Γραμμη παρεμβασης 1018, ακου αυτοκτονουν!! Αυτο πιστευω το κανουν αυτοι που χανουν τις περιουσιες τους η τον ερωτα τους. Μαλλον θελουν ψυχολογικη υποστηριξη και οχι αυτη την καταντια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από 123xristos
χωρις υγεια, σωματικη η ψυχολογικη η ζωη ειναι τοσο βαρετη που πολλοι ανθρωποι βαριουνται να ζουνε και αυτοκτονουν
Παράθεση:
Ζωη
Σχόλιο # 1 από SouryaΗ ζωη ειναι βαρετη χωρις...
... χωρίς να έχει κάτι καλύτερο το μενού από μπάμιες
παντως ρε φιλαρακια Δεν θέλω να σκεφτώ πόσο βαρετά θα ήταν όλα εδώ μέσα αν ήμασταν ψυχικά υγιείς...
Χαχα, δεν ξερω τι λεει η ψυχιατρος μου αλλα εγω το γουσταρω πολυ που ειμαι πριγκιπισσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από ZHLIASOYπαντως ρε φιλαρακια Δεν θέλω να σκεφτώ πόσο βαρετά θα ήταν όλα εδώ μέσα αν ήμασταν ψυχικά υγιείς...
![]()
Α, ολα κι ολα ,εμενα μου αρεσουν. Και ειδικα στο φουρνο .
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Red_Season
... χωρίς να έχει κάτι καλύτερο το μενού από μπάμιες
Ξεχασες και το ξεκατινιασμα εδω μεσα
Παράθεση:
η ζωη θα ηταν βαρετη χωρις : Χωρις φλερτ,χωρις σεχ,χωρις την καλημερα απο τον ανθρωπο σου,χωρις τη γκρινια της μαμας σου,χωρις τους εφηβικους τσακωμους των παιδιων σου,χωρις το ξεκατινιασμα στα κομωτηρια,χωρις το παζαρι του πειραια,χωρις κυριακη στην Πλακα ,χωρις ηλιοβασιλεμα με ουζακι στην Πειραικη,χωρις μαματες παραλιες το καλοκαιρι ,χωρις τον λαχειοπωλη στα φαναρια που σου δενει ελπιδα ,χωρις τη γριπη που σε ισωπεδωνει για πεντε μερες ,,,χαχαχαχα!!!
Σχόλιο # 44 από alisida
σσσ...
Αυτα δεν τα λενε δυνατα ,ασε μη ντραπουμε και το σταματησουμε κι αυτο,τι θα απογινουμε με λες ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από SouryaΞεχασες και το ξεκατινιασμα εδω μεσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από alisidaσσσ...
Αυτα δεν τα λενε δυνατα ,ασε μη ντραπουμε και το σταματησουμε κι αυτο,τι θα απογινουμε με λες ???
Κάτι θα κάνω για σένα...θα είσαι ...σύντομα η καλύτερη μου πελάτισσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από SouryaΕγω θελω μαυρο με φουξια, αλλιως δεν μπαινω
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από SouryaΕγω θελω μαυρο με φουξια, αλλιως δεν μπαινω
Την εριξες τη μπηκτη σου παλι...
Παράθεση:
η ζωη θα ηταν βαρετη χωρις : χωρις την καλημερα απο τον ανθρωπο σου
Σχόλιο # 44 από alisida
Παράθεση:
η ζωη θα ηταν βαρετη χωρις : Χωρις φλερτ,χωρις σεχ,χωρις την καλημερα απο τον ανθρωπο σου,χωρις τη γκρινια της μαμας σου,χωρις τους εφηβικους τσακωμους των παιδιων σου,χωρις το ξεκατινιασμα στα κομωτηρια,χωρις το παζαρι του πειραια,χωρις κυριακη στην Πλακα ,χωρις ηλιοβασιλεμα με ουζακι στην Πειραικη,χωρις μαματες παραλιες το καλοκαιρι ,χωρις τον λαχειοπωλη στα φαναρια που σου δενει ελπιδα ,χωρις τη γριπη που σε ισωπεδωνει για πεντε μερες ,,,χαχαχαχα!!!
Σχόλιο # 44 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Andreass66Την εριξες τη μπηκτη σου παλι...
Κανονισε θα σου παρω τη δουλεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από NecrothaftisΚάτι θα κάνω για σένα...θα είσαι ...σύντομα η καλύτερη μου πελάτισσα
Παράθεση:
Ζωη
... φίλους
Παράθεση:
Χωρίς δέντρα, χωρίς νερά, βροχές και ποτάμια. Χωρίς βουνά με πυκνά υγρά δάση, χωρίς τις τέσσερις εποχές, με το ξεχωριστό χρώμα της η καθεμιά. Χωρίς την πανώρια πλάση που μας αγκαλιάζει σαν στοργική μητέρα.
Στα πιο ανθρώπινα: χωρίς τους άλλους, με τα όμορφα και τα άσχημά τους· χωρίς μελέτη και γνώση· χωρίς στόχους και δραστηριότητες.
Μηπως να σου φερουμε και ναργιλε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από giorgos1970-71
...ενα τσιγαρο πριν και εναν ατμιστη μετα
Συμφωνω, μονος ουτε στον παραδεισο
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από lollipop123... φίλους
Ε δεν αφησες και τιποτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από macbookΧωρίς δέντρα, χωρίς νερά, βροχές και ποτάμια. Χωρίς βουνά με πυκνά υγρά δάση, χωρίς τις τέσσερις εποχές, με το ξεχωριστό χρώμα της η καθεμιά. Χωρίς την πανώρια πλάση που μας αγκαλιάζει σαν στοργική μητέρα.
Στα πιο ανθρώπινα: χωρίς τους άλλους, με τα όμορφα και τα άσχημά τους· χωρίς μελέτη και γνώση· χωρίς στόχους και δραστηριότητες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από SouryaΕ δεν αφησες και τιποτα
Κι όμως, άφησα πολλά εκτός.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media