Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιον και γιατι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Sourya

# 21 στις 9/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δεν ειναι μονο η αδυναμια στα παιδια, ειναι το μελλον μας!!!

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: ba808e386f09ec84d4c42c8c9e3e7952.jpg (39.2KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 65 φορές

ZHLIASOY

# 22 στις 9/1/2019
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
'Aρεσαν+: 0%
Εγω θα βοηθουσα την γιαγια!!!Γιατι μαλλον με το περασμα της τους σακατεψε ολους!!!ΧαχαχαχαΧοχοχο
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Ndreee

# 23 στις 9/1/2019
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 216

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος λύση σε αυτό. Είναι ένα "δήθεν" τεστ που, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο καθένας, "υποτίθεται" ότι δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς του (χαζή και ανυπόστατη ερμηνεία κατ' εμέ). Προσωπικά θα επέλεγα το 2, το παιδί είναι το μόνο ανήμπορο να βοηθήσει τον εαυτό του. Της νοσοκόμας της έπεσαν τα βιβλία, όχι τα νεφρά, μπορεί είτε να τα σηκώσει μόνη της είτε να τα αφήσει κάτω και να τρέξει να βοηθήσει τον τραυματία. Η γιαγιά δε κινδυνεύει άμεσα από κάτι, έχει τουλάχιστον το μπαστούνι να την "προστατέψει". Το παιδάκι που κλαίει είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που δε μπορεί να κάνει τίποτα για τον εαυτό του.

Αρέσει στα μέλη anassa_, ZHLIASOY

Mindthegap-

# 24 στις 9/1/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
Οι απαντησεις υποτιθεται οτι δειχνουν στοιχεια της προσωπικοτητας μας (λεμε τωρα) και η  επιλογη πρεπει να γινει γρηγορα χωρις να το πολυσκεφτουμε..

1. Έχετε μεγαλώσει σωστά, έχετε έντονη την αίσθηση ηθικής και σέβεστε τις παραδόσεις του παρελθόντος. Προσεγγίζετε τα προβλήματα λογικά και ποτέ δεν δράτε χωρίς να το σκεφτείτε πρώτα. Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε την αδικία στον κόσμο. Συχνά σας δίνουν να κάνετε βαρετά πράγματα που οι άλλοι αποφεύγουν.

2. Η επιλογή σας δείχνει ότι είστε πολύ ευαίσθητοι και ότι σας έχουν πληγώσει πάνω από μία φορά. Σας λένε να βγάλετε τα ροζ γυαλιά σας. Οι φίλοι σας αισθάνονται ήρεμοι μαζί σας, γιατί ξέρουν ότι θα είστε πάντα εκεί για εκείνους. 

3. Είστε η ζωή του πάρτι και σας αρέσει να περνάτε καλά. Δεν κάνετε φασαρίες και ποτέ δενκάνετε παραπάνω από αυτά που σας ζητάνε. Είστε φυσικοί ηγέτες και προσελκύετε εξίσου ισχυρά άτομα σαν μαγνήτης. 

4. Είστε χαλαροί και αισιόδοξοι. Δεν δίνετε προσοχή στα προβλήματα του κόσμο. Επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους και δεν σας αρέσει να δουλεύετε πολύ. Είστε περίεργοι από την φύση σας και λατρεύετε τις περιπέτειες. Δεν σας αρέσει να περιορίζεστε σε 4 τοίχους.

Αρέσει στο μέλος anassa_

Sourya

# 25 στις 9/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το χαμογελο που το ειδες; Εγω βλεπω να τρομαζει

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από kyriakos54

Παρατήρηση: 

Ο άντρας πιθανόν να νομίζουμε οτι θα πέσει. Ενδεχομένως όμως -κρίνοντας από το χαμόγελο- να πετάει απλά τις πατερίτσες και να θέλει να περπατήσει χωρίς βοήθεια δείχνοντας την δύναμη της ψυχής και το μήνυμα οτι θα τα καταφέρω.

Sourya

# 26 στις 9/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το εψαχνα και δε μου το εβγαζε. Πιστευω ειναι σωστο

Paralia48

# 27 στις 10/1/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
και γω τον τραυματία ψηφίζω, γιατί νομίζω πως πέφτει και θα τον κρατήσω.
Τι κερδίζω;

marie_la_journaliste

# 28 στις 10/1/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

καλε γιατι πρεπει να κανω τοση αναλυση;;;

ετσι οπως εχει τεθει η ερωτηση και με βαση τα δεδομενα που βλεπω κι οχι αυτα που φανταζομαι (πχ οτι το παιδι μπορει να εχει χαθει)  θα βοηθουσα τον ανθρωπο με τις πατεριτσες

Red_Season

# 29 στις 10/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κανένα γιατί θα με κατηγορούσαν οι άλλοι ότι δεν τους βοήθησα!!! 

Spiros--

# 30 στις 5/7/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

1) Γιαγιά... Λάθος! Γριά Μάγισσα είναι που μόλις μεταμόρφωσε με το μαγικό της ραβδί έναν φουκαρά σε φυτό (σε Κάκτο, για της ακρίβεια, του είδους Rhipsalis Baccifera που ευδοκιμεί στην Κεντρική και νότια Αφρική καθώς και στη Μαδαγασκάρη).

2) Μπόμπιρας με το 1 δόντι... Λάθος! Είναι ο κράχτης ενός κλέφτη. Μόλις πλησιάσεις να βοηθήσεις, πέφτεις θύμα ληστείας (ο μικρός ακούει στο όνομα Μήτσος).

3) Ο Τραυματίας... Λάθος! Είναι ο κλέφτης που έλεγα πριν. Οι πατερίτσες και το δεμένο πόδι είναι απλά καμουφλάζ (στοιχεία για αυτόν δεν έχω... ε μην ζητάτε και θαύματα)

4) Η Κουκλάρα ξανθιά Νοσοκόμα... Κανένα λάθος!!! Έριξε (και καλά) τα χαρτιά για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας !!! (ξέρω πως έχετε λυσσάξει για περισσότερες πληροφορίες... συνεχίστεεε )
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost