηση,με ένα "ναι" ή ένα "όχι"...μιας και όπως αναφέρεις παρακολούθησες σεμινάρια της herbalife,πες μου σε τι συμπέρασμα κατέληξες... είναι πυραμίδα,ναι ή όχι?

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από WhiteDemon
Hrakleitos3 και συνεχιζεις να μιλας χωρις να γνωριζεις...εμενα και για μενα Δεν ειμαι ενοχη (μαλλον εσυ επεσες θυμα). Δεν ψαχνω για κορόιδα (μαλλον εσυ πιαστηκες κορόιδο) και σιγουρα δε νοιωθω να απειλουμαι! Θα αφησω το κομματι του μαρκετινγκ, δικτυακού ή μη (χρειαζονται καποια ετη σπουδων για να μπορεσουμε να αναλυσουμε και να κατανοησουμε αμφότεροι). Ενημερωτικα λοιπον, δεν ειμαι μελος? συνεργατης? ή οτι αλλο σε καμια εταιρεια. Εχω παρακολουθησει "σεμιναρια", "εκπαιδευτικα" κλπ. διαφορων εταιρειων (world ventures, LR, Herbalife, κα.) και εχω "ενημερωθει" απο διαφορετικους ανθρωπους για την καθε μια (για να βγαλω πιο ασφαλες συμπερασμα). Δεν θα πω ποια εταιρεία λειτουργει πυραμιδικα και ποια με πολυ καλο συστημα μαρκετινγκ, για ευνοητους? λογους. Θα πω ωστοσο οτι χρησιμοποιω προϊόντα απο 3-4 εταιρειες και σε καποιες περιπτωσεις, πραγματικα εχω σωθει! Δεν ξερω αν πηγες ή πηγατε (και για τους υπολοιπους "πολεμιους") για την "μεγαλη ιδεα" και για τα φραγκα. Δεν ξερω σε τι καλοθελητες πεσατε, αν και ποσο σας φλομωσαν ή ποσο ανεπαρκεις αποδειχτηκατε στο να κανετε κατι που δεν γνωριζατε ή δεν ηταν στα μετρα σας βρε παιδι, αλλα δεν ειναι ολα κι ολοι για το ιδιο καζανι Ελπιζω να ημουν ξεκαθαρη Ειπαμε ολοι εχουμε ( (_)_)3Πδα ) αποψη, αλλα να πω εγω την δικη μου, ας πουμε, για ιατρικα ή νομικα θεματα, ενω δεν γνωριζω πραγματικα το αντικειμενο...ξερω γω?

Ndreee

# 70 στις 20/12/2018
author
Ν. Αχαϊας / Πάτρα

Υποθέτω καταλαβαίνεις και εσύ (δε νομίζω να θες να το παίξεις "χαζή") ότι απαντάς ακριβώς με το στυλ που απαντούν οι "υπέρμαχοι" των σχετικών "εταιριών", έτσι δεν είναι; Δε μας είπες τίποτε άλλο από το ότι εσύ ξέρεις (αλλά δε μας λες) και εμείς δε ξέρουμε και δεν έχουμε ενημέρωση και δεν έχουμε ψάξει και είμαστε ανεπαρκείς και όλα τα άλλα ωραία. Όπως ακριβώς κάνουν όλοι τους. Προσωπικά δεν έχω γνώση από όλες τις σχετικές εταιρίες αλλά την WorldVenture την ξέρω και την έχω ψάξει πάρα πολύ, οπότε δικαιούμαι να έχω άποψη και μάλιστα πολύ πολύ καλή, ίσως και καλύτερη από εσένα. Δεν αναφερόμαστε ότι θα εξαπατηθεί κάποιος που θα πάρει ένα καθαριστικό της Amway ή μία κρέμα χεριών της AVON. Μπορεί να είναι καλά τα προϊόντα. Μιλάμε για το επιχειρηματικό κομμάτι, όπως πολύ πιασάρικα το αποκαλούν όλοι αυτοί, που προσπαθούν με αρκετή πίεση να σε εντάξουν. Και όπου επιχειρηματικό, βλέπε στρατολόγηση... Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν θες να την ωραιοποιήσεις. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από WhiteDemon

Αρέσει στο μέλος 26-29-31

Hrakleitos3

# 71 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

"η χώρα,σας χορεύει πάνω σε καρέκλες εδω και πολλά χρόνια. πάρα πολλά"...

εξήγησέ το μου λίγο,γιατί έτσι όπως το γράφεις,είναι σαν να λες ότι η ίδια η έννοια "χώρα" μας χορεύει...έχει δλδ επινοηθεί σαν έννοια από κάποιους σκοτεινούς νόες για να μας αποπροσανατολίζει γενικώς...

εκτός κι αν αναφέρεσαι στους πολιτικούς της χώρας διαχρονικά(δεν προκύπτει από τα συμφραζόμενα,αλλά ίσως να ήθελες να πεις αυτό)...

θα σου εξηγήσω τώρα γιατί σου απάντησα έτσι...

γιατί δικαιούται να γίνει πλούσιος(δεν ίσχυε στην περίπτωσή μου)

γιατί είναι εκλεκτός(ούτε αυτό)

γιατί του παρουσιάζεται μια τρελή ευκαιρία(εδώ είμαι ,αλλά δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτό)

και μπροστά σε όλη αυτή την ηλιθιότητα που πνίγει το κεφάλι του δεν βλέπει τίποτα(χαρακτηρισμός,πολύ άσχημος μάλιστα...αυτό με πείραξε)

οχι, δεν είναι αφέλεια του καλοκάγαθου που εμπιστεύεται εύκολα, απλώς την έχει ψωνίσει με το χρήμα το εύκολο(καμιά σχέση,κανένα ψώνισμα με το εύκολο χρήμα...θα το έλεγα ανάγκη κάλυψης των φοιτητικών μου εξόδων,ώστε να μην επιβαρύνω τους γονείς μου..πικρόχολη η  γενίκευσή σου)

με πείραξε η αφ'υψηλού κριτική...σχολιάζεις λες και υπήρξες τέλεια,αλάνθαστη...δεν την πάτησες ποτέ στη ζωή σου...δε σε πιάσανε ποτέ κορόιδο...

η μόνη φορά που εξαπατήθηκα στα φοιτητικά μου χρόνια ήταν εκείνες τις μέρες,στα 20 μου...χαίρομαι που εξαντλήθηκε στο περιστατικό εκείνο η "ηλιθιότητά" μου,γιατί αν δεν είχε εξαντληθεί εκεί,θα συνεχιζόταν εντός της σχολής μου ο κατήφορός μου...μπορεί να έφτανα πχ στην κατάντια να τρέχω να κολλάω αφίσες για το κόμμα μου σαν καλός δούλος,πιστεύοντας τυφλά σε ιδεολογίες της πλάκας που έχουν πάρει διαζύγιο από την ανθρώπινη λογική...

όταν εσύ είχες αναφέρει ότι στα φοιτητικά σου χρόνια κολλούσες κομματικές αφίσες,δεν έτρεξα να μιλήσω για ηλιθιότητες που είχες μέσα στο κεφάλι σου...συγκρατήθηκα...

σου απάντησα όπως σου απάντησα στο προηγούμενό μου σχόλιο,γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που  ψιλοειρωνεύεσαι εμένα προσωπικά...

αυτά τα λίγα...

καλή σου μέρα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Sivilla_I

Αν σου κάνει καλό να συγκρίνεσαι

με κάποιους ψηφοφόρους

για να νιώθεις καλύτερα που πιάστηκες κότσος απο μια πολυεθνική

ε, μια χαρά τότε!

Βέβαια, η σύγκριση δεν στέκει, αλλιώς μπορεί κανείς να συγκριθεί με οποιονδήποτε βλάκα και να νιώσει καλύτερα.

Αλλά whatever.

(η χώρα σας χορεύει πάνω σε καρέκλες εδω και πολλά χρόνια. πάρα πολλά)

WhiteDemon

# 72 στις 20/12/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 31
Hrakleitos3 παλι επιλεκτικα συμπερασματολογεις...Δεν θα απαντησω με κανενα "ναι ή οχι". Ακριβως γιατι δεν ειμαι υπερμαχος καμιας εταιρειας (Ndreee), παρα μονο της απλης λογικης που προκυπτει μεσα απο-οσο το δυνατον- αντικειμενικης και ανευ πικριας και προκαταλειψεων ερευνας. Οσα ειναι τα βιντεακια, αρθρα, φορουμ κλπ. που καταδικαζουν τις συγκεκριμενες εταιρειες (συνηθως μαζικα), αλλα τοσα ειναι κι αυτα που τις εκθειάζουν. Το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις το λογικο συμπερασμα. Οσον αφορα το "ανεπαρκεις", για να μη λαμβανεται επι προσωπικου, θα σας πω οτι Εγω αν εκανα το βημα να ανοιξω μια βιοτεχνια πχ. (που δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται, τι πρεπει να κανω, πως λειτουργει κλπ.) θα ημουν το λιγοτερο ανεπαρκης! Μιλαω για την αιωνια "πληγη" του "ο καθενας οτι θελει γινεται και λεγεται". Δεν ειμαστε ολοι για ολα...Ndreee δεν με πιεσε κανεις και δεν με στρατολογησε κανεις, γιατι εδωσα απο την αρχη το στιγμα μου, οτι Δεν Hrakleitos3 θα σου ελεγα οτι λυπαμαι που δεν καταλαβες τιποτα, ουτε απο το πρωτο ουτε απο το τελευταιο μνμ, αλλα πραγματικα μου ειναι αδιαφορο Μπηκα εδω μεσα και συμμετεχω στο φορουμ γιατι γουσταρω την κουβεντα, την ανταλλαγη αποψεων, τον διαλογο και τον αντιλογο. Δεν εχω να αποδειξω σε κανεναν οτι "την εχω πιο μεγαλη" :p, ουτε να πεισω κανεναν για οτιδηποτε, ουτε να επιβαλλω την αποψη μου. Ελπιζω να εχει γινει αντιληπτο οτι δεν επιτιθεμαι προσωπικα σε κανεναν

Hrakleitos3

# 73 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μην το κουράζεις...

είναι αυτό που κατάλαβες...

Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Ndreee

Υποθέτω καταλαβαίνεις και εσύ (δε νομίζω να θες να το παίξεις "χαζή") ότι απαντάς ακριβώς με το στυλ που απαντούν οι "υπέρμαχοι" των σχετικών "εταιριών", έτσι δεν είναι; Δε μας είπες τίποτε άλλο από το ότι εσύ ξέρεις (αλλά δε μας λες) και εμείς δε ξέρουμε και δεν έχουμε ενημέρωση και δεν έχουμε ψάξει και είμαστε ανεπαρκείς και όλα τα άλλα ωραία. Όπως ακριβώς κάνουν όλοι τους. Προσωπικά δεν έχω γνώση από όλες τις σχετικές εταιρίες αλλά την WorldVenture την ξέρω και την έχω ψάξει πάρα πολύ, οπότε δικαιούμαι να έχω άποψη και μάλιστα πολύ πολύ καλή, ίσως και καλύτερη από εσένα. Δεν αναφερόμαστε ότι θα εξαπατηθεί κάποιος που θα πάρει ένα καθαριστικό της Amway ή μία κρέμα χεριών της AVON. Μπορεί να είναι καλά τα προϊόντα. Μιλάμε για το επιχειρηματικό κομμάτι, όπως πολύ πιασάρικα το αποκαλούν όλοι αυτοί, που προσπαθούν με αρκετή πίεση να σε εντάξουν. Και όπου επιχειρηματικό, βλέπε στρατολόγηση... Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν θες να την ωραιοποιήσεις. 

Sivilla_I

# 74 στις 20/12/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Καλημέρα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Hrakleitos3

"η χώρα,σας χορεύει πάνω σε καρέκλες εδω και πολλά χρόνια. πάρα πολλά"...

εξήγησέ το μου λίγο,γιατί έτσι όπως το γράφεις,είναι σαν να λες ότι η ίδια η έννοια "χώρα" μας χορεύει...έχει δλδ επινοηθεί σαν έννοια από κάποιους σκοτεινούς νόες για να μας αποπροσανατολίζει γενικώς...

εκτός κι αν αναφέρεσαι στους πολιτικούς της χώρας διαχρονικά(δεν προκύπτει από τα συμφραζόμενα,αλλά ίσως να ήθελες να πεις αυτό)...

θα σου εξηγήσω τώρα γιατί σου απάντησα έτσι...

γιατί δικαιούται να γίνει πλούσιος(δεν ίσχυε στην περίπτωσή μου)

γιατί είναι εκλεκτός(ούτε αυτό)

γιατί του παρουσιάζεται μια τρελή ευκαιρία(εδώ είμαι ,αλλά δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτό)

και μπροστά σε όλη αυτή την ηλιθιότητα που πνίγει το κεφάλι του δεν βλέπει τίποτα(χαρακτηρισμός,πολύ άσχημος μάλιστα...αυτό με πείραξε)

οχι, δεν είναι αφέλεια του καλοκάγαθου που εμπιστεύεται εύκολα, απλώς την έχει ψωνίσει με το χρήμα το εύκολο(καμιά σχέση,κανένα ψώνισμα με το εύκολο χρήμα...θα το έλεγα ανάγκη κάλυψης των φοιτητικών μου εξόδων,ώστε να μην επιβαρύνω τους γονείς μου..πικρόχολη η  γενίκευσή σου)

με πείραξε η αφ'υψηλού κριτική...σχολιάζεις λες και υπήρξες τέλεια,αλάνθαστη...δεν την πάτησες ποτέ στη ζωή σου...δε σε πιάσανε ποτέ κορόιδο...

η μόνη φορά που εξαπατήθηκα στα φοιτητικά μου χρόνια ήταν εκείνες τις μέρες,στα 20 μου...χαίρομαι που εξαντλήθηκε στο περιστατικό εκείνο η "ηλιθιότητά" μου,γιατί αν δεν είχε εξαντληθεί εκεί,θα συνεχιζόταν εντός της σχολής μου ο κατήφορός μου...μπορεί να έφτανα πχ στην κατάντια να τρέχω να κολλάω αφίσες για το κόμμα μου σαν καλός δούλος,πιστεύοντας τυφλά σε ιδεολογίες της πλάκας που έχουν πάρει διαζύγιο από την ανθρώπινη λογική...

όταν εσύ είχες αναφέρει ότι στα φοιτητικά σου χρόνια κολλούσες κομματικές αφίσες,δεν έτρεξα να μιλήσω για ηλιθιότητες που είχες μέσα στο κεφάλι σου...συγκρατήθηκα...

σου απάντησα όπως σου απάντησα στο προηγούμενό μου σχόλιο,γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που  ψιλοειρωνεύεσαι εμένα προσωπικά...

αυτά τα λίγα...

καλή σου μέρα...

Μου αρέσει πολύ όταν συμβαίνει αυτό:

να αποδεικνύει κάποιος απο μόνος του

τα όσα θα του χρέωνε ο συνομιλητής.

Εν προκειμένω, πολύ ξεκούραστο για μένα.

Hrakleitos3

# 75 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

δε νομίζω πως έχει νόημα να ξανασυζητήσω το θέμα της herbalife μαζί σου...

απλά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...

αν έβλεπες όλο το ντοκιμαντέρ που έχει παραθέσει κάτω κάτω στο σχόλιο 50,θα σου είχαν λυθεί όλες οι απορίες,από τα ίδια τα χείλη των μεγαλοστελεχών της εταιρείας,του CEO και του προέδρου...όταν οι ίδιοι λένε ότι είναι πυραμίδα,η άποψή σου είναι απλώς αδιάφορη...

αντί να πας απευθείας στην πηγή και να λύσεις όλες σου τις απορίες,αοριστολογείς...

τέσπα...

καλή σου μέρα και εύχομαι απλώς να έχεις αγοράσει κάποια προϊόντα,χωρίς να έχεις μπλέξει με το επιχειρηματικό σκέλος της απάτης...

γιατί εάν έχεις ανοιχτεί οικονομικά και στρατολογείς από κάτω σου ανθρώπους για να περιορίσεις τις ζημιές σου,εν γνώσει σου τους καταστρέφεις...

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από WhiteDemon
Hrakleitos3 παλι επιλεκτικα συμπερασματολογεις...Δεν θα απαντησω με κανενα "ναι ή οχι". Ακριβως γιατι δεν ειμαι υπερμαχος καμιας εταιρειας (Ndreee), παρα μονο της απλης λογικης που προκυπτει μεσα απο-οσο το δυνατον- αντικειμενικης και ανευ πικριας και προκαταλειψεων ερευνας. Οσα ειναι τα βιντεακια, αρθρα, φορουμ κλπ. που καταδικαζουν τις συγκεκριμενες εταιρειες (συνηθως μαζικα), αλλα τοσα ειναι κι αυτα που τις εκθειάζουν. Το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις το λογικο συμπερασμα. Οσον αφορα το "ανεπαρκεις", για να μη λαμβανεται επι προσωπικου, θα σας πω οτι Εγω αν εκανα το βημα να ανοιξω μια βιοτεχνια πχ. (που δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται, τι πρεπει να κανω, πως λειτουργει κλπ.) θα ημουν το λιγοτερο ανεπαρκης! Μιλαω για την αιωνια "πληγη" του "ο καθενας οτι θελει γινεται και λεγεται". Δεν ειμαστε ολοι για ολα...Ndreee δεν με πιεσε κανεις και δεν με στρατολογησε κανεις, γιατι εδωσα απο την αρχη το στιγμα μου, οτι Δεν Hrakleitos3 θα σου ελεγα οτι λυπαμαι που δεν καταλαβες τιποτα, ουτε απο το πρωτο ουτε απο το τελευταιο μνμ, αλλα πραγματικα μου ειναι αδιαφορο Μπηκα εδω μεσα και συμμετεχω στο φορουμ γιατι γουσταρω την κουβεντα, την ανταλλαγη αποψεων, τον διαλογο και τον αντιλογο. Δεν εχω να αποδειξω σε κανεναν οτι "την εχω πιο μεγαλη" :p, ουτε να πεισω κανεναν για οτιδηποτε, ουτε να επιβαλλω την αποψη μου. Ελπιζω να εχει γινει αντιληπτο οτι δεν επιτιθεμαι προσωπικα σε κανεναν

Hrakleitos3

# 76 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

να είσαι καλά,πάντα στη διαθεσή σου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Sivilla_I

Καλημέρα!

Μου αρέσει πολύ όταν συμβαίνει αυτό:

να αποδεικνύει κάποιος απο μόνος του

τα όσα θα του χρέωνε ο συνομιλητής.

Εν προκειμένω, πολύ ξεκούραστο για μένα.

maraki_lar_1980

# 77 στις 20/12/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477
Παιδιά...(White_diamond,Hrakleitos και Needre)...Παρακολουθώ τη συζήτηση και τις αντικρουομενες αποψεις και νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Πραγματικα πιστευετε οτι είμαστε τοσο πρόβατα/αφελεις που να μας πιασουν κορόιδα κ να συνεχίζουμε?Έχω ενημερωθεί σχετικά με την Avon και την LR μέσω σεμιναρίων πρόσφατα.Που κατέληξα?Όσκαρ ερμηνείας αυτοί προς στρατολόγηση μας νομίζοντας ότι μας δουλευουν και θα θησαυρίζουν εις βάρος μας?Βραβεία Γκραμι εμείς εκμεταλλευόμενοι τα ωφελη που προσφέρει το διαδικτυακό μαρκετινγκ με το λιγότερο δυνατό κοστος (που ναι οκ απαραιτητα θα δωσεις ενα ποσο αρχικα για να αγοράσεις τα προϊόντα που θα πουλάς).Ξεκινώ δλδ συντηρητικα βάζοντας έναν μικρο βραχυπρόθεσμο στοχο(αναλόγως και τη φιλοδοξία μου) και κινούμαι βαση των προοπτικών και του κέρδους σε σχέση/συνάρτηση παντα με το κεφάλαιο που βάζω από την τσέπη μου.Αν στην πορεια δω ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια,χρονος,κοπος κτλ από μενα για να πετύχω το στόχο μου και δε γουσταρω να κουραζομαι τοσο,τοτε τον αλλάζω χαμηλωνοντας και το ωφελος.Ξεκίνησα με το πακέτο των 70€ σε προϊόντα και κέρδισα 150ευρω τον πρώτο μήνα βάση του ποσοστού λιανικής τιμής που αντιστοιχεί στο κέρδος μου (30%).Πούλησα 6 προϊόντα εκει που επινα τον καφε μου χαλαρά με φιλους, δειγματιζοντας, χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα.Το 2ο μήνα επεκτάθηκε ο κύκλος των γνωριμιών μου και τσουπ από στόμα σε στόμα οι γνωστοί μου πελατες πια έγιναν από 8 ,12.Αυτό μου αρκούσε σε εκείνη τη φάση.Κι έφτασα σήμερα,μετά από 4 μήνες να βγάζω 350 ευρω/μήνα.Ώπα λέω εδώ στοπ.Αυτό το ποσό κέρδους μου αρκεί ως χαρτζιλίκι για τα έξοδα μου.Άλλοι ήταν πιο φιλόδοξοι κ τους έβλεπες έτρεχαν όλοι μέρα να βρουν νέους πελάτες.Καλά έκαναν,εγώ εδώ που έφτασα ειμαι οκ γιατί βαριεμαι να τρέχω τόσο.Αυτά από μενα.
Αρέσει στο μέλος alisida

Hrakleitos3

# 78 στις 20/12/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ο καθένας να μιλάει για τις εταιρείες που γνωρίζει...

η αλήθεια ως προς τη  herbalife  δεν εναι κάπου στη μέση...

είναι εταιρεία - απάτη...

πληρεί όλα τα κριτήρια των εταιρειών πυραμίδων και σκάει εκατοντάδες εκατομμύρια κάτω από το τραπέζι για να ξεμπλέκει από τα δικαστήρια που της κάνουν οι χώρες που δραστηριοποιείται...

όταν άλλωστε μιλάμε για εταιρεία πολλών δις,τα νομικά ξεμπερδέματα είναι πολύ εύκολα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από maraki_lar_1980
Παιδιά...(White_diamond,Hrakleitos και Needre)...Παρακολουθώ τη συζήτηση και τις αντικρουομενες αποψεις και νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Πραγματικα πιστευετε οτι είμαστε τοσο πρόβατα/αφελεις που να μας πιασουν κορόιδα κ να συνεχίζουμε?Έχω ενημερωθεί σχετικά με την Avon και την LR μέσω σεμιναρίων πρόσφατα.Που κατέληξα?Όσκαρ ερμηνείας αυτοί προς στρατολόγηση μας νομίζοντας ότι μας δουλευουν και θα θησαυρίζουν εις βάρος μας?Βραβεία Γκραμι εμείς εκμεταλλευόμενοι τα ωφελη που προσφέρει το διαδικτυακό μαρκετινγκ με το λιγότερο δυνατό κοστος (που ναι οκ απαραιτητα θα δωσεις ενα ποσο αρχικα για να αγοράσεις τα προϊόντα που θα πουλάς).Ξεκινώ δλδ συντηρητικα βάζοντας έναν μικρο βραχυπρόθεσμο στοχο(αναλόγως και τη φιλοδοξία μου) και κινούμαι βαση των προοπτικών και του κέρδους σε σχέση/συνάρτηση παντα με το κεφάλαιο που βάζω από την τσέπη μου.Αν στην πορεια δω ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια,χρονος,κοπος κτλ από μενα για να πετύχω το στόχο μου και δε γουσταρω να κουραζομαι τοσο,τοτε τον αλλάζω χαμηλωνοντας και το ωφελος.Ξεκίνησα με το πακέτο των 70€ σε προϊόντα και κέρδισα 150ευρω τον πρώτο μήνα βάση του ποσοστού λιανικής τιμής που αντιστοιχεί στο κέρδος μου (30%).Πούλησα 6 προϊόντα εκει που επινα τον καφε μου χαλαρά με φιλους, δειγματιζοντας, χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα.Το 2ο μήνα επεκτάθηκε ο κύκλος των γνωριμιών μου και τσουπ από στόμα σε στόμα οι γνωστοί μου πελατες πια έγιναν από 8 ,12.Αυτό μου αρκούσε σε εκείνη τη φάση.Κι έφτασα σήμερα,μετά από 4 μήνες να βγάζω 350 ευρω/μήνα.Ώπα λέω εδώ στοπ.Αυτό το ποσό κέρδους μου αρκεί ως χαρτζιλίκι για τα έξοδα μου.Άλλοι ήταν πιο φιλόδοξοι κ τους έβλεπες έτρεχαν όλοι μέρα να βρουν νέους πελάτες.Καλά έκαναν,εγώ εδώ που έφτασα ειμαι οκ γιατί βαριεμαι να τρέχω τόσο.Αυτά από μενα.

Ndreee

# 79 στις 20/12/2018
author
Ν. Αχαϊας / Πάτρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από WhiteDemon
Ελπιζω να εχει γινει αντιληπτο οτι δεν επιτιθεμαι προσωπικα σε κανεναν

Ok, το δέχομαι και το καταλαβαίνω. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι έτσι φάνηκε στο πρώτο σου post στο #16, ότι δηλαδή αμφισβητείς τη δική μου γνώση επάνω στο αντικείμενο ως ανεπαρκή για να έχω άποψη. Σε ότι έχει να κάνει με την εταιρία που ανέφερα παραπάνω, έχω άριστη γνώση και ενημέρωση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από maraki_lar_1980

Δε ξέρω να σου πω για το πώς δουλεύουν αυτές οι εταιρίες που μου λες. Έχω και εγώ γνωστούς σε AmWay και AVON και μπορώ να πω ότι όντως ούτε έχουν μεταλλαχθεί ούτε το κυνηγάνε πολύ ούτε πιεστικοί είναι στη πώλησή τους. Πολύ πιθανόν οι εταιρίες που μου αναφέρεις να θέλουν απλά πλασιέ να δειγματίζουν και τίποτε άλλο, δε ξέρω να σου πω. Δε ξέρω καν τι συνδρομές πληρώνονται εκεί και αν πληρώνονται, τι κεφάλαια απαιτούνται, αν τα εκπαιδευτικά πληρώνονται από εσάς, δε ξέρω λεπτομέρειες. Δεν έχω λόγο να αντικρούσω τα λεγόμενά σου αφού δηλώνω άγνοια. Εγώ μιλάω για εταιρίες οι οποίες στην ουσία πουλάνε αέρα κοπανιστό σα την WorldVenture και κύριος σκοπός τους είναι να σε κάνουν να φέρεις στην εταιρία όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους, να σε κάνουν να πουλάς προς τα έξω μια εικόνα δήθεν μεγάλης ζωής που σε καμία περίπτωση δε ζεις, να σε πείσουν σαν ηλίθιο να επενδύσεις τις οικονομίες σου σε αυτό προσμένοντας το "σίγουρο" πλούτο, να σε απομακρύνουν από οποιοδήποτε δικό σου προσπαθεί να σε αποτραβήξει από όλο αυτό κατηγορόντας σε ως "αρνητική επιρροή" και "τοξικό άνθρωπο", να μεταλλάξουν στη κυριολεξία ανθρώπους και τρόπους σκέψης. 

Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

macbook

# 80 στις 20/12/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Και ευχαριστώ όσους έγραψαν και απάντησαν στην ερώτηση που έθεσα στην αρχή. 

Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.