Γεια σας..
Πριν δέκα μήνες περίπου η γυναίκα μου χώρισε και πήρε τα δύο παιδιά μας μαζί (λογικό) και μένει με τις γονείς της..χωρίσαμε για χαζά και καθημερινά πράγματα, αλλά η μεγαλύτερη αιτία ήταν οι γονείς της, τους οποίους τις έβαλε μέσα στο σπίτι μας και μας έφεραν την καταστροφή..Για να μην τα πολύ λόγω, μέσα σ'αυτούς τους μήνες, έγιναν δικαστήρια για διαζύγια, είχε βρει γκόμενο, φασαρίες, μία κόλαση!!Εγώ πότε όμως δεν σταμάτησα να προσπαθώ για τα παιδιά μου και για να της δείχνω πως όλο αυτό ήταν και είναι λάθος..Τέλος πάντων αυτή έχει χωρίσει (αναμενόμενο) μαλάκωσε και τα πηγαίνουμε καλύτερα.. Καταλαβαίνω πως πλέον σκέφτεται μια επανασύνδεση, αλλά δυστυχώς είναι φυλακισμένη στο σπίτι των γονιών της και τους φοβάται πολύ.Εδώ θέλω και την βοήθεια σας...Πως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό;;;Πως να τους το φέρει;;;Σας ευχαριστώ!Αν σε θελει και την θελεις να τους στειλει στο διαολο,και ναρθει να ζησετε
σαν οικογενεια με τα παιδια σας...
Παράθεση:
...Πως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό;;;Πως να τους το φέρει;;;
Σχόλιο # 1 από Petros811
Θα φαω τις κοτσιδες μου με αυτα που διαβαζω...
Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι παντρεμενοι , εχουν κανει μαζι παιδια, και ρωταν αλλους
πως θα πουν στους γονεις τους οτι θελουν να ειναι παλι μαζι...
Εσεις πρεπει να κανετε πλακα...δεν εξηγειται διαφορετικα...
man ,
πριν κανεις ονειρα για την οποια επανσυνδεση καλο θα ειναι να δειτε καποιον ειδικο .απαράδεκτοι είναι ,
όλοι τους ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Lena_7_
Δυστυχώς, καποιοι γονεις επιδιώκουν να φτιάξουν παιδια πληρως εξαρτημενα απο αυτους. Παιδια, που δεν μεγαλώνουν ποτε ουσιαστικα και χρειαζονται τους γονεις, για να παρουν και την πιο αστεια αποφαση. Ειναι μια χαμενη υποθεση αυτή, που θα ζοριζει οποιον έχει την ατυχια να μπλεχτει με τετοια ατομα.
Δυστυχως ναι, αλλα υπαρχουν και παιδια που ενω εχουν μεγαλωσει με τετοιους γονεις , εχουν καταφερει να ξεφυγουν απο αυτο τον ιστο και να χαραξουν τον δικο τους δρομο.
Οι γονεις δηλαδη, εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης αλλα απο κει και περα εξαρταται απο την προσωπικοτητα και τον χαρακτηρα του καθενος.
Εκτος του οτι συμφωνω απολυτα με το #2 ειδικα με την τελευταια παραγραφο..
Θα ελεγα να κανετε την προσπαθεια επανασυνδεσης,αξιζει τον κοπο για εσας οχι μονο για τα παιδια .
Αφου τα προβληματα ηταν απο τριτους και οχι δικα σας μπορουν να ξεπεραστουν .
..Βρειτε τροπο να ειστε ανεξαρτητοι ως οικογενεια ,τα οικονομικα σας και τη φροντιδα των παιδιων να τα μοιραστητε να μην εχετε αναγκη τους παππουδες ...
Ειναι δυσκολο βεβαια να φυγετε μακρια ( οι δουλειες σας,τα σχολεια των παιδιων δυσκολα αλλαζουν ολα αυτα )...
Ζητηστε βοηθεια απο τους φιλιυς σας να μην πηγαινετε τα παιδια στους παππουδες για φυλαξη και περιοριστε επισκεψεις σε αυτους μια το πολυ φορα το μηνα για κυριακατικο τραπεζι
...Στα τηλεφωνηματα τι κανεις απαντατε ευγενικα ενα : καλα μαμα,σας φιλω,γεια !...
Το τι θα κανετε δικος σας λογαριασμος δεν χρειαζονται αναφορες και λογια ... ...
Προσεχε τους δικους σου μη σου βαλουν λογια του στυλ : αφου ηταν με αλλον κτλ κτλ.
.Δεν ηταν,πιστεψε με .
Δυστυχώς είναι και αυτοί οι γονείς που επεμβαίνοντας στις ζωές των παιδιών του, θεωρούν ότι φροντίζουν για την ευτυχία τους (η οποία φυσικά υπάρχει μόνο όταν το παιδί παραμένει κοντά τους και ελεγχόμενο), ενώ στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι να εξασφαλίζουν μια πλήρη και δύστυχη ζωή για αυτά. Και αν η γυναίκα σου δε το καταλάβει αυτό, αν δε καταλάβει ότι πλέον έχει τη δική της ζωή και τα δικά της παιδιά να φροντίσει για το καλύτερο, τότε απλά είναι μια χαμένη υπόθεση. Στο χέρι της είναι, όχι στο δικό σου. Αν δε το καταλάβει για να κάνει την επανάστασή της, τότε απλά θα μείνει μες το βρακί της μάνας της. Φρόντισε και εσύ να μη μείνεις μες στο ίδιο βρακί όμως...
εγω δεν θα εστιασω καθολου στο γεγονος οτι η κοπελα εφερνε τους γονεις της μεσα στο σπιτι ...
το θεωρω φυσιολογικο και πολυ συνηθισμενο να εχουμε ολοι επαφη με τους γονεις μας ,,,μετα τον γαμο,,
και ειδικα οταν αποχτουμε παιδια ,,,
στην τελικη δεν φυτρωσαμε
και με τα παιδια χρειαζομαστε βοηθεια ολοι ..
ως σε ποιο σημειο παραχωρησατε το δικαιωμα να παρεμβαινουν στην ζωη σας και στην καθημεριοτητα σας
και παλι το μετρο για τον καθε εναν ειναι αλλο ,,
δεν νωριζουμε τις καταστασεις και τα προσωπα ,,
αρα δεν μπορουμε να δωσουμε μια ασφαλη απαντηση γι αυτο ,,,
αλλα αυτο φιλε μου,,, να χωρισετε,,, να φυγει με τα παιδια στους γονεις της
και εκει να βρει αλλον ,,,
πολυ μ ενοχλησε ,,,
και το μαζευω ,,,πολυ φοβαμαι οτι ο κοπος ειναι ματαιος ,,,
γιατι πιστευω οτι και να τα ξαναβρειτε η γυναικα σου θα σε χωρισει και παλι
γιατι θα εχει βρει αλλον ,,
αυτο ειναι το κεντρικο συμπερασμα ,,,
παλεψε το... αλλα
εχε κι αυτο στο πισω μερος του μυαλου σου
για να μην λες οτι δεν στο ειπαμε ,,,
Παράθεση:
Επανασύνδεση
Σχόλιο # 1 από Petros811Γεια σας..
