Ολα σχετικα ειναι στη ζωη,εσυ μπορει να μην αντεχεις τρεις μερες χωρις σεξ και να μας λες εδω για ανυπαρκτη σεξουαλικη δραστηριοτητα......η αν η γυναικα σου δουλευει 18 ωρες
τη μερα η της εχει κανει τη ζωη μαυρη, μετα θες να ειναι και ντουρασελ?
Με μιση γραμμη που εγραψες, γιατι βαριοσουνα θες να βγαλουμε πορισμα περι διαζυγιου?
Μονο αν κανουμε το μαγο της φυλης και δουμε οραμα τι εχει γινει στη ζωη σου τα τελευταια 15 χρονια......θα ξερουμε να ειναι σωστο το διαζυγιο η οχι
Παράθεση:
Σεξ και γάμοςΕίναι σωστό ένα διαζύγιο λόγο. ανύπαρκτης σεξουαλικής δραστηριότητας ?
Σχόλιο # 1 από _Constantine
για οποιονδηποτε λογο μπορειτε να χωρισεται
ομως νομιζω απο νομικης αποψης, εαν αποδειχτει οτι το προβλημα παρουσιαστηκε μετα τον γαμο κανεις και καμμια δεν εχει την υποχρεωση να δωσει διαζυγιο
Φυσικά . Εφόσον η σεξουαλικη επαφή ειναι εκείνη που αρχικά οδήγησε στο γάμο , λογικά και η απουσία της πλέον οδηγεί στη διάλυσή του.
Για οποιαδήποτε άλλη «συνεργασία» , υποθέτω πως μιλάμε για έναρξη επαγγέλματος , και όχι σχέση .Φυσικα...τι εισαι μοναχος? αν θα ψαξεις να βρεις κοκο αλλου τι θα λες μετα? ειναι σωστο το διαζυγιο λογω κερατου?
Παράθεση:
Σεξ και γάμοςΕίναι σωστό ένα διαζύγιο λόγο. ανύπαρκτης σεξουαλικής δραστηριότητας ?
Εκτος και θελετε να ζειτε σαν αδελφακια
Δε ξέρω αν είναι σωστό το διαζύγιο σε αυτή τη περίπτωση, είναι πολλές οι παράμετροι που θα καθορίσουν αυτή την επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι αυτός που έχει την έλλειψη και την ανάγκη της σεξουαλικής δραστηριότητας, θα την αναζητήσει εκ των πραγμάτων αλλού...
Παράθεση:
σε ενδιαφερει αν ειναι "σωστο" ή να παρεις αυτο που εσυ θελεις?
Το ερώτημα είναι ασαφές .Μπορεί πχ να είναι κοινή απόφαση αποχής σε κάποιο ζευγάρι.
Να μαντέψουμε ότι δεν σου κάθεται και ότι εσύ ψάχνεσαι πάλι δεν καθιστά αυτόματα την γυναίκα σου ανάπηρη, θα μπορούσες εσύ να το προκαλείς όλο αυτό με τον τρόπο σου ..
Το διαζύγιο είναι μια απόφαση πού μπορεί και να την πάρεις μα αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μετράει για εσένα υπάρχουν και άλλες λύσεις, ξεκάθαρα πάντα και με την δέουσα αλληλοκατανοηση και αγάπη.
Γιατί άλλο αγάπη άλλο σεξ..
Μακαρι να ζούσαμε εξιδανικευμενες όλες μας τις ενέργειες, σχέσεις καταστάσεις στην ζωή μας και όπως ακριβώς τις φανταζομασταν. ΑΛΛΑ..!
Παράθεση:
Τα χαρτια διαζυγίου είναι ήδη στους δικηγόρους. Δεν περείμενα ποτέ ότι θα κατέλειγε έτσι ο γάμος μου.
Παράθεση:
#3 ΑγγελοΜα εδω μιλαει για ανυπαρκτη δραστηριοτητα και οχι για μειωμενη ...Στην τελικη,αν θελει ενα ζευγαρι να εχει ερωτικη ζωη,ξεπερνιουνται και η κουραση και τα προβληματα υγειας... Ερωτικη ζωη μπορει καποιος να εχει και χωρις ολοκληρωμενη επαφη (αν τειθεταθ τετοιο θεμα)...Υπαρχουν τροποι να ικανοποιησει καποιος/α τον συντροφο του ...
Σχόλιο # 9 από alisida
Αυτό που μπορω να πω με σιγουριά , ειναι οτι μια γυναίκα , για να σας αποκλείει τοσο απόλυτα από το σώμα της , μάλλον έχει κάποιο λόγο. Μήπως πριν τους δικηγόρους να κάνετε μια κουβέντα ?
Ακόμα κι αν την έχετε κάνει και δεν οδήγησε καπου , μήπως να μας δώσετε κι εμάς κάποια δεδομένα ? Έχουν δίκιο οι συνομιλητές που διατηρούν τις επιφυλάξεις τους .
Παράθεση:
Με κάλυψες
Σχόλιο # 14 από _ConstantineΤα χαρτια διαζυγίου είναι ήδη στους δικηγόρους. Δεν περείμενα ποτέ ότι θα κατέλειγε έτσι ο γάμος μου.
κ εγώ !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Alezandra
Κι εγω γι αυτο χωρισα
Oπως ειχε πει παλιοτερα σε ενα σηριαλ της τν ο ''χαρακτηρας'' θεοπουλα: ''...Κοβεται ποτε το σεξ?...''
Κορυφαια ατακα!Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media