Σκασμενο
Παράθεση:
Σχόλιο # 218 από 26-29-31
Ένα ειδύλλιο γεννιέται... Σπαρτιάτες σε σύμπραξη με Ιερολοχιτες, το πιο δυναμικό κομμάτι των Μακεδόνων πολεμιστων... Καιρός φερνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια... (Δεν μπορώ να βάλω φάτσες από το κινητό γκαμωτο) χαχα χαχα χαχα.
Καηκαμαααν
Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από lamprand
όχι Λενα δεν είμαστε ενωμένα αντίθετα όμως . είμαστε αλλού γι αλλού
ίσως βρισκόμαστε στην σκληρή φάση που περνούν τα αντίθετα για να ισορροπήσουν !
Παράθεση:
Σχόλιο # 234 από __mikeman
Tην κατέβασα την πρώτη φορά γιατί μ'αυτά που γράφω εδώ(ειδικά στο...ραντεβουδιάρικο θέμα) δεν είναι να με δει και κανάς γνωστός...
Μετά την ξανα-ανέβασα γιατί λεω, και τι έγινε αν μας δει...και σιγά μη μας δει.
Τώρα είμαι πάλι στη φάση "ασε, μην σπάσει κανας διάολος το ποδάρι του".
Αμέσως εσύ πάλι να το ρίξεις στην ειρωνία...τσ τσ τσ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 242 από Lena_7_Καηκαμαααν
και συ ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 238 από 26-29-31Εχεις δικιο,η μακεδονικη φαλαγγα υπηρχε, την οποια ο Φιλιππος ο Β την ειχε μελετησει οντας αιχμαλωτος στην θηβα...δεν αλλαζει οτι ηταν αξιομαχη...εμενα αλλη ηταν η προσεγγιση
ναι κατάλαβα ... αμαζόνα πολεμίστρια η Λένα . την έχεις δει σε φωτό ;
Την εχω δει γαντι ταιριαζει με αμαζονα πολεμιστρια
εσυ για Σπαρτιατης πολεμιστης λιγο μου ξεφευγεις αλλα θα το φτιαξουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από lamprand
ναι κατάλαβα ... αμαζόνα πολεμίστρια η Λένα . την έχεις δει σε φωτό ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από 26-29-31Την εχω δει γαντι ταιριαζει με αμαζονα πολεμιστρια
όχι ρε τι σου ξεφευγω ; αμα θες πες καμμιά κουβέντα να το φτιάξουμε το πράμα . όλο με κοροιδευει και μου πετάει πέτρες απο κει σαμπάνω τα βουνά . δεν ξέρω τι να κάνω
Εχω να προτεινω το εξης...6μηνες θαρχεται κατω να μαζευεται τα πορτοκαλια και τις ελιες...
Και 6 μηνες εσυ πανω,να προσεχεις τα σκυλια,να τα βγαζεις βολτα,να φτιαχνεις τον κηπο
εχει μεγαλο κηπο...και θα μου γυμναστειτε να εισαστε ετοιμοι του χρονου για νεα σφαγη!!!
Κατα βαθος αγαπιεστε ριχτε το στα σκυλαδικα,στα ωπα ωπα σε ειχα,κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 247 από lamprand
όχι ρε τι σου ξεφευγω ; αμα θες πες καμμιά κουβέντα να το φτιάξουμε το πράμα . όλο με κοροιδευει και μου πετάει πέτρες απο κει σαμπάνω τα βουνά . δεν ξέρω τι να κάνω
Παράθεση:
Σχόλιο # 248 από 26-29-31Εχω να προτεινω το εξης...6μηνες θαρχεται κατω να μαζευεται τα πορτοκαλια και τις ελιες...
Και 6 μηνες εσυ πανω,να προσεχεις τα σκυλια,να τα βγαζεις βολτα,να φτιαχνεις τον κηπο
εχει μεγαλο κηπο...και θα μου γυμναστειτε να εισαστε ετοιμοι του χρονου για νεα σφαγη!!!
έ όχι και να μαζευει πορτοκάλια ρε συ τέτοια πολεμίστρια . όχι αμα θε να με μάθει πως κυνηγά τα αγριογούρουνα . καραμπινα εχω αλλά δεν ξέρω απο κυνήγι τίποτα , τα λυπάμαι κι όλας .
ενταξει συμφωνοι αλλά γράφει οτι έχει σχέση , δεν μου κάθεται καλά αυτό , δεν είμαι τέτοιος ρε γκαμ...το.
