Τι σημαίνει οταν σου λέει θέλω χρονο να ηρεμήσω τις σκέψεις μου γιατί με τους τσακωμούς μας έχω χάσει τον εαυτό μου κ δεν σου ζητάω να με περιμένεις αν κ είναι αστείο να σου λεω ότι σαγαπω αλλά κ να μην περιμένεις αλλά έτσι νιώθω..δε σου ζητάω να περιοριστείς κ να νομιζεις ότι σε κοροϊδεύω αλλά πραγματικά μου λείπεις κάθε μερα θέλω να σε δω αλλά θέλω να βάλω σε μια τάξη τις ΣΚεψεις μου να ξεθόλωσω κ δεν σου ζητάω χρονο για να γκομενισω η να παρατηρώ αλλά πραγματικά έχω πιεστεί με όλα αυτά;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOY
Η ερμηνεια ειναι η εξης...δωσε μου χρονο μηπως βρω κατι καλυτερο κ αν οχι θα ξαναγυρισω μεχρι να βρω..
Και θα συμπληρωσω ...εαν δεν βρω τουλαχιστον θα εχεις αρχισει να ζεις χωρις εμενα ,και δεν θα μου κανεις τα νευρα πατσαβουρι ,διοτι δεν μπορω αλλο .
Σε σκεφοτμαι σε θελω μου λειπεις = Νιωσε ενοχες τωρα ...διοτι οταν στα ελεγα δεν ακουγες .
Αγαπητη ...game over
Keep Walking
Σημαινει οτι τον εχεις τρελανει τον ανθρωπο. Και στο λεω εγω η πυθια
Θέλω χρόνο=αποφάσισα να κόψω ρόδα μυρωμενα
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!
Αν και το προφανες ειναι οτι η φραση ''θελω χρονο'', σημαινει την κανω με τροπο, στην προκειμενη περιπτωση , οπως το αντιλαμβανομαι, ο ανθρωπος εχει ερθει σε απογνωση λογω των εντασεων και ζηταει χρονο για μην σαλταρει τελειως...
δε σε γουστάρει.
Σημαινει: παιζω και με αλλη αλλα περιμενε standby να δω τι θα γινει για να μην χασω και τις δυο..
Βασικα διαβαζοντας αυτα που σου λεει το καψα... δεν βγαζω συμπερασμα
πιο πολυ πιστευω οτι σε συγχυση...λεμε τωρα, παρα κατι αλλο
Οταν βγαλεις συμπερασμα παρε μας τηλεφωνο......
Παράθεση:
Χρόνος!
Σχόλιο # 1 από Menia1988Τι σημαίνει οταν σου λέει θέλω χρονο να ηρεμήσω τις σκέψεις μου γιατί με τους τσακωμούς μας έχω χάσει τον εαυτό μου κ δεν σου ζητάω να με περιμένεις αν κ είναι αστείο να σου λεω ότι σαγαπω αλλά κ να μην περιμένεις αλλά έτσι νιώθω..δε σου ζητάω να περιοριστείς κ να νομιζεις ότι σε κοροϊδεύω αλλά πραγματικά μου λείπεις κάθε μερα θέλω να σε δω αλλά θέλω να βάλω σε μια τάξη τις ΣΚεψεις μου να ξεθόλωσω κ δεν σου ζητάω χρονο για να γκομενισω η να παρατηρώ αλλά πραγματικά έχω πιεστεί με όλα αυτά;;;
ποσο καιρο τα εχετε;
εχει καποια εξαρτιση, ή - κατι αλλα που σερνει, πριν εισαι εσυ στη ζωη του;
oταν μας ζητανε χρονο, τον δινουμε. ενταξει πες του. καντε ενα διαλειμα.
Ωραία τα είπαν οι προλαλήσαντες , συμπληρώνω ... «περιμένω ποτε θα με βγάλεις από τη δύσκολη θέση να σε χωρίσω εγω, γιατί δεν εχω κότσια να φύγω πρώτος .»
Παράθεση:
Χρόνος!
Σχόλιο # 1 από Menia1988Τι σημαίνει οταν σου λέει θέλω χρονο να ηρεμήσω τις σκέψεις μου γιατί με τους τσακωμούς μας έχω χάσει τον εαυτό μου κ δεν σου ζητάω να με περιμένεις αν κ είναι αστείο να σου λεω ότι σαγαπω αλλά κ να μην περιμένεις αλλά έτσι νιώθω..δε σου ζητάω να περιοριστείς κ να νομιζεις ότι σε κοροϊδεύω αλλά πραγματικά μου λείπεις κάθε μερα θέλω να σε δω αλλά θέλω να βάλω σε μια τάξη τις ΣΚεψεις μου να ξεθόλωσω κ δεν σου ζητάω χρονο για να γκομενισω η να παρατηρώ αλλά πραγματικά έχω πιεστεί με όλα αυτά;;;
Όταν μας ζητάνε χρόνο , τον δίνουμε ...μια ζωή ολόκληρη ! Είμαστε λαρτζ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90oταν μας ζητανε χρονο, τον δινουμε. ενταξει πες του. καντε ενα διαλειμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Helenaki4Όταν μας ζητάνε χρόνο , τον δίνουμε ...μια ζωή ολόκληρη ! Είμαστε λαρτζ...
ε ναι ρε συ, χρονο ζηταει ο ανθρωπος, δν ζηταει ευρω. καντε ενα διαλειμα καντε ενα κιτ-κατ.
Χρόνε χρόνε
Τελειώνει ο χρόνος μου εδώΘα πω μια αλλη αποψη ...
Καποτε ειχα ζητησει το χρονο μου,δεν υπηρχε αλλος και δεν ειχα σκοπο να "την κανω με ελαφρα" .Ηθελα πραγματικα να σκεφτω,να ξελαμπικαρω που λενε .
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisidaΗθελα πραγματικα να σκεφτω,να ξελαμπικαρω που λενε .
Δεν μου τον εδωσαν
πώς γίνεται αυτό ρε άλυ;
κ γιατί δεν τον έπαιρνες από μόνη σου;
δικός σου δεν ήταν στην τελική;
στα social media