Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ανδρες - γυναίκες επικοινωνιακό χάσμα

Σελίδα : 1

markianos

# 1 στις 5/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%

Ανδρες - γυναίκες επικοινωνιακό χάσμα

Έχω διαπιστώσει (ευτυχώς όχι μόνο εγώ) ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα επικοινωνιακό χάσμα στις σχέσεις και κυρίως στην προσέγγιση. Προσπαθώ να καταλάβω την γυναικεία ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και εκεί που νιώθω να πλησιάζω βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά.
Παλιότερα κάναμε πιο εύκολα γνωριμίες. Πλέον γνωστοί και φίλοι γνωρίζουν γυναίκες είτε στον επαγγελματικό τους χώρο (αν και το αποφεύγουν απ’ ότι λένε – ένα άλλο μεγάλο θέμα συζήτησης) είτε μέσω γνωστών τους. Δεν υπάρχει πλέον η γνωριμία του καφέ ή του bar. Πάμε μόνοι για ποτό κοιτάμε παντού και τα πάντα δεν μιλάμε πουθενά (ούτε καν στον διπλανό μας) και τελικά γυρνάμε και μόνοι μας.
Πιστεύω ότι η στάση τύπου «κοίτα με όσο θες αλλά αν πλησιάσεις στο ένα μέτρο σου την έριξα την χυλόπιτα» των γυναικών έχει φοβίσει πολλούς άνδρες. Επίσης το συνηθισμένο που ακούω από τις γυναίκες «δεν υπάρχουν πλέον άνδρες, όλοι γίνανε αδερφές» δεν ισχύει – απλά φοβούνται την απόρριψη γιατί την θεωρούν με 99% πιθανότητα. Οι πιο τολμηροί παίζουν και στο 1%.
Με όλα αυτά πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες παραμένουν μόνοι και βρίσκονται σ’ αυτά τα site (χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα πάλι).
Τελικά τις πταιει παίδες;
Περιμένω τις απόψεις σας και κυρίως την ειλικρίνεια (και όχι τον εγωισμό) των γυναικών.

Nicks_Re_Loaded

# 2 στις 5/8/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
Oι συνθήκες δεν συνηγορούν για ακέραια διαμόρφωση προσωπικότητας σήμερα.
Τα παιδιά κάθε ηλικίας, ψάχνουν ν' αυτοκαθοριστούν με άξονα την "εικόνα" τους στο αντίθετο φύλο.
Απέδειξε πρωτίστως στον εαυτό σου πως μπορείς να "σταθείς" στα πρακτικά της ζωής, και οι σχέσεις οι ερωτικές ακολουθούν νομοτελειακά.

quite

# 3 στις 5/8/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
θα προσπαθησω να εξηγησω αυτο που λεει ο Nicks .
στηριξου πρωτα στα ποδια σου ,γιατι θα χρησιμοποιεις για πατεριτσες τις σχεσεις σου.
διωκεται την ΑΓΑΠΗ και ολα προστεθισονται .μαλλον το εγραψα λαθος; καθως δεν ειμαι και πολυ πιστος.
τελος παντων ..αν ειμασταν ολοκληρωμενα ατομα οι σχεσεις θα ηταν τελειες.

# 4 στις 5/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και χρησιμοποιηστε και λιγο τα ποδια σας βρε παιδι μου.Σε club πατε,δωστε του εκει να καταλαβει. Ξεσκισου στο χορο τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις. Βλακες ειναι οι ξενοι νομιζεις ? Ειδες εγω πως πατησα στο μυνημα του quite (τρομπολινο) και βρεθηκα ψηλα ψηλα ? Λιγο πριν τις Κυριες και εγω. Που θα μιλησουν (μαλλον) για διαφορα 1000ειπωμενα. Εμ, μεχρι να μαζεψω τους διακοσιους μου, διαβαζα. Τι να κανα ? Να στελνα μυνηματακια ? (χο,χο,χο)

# 5 στις 5/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αμα δεν βρεξεις κωλο...ψαρι δεν τρως...

Φιλαρακο.....γεια..........

Οπως λεει και ενας φιλος μου...( περι της χυλοπιτας διατριβη ).......στατιστικως οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι περιπου 20-30 %

Χρειαζεται αρκετη προσπαθεια ως αναφορα την επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων........υπομονη και επιμονη

δεν φταινε αποκλειστικα οι γυναικες μονο....αλλα και εμεις............

Το πολυ το κοιτα-κοιτα δεν κανει καλο.......
Η Χυλοπιτα και γενικα η αποριψη εχει να κανει και με το τι βγαζουμε εμεις προς τα εξω.......
Ολα ειναι θεμα τεχνης.....της τεχνης της προσεγγισης
Παντως εγω δεν αισθανομαι ασχημα με την αποριψη......ισα ισα που προσπαθω και δευτερη...........οχι ομως τριτη

Λεω στον εαυτο μου ``κοιτα Γιωργακη κατι εφταιξε....και πηγε στραβα στο deal.....μιση ντροπη δικια της και μιση δικια μου....``
Για να δουμε ομως και τις αλλες αποψεις του λατρευτου μας κοινου ??????

Τα λεμε.............

# 6 στις 5/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Επειδη εγω ειμαι αλλου αιωνα βοηθηστε με να καταλαβω

Το θεμα αν υπαρχει χασμα επικοινωνιας αναμεσα στους ανθρωπους ειναι μεγαλο και εχει πολλες παραμετρους.δεν θελω αυτη τη στιγμη να κανω καποιο σχολιο.

Εκεινο που θελω να καταλαβω ειναι το εξης.

Το μπαρακι το καφε η δεν ξερω ποιος αλλος τοπος αναψυχης και διασκεδασης ειναι τοπος καλα και σωνει προσεγγισης των δυο φυλων?

Λες οτι σημερα δεν υπαρχει η γνωριμια του καφε και του bar υπαρχει δυσκολια προσεγγισης (ενα θεμα αυτο η προσεγγιση) και υπαρχει χασμα επικοινωνιας( αλλο θεμα το της επικοινωνιας)

Συναντω καποιον-προσεγγιζω,κανω την τυπικη γνωριμια- προχωρω και προσπαθω να βρω δομους ναεπικοινωνησω....καπως ετσι δεν παει?
Ας πουμε λοιπον οτι εγω που ειμαι παντρεμενη ομως και με τρια παιδακια αποψε αποφασισα να βγω με τις φιλες μου
Αντε λοιπον και φορεσα τα καλα μου χτενιστηκα βαφτηκα και πηγα σε ενα μπαρακι..... καθομαι και πινω το ποτακι μου ακουω την μουσικουλα και λεω και δυο τρια αναλαφρα εως χαζα με τις φιλες μου...απεναντι ενας τυπος με ωραια ματια και λυγερη κορμοστασια....το ματι του πεφτει πανω μου...εμφανισιακα εχω τις προδιαγραφες που θελει.....

Ας αναρωτηθουμε ομως γιατι βρισκομαι εγω εκει....η μια περιπτωση ειναι πως βγηκα με δυο φιλες να πιουμε ενα ποτο και οχι για να ψαξω νεες γνωριμιες,τι να τις κανω αφου ειμαι καλυμενη και δεν ειμαι μονη....εισπραττω τις κολακευτικες ματιες του τυπου απο απεναντι δεν ειναι κακο...αλλα δεν το προχωραω παραπερα....αντε και αν ο τυπος πλησιασει με καποιο τροπο να ανταλλαξω μερικες κουβεντες μαζι του.....μεχρι εκει ομως ( να η δυσκολια προσεγγισης λοιπον)
Η αλλη περιπτωση αν και δεν ειμαι μονη στη ζωη ειναι να ψαχνομαι
...γιατι ψαχνομαι?
Μα γιατι θα πει κανεις ενας λογος μπορει να ειναι οτι δεν σε καλυπτει η υπαρχουσα σχεση σου....
Για να εξακολουθω ομως να ειμαι σε αυτην σημαινει πως δεν εχω ξεκαθαρισει τι θελω....το πιθανοτερο λοιπον ανταποκρινομενη στην προσεγγιση του τυπου απο απεναντι ειναι να θελω να περασω μια βραδυα αντε δυο με καποιον......εδω η προσεγγιση γινεται αλλα για ποια επικοινωνια μπορουμε να μιλαμε?
Για μια ξεπετα ναι.... για επικοινωνια......οχι....

