Τι σκεφτονται οι αλλοι για εσας;Σας το λενε η το μαντευετε;
Η φωτογραφια που εβαλες μου μοιαζει σαν την Δυναστεια εν ετη 2019...
οποτε μας το φερνεις απ' εξω,απ' εξω θες να δολοπλοκησεις ...δηλαδη ? με τετοιες ερωτησεις που βαζεις...
αλλες φορες το λενε,αλλες φορες το αντιλαμβανομαστε,αλλες φορες και τα δυο..ειτε θετικα ειτε αρνητικα
Εγω να κανω τετοιο πραγμα; Ποτε.Τα βρισκω απο κουιζ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από AggeloΗ φωτογραφια που εβαλες μου μοιαζει σαν την Δυναστεια εν ετη 2019...
οποτε μας το φερνεις απ' εξω,απ' εξω θες να δολοπλοκησεις...δηλαδη ? με τετοιες ερωτησεις που βαζεις...
πολλύ καλλό παιδί , μέχρι καράβι πήρε ,..
ανοίγουνε , οι μπαλκονόπορτες πάλλυ ...,
Δε χρειάζεται να μου πουν κάτι, αντιλαμβάνομαι αυτά που με αφορούν.
Λίγοι έχουν τα κοτσια να μιλήσουν ευθέως, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Ωστόσο, προτιμώ το να με βρίσει κάποιος/α από το να μου κάνει το/τη φίλο/η...
Πέρασα ένα μέρος της ζωης μου ακούγοντας το γνωστό "τι θα πει ο κόσμος", και ειλικρινά,τώρα έχω πάθει αναισθησια.
Νοιάζομαι μόνο για την γνώμη του πολύ στενού μου κύκλου.
Για όλους τους υπόλοιπους έχω υιοθετήσει την ρήση:
"Η αποψη είναι σαν τον κ@&#. Όλοι διαθέτουν απο μια"
Σκεφτονται οτι ειμαι καρακουκλαρα και με ζηλευουν και ετσι ψαχουλευουν τα ιδιωτικα μου για να μου την πουν Ελα ομως που ειμαι τοσο κρυφουτσα που δεν βρισκουν τιποτα αλλα παλι λενε. Τος αφηνω να λενε δεν με νοιαζει
Μαντευω οτι κατι περιεργο σκεφτονται...
νομιζω ποτε κανεις δεν ξερει τι σκεφτονται οι αλλοι για αυτον
Μια φορα ,πριν 27 χρονια και κατα τη διαρκεια της πρωτης ερωτικης συνευρεσης με τον συγκεκειμενο - τοτε νεαρο- αναρωτηθηκα τι θα σκεφτουν οι αλλοι για εμενα αν το μαθουν...Λεω : δε γ...ται...Και συνεχισα αυτο που εκανα !!!
Απο τοτε δεν εχω αναρωτηθει ξανα τι σκεφτονται οι αλλοι για μενα ..
.Οι δικοι μου ανθρωποι με χαραχτηριζουν με μια λεξη που τα λεει ολα : " ψυχοβγαλτης " ..
.Με προβληματισες τωρα ...
(Φατσουλα που κοιτιεται στον καθρεφτη σκεφτικη )
Παιδιά,η φωτογραφία είναι από την εξαιρετική σειρά Mad Men (16 Βραβεία Έμμυ και πέντε Χρυσές Σφαίρες)
Στο κέντρο, ο Υπέρτατος Jon Hamm (aka Don Draper), περιστοιχιζόμενος από την κοκινομάλλα Christina Hendricks και την ξανθή January Jones.
Αν σας αρέσει η δεκαετία του '60, να τη δείτε.
(Αλλά πάλι, αν σας αρέσει η δεκαετία του '60, μάλλον θα την είχατε δει.)
Και επειδή μαντεύω τί σκέφτεστε για μένα, μπορείτε να το εκφράσετε ελεύθερα..
Παιδια να ξεκουραστω λιγακι γιατι ετρεχα στα βουνα και στα λαγκαδια και σας απαντω. Δεν μου εμεινε ντιπ κουραγιο
Μην μου βαζεις δυσκολα λεμε. Ουτε ανφας ουτε προφιλ μπορω να στα πω
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από 26-29-31
Και τί με νοιάζει τί λένε οι άλλοι για μένα; Πίσω από την πλάτη μου, ας πούνε ότι θέλουν, πρόσωπο με πρόσωπο σάς θέλω!!!
Τοσα χρονια αν δεν μπορω να μαντεψω τι κανω, τζιτζικια πεταλωνω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από equinox_
οι άλλοι για εσενα, τι σκέφτονται βρε Σουρυ;
σου το λένε ή το μαντεύεις;
Αμεσως να το πεις εσυ.Ασε καλε να κανω το κομματι μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Arxontoula_Παιδιά,η φωτογραφία είναι από την εξαιρετική σειρά Mad Men (16 Βραβεία Έμμυ και πέντε Χρυσές Σφαίρες)
Στο κέντρο, ο Υπέρτατος Jon Hamm (aka Don Draper), περιστοιχιζόμενος από την κοκινομάλλα Christina Hendricks και την ξανθή January Jones.
Αν σας αρέσει η δεκαετία του '60, να τη δείτε.
(Αλλά πάλι, αν σας αρέσει η δεκαετία του '60, μάλλον θα την είχατε δει.)
Και επειδή μαντεύω τί σκέφτεστε για μένα, μπορείτε να το εκφράσετε ελεύθερα..
στα social media