Αντε να σας δω... Τ αχουλ να επουλιγουντου οι ζαντοι πα αγοραζαν
Εχω την εντυπωση πως σε αποφευγει το χρημα
Παράθεση:
Σχόλιο # 214 από giorgos170και ο καλύτερός μας , ζορίζεται ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 215 από __mikemanΤώρα εγώ θα υποκριθώ πως όλο αυτό είναι θέμα "λογικής" και θα σου πώ, μια και επικαλείσαι τη διαλεκτική, ότι η διαλεκτική δε λέει ότι, οπου υπάρχει δίπολο, ο ένας πόλος είναι ο "κατώτερος" και ο άλλος ο "ανώτερος". Ποσο μάλλον ότι αυτά είναι δωσμένα απαξ δια παντός απο το θεό ή τη φύση. Αυτό δεν είναι διαλεκτική, είναι οντολογία και μανιχα΄ι'σμός. Ετσι για την ιστορία.
Και τεσπα, για να μη γενικολογούμε, εξήγησε μας σε τι είναι "κατώτερες" οι γυναίκες. Με πρακτικά παραδείγματα. Π.χ μια γυναίκα δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός γιατί έχει περίοδο κάθε μήνα, κτλ κτλ.
Το φύλλο Βηρυτού???
Μάικ,
Αστον, πουλάκι μου, γιατί μετά τον Λένιν, θα πιάσει τον Μαρξ, και θα ξεχάσουμε ότι μάθαμε στα νιάτα μας από το Κεφάλαιο!!!
12 σελίδες για να καταλήξουμε ότι η μέση γυναίκα κάνει bench pressing λιγότερα κιλά από το μέσο άντρα...?
Και εις ανώτερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 225 από MadameShuShu40#215
Μάικ,
Αστον, πουλάκι μου, γιατί μετά τον Λένιν, θα πιάσει τον Μαρξ, και θα ξεχάσουμε ότι μάθαμε στα νιάτα μας από το Κεφάλαιο!!!
Καλά εσύ δεν πας καλά.
Κάθησες και διάβασες το Κεφάλαιο??
Βαρετίλα...
Εμένα μ'αρέσει ο Λενιν γιατί πλακώνεται με τους πάντες...Καούτσκι, Μπερνσταιν, Πλεχάνωφ...σκυλοβρίσιδι μιλάμε...να ανάβουν τα αίματα...
Τρία πράγματα δεν έχω διαβάσει
- Το Μνημόνιο (και τα σίκουελ)
- Το Κεφάλαιο
- Τη Συμφωνία των Πρεσπών
...αλλά μπορώ άνετα να σας μιλήσω και για τα τρία.
Και δεν είμαι η μόνη.
Ρε συ Μάικ,
Ήταν της εποχής μου, και δεν μπορούσα να είμαι γραμμένη στην Πανσπουδαστικη χωρίς να το έχω μελετήσει!!!
Τελικά έμαθες πόσες γιάρδες λινά αντιστοιχούν σε ένα παλτό, η ακόμα?
Και που έμαθα...
Εμένα πάλι μου το εξήγησε ο Τζημερος στο facebook με το Μητρογλου σαν παράδειγμα και θεραπεύτηκα.
Απο τότε προσεύχομαι μόνο στην Αγία Αυν την Ραντ την Ελευθαγορίστρια μεγάλη η χάρη της.
Μάικ,
Με ποιο pattern ανεβοκατεβαζεις κάθε λίγο και λιγάκι τη φώτο σου;
Το ξεπατικωσες από τις γυναίκες;
Δεν είσαι για χόρταση ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 233 από HeptamerΜάικ,
Με ποιο pattern ανεβοκατεβαζεις κάθε λίγο και λιγάκι τη φώτο σου;
Το ξεπατικωσες από τις γυναίκες;
Δεν είσαι για χόρταση ε;
Tην κατέβασα την πρώτη φορά γιατί μ'αυτά που γράφω εδώ(ειδικά στο...ραντεβουδιάρικο θέμα) δεν είναι να με δει και κανάς γνωστός...
Μετά την ξανα-ανέβασα γιατί λεω, και τι έγινε αν μας δει...και σιγά μη μας δει.
Τώρα είμαι πάλι στη φάση "ασε, μην σπάσει κανας διάολος το ποδάρι του".
Αμέσως εσύ πάλι να το ρίξεις στην ειρωνία...τσ τσ τσ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από equinox_
σου εγραψα πιο πριν, πως ο φεμινισμός γεννήθηκε για να ισορροπήσει πολλές ανισότητες που υπήρχαν μεταξύ των δυο φύλων.
η ομοφυλοφιλία στις γυναίκες είναι το άλλο πόλο - το αντίθετο, και ως αποτέλεσμα - της ομοφυλοφιλίας των αντρών.
γιατί να ντρέπονται οι γυναίκες μόνο, από τη στιγμή που άντρες ομοφυλόφιλοι το δηλώνουν χωρίς ντροπή;
''αν υπερισχύσει το αρσενικό θα είναι γιατί θα έχει χαθεί το αντιθετό του'' - λες
στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια - στον έναν οπωσδήποτε θα υπερισχύει το θηλυκό, στον άλλον το αρσενικό, αρά ο καθένας - δεν είναι σε ισορροπία ως μονάδα, αλλά αυτό αφορά το επίπεδο φύλων, που σημαίνει πως μεταξύ τους, την βρίσκουν.
''όταν λέμε αντίθετα ή αντίθετες δυνάμεις σε ισοροπία εξ ορισμού σημαίνει ανισότητα''
εξ ορισμού σημαίνει απλά η ύπαρξη τους, σε κάθε τι μέσα του
δεν σημαίνει οπωσδήποτε ανισότητα με τα άλλα υπαρκτά - δεν τα βουνά και τις πεδιάδες, τα πρώτα έχουν ύψος, τα άλλα βάθος και συνυπάρχουν μαζί με ποτάμια, δάση κ,λπ.
σε ισορροπία είναι όλα. που σημαίνει και ολοκληρωμένο, όχι ανισότητα
σεβαστά ... αγαπητή εγκουι .
τωρα εφόσον λες ότι εξισοροπούνται οι ανισότητες και το βλέπουμε αυτό με ποιο τρόπο βλέπεις αυτήν την υπερίσχυση του αρσενικού ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 218 από 26-29-31
Ένα ειδύλλιο γεννιέται... Σπαρτιάτες σε σύμπραξη με Ιερολοχιτες, το πιο δυναμικό κομμάτι των Μακεδόνων πολεμιστων... Καιρός φερνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια... (Δεν μπορώ να βάλω φάτσες από το κινητό γκαμωτο) χαχα χαχα χαχα.
ασε ρε Πανο ...είσαι σίγουρος ότι ήταν Μακεδόνες ο ιερός λόχος ; μαλλον οι θηβαίοι τον είχαν νομίζω.
Είσαι η προσωποποιηση της σταθερότητας βρε!!!
Καμμια ειρωνια...απλα αναζητώ ενα λόγο γιατί το κάνουν αυτό καποιες/οι εδώ μεσα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 234 από __mikeman
Tην κατέβασα την πρώτη φορά γιατί μ'αυτά που γράφω εδώ(ειδικά στο...ραντεβουδιάρικο θέμα) δεν είναι να με δει και κανάς γνωστός...
Μετά την ξανα-ανέβασα γιατί λεω, και τι έγινε αν μας δει...και σιγά μη μας δει.
Τώρα είμαι πάλι στη φάση "ασε, μην σπάσει κανας διάολος το ποδάρι του".
Αμέσως εσύ πάλι να το ρίξεις στην ειρωνία...τσ τσ τσ...
Εχεις δικιο,η μακεδονικη φαλαγγα υπηρχε, την οποια ο Φιλιππος ο Β την ειχε μελετησει οντας αιχμαλωτος στην θηβα...δεν αλλαζει οτι ηταν αξιομαχη...εμενα αλλη ηταν η προσεγγιση
Παράθεση:
Σχόλιο # 236 από lamprand
ασε ρε Πανο ...είσαι σίγουρος ότι ήταν Μακεδόνες ο ιερός λόχος ; μαλλον οι θηβαίοι τον είχαν νομίζω.