Αν παλι υποθεσουμε οτι ειμαι αδεσμευτη το οτι βρισκομαι σε ενα μπαρ η σε ενα καφε σημαινει οτι βρισκομαι εκει για να "χτυπησω¨αντρα η οτι βρισκομαι εκει για να ικανοποιησω την αναγκη μου για διασκεδαση?
Αν βρισκομαι για διασκεδαση γιατι πρεπει και καλα να ανταποκριθω στην οποια προσεγγιση του οποιου και να μην φυγω μονη και μονος απ το μπαρακι η το καφε?

Το να γνωρισω εναν ανθρωπο σε ενα επαγγελματικο η σε ενα κοινωνικο-φιλικο περιβαλον σημαινει οτι θα τον δω πως μιλαει πως συμπεριφερεται σε διαφορετικες στιγμες πως αντιδρα...θα εχω μια πιο ολοκληρωμενενη πρωτη εικονα και περα απ τα ωραια ματια του θα μπορω να κρινω και να σταθμησω αν υπαρχει σημειο εκκινησης για επικοινωνια και ολα τα υπολοιπα...
Στο μπαρακι τι αλλο βλεπω απ τα ματακια του που τρεμοπαιζουν λαγνα και τα καλογυμνασμενα μπρατσα του?
Οπως αυτος δεν ξερει και δεν μπορει να ξερει αν ειμαι αδεσμευτη αν ειμαι παντρεμενη αν, αν, αν....ετσι δεν ξερω και εγω.....και δεν καταλαβαινω τον λογο που θα πρεπει να μπω στην διαδικασια μιας προσεγγισης στο μπαρακι που μπορει να αποβει και επωδυνη τελικα αφου θα ανακαλυψω μετα οτι ο κυριος εχει και 4 παιδια.....γιατι ειναι παραξενο λοιπον οι ανθρωποι που πραγματικα γυρευουν οχι μια ξεπετα και καποιον για να περασει και η αποψινη βραδια με την ψευδαισθηση οτι καποιον εχουν, να προτιμουν τις γνωριμιες και τις προσεγγισεις μεσα απο καποια περιβαλοντα?

Μπορει να κανω λαθος να ειμαι μιας ξεπερασμενης σχολης φυσικα αλλα.....παντα νομιζω οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους οι γνωριμιες των μπαρ και των καφε...ειναι γνωριμιες του να περασει καλα αποψε η βραδια....και μονο....

Για να πω την αμαρτια μου αυτος που θα με προσεγγιζε σε μπαρακι και καφε σιγουρα θα εισεπραττε αρνηση γιατι για μενα θα σημαινε η πως απλα θελει αποψε να πηδ**** η ακομα χειροτερα οτι δεν μπορει να σταυρωσει γυναικα σε καποιο "οικειο" περιβαλον και ξαμολυθηκε στα μπαρ.... οποτε και στην μια περιπτωση και στην αλλη δεν μου κανει
Παλαιολιθικη Αρσινοη

Nicks_Re_Loaded

# 7 στις 5/8/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
Τα παιδιά εδώ μίλησαν καταπληκτικά, quite μέσα εντελώς, Just a man στόχο 100%, flymoon o "τρίτος δρόμος" η ψύχραιμη άποψη, .....βρε Αρσινόη βρε Αρσινόη....με άγχωσες παναθεμά σε....

Αν αυτό είναι παλαιολιθικό, τότε το μεταμοντέρνο τι είναι???

Αρσινόη, τα λες τόσο ρεαλιστικά που χάλασες την αγορά.
Μας έχεις βάλει να ψαχνόμαστε....είναι ζόρι...Αύγουστος είναι....έχεις τόσο δίκιο που λέω να μην το σκέφτομαι...

