Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από SouryaΤο θεμα μου ηρθε οταν στο κομωτηριο ηρθε μια κυρια θα την πω γιατι ηταν λιγο μεγαλουτσικη και ζητησε να βαψει το μαλλι ξανθο. Οταν εφυγε μου λεει η κομωτρια... Ξερει τι κανει αυτη;... Που να ξερω τις λεω...Οταν βαριεται ερχετε και αλλαζει χρωμα στο μαλλι κσι αυτο συμβαινει καθε 2 μηνες.
Καραφλιασα μονο που το ακουσα
![]()
αμα ακουγες τι ελεγε και για σενα η ..κουτσομπολα!
Δεν θα σου πω, γιατι θα σου πεφτανε οι πεντε τριχες που εμειναν απο το καραφλιασμα!!!
την ερωτηση, αν την ειχες θεσει σ' αυτην, τι κατα τη γνωμη σου θα απαντουσε;
Καλα το τι λεγεται εκει μεσα ειναι οντως για καραφλιασμα, οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα υπαρχουν τριχες να κουρευει. Οταν ξαναπαω θα ρωτησω να σου πω
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από equinox_
αμα ακουγες τι ελεγε και για σενα η ..κουτσομπολα!
Δεν θα σου πω, γιατι θα σου πεφτανε οι πεντε τριχες που εμειναν απο το καραφλιασμα!!!
την ερωτηση, αν την ειχες θεσει σ' αυτην, τι κατα τη γνωμη σου θα απαντουσε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από SouryaΚαλα το τι λεγεται εκει μεσα ειναι οντως για καραφλιασμα, οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα υπαρχουν τριχες να κουρευει
. Οταν ξαναπαω θα ρωτησω να σου πω
α, και εσυ πας ανα δυο μηνες;;;
ή, αμα ειναι πιο συχνα, φαντασου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από SouryaΚαλα το τι λεγεται εκει μεσα ειναι οντως για καραφλιασμα, οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα υπαρχουν τριχες να κουρευει
. Οταν ξαναπαω θα ρωτησω να σου πω
μπα, μην τη ρωτας...
ηδη καταλαβα...
Αντε αποφασισε και πες κι εμενα να μαθω
Η ζωη ειναι βαρετη οταν δεν την ζεις.!!
Παράθεση:
ζωη
Σχόλιο # 1 από Souryaη ζωη ειναι βαρετη χωρις...
Παιδια αυξηση μισθου λεει. Κοιταξτε κακομοιριδες ,μη σας αλλαξει το χρημα
Μου βρηκες πελατη? θα εχεις και ποσοστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από SouryaΚαλα, μη το λες και αρχισει παλι τα κουλα του ο νεκροθαφτης
Ποσο σου παει το ροζ Υποθετω καλυψες το ασπρο ή το μαυρο?
Παράθεση:
#11Δε βαριεσαι...κι εγω απο βαρεμαρα το εβαψα ροζ και μ εμεινε
Σχόλιο # 12 από alisida![]()
...η ζωη δεν ειναι ποτέ βαρετη μαζι μου...μου κανει ολα τα χατηρια...μου φερνει αρρωστειες, σχεσεις, οικογενεια και πολλα αλλα...αρα δεν ειναι καθολου βαρετη για μενα.
Θα ηταν βαρετη αν δεν ειχα κατι απο ολα αυτα.
Παράθεση:
Ζωη
Σχόλιο # 1 από SouryaΗ ζωη ειναι βαρετη χωρις...
Ειπα κι εγω ,δεν θα το διαβασει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από NecrothaftisΜου βρηκες πελατη? θα εχεις και ποσοστα
Το γκριζο καλυψα κυριε νεκροθαφτη.
Αλλα γιατι ενδιαφερεσαι,παρελαβες νεα μοντελακια σε μαυρο μαονι που παει τρελλα με το ροζ ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από NecrothaftisΠοσο σου παει το ροζ
Υποθετω καλυψες το ασπρο ή το μαυρο?
Μου έδωσες ιδέα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από alisidaΤο γκριζο καλυψα κυριε νεκροθαφτη.
Αλλα γιατι ενδιαφερεσαι,παρελαβες νεα μοντελακια σε μαυρο μαονι που παει τρελλα με το ροζ ?
![]()
![]()
Τι θες να πεις Νικολα;
Παράθεση:
#27Τι να αλλάξει ρε σύ στα κορίτσια?;-) Μόνο κατι κακομοιριδες αλλάζουν προσωπάκια για να μην τους πάρουν πρέφα.;-) Ρε σύ η κοροϊδία μπροστά στα μάτια σε κάνει αυτόματος ψυχανωμαλω.;-) Κατάντια!;-)
Σχόλιο # 33 από Nikola-s
Εγω θελω μαυρο με φουξια, αλλιως δεν μπαινω
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από NecrothaftisΜου έδωσες ιδέα...
Παράθεση:
@ΑρχαγγελοςΧωρις υγεια αγαπητε,μονο βαρετη δεν μπορεις να την πεις .Ειναι επιπονη,θλιβερη,αγχωτικη,πιεστικη, ισως και δυσαρεστη σε ορισμενες βαριες παθησεις...Βαρετη δε θα την ελεγα
Σχόλιο # 5 από alisida![]()
χωρις υγεια, σωματικη η ψυχολογικη η ζωη ειναι τοσο βαρετη που πολλοι ανθρωποι βαριουνται να ζουνε και αυτοκτονουν
Ελα χριστε και παναγια, τι να καταλαβω;
Παράθεση:
#36Δεν κατάλαβες?;-) Αχ τι θα κάνω με εσένα!;-)
Σχόλιο # 38 από Nikola-s
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media