Επειδη εγω ειμαι αλλου αιωνα βοηθηστε με να καταλαβω
Το θεμα αν υπαρχει χασμα επικοινωνιας αναμεσα στους ανθρωπους ειναι μεγαλο και εχει πολλες παραμετρους.δεν θελω αυτη τη στιγμη να κανω καποιο σχολιο.
Εκεινο που θελω να καταλαβω ειναι το εξης.
Το μπαρακι το καφε η δεν ξερω ποιος αλλος τοπος αναψυχης και διασκεδασης ειναι τοπος καλα και σωνει προσεγγισης των δυο φυλων?
Λες οτι σημερα δεν υπαρχει η γνωριμια του καφε και του bar υπαρχει δυσκολια προσεγγισης (ενα θεμα αυτο η προσεγγιση) και υπαρχει χασμα επικοινωνιας( αλλο θεμα το της επικοινωνιας)
Συναντω καποιον-προσεγγιζω,κανω την τυπικη γνωριμια- προχωρω και προσπαθω να βρω δομους ναεπικοινωνησω....καπως ετσι δεν παει?
Ας πουμε λοιπον οτι εγω που ειμαι παντρεμενη ομως και με τρια παιδακια αποψε αποφασισα να βγω με τις φιλες μου
Αντε λοιπον και φορεσα τα καλα μου χτενιστηκα βαφτηκα και πηγα σε ενα μπαρακι..... καθομαι και πινω το ποτακι μου ακουω την μουσικουλα και λεω και δυο τρια αναλαφρα εως χαζα με τις φιλες μου...απεναντι ενας τυπος με ωραια ματια και λυγερη κορμοστασια....το ματι του πεφτει πανω μου...εμφανισιακα εχω τις προδιαγραφες που θελει.....
Ας αναρωτηθουμε ομως γιατι βρισκομαι εγω εκει....η μια περιπτωση ειναι πως βγηκα με δυο φιλες να πιουμε ενα ποτο και οχι για να ψαξω νεες γνωριμιες,τι να τις κανω αφου ειμαι καλυμενη και δεν ειμαι μονη....εισπραττω τις κολακευτικες ματιες του τυπου απο απεναντι δεν ειναι κακο...αλλα δεν το προχωραω παραπερα....αντε και αν ο τυπος πλησιασει με καποιο τροπο να ανταλλαξω μερικες κουβεντες μαζι του.....μεχρι εκει ομως ( να η δυσκολια προσεγγισης λοιπον)
Η αλλη περιπτωση αν και δεν ειμαι μονη στη ζωη ειναι να ψαχνομαι
...γιατι ψαχνομαι?
Μα γιατι θα πει κανεις ενας λογος μπορει να ειναι οτι δεν σε καλυπτει η υπαρχουσα σχεση σου....
Για να εξακολουθω ομως να ειμαι σε αυτην σημαινει πως δεν εχω ξεκαθαρισει τι θελω....το πιθανοτερο λοιπον ανταποκρινομενη στην προσεγγιση του τυπου απο απεναντι ειναι να θελω να περασω μια βραδυα αντε δυο με καποιον......εδω η προσεγγιση γινεται αλλα για ποια επικοινωνια μπορουμε να μιλαμε?
Για μια ξεπετα ναι.... για επικοινωνια......οχι....
Αν παλι υποθεσουμε οτι ειμαι αδεσμευτη το οτι βρισκομαι σε ενα μπαρ η σε ενα καφε σημαινει οτι βρισκομαι εκει για να "χτυπησω¨αντρα η οτι βρισκομαι εκει για να ικανοποιησω την αναγκη μου για διασκεδαση?
Αν βρισκομαι για διασκεδαση γιατι πρεπει και καλα να ανταποκριθω στην οποια προσεγγιση του οποιου και να μην φυγω μονη και μονος απ το μπαρακι η το καφε?
Το να γνωρισω εναν ανθρωπο σε ενα επαγγελματικο η σε ενα κοινωνικο-φιλικο περιβαλον σημαινει οτι θα τον δω πως μιλαει πως συμπεριφερεται σε διαφορετικες στιγμες πως αντιδρα...θα εχω μια πιο ολοκληρωμενενη πρωτη εικονα και περα απ τα ωραια ματια του θα μπορω να κρινω και να σταθμησω αν υπαρχει σημειο εκκινησης για επικοινωνια και ολα τα υπολοιπα...
Στο μπαρακι τι αλλο βλεπω απ τα ματακια του που τρεμοπαιζουν λαγνα και τα καλογυμνασμενα μπρατσα του?
Οπως αυτος δεν ξερει και δεν μπορει να ξερει αν ειμαι αδεσμευτη αν ειμαι παντρεμενη αν, αν, αν....ετσι δεν ξερω και εγω.....και δεν καταλαβαινω τον λογο που θα πρεπει να μπω στην διαδικασια μιας προσεγγισης στο μπαρακι που μπορει να αποβει και επωδυνη τελικα αφου θα ανακαλυψω μετα οτι ο κυριος εχει και 4 παιδια.....γιατι ειναι παραξενο λοιπον οι ανθρωποι που πραγματικα γυρευουν οχι μια ξεπετα και καποιον για να περασει και η αποψινη βραδια με την ψευδαισθηση οτι καποιον εχουν, να προτιμουν τις γνωριμιες και τις προσεγγισεις μεσα απο καποια περιβαλοντα?
Μπορει να κανω λαθος να ειμαι μιας ξεπερασμενης σχολης φυσικα αλλα.....παντα νομιζω οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους οι γνωριμιες των μπαρ και των καφε...ειναι γνωριμιες του να περασει καλα αποψε η βραδια....και μονο....
Για να πω την αμαρτια μου αυτος που θα με προσεγγιζε σε μπαρακι και καφε σιγουρα θα εισεπραττε αρνηση γιατι για μενα θα σημαινε η πως απλα θελει αποψε να πηδ**** η ακομα χειροτερα οτι δεν μπορει να σταυρωσει γυναικα σε καποιο "οικειο" περιβαλον και ξαμολυθηκε στα μπαρ.... οποτε και στην μια περιπτωση και στην αλλη δεν μου κανει
Παλαιολιθικη Αρσινοη
στα social media