# 8 στις 5/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και εγώ μαζί σου παλαιολιθική arsinoi. Από σήμερα λέω μάλιστα να κόψω τα μπαράκια και τα καφέ. Ούτε απ'έξω δεν θα περνάω

Georgekak

# 9 στις 5/8/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Θα συμφωνήσω με το επικοινωνιακό χάσμα. Είναι γεγονός ότι είναι αιτία πολλών προβλημάτων και πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι δίνεται σημασία σε "διαφορετικές" λεπτομέρειες και σε διαφορερικές ερμηνείες των καταστάσεων.
Ένα απλό παράδειγμα:
Άντρας -Αυτή εδώ μου αρέσει. Έχει ομορφιά, φινέτσα, καλλίγραμμο σώμα, νάζι κλπ
-Την πλησιάζει....
-Αυτή είτε δεν έχει όρεξη, είτε δεν έχει διάθεση, είτε πιστεύει ότι μόνο για σεξ πάει η ιστορία
Γυναίκα -Κούκλος αυτός εκεί. Έχει ωραία οπίσθια, ωραίο ντύσιμο, καλά παπούτσια, χαμόγελο, αλλά πολύ με χαλάει ότι έχει μακριά μαλλιά. Συν τοις άλλοις, εδώ σε καφετέρια δεν πρόκειται να γνωρίσω σωστό άντρα
-Συνεχίζει το κουτσομπολιό...

Μετά καθόμαστε και ψαχνόμαστε(άντρες-γυναίκες)
Εκνευρίζομαι επείδη επιβεβαιώνεται ο παλιός τρόπος(το προξενιό δηλαδή). Εκεί για τη γυναίκα ο άντρας ήταν εξαιρετικός, αψεγάδιαστος, το σεξ δεν τον ενδιέφερε, η ίδια το απολάμβανε και έπαιζαν και οι προίκες. Ένα σύστημα που στην εφαρμογή του ήταν τόσο απαράδεκτο(επιβολή για γάμο, έρωτας για την προίκα, καθημερινή βία, έλλειψη επιλογής), δούλευε εξαιρετικά και όλοι έμεναν ευχαριστημένοι στην τελική. ΕΝΩ σήμερα που υπάρχουν τόσες επιλογές, τόση ελευθερία... έχουμε αποτέλεσμα=0 και δυσαρέσκεια/απογοήτευση στα ύψη!!!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Σου αρέσω-μου αρέσεις! Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Δε χρειάζεται τα πράγματα να πιεστούν για να γίνουν όλοι τέλειοι. Χρειάζεται υπομονή και κατανόηση για να βελτιωθούν συνολικά και σε όλα τα επίπεδα οι καταστάσεις!

# 10 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Έχω διαπιστώσει (ευτυχώς όχι μόνο εγώ) ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα επικοινωνιακό χάσμα στις σχέσεις και κυρίως στην προσέγγιση. Προσπαθώ να καταλάβω την γυναικεία ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και εκεί που νιώθω να πλησιάζω βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά.

Χα! και τί σημαίνει "προσέγγιση"? Πολύ φλού μου φαίνεται.

Αρσινόη dearest, συντάσσομαι και προσυπογράφω!!

markianos

# 11 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 12

Διευκρίνηση

μιλάμε καθαρά για σχέσεις (μικρές η μεγάλες). είναι αυτονόητο ότι δεν πάμε στα cafe και στα bar για να βρούμε άντρα η γυναικα, απλά λέω ότι παλιότερα γινόταν πιο συχνά μια γνωριμία εκεί (άσχετος αν καταλήξει η όχι κάπου) και τέλος πάντων υπάρχει πολύ μοναξιά.
το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ υπογραμμίζει αυτό που λέω.
ένα απλό παράδειγμα συμπεριφοράς γυναικών :
έχω μια χαλαρή σχέση τώρα (αλλα ψάχνομαι).
μιλάω εδώ και ένα μηνα περίπου με μια συνάδερφο (εκτος γραφείου) η οποια τηλεφωνικά τουλάχιστον κόντεψε να με βιάσει (ναι συμβαίνουν και στους άντρες αυτά). κανονίζουμε να βγούμε και μου φέρνει να γνωρίσω τον αρραβωνιαστικό τις.
η ξεπετά δεν με χαλάει και δεν κολλάω σε τέτοια αλλα αυτό δεν είναι αρρωστημένο?
έχω την εντύπωση μερικές φορες ότι έχουμε ανεβάσει τον πήχη τόσο ψιλά που περνάμε συνεχεια από κάτω.
και ένα τελευταίο σχολειό για μας τους άντρες (μιλάω και για μένα) : έχουμε φτάσει στο σημείο να γλείφουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά. έχω την εντύπωση ότι, επειδή είμαστε και λιγότεροι τον αριθμό από τις γυναίκες, πρέπει να φτύνουμε και λίγο.
ελπίζω να έγινα κατανοητός και όχι παρεξηγήσιμος.

Lonely_Heart

# 12 στις 6/8/2004
author
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 77
μας πέθανες μ'αυτά τα greeklish μανούλα μου!

# 13 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επειδή στο προηγούμενο μήνυμά μου απάντησα χιουμοριστικά (και όχι ειρωνικά), λόγω έλλειψης χρόνου εκείνη την στιγμή, ας σου πω τώρα την άποψή μου. Σημειώνω πάντως ότι προηγούμενα χλεύασα την Ελληνική κατάρα της πόζας στα club, κάτι που και εσύ βρίσκεις ανώμαλο και άσκοπο πιστεύω. Στο θέμα σου τώρα. Καταρχίν σωστά έχεις διαπιστώσει και πολύ σωστά όχι μόνο εσύ, αυτά που γράφεις. Το λέω αυτό για να μην σε κάνουν κάποιοι να πιστέψεις ότι είσαι από άλλο πλανήτη ή ακόμα χειρότερα, χαζός με τον τρόπο που σου μιλάνε (γράφε, γράφε, λίγο ακόμα και θα γίνεις Forum Expert). Δίκιο έχεις, λοιπόν, φίλε. Και όχι μόνο για τα καφέ και τα bar και τα club, αλλά και πολλά άλλα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕΡΗ στα οποία θα έπρεπε κανονικά να μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία (και ότι ήθελε προκύψει),αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολύ δύσκολο στην παραλία και το beach bar . Πολύ δύσκολο στο λεωφορείο και το τρόλεϋ. Στο βιβλιοπωλείο και το δισκάδικο, στην ουρά της τράπεζας. Σχεδόν ακατόρθωτο στο δρόμο. Από ότι διάβασα μάλιστα μπορεί και να χαρακτηριστείς κάπως από κάποιες, αν επιχειρήσεις μια προσέγγιση σε κάποιους τέτοιους χώρους. Δηλαδή αν τύχει στο άμεσο συγγενικό ή φιλικό σου περιβάλλον να μην υπάρχει διαθέσιμη μια αξιόλογη κοπέλα, τότε χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι! Περίμενε οι φίλοι σου να γνωρίσουν μια κοπέλα και μετά να την γνωρίσεις εσύ, αφού αυτή θα έχει γίνει κολλητή με τους κολλητούς σου, ώστε να σε συστήσουν. Συστατικές επιστολές. Και εγώ που νόμιζα ότι τις θες μόνο στην εργασία. Στην οποία παρεπιπτόντως δεν πρέπει να κάνεις καμάκι, παρά μόνο αν έχεις ισχυρές ενδείξεις ότι θα γίνει κάτι με την κόρη του αφεντικού (ξέρεις πόσα «δεξιά» χέρια έχουν γίνει γαμπροί ?). Τι να κάνεις λοιπόν κι εσύ, ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ, ψάχνεσαι στην έξοδο και την διασκέδασή σου. Διότι πότε να ψαχτείς ? Στο τρέξιμο ? Και καλά η σαρανταπεντάρα που έχει πάει για chat στο καφέ, αυτή τελευταία θα την κοιτάξεις, αλλά οι άλλες ? Οι ελεύθερες, αυτές που φαίνεται ότι δεν έχουν 2 παιδιά ? Γιατί κάνουν έτσι ? Φίλε δεν ξέρω, άμα ήξερα θα τα είχα κονομήσει. Φόβος και φθόνος μπορώ να πω. Ανασφάλεια και διχασμός. Καχυποψία και μοιρολατρία. Βλακεία. Είναι βέβαια και το μέρος. Άλλο Αθήνα, άλλο αλλού. Άλλο η Αθηναία, άλλο η Αθηναία στο νησί. Τελειώνω φίλε. Βρες την γοητεία σου και προσέγγιζε συνέχεια. Αλλά (κατά την ταπεινή μου άποψη), ΟΧΙ αυτές που «ξέρουν». Όταν η άλλη σου δείχνει ότι «αν πλησιάσεις στο ένα μέτρο σου την έριξα την χυλόπιτα», τότε κάτι «ξέρει». Σίγουρα ξέρει ότι δεν γουστάρει. Δικαίωμά της. Βρες αυτές που δεν «ξέρουν». Μαζί θα μάθετε πολλά. Καλώς ήλθες.

nmike76

# 14 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Πολύ ωραία ξεκινάς το θέμα φίλε markianos και συμφωνώ μαζί σου όπως πιστεύω αρκετοί άντρες και γυναίκες . Νομίζω ότι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο σκέψης μας στην προσέγγιση του αντίθετου φύλλου. Σίγουρα δεν υπάρχει κανόνας του σωστού μέρους στο οποίο θα γνωρίσεις την σωστή κοπέλα για να κάνεις μια σχέση φιλική που ίσως εξελιχθεί και σε ερωτική . Παντού μπορεί να συμβεί .
Ένας άνθρωπος μόνος θα γεννηθεί ,μόνος θα πεθάνει αλλά σίγουρα δεν μπορεί να ζήσει μόνος. Είμαστε από την φύση μας κοινωνικά όντα και μας ευχαριστεί να κάνουμε γνωριμίες . Για κάποιους λόγους ,που ακόμα δεν έχω εντοπίσει , στην εποχή μας, υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας που σκιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις με αποτέλεσμα ένα τόσο ωραίο πράγμα όπως είναι η κοινωνική συναναστροφή πολλές φορές να καταντάει θέμα τύχης .
-Χτες γνώρισα μια κοπέλα.
-Α ,τον τυχεράκια.

-Τι γκαντεμιά με «δέρνει» ρε φίλε και δεν μπορώ να γνωρίσω μια κοπέλα !

«Είμαι στην καφετέρια ή στο μπαρ. Πίνω το ποτό μου και τα λέω με το φιλαράκι μου. Κάποια στιγμή μπαίνει «εκείνη» με την φίλη της ή με την παρέα της .Μ’ αρέσει . Την κοιτάω, μου ρίχνει και αυτή μερικές ματιές .Θέλω να την γνωρίσω . Είναι παντρεμένη ? έχει σχέση ? της αρέσω ? αν πάω να της μιλήσω ….. τι θα γίνει ???? θα με απορρίψει πριν ακόμα την πλησιάσω! Όχι , θα με διαολοστείλει ! μήπως βάλει τα γέλια ?? και αν πάω … τι να της πω ?ποια είναι η σωστή ατάκα????»
Ίσως γίνομαι ακραίος με το παραπάνω παράδειγμα ,ίσως όμως και να είναι συνηθισμένος τρόπος σκέψης. Τελικά τι μπορεί να συμβεί αν την πλησιάσω της χαμογελάσω και της πω απλά «γεια με λένε …. και θα θελα να σε γνωρίσω»? Στην καλύτερη περίπτωση να την γνωρίσω και στη χειρότερη να μην τη γνωρίσω . Φυσικά στην δεύτερη περίπτωση παίζει ρόλο και ο τρόπος που θα αρνηθεί , αλλά αυτό πιστεύω πως έχει να κάνει με το επίπεδο της και τους τρόπους που της έδωσε το σπίτι της, οπότε αν υπάρξει «ανώμαλη προσγείωση» θα πρέπει να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό που δεν την γνώρισα…

Έτσι, απλά πιστεύω πως είναι τα πράματα και ίσως έτσι σκεφτόντουσαν παλιότερα .
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost