Πρόσφατος χωρισμός και η καρδούλα καίγεται. Δεν ήταν δική μου επιλογή αλλά δική του. Από δικές σας εμπειρίες πιστεύεται ότι ο τροχός γυρνάει ή είναι απλά "φήμες" το ότι λένε οι δικοί μας άνθρωποι (παρηγοριά στον άρρωστο με λίγα λόγια!) Από δικές σας εμπειρίες μετά από πόσο καιρό χωρισμού (οριστικού από την πλευρά του) γύρισε ο ... "άσωτος" μετανιωμένος? και εάν γύρισε βεβαίως βεβαίως ...
Μια καλη μου φίλη λέει «όλοι γυρίζουν για να πάρουν το απολυτήριό τους» χα χα χα .
Ε και ? Το είπε μια χαρα η φρου φρου . Σημασία έχει να μη φύγει κανεις . Αν φύγει , πάει να πει οτι κάτι έλειπε εξ αρχής . Και να έρθει πίσω , παλι δε θα ειναι για καλό σου . Πήγαινε παρακάτω , δε θα πονάς για πάντα .Ας ελπισουμε οτι δεν θα ανοιχτει και τριτο θεμα για να δουμε αν γυριζει ο τροχος...
οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειναι ασπρο μαυρο,,,
και επειδη για πολλους ισχυει κατι ,,,δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους ,,,στην δικη μου περοπτωση παντως ελαχιστοι απο αυτους που ειχα χωρισει γυρισαν πισω η εστω εκαναν μια προσπαθεια οπως λες..!!το ερωτημα σου βεβαια δεν απανταται στο αν θα γυρισει καποιος πισω σε εσενα η οχι..κατα την γνωμη μου ο τροχος γυριζει οταν ο αλλος βρισκει μπροστα του αυτο που εκανε σε εσενα..ειτε απο εσενα ειτε απο καποιον αλλο!!δηλαδη καπως τα φερνει το συμπαν και τιμωρειται!!τουλαχιστον εγω ετσι το αντιλαμβανομαι!!αλλα βεβαια ουτε αυτο βεβαια το εμαθα ποτε..χαχα..!!διοτι εχασα τα ιχνη ολων αυτων που τα ειχα..οποτε ποιος ξερει τι απεγιναν τελικα...!!!απο πρωσωπικη πειρα θα σε συμβουλευα να μην το σκεφτεσαι και να μην περιμενεις τιποτα!!συνεχισε την ζωη σου βρες κατι αλλο και αν ειναι να ερθει κατι θα ερθει..και αναλογα σε τι φαση θα σε πετυχει το ξανασυζηταμε...αλλα μην το πολυσκεφτεσαι..δεν εχει νοημα..και δεν σου κανει και καλο..σε κραταει πισω κατακαποιον τροπο!!!καλο βραδυ!!
Προς το παρόν είναι δίτροχο το θέμα.
Αν συνεχιστεί, θα πάμε σε τρίκυκλο και μετά τέσσερα επί τέσσερα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Lenia345
Κορίτσια μου συμφωνώ μαζί σας ότι δεν θα θρηνώ για πάντα... απλά η καρδούλα πονάει... κι εμένα με χώρισε με μια ηλίθια κατ' εμέ δικαιολογία που σε όσους και να έχω μιλήσει το ίδιο ακριβώς λένε... Μπορεί τώρα βέβαια και βλέπω μόνο τα όμορφα που είχε... Αλλά όπως και να χει πονάει πολύ... ας μην κρύβομαι... θέλω επανασύνδεση (ξέρω ξέρω... είμαι άξια της μοίρας μου!)
Μπορεις να μας πεις, για ποιο λογο χωρισατε? τι σου ειπε εκεινος και τι πιστευεις εσυ οτι ειναι ο πραγματικος λογος.
στα social media