Πριν δέκα μήνες περίπου η γυναίκα μου χώρισε και πήρε τα δύο παιδιά μας μαζί (λογικό) και μένει με τις γονείς της..χωρίσαμε για χαζά και καθημερινά πράγματα, αλλά η μεγαλύτερη αιτία ήταν οι γονείς της, τους οποίους τις έβαλε μέσα στο σπίτι μας και μας έφεραν την καταστροφή..Για να μην τα πολύ λόγω, μέσα σ'αυτούς τους μήνες, έγιναν δικαστήρια για διαζύγια, είχε βρει γκόμενο, φασαρίες, μία κόλαση!!Εγώ πότε όμως δεν σταμάτησα να προσπαθώ για τα παιδιά μου και για να της δείχνω πως όλο αυτό ήταν και είναι λάθος..Τέλος πάντων αυτή έχει χωρίσει (αναμενόμενο) μαλάκωσε και τα πηγαίνουμε καλύτερα.. Καταλαβαίνω πως πλέον σκέφτεται μια επανασύνδεση, αλλά δυστυχώς είναι φυλακισμένη στο σπίτι των γονιών της και τους φοβάται πολύ.Εδώ θέλω και την βοήθεια σας...Πως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό;;;Πως να τους το φέρει;;;Σας ευχαριστώ!
Μα ετσι κι αλλιως τα παιδια ζουνε ηδη τον χωρισμο εδω και δεκα μηνες! Εσυ ανεφερες δικαστηρια, φασαριες κλπ. Για ποια πραγματα η καταστασεις κατηγορηθηκες και εφυγε η συζυγος απο το σπιτι? Σε ποια θεματα εβαλαν το χερακι τους οι γονεις της?
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Petros811
Το άλλο και το πιο σημαντικό κομμάτι είναι, πως δεν θα επιτρέψω να βάλει ποτέ κάποιον δίπλα στα παιδιά μου και ειδικά στην κόρη μου... Λίγα ακούμε;;; Μπείτε και διαβάστε ειδήσεις τι γίνετε με πάτριους.. Και βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ποιος το βεβαιώνει αυτό,ότι θα είναι στο παιδί μου;;; Φανταστείτε την κόρη μου στα 15 π.χ. και αυτόν στα 45, να την βλέπει να βγαίνει από το ντουζ η να είναι πιο ανάλαφρα ντυμένη στο σπίτι... Ρε είμαστε σοβαροί;;;Δεν παύει να είναι ένας ξένος!Όπως δεν θα βάλω άλλη δίπλα στα παιδιά μου, έτσι δεν θα δεχτώ να βάλει άλλον!
Με αυτο το σκεπτικο η κορη σου δεν θα μπορει να εχει φιλους, να βρει ενα αγορι στο μελλον , να παει καπου να δουλεψει , να βγει προς τα εξω γενικοτερα, γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να την παρενοχλησει σεξουαλικα...
Ε γιατι δεν την βαζεις σε μια αποστειρωμενη γυαλα καλυτερα...;;
Οσο για αυτο που λες , οτι δεν θες να γινεις μπαμπας με τις ωρες, ειναι στο δικο σου χερι να μην γινεις τετοιος...
Εαν αφησουμε απ εξω το πως νιωθει η γυναικα σου για σενα και την σχεση σας, δεν αναφερεις πουθενα τι συναισθηματα εχεις για αυτην...για την σχεση σας...και πως θα μπορουσε να λειτουργησει μετα απο ολα αυτα που εγιναν...
Οποτε , ποια οικογενεια θες να ενωσεις...;;;
Τα παιδια ειναι σε πολλες περιπτωσεις λογος επανασυνδεσης ,αλλα εκτος απο αυτο ,δεν βλεπω ο θεματοθετης να μιλα εχθρικα για τη μητερα των παιδιων ,αντιθετα φαινεται να κατανοει τις κινησεις της
...Νομιζω οτι αυτο ειναι σημαντικο και οτι εχει ακομα συναισθηματα για εκεινη .
Για τα παιδια εχει επισης
.Και εκεινη ,οπως μας λεει ο θεματοθετης,τελευταια ειναι πιο συζητησιμη ...
Δεν τα βλεπεις συχνα σε χωρισμους ολα αυτα ...
Μαλλον το ζευγαρι ειναι θυμα τριτων ,να ανοιξουν τα ματια τους και να το δουνε ,συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια τι να κανουμε ..
.Αρκει που το καταλαβαν (ελπιζω)
στα social media