Τουτέστιν να είναι υπερβολικά περιποιημένη ή (επιμελώς) ατημέλητη; Να βάφεται να μακιγιάρεται να ντύνεται εξεζητημένα ή να έχει περισσότερο φυσική ομορφιά και κάζουαλ-σπορ εμφάνιση;
Εγώ, αν θέλετε την γνώμη μου, τείνω στο τελευταίο - να είναι λίγο περιποιημένη ασφαλώς (όχι "ταγάρι" δεκαετίας '70-'80), αλλά να αφήνει να αναδεικνύεται περισσότερο η φυσική της εμφάνιση.
- Ο εμφανισιακός προβληματισμός απευθύνεται και στα δύο φύλα.
Η δεκαετία 70-80 ήταν η εποχή που άνθισε το κιτς
Συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο
Παράθεση:
Σας αρέσει η γυναίκα να είναι περισσότερο ή λιγότερο περιποιημένη;
Σχόλιο # 1 από Red_SeasonΤουτέστιν να είναι υπερβολικά περιποιημένη ή (επιμελώς) ατημέλητη; Να βάφεται να μακιγιάρεται να ντύνεται εξεζητημένα ή να έχει περισσότερο φυσική ομορφιά και κάζουαλ-σπορ εμφάνιση;
Εγώ, αν θέλετε την γνώμη μου, τείνω στο τελευταίο - να είναι λίγο περιποιημένη ασφαλώς (όχι "ταγάρι" δεκαετίας '70-'80), αλλά να αφήνει να αναδεικνύεται περισσότερο η φυσική της εμφάνιση.
- Ο εμφανισιακός προβληματισμός
απευθύνεται και στα δύο φύλα.
Τοσο οσο... βαλτε και καμια φωτο με το ντυσιμο που προτιματε ομως ,ε;Αντε γιατι μονο εγω βαζω
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Sivilla_I
Η δεκαετία 70-80 ήταν η εποχή που άνθισε το κιτς
Συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο
Τότε είχαμε και ταγάρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από SouryaΤοσο οσο... βαλτε και καμια φωτο με το ντυσιμο που προτιματε ομως ,ε;Αντε γιατι μονο εγω βαζω
Βάζουμε και την φαντασία μας να δουλέψει
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από 26-29-31Δεν ειναι ασχημη ετσι?
https://www.youtube.com/watch?v=4amX4VgWh6c
Έχει σε υπερβολική δόση φυσική ομορφιά, τόση που ακόμα και αμακιγιάριστη με τη τσίμπλα στο μάτι αρέσει...
Παράδειγμα όμορφης κομψής γυναίκας:
έλα ρε συ κείμενο η Λάουρα είναι, μα πιαα...Μ αρεσει το προσεγμενο ντυσιμο και σε αντρες και σε γυναικες.
Τωρα στις γυναικες δεν μου αρεσει το υπερβολικο βαψιμο.
Λιγη μασκαρα και κραγιον ειναι αρκετα για καθε μερα, αν ειναι απαραιτητο λογω εργασιας. Διαφορετικα και καθολου μακιγιαζ ειναι αποδεκτο.
Αυτο βεβαια προυποθετει φροντισμενη επιδερμιδα.
Ειμαι της αποψης εφοσον υπαρχει περιορισμενος προυπολογισμος ειναι προτιμοτερο να επενδυσει μια γυναικα σε προιοντας περιποιησης της επιδερμιδας παρα σε καλλυντικα.
Αν ειναι καθαρη, χτενισμενη, αρωματισμενη, με προσεγμενο ντυσιμο, ακομη και με καθολου μακιγιαζ ειναι μια χαρα.
δηλαδή?
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Red_Season
Τότε είχαμε και ταγάρια
Δηλαδη;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Red_Season
σιγα...τρια χρονια τα ειχαμε.
μετρια πραματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από 26-29-31Δεν ειναι ασχημη ετσι?
https://www.youtube.com/watch?v=4amX4VgWh6c
αυτη βεβαια δεν το ηξερε...
για να βγαλουμε ρουχα ε;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Red_Season
Στο σεξ ζωρζ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από giorgos1970-71σιγα...τρια χρονια τα ειχαμε.
μετρια πραματα...
αυτη βεβαια δεν το ηξερε...
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από _Bellezza_Μ αρεσει το προσεγμενο ντυσιμο και σε αντρες και σε γυναικες.
Τωρα στις γυναικες δεν μου αρεσει το υπερβολικο βαψιμο.
Λιγη μασκαρα και κραγιον ειναι αρκετα για καθε μερα, αν ειναι απαραιτητο λογω εργασιας. Διαφορετικα και καθολου μακιγιαζ ειναι αποδεκτο.
Αυτο βεβαια προυποθετει φροντισμενη επιδερμιδα.
Ειμαι της αποψης εφοσον υπαρχει περιορισμενος προυπολογισμος ειναι προτιμοτερο να επενδυσει μια γυναικα σε προιοντας περιποιησης της επιδερμιδας παρα σε καλλυντικα.
Αν ειναι καθαρη, χτενισμενη, αρωματισμενη, με προσεγμενο ντυσιμο, ακομη και με καθολου μακιγιαζ ειναι μια χαρα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Sivilla_Iδηλαδή?
Υποτιμητικός χαρακτηρισμός γυναίκας λόγω του ντυσίματος της (αμπέχονο, αρβύλες, τζην, φαρδιά μάλλινα πουλόβερ), που καθιερώθηκε την δεκαετία του '70 και αφορούσε κυρίως τις φοιτήτριες...Το όνομα οφείλεται στον τορβά, το μάλλινο σακίδιο, που είχαν όλες τους περασμένο χιαστί στον ώμο.Το ντύσιμο υποδηλώνει ανεμελιά, έλλειψη προσεγμένης εμφάνισης και αντίστοιχη φιλοσοφία.Ο χαρακτηρισμός «ταγάρι» είναι συνώνυμος της απεριποίητης, αντισεξουαλικής γυναίκας.
από το Internet
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από SouryaΔηλαδη;
Φαντασιωνόμεθα την περιποιημένη - είτε απεριποίητη γυναίκα και την περιγράφουμε γραπτώς.
Όλα εγώ θα σας τα λέω πια;
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από giorgos1970-71για να βγαλουμε ρουχα ε;;;
Εμφανισιακά πού τις κατατάσσεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από alisida
Με την ευκαιρια,αφου η ερωτηση μου ταιριαζει με το θεμα,εχω λοιπον μια απορια :Γνωριζω 1-2 γυναικες τις οποιες βλεπω σχεδον καθημερινα εδω και 15 χρονια ,παντα ντυμενες με τζην κ πουλοβερ ή t-shirt ,το καλοκαιρι χωρις ιχνος μακιγιαζ ,ουτε ενα κολιεδακι- φουλαρακι- τακουνι κατι δηλ που να δειχνει λιγο γυναικειο το ντυσιμο...Φανταζομαι οτι ετσι ειναι ολες τις μερες κ ωρες και σκεφτομαι τους συζυγους αυτων,και αναρωτιεμαι αν τις βρισκουν βαρετες εμφανησιακα και αν τις συγκρινουν με αλλες κοκετουλες ( δε μιλω για ομορφια αλλα για θηλυκη εμφανιση ).
στα social media