Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ποιο τραγουδι θα αφιερωνατε στην πρωτη σας αγαπη δηλαδη εκεινον η εκεινη που σας εκανε να ερωτευτειτε για πρωτη φορα?Εγω θα αφιερωσω το "Σε χρειαζομαι" του Μικρουτσικου που ηταν χιτακι της εποχης εκεινης που ημουν καψουρης με μια συμμαθητριουλα απο την ιδια ταξη και ηταν μεσα στα πιο ομορφα κοριτσακια του σχολειο μου.Βεβαια δεν της εξομολογηθηκα ποτε τα αισθηματα μου γιατι ημουν ατολμος και δευτερον γιατι τα ειχε με ενα αλλο παιδακι στην ιδια ταξη και αυτο που παρεμπιπτοντως ηταν φλωραντζα ακους εκει τι του βρηκε βρε;
Χαχαχα!! Τι να αφιερωσω τωρα..του ειχα αφιερωσει ο,τι ακουγοταν και μη,τη 10 ετια του '80...Με ειχαν μαθει ολοι οι πειρατικοι...Τοσο πολυ,που αν υπηρχαν τοτε τα μεσα κοινωνικης δικτιωσης θα ειχα γινει ρεζιλι διεθνως !!
Τι μου θύμισες τώρα.. Όπως στα λευκώματα το:"αφιέρωσε μου ένα τραγούδι"! Σωστή η Αλυσίδα... Εμέναη πρώτη αγάπη μου είχε δικο του πειρατικό . Ολόκληρες εκπομπές μου αφιερωνε ο "Κουρσαρος" μου.. Να ήταν τα νιάτα δυο φορές...
Μου αρέσει +
Andreass66
# 11στις 10/1/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και μενα η πρωτη μου πεθανε απο καρκινο πριν λιγα χρονια και αφησε 2 παιδια πισω της και εναν συζυγο. Αρα δεν μπορω να της αφιερωσω τιποτα γιατι μαλλον δεν θα ακουει.
Εσυ τα ειχες με τον κουρσαρο ? Γι αυτο δε μου καθοταν ?
Μη μαλλιοτραβηχτουμε τωρα
Παράθεση: Σχόλιο # 10 από 2019Anastasia
Τι μου θύμισες τώρα.. Όπως στα λευκώματα το:"αφιέρωσε μου ένα τραγούδι"! Σωστή η Αλυσίδα... Εμέναη πρώτη αγάπη μου είχε δικο του πειρατικό . Ολόκληρες εκπομπές μου αφιερωνε ο "Κουρσαρος" μου.. Να ήταν τα νιάτα δυο φορές...
Και μενα η πρωτη μου πεθανε απο καρκινο πριν λιγα χρονια και αφησε 2 παιδια πισω της και εναν συζυγο. Αρα δεν μπορω να της αφιερωσω τιποτα γιατι μαλλον δεν θα ακουει.
Μου αρέσει +
AlexLuckyCharm
# 17στις 10/1/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γλυκόπικρα
Ο πρώτος έρωτας είχε την τύχη να το ακούσει live, σε karaoke,πολλά χρόνια μετά,με την οποία είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τότε οι αφιερώσεις ήταν μεσω πειρατικών. Κλασσικά αναποδος, επέλεξα αλλη μέθοδο. Εγραψα τους στίχους του τραγουδιου, μαζί με τις σκέψεις μουκαι το είχα βάλει σε ένα απο τα βιβλία της!!! "Αν θυμηθεις το ονειρό μου". Το τραγουδήσαμε μαζί με το σύζυγό της !!!
Αλλα το συναίσθημα αυτο του πρωτου σκιρτήματος, ήταν ανεπαισθητο, μπροστά στον μεγάλο έρωτα που ήρθε αργότερα. Τραγουδισμένο απο τον αγαπημένο της Αλκίνοο,
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί! Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση. Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
στα social media