Χαχα τι μου θυμισες... Καποτε στη Βηρυτο παμε σε ενα πολυ παλιο χωριο το Jbeil,εκει που περπατουσαμε βλεπουμε ενα μαγαζι που εφτιαχναν πιτες κατι σαν φυλλο, εκει που χαζευαμε πως τις κανουν ενας μας πεταξε μια, νοστιμοτατη.Μετα πηγαμε για φαλαφελ αλλα πηξαμε στην αναμονη, ειναι ασσοι σ αυτα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από MadameShuShu40#211
Το φύλλο Βηρυτού???
Υπάρχει λόγος.. Σοβαρός !
Μία ζωη τις κυνηγάμε για να ικανοποιηθεί το ρημάδι το "ένστικτο" .. και μια ζωή από την μύτη μας σέρνουν..
Η αγαπη και το μίσος μαζί ..
Παράθεση:
μισογυνισμός δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει ο λόγος .
Σχόλιο # 1 από lamprand
μισογυνισμός δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει ο λόγος .
αντιθέτως υπάρχει ο μισανδρισμός γιατί υπάρχει λόγος !
και ο λόγος είναι ότι στην καθε ενότητα υπάρχει το δυνατό και το αδύνατο που συγρούονται .
το δυνατό γιατί να μισήσει το αδύνατο ; έχει κάποιο λόγο ;
ενω του αδύνατου η μοίρα είναι να μισεί το δυνατό που το έχει σφιχταγκαλιασμένο και αιχμάλωτο στην αγάπη του !
το μίσος είναι παράγωγο της αδυναμίας και όταν αυτό εκδηλώνεται τότε η δύναμη θυμώνει και αρχίζει τα χαστούκια αλλά δεν μισεί .
ο άλλος μισεί, γι αυτό και όλα τα Ιερά βιβλία αυτό διδάσκουν γι αυτό και τείνουν όλοι οι παρακμίες να τα θεωρούν γελοία !
μισείς κάτι που είσαι ανίσχυρος μπροστά του . αν δεν είσαι ανίσχυρος τότε το πλακώνεις στο ξύλο και μετά το λυπάσαι και το αγαπάς πάλι !
αυτή είναι η πραγματικότητα , μια τραγωδία !
δεν εκφράζεις παρά τον πόνο αυτό της ζωής και θέλεις έναν άλλο κόσμο όπου δεν θα ισχύουν αυτά τα διαλεκτικά αντίθετα . μια ισότητα των αντιθέτων χωρίς πλέον την σύγκρουση ! μόνο που αυτό δεν είναι η ζωή και η εξέλιξή της αλλά η διαλυσή της (ο θάνατος) .
γιατί η ζωή είναι η ένωση των πραγμάτων και θάνατος ο αποχωρισμός τους ! αυτά λέγαν οι αρχαίοι .
η ζωή είναι η έλξη (αγάπη) και θάνατος η άπωση (μίσος) και αυτά είναι που κάνουν τον κόσμο και συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε κάθε τι !
η έλξη είναι το πρωταρχικό και η άπωση το δευτερεύον σε κάθε ενότητα που υπάρχει .
όταν στην σύγκρουση αυτών των δυο κυριαρχίσει η άποση τότε έχουμε θάνατο .
το ηλιακό μας σύστημα υπάρχει ακόμα γιατί η έλξη του ήλιου είναι κυρίαρχη ακόμα όταν περάσει η άπωση και γίνει κυρίαρχη τότε θα σκορπίσει το ηλιακό μας σύστημα δηλ. θα πεθάνει .
στην ουσία δεν υπάρχει θάνατος απλά θάνατο εννοούμε της συγκεκριμένης μορφής γιατί τα σώματα θα συνεχίσουν να ζούν ακόμα αλλά σκόρπια όχι ενωμένα . θα πλανηθούν στον χώρο και άλλο θα το έλξη ο Άλφα του κενταυρου άλλα άλλοι αστέρες κτλ.
γι αυτό και μην ελπίζετε σε μετά θάνατον ζωή σαν πλήρης οντότητα γιατί η ψυχή είναι άπειρα σωματίδια που θα σκορπίσουν στο άπειρο και θα ξαναμπουν σε άπειρες άλλες υπάρξεις !
ορίστε mindthegap . ελα πες τα όλα .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media