Καλημερα. Μια και κανει παγωνια και δεν βγαινω πολυ εξω, ειπα να βαλω κατι που συμβαινει μερικες φορες σε ολους μας
Τι σας ξενερωνει σε αντρες η γυναικες;
Καλημερα σουρυ...το ταχυτερο δεν θατο λεγα...
Χαχα, ουτε εγω το λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από 26-29-31Καλημερα σουρυ...το ταχυτερο δεν θατο λεγα...
οταν επελθει ομως, ισως το χειροτερο συμαισθημα!!!![]()
Εμενα αυτοι που το παιζουν εξυπνοι.Και ειναι πολλοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από SouryaΤι σας ξενερωνει σε αντρες η γυναικες;
Ενδεικτικά, οι φράσεις
- Δεν είμαι φασίστας/μισογύνης/ρατσιστής αλλά...
- Θα σου πω κάτι για τον ΧΨΖ, αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας
- Εσύ πότε θα παντρευτείς / θα κάνεις παιδί;
- Είχα ένα μέσον και βολεύτηκα
- Ολες οι γυναίκες / όλοι οι άντρες είναι...
- Αν με αγαπούσες πραγματικά δεν θα ...
- Δεν τρώω πατσά.
Πραγματι ειναι το χειροτερο συναισθημα, δεν συγκρινεται και δεν μπαινει σε καμια ζυγαρια.
Παράθεση:
Παράθεση:
Με ξενερώνει η έπαρση.
Δεν γίνεται εγώ που είμαι ξεχωριστή,χαρισματική,πανέμορφη,πανέξυπνη,παρα-μορφωμένη,με πλούσιο εξωτερικό και εσωτερικό κόσμο να ανέχομαι τους/τις ψωνισμένους/ες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από SouryaΤι σας ξενερωνει σε αντρες η γυναικες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από jane_do
Με ξενερώνει η έπαρση.
Δεν γίνεται εγώ που είμαι ξεχωριστή,χαρισματική,πανέμορφη,πανέξυπνη,παρα-μορφωμένη,με πλούσιο εξωτερικό και εσωτερικό κόσμο να ανέχομαι τους/τις ψωνισμένους/ες.
Α, γειά σου.
Απ το στόμα μου το πήρες
Ενα ψεμα απο δω, μια προδοσια απο την αλλη, μια υποκρισια παρακατω,μερικα μυστικα που αλλου νομιζουν πως δεν θα τα μαθεις, βημα βημα σε ξενερωνουν
Καλα αυτοι και εμενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από ZHLIASOY
Εμενα με ξενερωνουν οι ξερολες κ οι απολυτοι..εντελως λεμε.
Jane, Εχεις κι εσυ τα δικια σου
Όχι,άδικο έχω;
Και που μπαίνω εδώ και γράφω, χάρη σας κάνω, ψωνισμένα πλάσματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Arxontoula_
Α, γειά σου.
Απ το στόμα μου το πήρες
Με τον εαυτο μας ξενερωνουμε καθολου η θα μιλαμε μονο για τους αλλους...;;;
Σοβαρά τώρα,εγώ ξενερώνω καθημερινά με τον εαυτό μου...για τα αμέτρητα λάθη μου,για κάποια ελαττώματα μου που τα βρίσκω εκνευριστικά αλλά δεν τα διορθώνω οπότε εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο,για παραλείψεις μου,για κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνω αλλά δεν έκανα και για άλλα που έκανα ενώ δεν έπρεπε να κάνω,διότι είμαι ευγενική και υποχωρητική εκεί που δεν πρέπει ,σκληρή και ανυποχώρητη εκεί που πάλι δεν πρέπει,αλλά τι να κάνουμε, είμαι απλώς άνθρωπος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Mindthegap-Με τον εαυτο μας ξενερωνουμε καθολου η θα μιλαμε μονο για τους αλλους...;;;
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από jane_do
Σοβαρά τώρα,εγώ ξενερώνω καθημερινά με τον εαυτό μου...για τα αμέτρητα λάθη μου,για κάποια ελαττώματα μου που τα βρίσκω εκνευριστικά αλλά δεν τα διορθώνω οπότε εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο,για παραλείψεις μου,για κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνω αλλά δεν έκανα και για άλλα που έκανα ενώ δεν έπρεπε να κάνω,διότι είμαι ευγενική και υποχωρητική εκεί που δεν πρέπει ,σκληρή και ανυποχώρητη εκεί που πάλι δεν πρέπει,αλλά τι να κάνουμε, είμαι απλώς άνθρωπος.
Γω παλι οταν ξενερωνω με τον εαυτο μου δεν καθομαι παντα να σκεφτω τον λογο γιατι θα με παρει απο κατω και θα ξενερωσω ακομα πιο πολυ...
Ειμαι καλα γιατρε μου..;;
Μια χαρά σε βρίσκω,πέρνα στο διπλανό δωμάτιο να σε εξετάσει ο γιατρός μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mindthegap-
Γω παλι οταν ξενερωνω με τον εαυτο μου δεν καθομαι παντα να σκεφτω τον λογο γιατι θα με παρει απο κατω και θα ξενερωσω ακομα πιο πολυ...
Ειμαι καλα γιατρε μου..;;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media