ή ξέρεις τιποτα εσυ περι αυτού ;
Αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα...δεν γνωριζω τιποτα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 249 από lamprand
έ όχι και να μαζευει πορτοκάλια ρε συ τέτοια πολεμίστρια . όχι αμα θε να με μάθει πως κυνηγά τα αγριογούρουνα . καραμπινα εχω αλλά δεν ξέρω απο κυνήγι τίποτα , τα λυπάμαι κι όλας .
ενταξει συμφωνοι αλλά γράφει οτι έχει σχέση , δεν μου κάθεται καλά αυτό , δεν είμαι τέτοιος ρε γκαμ...το.
ή ξέρεις τιποτα εσυ περι αυτού ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 250 από 26-29-31Αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα...δεν γνωριζω τιποτα!!!
κριμα , τι να κάνω ρε Πάνο ; εσυ έτσι όπως κόβεις το πράμα τι λες ; να της στείλω κανα χαμόγελο ή θα φάω καμία στο δοξα πατρί ;
Αμα συνεχισω να γραφω για την λενα,θα την φαω εγω
Παράθεση:
Σχόλιο # 251 από lamprand
κριμα , τι να κάνω ρε Πάνο ; εσυ έτσι όπως κόβεις το πράμα τι λες ; να της στείλω κανα χαμόγελο ή θα φάω καμία στο δοξα πατρί ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 252 από 26-29-31Αμα συνεχισω να γραφω για την λενα,θα την φαω εγω
χαχαχα
https://www.youtube.com/watch?v=nflcNgYbSBw
Παράθεση:
Σχόλιο # 233 από HeptamerΜάικ,
Με ποιο pattern ανεβοκατεβαζεις κάθε λίγο και λιγάκι τη φώτο σου;
Το ξεπατικωσες από τις γυναίκες;
Δεν είσαι για χόρταση ε;
η ερωτηση σου τι αφορα;Παράθεση:
Σχόλιο # 235 από lamprand
σεβαστά ... αγαπητή εγκουι .
τωρα εφόσον λες ότι εξισοροπούνται οι ανισότητες και το βλέπουμε αυτό με ποιο τρόπο βλέπεις αυτήν την υπερίσχυση του αρσενικού ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 240 από Johnboy6Υπάρχει λόγος.. Σοβαρός !
Μία ζωη τις κυνηγάμε για να ικανοποιηθεί το ρημάδι το "ένστικτο" .. και μια ζωή από την μύτη μας σέρνουν..
Η αγαπη και το μίσος μαζί ..
ενας λογος σοβαρος ειναι αυτος που απο τη φυση της, η γυναικα εχει απεριοριστη σεξουαλικη ενεργεια και ο αντρας, θα πρεπει να την παιρνει απο εκει
γι' αυτο η γυναικα θεωρειται μονογαμικη και ο αντρας πολυγαμικος, επειδη -
αν δεν ικανοποιησει ''το ενστικτο'' του απο μια γυναικα, θα γεμισει το ρεζερβοαρ του με σεξουαλικη ενεργεια απο αλλο ...βενζιναδικο.
για να εχει απεριοριστη προσβαση σε μια, ας φροντιζει και για τις διαφορετικου τυπου από τις δικες του, αναγκες της.
εκει, διστυχως υστερει, γνωμη μου, ενω ολα εξαρτονται απο αυτο - το πως θα φερεται ο αντρας, για να αρχισει να τρεχει και να ειναι αρμονικη η σεξουαλικη ενεργεια μεταξυ του καθε ζευγαριου
https://www.youtube.com/watch?v=tjrpvyurlKM
Παράθεση:
Σχόλιο # 237 από HeptamerΕίσαι η προσωποποιηση της σταθερότητας βρε!!!
Καμμια ειρωνια...απλα αναζητώ ενα λόγο γιατί το κάνουν αυτό καποιες/οι εδώ μεσα...
Λενααα που βοσκεις καλε; Εδω χαμου σε προξενευουν και χαμπαρι κ εχεις
Aμαζονα ειπαμε , οχι στουποχαρτο
https://www.youtube.com/watch?v=fsOJgtz9sy8
Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από 26-29-31Την εχω δει γαντι ταιριαζει με αμαζονα πολεμιστρια
Δααασκαλεεε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Wm-icdaA-Ss
Παράθεση:
Σχόλιο # 248 από 26-29-31Εχω να προτεινω το εξης...6μηνες θαρχεται κατω να μαζευεται τα πορτοκαλια και τις ελιες...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media