Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

το λαπτοπ

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

panagiotismp90

# 1 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841
'Aρεσαν+: 0%

το λαπτοπ

Καλησπερα, ειμαι τους τελευταιους μηνες σε αναζητηση λαπτοπ για πολυ βασικες ενεργειες γτ το δικο μου εχει χαλασει απ το καλοκαιρι κ οσο κι αν προσπαθησα δν φτιαχνει. Εχει κανεις εμπειρια απο refurbished? βλεπω αρκετα μαγαζακια που ξεπηδανε αλλα δν ξερω τι παιζει.

Isaac_Clarke

# 2 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 715

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90

το λαπτοπ

Καλησπερα, ειμαι τους τελευταιους μηνες σε αναζητηση λαπτοπ για πολυ βασικες ενεργειες γτ το δικο μου εχει χαλασει απ το καλοκαιρι κ οσο κι αν προσπαθησα δν φτιαχνει. Εχει κανεις εμπειρια απο refurbished? βλεπω αρκετα μαγαζακια που ξεπηδανε αλλα δν ξερω τι παιζει.

Εισαι λιγο μουλωχτος, εισαι και σπαγγος. Κελεπουρι.

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, 26-29-31

Konstantinos__73

# 3 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Φιλε Παναγιώτη, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι..? Τι εργασία ακριβώς κάνεις? Αν θέλεις μου απαντάς.

panagiotismp90

# 4 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Konstantinos__73
Φιλε Παναγιώτη, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι..? Τι εργασία ακριβώς κάνεις? Αν θέλεις μου απαντάς.

γιατι ρωτατε κυριε κωνσταντινε?

Konstantinos__73

# 5 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 197
Αααα Παναγιώτη μου...Στο "κύριος" δεν ακούω...Στο "Κωνσταντίνος" ακούω μόνο...εξάλλου 16 χρόνια έχουμε απόσταση, όχι καναν αιώνα...

MadameShuShu40

# 6 στις 12/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αν δεν έχετε καβούρια στις τσέπες σας, Παναγιώτη, τώρα με τις εκπτώσεις μια χαρά καινούργιο λάπτοπ θα πάρετε!!!

Άντε αφήστε τις επιδιορθώσεις.

Τα μαγαζιά με προϊόντα τεχνολογίας κλέφτες θα γίνουν???

Heptamer

# 7 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Μπορεις να βρεις ανακατασκευασμενα (refurbished) σε μαγαζια που κανουν σερβις υπολογιστων ή και στην cosmodata,  συνηθως απο 150+ ευρω με εγγυηση 6 μηνων.

Μπορεις βεβαια να πληρωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα καινουργιο, αλλα θα εχει παλιον και αργον επεξεργαστη (συνηθως celeron), αλλα τα βασικα που θες, θα σου τα κανει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90

το λαπτοπ

Heptamer

# 8 στις 12/1/2019
author

Στα προιοντα τεχνολογιας, η εκπτωση δεν υπερβαινει ποτε συνηθως το 10-20%.

Ποστοστό, διολου ελκυστικο για αγορα υπολογιστων.

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MadameShuShu40

Αν δεν έχετε καβούρια στις τσέπες σας, Παναγιώτη, τώρα με τις εκπτώσεις μια χαρά καινούργιο λάπτοπ θα πάρετε!!!

Αρέσει στο μέλος agrioloyloydo73

Ndreee

# 9 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 216

Όπως επίσης τα μεγάλα σχετικά καταστήματα πολλές φορές βγάζουν σε εξαιρετικές τιμές προσφοράς διάφορα laptops εκθεσιακά τα οποία το μόνο που (συνήθως) έχουν είναι να είναι λίγο λερωμένα από τη δοκιμή που τους κάνουν οι επισκέπτες στο κατάστημα. Αν είσαι τυχερός να βρεις κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ καλή επιλογή. 

Αρέσει στο μέλος anassa_

panagiotismp90

# 10 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Konstantinos__73
Αααα Παναγιώτη μου...Στο "κύριος" δεν ακούω...Στο "Κωνσταντίνος" ακούω μόνο...εξάλλου 16 χρόνια έχουμε απόσταση, όχι καναν αιώνα...

οχι εγω απο σεβασμο το λεω, αλλωστε ειναι γνωστον τοις πασι ποσο ευγενης ειμαι αναμεσα σε αλλα.

panagiotismp90

# 11 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MadameShuShu40

κλεφτες ειναι ηδη, μου βαζουνε κατι γκομενες να διαφημιζουν τα λαπτοπ κ ολα αυτα που ερχονται απ την κινα τα χουν παρει αυτοι κοψοχρονια.

panagiotismp90

# 12 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Ndreee

Όπως επίσης τα μεγάλα σχετικά καταστήματα πολλές φορές βγάζουν σε εξαιρετικές τιμές προσφοράς διάφορα laptops εκθεσιακά τα οποία το μόνο που (συνήθως) έχουν είναι να είναι λίγο λερωμένα από τη δοκιμή που τους κάνουν οι επισκέπτες στο κατάστημα. Αν είσαι τυχερός να βρεις κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ καλή επιλογή. 

το θεμα ειναι οτι αυτα εχουν δουλεψει ολη μερα για μηνες ανοικτα κ δν ξερω την πορεια τους μακροπροθεσμα. γενικως βλεπω οτι δν υπαρχουν καλα μετρια λαπτοπ για να σε αναγκασουν να πας σε ακριβα που εχουν περιτα σπεκς για τη δουλια που το θελει πολυς κοσμος δηλ τα βασικα.

panagiotismp90

# 13 στις 12/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Heptamer

Μπορεις να βρεις ανακατασκευασμενα (refurbished) σε μαγαζια που κανουν σερβις υπολογιστων ή και στην cosmodata,  συνηθως απο 150+ ευρω με εγγυηση 6 μηνων.

Μπορεις βεβαια να πληρωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα καινουργιο, αλλα θα εχει παλιον και αργον επεξεργαστη (συνηθως celeron), αλλα τα βασικα που θες, θα σου τα κανει.

τι εχετε ακουσει για τα ριφερμπισδ?

Heptamer

# 14 στις 12/1/2019
author

Δεν εχω ακουσει κατι και δεν εχω αγορασει κατι.

_Bellezza_

# 15 στις 13/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και εγω θελω να παρω καινουργιο λάπτοπ και ενα πολυμηχανημα (εκτυπωτη και φωτοτυπικο). Ποια μαρκα για πολυμηχανημα προτεινετε?

Aggelo

# 16 στις 13/1/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Καλο ειναι να προσεχεις τα Refurbished...γιατι κυκλοφορει πολυ Κινεζια...επισης να προχεσεις παρα
πολυ τις 4-5 πρωτες αναζητησεις στα Ελληνικα Site συγκρισης τιμων...εγω θα σου προτεινα να παρεις
καινουργιο οχι ανακατασκευασμενο...εκτος αν το παρεις απο εταιρια που εχει εξουσιοδοτηση να κανει
Refurbished.
Αρέσει στο μέλος agrioloyloydo73

Aggelo

# 17 στις 13/1/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Δεν ξερω τι Budget διαθετεις αλλα τα καλυτερα ειναι τα Xerox

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από _Bellezza_
Και εγω θελω να παρω καινουργιο λάπτοπ και ενα πολυμηχανημα (εκτυπωτη και φωτοτυπικο). Ποια μαρκα για πολυμηχανημα προτεινετε?

panagiotismp90

# 18 στις 13/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:

μην παρεις με τιποτα hp, κακη ποιοτητα υλικων ανεπιτρεπτη για το brand που εχει κ στατιστικα ειναι μεσα στις πρωτες μαρκες που βγαζουν γρηγορα κ πολλες βλαβες. στο λεω κ εκ πειρας, με ακριβα HP κ παλι χαλασανε με σοβαρες βλαβες. σου προτεινω να παρεις κατι που να εχει επεξεργαστη i3 τουλαχιστον, ram 4gb τουλαχιστον για να μην κολαει οταν εχεις ανοικτα πολα παραθυρα τα 6 ακομα καλυτερα, οθονη 15 ιντσων κ τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα. αν γινεται η μητρικη να ειναι μπλε, οχι πρασινη οπως ειναι στα περισσοτερα. ολα αυτα με το σκεπτικο οτι δεν εισαι gamer κ θελεις βασικα πραγματα που να κρατησει ομως. καλη δουλεια κανεις κ με μεταχειρισμενο απο φιλο σου πχ εγω εχω καποια σονυ βαιο που εχουν βγει σκυλια, τους εχω αλλαξει τα φωτα κ παλι δουλευουν αψογα τοσα χρονια.

Heptamer

# 19 στις 13/1/2019
author

Εγω εχω πολυμηχανημα Samsung. 

Ειναι φαξ, τηλεφωνο, σαρωτης, φωτοτυπικο και μαυροασπρος εκτυπωτης laser. 

Ειμαι ευχαριστημενος.

Παράθεση:

Οσον αφορα λαπτοπ, να προτιμησεις μαρκα που εχει σερβις αντιπροσωπειας στη χωρα που μενεις και οχι να χρειαστει να σταλει εξω.

Paralia48

# 20 στις 13/1/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Από λέπτοπ δεν ξέρω πολλά, αλλά από ανακύκλωση έχω μια ιδέα.

Ψηφίζω επισκευή, αν γίνεται. (αυτοί κλέφτες θα γίνουν μαντάμσουσού Πήγαινε σε κάποιο τέτοιο μαγαζάκι,.Αν δε φτιάχνεται δε θα πληρωσεις και θα πάρεις υποχρεωτικά πλέον άλλο. Αν φτιάχνεται , ρώτα πόσο κοστίζει και αν συμφέρει.
Αν τελικά το πετάξεις, ρίξτο στην ανακύκλωση, διότι έχει εξαρτήματα που επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Υπάρχουν κάποιοι πλανόδιοι που τα παίρνουν, βγάζουν τα καλώδια και πετούν τον σκελετό, τους δίσκους κ.λ.π όπου νά ναι (δάση,  ρέματα κ.λ.π.). Γιαυτό ενημερώσου από το δήμο σου, πού πρέπει να πεταχτεί, για να ανακυκλωθεί σωστά. Στην ανάγκη θα έλεγα ρίξτο σε κάδο ανακύκλωσης.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.