Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εκδήλωση αγάπης

Σελίδα : 1

filiana

# 1 στις 5/8/2004
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ασπρόπυργος
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 133
'Aρεσαν+: 0%

Εκδήλωση αγάπης

Ο καθένας μας αγαπάει διαφορετικά με τον δικό του τρόπο. Γίνεται ένας άνθρωπος που λέει οτι αγαπάει τον άλλον να μην τον πλησιάζει καθόλου, να είναι απόμακρος, να είναι εγωιστής, να μην ζηλευει και να μην είναι καθόλου τρυφερός;
Εν ολίγοις να μην είναι καθόλου εκδηλωτικός.
Δεν νομίζω οτι ολα αυτα αποτελούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου αλλα ούτε και τα βιώματα του, οταν αγαπάμε εχουμε ανάγκη την επαφή με τον άνθρωπο μας. Εσείς τι λέτε;

# 2 στις 5/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
να μην τον πλησιάζει καθόλου: δεν ξέρω, μπορεί και να γίνεται

να είναι απόμακρος: γίνεται

να είναι εγωιστής: γίνεται, αν αυτός είναι ο χαρακτήρας του

να μην ζηλευει: ε, ναι γίνεται!

να μην είναι καθόλου τρυφερός: καμιά φορά γίνεται

να μην είναι καθόλου εκδηλωτικός: γίνεται, πώς δε γίνεται!

Το θέμα είναι να μη γίνονται όλα μαζί

argaard

# 3 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Προσωπικά είμαι αρκετά άπιστος άνθρωπος και τα λόγια δεν μου αρκούν ποτέ... ναι από λόγια έχω πλανευτεί αλλά πάντα προσωρινά... είμαι οπαδός των πράξεων και δεν δίνω πολλές ευκαιρίες σε ανθρώπους που είναι μόνο λόγια.

Και πάνω στους προβληματισμούς σου αναλυτικά τώρα:
1. να μην τον πλησιάζει καθόλου (αν σε αποφεύγει γενικά σαν παρουσία η δεν σε αγαπάει η του θυμίζεις τη μάνα του που γκρινιάζει οπότε ακολουθεί την τακτική από μακριά και αγαπημένοι..., αν δεν σε πλησιάζει ερωτικά μάλλον έχει περάσει στο σε βλέπω μόνο σαν φίλη που δεν νομίζω πως σε ικανοποιεί... επίσης χωρίς να θέλω να σε ταράξω μπορεί να έχει το μυαλό του μονίμως απασχολημένο με πολλά πράγματα εκτός από εσένα που για μένα η αδιαφορία για το πρόσωπο σου μου δηλώνει η δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να είναι μαζί σου).
2. να είναι απόμακρος (ότι και το από πάνω)
3. να είναι εγωιστής (μη αναστρέψιμο ιδίωμα του χαρακτήρα. Δεν έχει σχέση με την αγάπη σε αγαπάει αλλά ακόμα περισσότερο αγαπάει τον εαυτό του και πάντα θα έρχεσαι δεύτερη)
4. να μην ζηλεύει (προφανώς είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και δεν είναι διατεθειμένος να σε κάνει να νιώσεις πώς μετράς στην ζωή του... πολύ σύνηθες αν υπάρχουν θαυμάστριες η εκείνος νομίζει πως υπάρχουν... η λύση του να παίξεις ψέματα πως τον απατάς για να του ξυπνήσεις τον ενδιαφέρων δεν ενδείκνυται γιατί θα τον βγάλεις από την δύσκολη θέση να σε χωρίσει χωρίς να του έχεις δώσει δικαίωμα)
5. και να μην είναι καθόλου τρυφερός (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... αλλά είναι δικό σου λάθος όταν τον γνώριζες δεν είδες αν είναι τρυφερός? Αν την ερώτηση την κάνεις για λογαριασμό σου βλέπω πως είσαι και παντρεμένη... αν ήταν τρυφερός στην αρχή και άλλαξε αργότερα τι περιμένεις για να χωρίσεις? Να κάνεις και παιδιά και να πληρώσουν και αυτά την νύφη μετά?)

Αν δεν αναφέρεσαι στην σχέση σου τότε το πρώτο ενικό πρόσωπο είναι εντελώς τυχαία επιλογή.
There is no justice, it's just me

Lonely_Heart

# 4 στις 6/8/2004
author
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 77
Τώρα, τί σημαίνει εκδηλωτικός για τον κάθε άνθρωπο, είναι πολύ υποκειμενικό.

Εμένα π.χ., άμα μου έρθει ο άλλος με μιά αγκαλιά λουλούδια, δε μου λέει τίποτα, έως και που νιώθω άσχημα καμιά φορά.

Το να με πήζει στα γλυκόλογα και στην κολακεία, πιο πολύ ύποπτο μου φαίνεται, παρά οτιδήποτε άλλο.

Μηνύματα στο κινητό και ραβασάκια, μόνο με μέτρο.

Ζήλεια και προσκόλληση;;; Απαπαπα! το πρώτο σίγουρο σημάδι για να φάει πόρτα!

Πολλές-πολλές διαχύσεις μπροστά σε τρίτους, δεν τις μπορώ.

Αυτό δε σημαίνει οτι δε θέλω ο άλλος να είναι εκδηλωτικός. Θέλω, αλλά με τον τρόπο που μου αρέσει.

Παράθεση:
Ο καθένας μας αγαπάει διαφορετικά με τον δικό του τρόπο.

λες εσύ

Ο καθένας αγαπάει διαφορετικά με τον τρόπο του άλλου, λέω εγώ

# 5 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Lonely_Heart
Τώρα, τί σημαίνει εκδηλωτικός για τον κάθε άνθρωπο, είναι πολύ υποκειμενικό.

Εμένα π.χ., άμα μου έρθει ο άλλος με μιά αγκαλιά λουλούδια, δε μου λέει τίποτα, έως και που νιώθω άσχημα καμιά φορά.

Το να με πήζει στα γλυκόλογα και στην κολακεία, πιο πολύ ύποπτο μου φαίνεται, παρά οτιδήποτε άλλο.

Μηνύματα στο κινητό και ραβασάκια, μόνο με μέτρο.

Ζήλεια και προσκόλληση;;; Απαπαπα! το πρώτο σίγουρο σημάδι για να φάει πόρτα!

Πολλές-πολλές διαχύσεις μπροστά σε τρίτους, δεν τις μπορώ.

Αυτό δε σημαίνει οτι δε θέλω ο άλλος να είναι εκδηλωτικός. Θέλω, αλλά με τον τρόπο που μου αρέσει.

Παράθεση:
Ο καθένας μας αγαπάει διαφορετικά με τον δικό του τρόπο.

λες εσύ

Ο καθένας αγαπάει διαφορετικά με τον τρόπο του άλλου, λέω εγώ

...Και πολυ καλα λες!!!!!!

nicoletta

# 6 στις 6/8/2004
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 48
Εγώ δεν θα σου πω αν γίνεται ή αν δεν γίνεται, γιατί δεν ξέρω. Το θέμα είναι αν εσύ ξέρεις τι ζητάς. Ποιές είναι οι πιο βαθιές σου ανάγκες; Πως θα ήθελες να είναι η ερωτική σου ζωή; Πως θέλεις να σε αγαπούν; Τι τέλος πάντων σε κάνει ευτυχησμένη; Αν τα ξέρεις αυτά, πες τα, ζήτα τα, και μην περιμένεις από τον άλλον να μαντέψει τις ανάγκες σου. Τότε θα δεις αν υπάρχει αγάπη.

markianos

# 7 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 12
Καλή η επαφή (ιδίως η σεξουαλική) αλλά και το πολύ κοντά πολλές φορές φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Πολλές φορές έχουμε ανάγκη για λίγο να αναπνεύσουμε μόνοι μας. Όσο για την εκδήλωση των συναισθημάτων και της αγάπης, αν με το έτερο ήμισυ είστε στην ίδια συχνότητα θα πιάνετε τα κύματα που εκπέμπει ο άλλος αλλιώς καλύτερα μην το προχωρήσετε για σοβαρά.

# 8 στις 7/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εκδήλωση αγάπης

αντε, να μιλήσει και η γιαγιά

Εκδήλωση αγάπης
Τότε...
- κινούσε γη και ουρανό για να βρει τα δισκάκια που μου άρεσαν
- με περίμενε δύο χρόνια μέχρι να γυρίσω από το το μεταπτυχιακό μου
- ανεχόταν τις παραξενιές μου
- μου οργάνωνε ταξίδια-έκπληξη
- μου έλεγε οτι είμαι κούκλα, ακόμα και μετά από τους πιο αποτυχημένους ...κομμωτικούς πειραματισμούς
Τώρα...
- σηκώνεται το βράδυ να σκεπάσει τα παιδιά
- τρέχει τον πατέρα μου στα νοσοκομεία
- ανέχεται τις παραξενιές μου
- μου οργανώνει ταξίδια-έκπληξη
- μου έλεγε οτι είμαι κούκλα, ακόμα και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μου

krikos

# 9 στις 8/8/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102

Παράθεση:
Originally posted by filiana
Ο καθένας μας αγαπάει διαφορετικά με τον δικό του τρόπο...
... οταν αγαπάμε εχουμε ανάγκη την επαφή με τον άνθρωπο μας.

Πράγματι, ο καθένας αγαπά με τον τρόπο του.
Όμως,
η αγάπη είναι πάντα αγάπη, κι ορισμένες εκδηλώσεις τη χαρακτηρίζουν.

Μην ξεχνάμε πως βασικό συστατικό τής αγάπης είναι η ανάγκη για επικοινωνία.

Για τρυφερή επικοινωνία.

Για εξέλιξη των συναισθημάτων μας. Να είμαστε εκδηλωτικοί, να είμαστε παρόντες, ν΄ανέβουμε πιο ψηλά, μαζί.

Η αγάπη είναι πιο δυνατή από κάθε εγωισμό.
Πράγματι, πέρα από τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα μας, όταν αγαπάμε έχουμε ανάγκη την επαφή με τον άνθρωπό μας.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost