Πονηρουλα, φαινεται δεν εχεις προβλημα με τα δοντακια. Αμα ερθεις στα χρονακια μου μονο παπαρα θα τρως.Ακου τραγανος!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Lena_7_
Ο γνήσιος αντρας έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με την χωριάτικη τυροπιτα, τραγανος απο έξω - "νοστιμος" απο μέσα![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Lena_7_
Ο γνήσιος αντρας έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με την χωριάτικη τυροπιτα, τραγανος απο έξω - "νοστιμος" απο μέσα![]()
Αυτο το εχουν και οι ομοφυλοφυλοι αλλα δεν τους λες και αντρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Paralia48
τώρα θα σού ΄λεγα ποιο είναι το χαρακτηριστικό του άντρα, αλλά θα μου το βγάλει ακατάλληλο!Το άλλο πάντως είναι η κολώνια του...
Θυμάστε;![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Paralia48
τώρα θα σού ΄λεγα ποιο είναι το χαρακτηριστικό του άντρα, αλλά θα μου το βγάλει ακατάλληλο!Το άλλο πάντως είναι η κολώνια του...
Θυμάστε;![]()
Δεν λεω καλα και αυτα αλλα δεν φτανουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από SouryaΝα ξερει απο υδραυλικα, ηλεκτρολογικα και απο μαστορεματα
Εσυ κολλημενος με τα μιντια
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από AggeloΠως δεν ξεκολλησαμε γιατι το λες...
...ο γνησιος ανδρας κατα τη σημερινα προτυπα θα πρεπει να
ξερει να χειριζεται τα Social Media,να εχει 5ψηφιο νουμερο followers σε οποια εχει account...
Και το κυριοτερο ! μολις η καλη του μποκαρει - καταστρεψει - η σβησει τιποτα αρχεια...
...να
ξερει να επιδιορθώσει το κινητο - tablet και να εχει τον τροπο να κανει recovery...
Αλλιως του τρωει την θεση ο Geek η ο technomaniac
Ευγε αγορινα. Κριμα που μου πεφτεις λιγακι μεγαλος.Οι περισσοτεροι ειναι πολυγαμικοι
Ειναι πλεονασμος το γνησιο, για τον αντρα. Φυσικος του ρολος η ανσπαραγωγικη ικανοτητα, κοινωνικος ρολος η προστασια, συναισθηματικη και φυσικη. Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο για την εφηβικη ηλικια απο την πατρικη προστασια. Επισης ο αντρας, ειναι μονογαμικος. Ο πολυγαμικος αντρας σε μια οικογενεια, μεγαλωνει παιδια με χαμηλη αυτοεκτιμηση και συζηγο με ιδεοψυχαναγκαστικες διαταραχες.
Γνήσιος άντρας... Μάλιστα... Υποθέτω ότι ένας τέτοιος θα έχει κάπου επάνω του το σήμα ΤΜ ή το R, διαφορετικά θα είναι μαϊμού...
Παράθεση:
κοινωνικος ρολος η προστασια, συναισθηματικη και φυσικη. Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο για την εφηβικη ηλικια απο την πατρικη προστασια. Ο πολυγαμικος αντρας σε μια οικογενεια, μεγαλωνει παιδια με χαμηλη αυτοεκτιμηση και συζηγο με ιδεοψυχαναγκαστικες διαταραχες.
Σχόλιο # 26 από 1222
Τελικα... τα ληγμενα που κυκλοφορουν εδω μεσα ειναι υψηλης ποιοτητας...
Κσι γιατι να γινει χαμος; ρωταμε για αντρες με τα ολα τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από 26-29-31Χαχαχαχα,τι ρωτας και συ τωρα...το τι θα γραφτει σε αυτο το θεμα χαμος!!!
Ε το πολυ-πολυ να παιζετε ολη μερα σφαλιαρες..Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Lena_7_
#17 Την περίπτωση που θελει κι αυτος να το παιξει γνήσιος με χαστουκια...δεν την σκέφτηκες ε; ε;![]()
Ναι και οταν τον βρειτε με τα ολα του θα ανακαλυψετε αλλα δεκα καινουργια
που θα πρεπει να αποκτησει,για να ειναι με τα καινουργια ολα του,χαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 1222Κσι γιατι να γινει χαμος; ρωταμε για αντρες με τα ολα τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από jane_do
Δηλαδή η μπέσα/ντομπροσύνη κλπ είναι χαρακτηριστικά του γνήσιου άνδρα μόνο;
Της γνήσιας γυναίκας δεν;
(Τι πάει να πει γνήσιος άνδρας και γνήσια γυναίκα αλήθεια; )
ΥΓ.Δεν το βλέπω να ξεκολλάμε σύντομα από τα στερεότυπα.
Σε οτι με αφορα, απαντω αυστηρα και μονο ατην ερωτηση της θεματοθετριας, ωστε να μην εμπλακω σε περαιτερω κουβεντες και απαντησεις, για τις οποιες δεν υπηρξε καν ερωτηση
Οποιος ενδιαφερεται, θετει θεμα και για τις γυναικες.
Εγω κολλημενος......ελαχιστα τα χρησιμοποιω τα Social.Στο προηγουμενο post αναφερομουνα
στις νεωτερες γενιές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από 1222Εσυ κολλημενος με τα μιντια
Ποτε δεν ξερεις στειλτου μνμ...71 χρονων δεν ειναι προβλημα
οτι ειναι σε ξενη χωρα ειναι θεμα.. Φαντασου ναναι Βορεια Μακεδονια?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από 1222Ευγε αγορινα. Κριμα που μου πεφτεις λιγακι μεγαλος.Οι περισσοτεροι ειναι πολυγαμικοι
Ειναι πλεονασμος το γνησιο, για τον αντρα. Φυσικος του ρολος η ανσπαραγωγικη ικανοτητα, κοινωνικος ρολος η προστασια, συναισθηματικη και φυσικη. Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο για την εφηβικη ηλικια απο την πατρικη προστασια. Επισης ο αντρας, ειναι μονογαμικος. Ο πολυγαμικος αντρας σε μια οικογενεια, μεγαλωνει παιδια με χαμηλη αυτοεκτιμηση και συζηγο με ιδεοψυχαναγκαστικες διαταραχες.
Εγω θελω απο Λαρισα μεχρι Κρητη μην με στελνεις στου διαολου τη μανα
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από 26-29-31Ποτε δεν ξερεις στειλτου μνμ...71 χρονων δεν ειναι προβλημα
οτι ειναι σε ξενη χωρα ειναι θεμα..
Φαντασου ναναι Βορεια Μακεδονια?
Καμενος μου φαινεσε εσυ. Κριμα και εισαι ομορφαντρας
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από 26-29-31Ναι και οταν τον βρειτε με τα ολα του θα ανακαλυψετε αλλα δεκα καινουργια
που θα πρεπει να αποκτησει,για να ειναι με τα καινουργια ολα του,χαχαχαχα
Βλεπουμε πρωτα το κουτακι . Αν ειναι ληγμενα ξαι υψηλης ποιοτητας δεν τα πεταμε,τι τζαμπα λεφτα δωσαμε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Mindthegap-
Τελικα... τα ληγμενα που κυκλοφορουν εδω μεσα ειναι υψηλης ποιοτητας...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media