Καλησπέρα σας
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε ένα τέτοιο φόρουμ αλλά πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον άλλο να μιλήσω! Θα ήθελα πάρα πολύ την γνώμη και τις συμβουλές σαςΛοιπόν είμαστε μαζί 4 Χρόνια και παντρεμένοι 2 μήνες έχουμε νεογέννητο παιδάκι!Εχω παρατηρήσει και στο παρελθόν αλλά πιο πολύ τώρα τελευταία ότι μου λέει πολλά ψέματα.. Ψέματα στα οικονομικά και σε άλλα θέματα Γέννησα τον προηγούμενο μήνα σε κλινική στην Κύπρο με καισαρική που μας έκατσε 4χιλιαρικα.. Και όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκαμε από την κλινική Μου είπε ψέματα ότι έδωσε 2 χιλιριακα και έμεινα αλλά 2 αλλά μίλησε με την κλινική και θα περιμένει ΣΗΜΕΡΑ ανακαλύπτω ότι έχει δώσει μόνο 800€ και χρωστάμε... νε επισημάνω ότι μένουμε με τους γονείς μου Γιατί θέλουμε βοήθεια για τον πρώτο καιρό μέχρι να σταθούμε στα ποδια μας και ο πατέρας μου γνωρίζει τον διευθυντή της κλινικής και από αυτόν έμαθα ότι έμαθα δεν ξέρω τι συζήτηση είχε γίνει αλλά οι γονείς μου ξέρουν ότι ήξερα και εγώ και τώρα τσουυυπ αυτό... και έχει γίνει ο κακός χαμός στο σπίτι μαλωσα με τους γονείς ότι και καλά χώνουν την μύτη τους εννοείται τσακωθηκα και με τον σύζυγό μου για τα ψέματα που λέει και τώρα δεν μου φτάνουν όλα αυτά που έχω στο κεφαλο μου και το μωράκι μου που είναι ούτε ενός μηνα στις πλάτες μου θελει να φύγει από σπίτι να νοικιάσουμε δικο μας σπιτι,Γιατί δεν μπορεί λέει να μένει εδώ με τους γονεις επειδη χωνονται παντού! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ.ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ..Μου έχει πει και αλλά ψέματα τα οποία τα παραδέχεται Μετά απο καβγά η Μετά από συζήτηση! Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα η δεν τα έγραψα όπως έπρεπε απλά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά ...Βρε κοριτσι..τωρα ποιος λεει ψεματα σε ποιον.Ο αντρας σου σ εσενα,εσυ σ εμας οτι εισαι γκει ή εσυ σ εκεινον οτι εισαι στρειτ...Ξεκινα απ αυτο και βλεπουμε
Το site, επειδή είναι κυρίως χώρος γνωριμιών,
όταν κατά τη συμπλήρωση προφιλ βάλεις οτι ενδιαφέρεσαι για άνδρες και γυναίκες (στη σχετική ερώτηση του site)
βγάζει αυτόματα την επιλογή gay.
Δεν υπολογίζει αν το εννοείς φιλικά ή ουδέτερα ή ο,τι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alisidaΒρε κοριτσι..τωρα ποιος λεει ψεματα σε ποιον.Ο αντρας σου σ εσενα,εσυ σ εμας οτι εισαι γκει ή εσυ σ εκεινον οτι εισαι στρειτ...Ξεκινα απ αυτο και βλεπουμε
Α!
Οκ.
Να το βγαλει ομως η κοπελα το ενδιαφερν γα γυναικες μην τη δειχνει γκει η σελιδα .
Μπορει να το γραψει στα λογια του προφιλ
(Τωρα θυμηθηκα οτι ειχα παθει παλιααα το ιδιο στο zooks ,κ μ την επεφταν γυναικες κ ελεγα μα τι τους επιασε κ μ την πεφτουν) χαχαχα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Sivilla_IΤο site, επειδή είναι κυρίως χώρος γνωριμιών,
όταν κατά τη συμπλήρωση προφιλ βάλεις οτι ενδιαφέρεσαι για άνδρες και γυναίκες (στη σχετική ερώτηση του site)
βγάζει αυτόματα την επιλογή gay.
Δεν υπολογίζει αν το εννοείς φιλικά ή ουδέτερα ή ο,τι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΑ!
Οκ.
Να το βγαλει ομως η κοπελα το ενδιαφερν γα γυναικες μην τη δειχνει γκει η σελιδα .
Μπορει να το γραψει στα λογια του προφιλ
(Τωρα θυμηθηκα οτι ειχα παθει παλιααα το ιδιο στο zooks ,κ μ την επεφταν γυναικες κ ελεγα μα τι τους επιασε κ μ την πεφτουν) χαχαχα!
μ' αρέσεις που σαι μέσα στα apps και πας με την εποχή!
Δεν φταιω που τα αψς δεν με προλαβαινουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Sivilla_I
μ' αρέσεις που σαι μέσα στα apps και πας με την εποχή!
Καλησπέρα θεματοθετρια , ειναι πράγματι δύσκολη η θέση σου αυτή τη στιγμή , θα μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις για να ξεκινήσεις να λύνεις το κουβάρι .
Μια λεχώνα , ειδικά αν θηλάζει , δικαιούται απόλυτη ηρεμία , μεχρι να βρει τα πατήματά της με το μωράκι της . Ζήτησε από τους γονείς και το σύζυγο να σεβαστούν το γεγονός οτι επάνω σου αυτή τη στιγμή πέφτει το μεγαλύτερο βάρος της έλευσης ενός νέου ανθρώπου . Πράγμα που σημαίνει οτι δεν πρεπει να σε τρελαίνουν με παράπονα , άγχη , καυγάδες κλπ . Τα μωρά οπως όλοι γνωρίζουμε επηρεάζονται άμεσα από τη διάθεση της μητέρας . Ειναι υποχρέωση του υπόλοιπου σπιτιού , αν μη τι αλλο να μη σε ενοχλεί .πόσες φορές άλλα λέει ότι έχει μέσα στο κουτί
Με την ησυχια σας Κυρια μου...
Εδω θαμαστε...
Να καταλαβουμε το θεμα σας...
Παράθεση:
Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα
Σχόλιο # 1 από Nat-1212-nat
Θα ντους το παρουνε το μωρο, ετσι που βαδιζουνε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Helenaki4Καλησπέρα θεματοθετρια , ειναι πράγματι δύσκολη η θέση σου αυτή τη στιγμή , θα μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις για να ξεκινήσεις να λύνεις το κουβάρι .
Μια λεχώνα , ειδικά αν θηλάζει , δικαιούται απόλυτη ηρεμία , μεχρι να βρει τα πατήματά της με το μωράκι της . Ζήτησε από τους γονείς και το σύζυγο να σεβαστούν το γεγονός οτι επάνω σου αυτή τη στιγμή πέφτει το μεγαλύτερο βάρος της έλευσης ενός νέου ανθρώπου . Πράγμα που σημαίνει οτι δεν πρεπει να σε τρελαίνουν με παράπονα , άγχη , καυγάδες κλπ . Τα μωρά οπως όλοι γνωρίζουμε επηρεάζονται άμεσα από τη διάθεση της μητέρας . Ειναι υποχρέωση του υπόλοιπου σπιτιού , αν μη τι αλλο να μη σε ενοχλεί .
Εύκολη κουβέντα ειναι οι γονείς να μην ανακατεύονται ... Αν ειναι παρεμβατικοί από μόνοι τους και βρίσκουν και πάτημα από τα ψέμματα του συζύγου , δύσκολα θα αλλάξουν στάση . Συμφωνώ με Αλυσίδα οτι πρεπει να αλλάξετε βάση , ισως μετά το τρίμηνο , λιγο να συνέλθεις , για την ώρα ζητα χρόνο και ηρεμία .
Ο σύζυγος κατα πάσα πιθανότητα κρατα κρυφά δεδομένα , πράγμα που ήδη γνωρίζεις . Πιστεύω όμως πως δεν ειναι η ώρα να λογαριαστείτε. Στη θέση σου θα έκλεινα το «διακόπτη» για κάποιο διάστημα (πράγμα που έκανα κι εγω , όταν ούσα λεχώνα , ο δικός μου σύζυγος έβγαλε όλη του την κακια πάνω μου , ποντάροντας στο γεγονός οτι έχει δέσει γάιδαρο ...)
Το μωρό σου σε χρειαζεται , μην αποσπαστεις από δευτερεύοντα ζητήματα και μικροκακίες .
Μετά το τρίμηνο , θα δεις μεγάλη διαφορα , θα ηρεμήσεις , θα εχεις βρει κάπως την ισορροπία και τότε θα μπορείς πιο καθαρά να σκεφτείς πώς να διαχειριστείς τη συμπεριφορά του συζύγου .
Η ζωή δε σταματα όσο υπάρχει υγεία και θετική διάθεση , όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους με τον ένα ή τον αλλο τροπο . Βάλε προτεραιότητες , μην τα αφήσεις να σε «πνίξουν» όλα μαζί .
Καλη δύναμη , να χαίρεσαι το μωράκι σου !
Για να καταλάβω κατόπιν παρότρυνσης του πατέρα σου πήγατε στον φίλο του και ο γαμπρός πρέπει να σκάσει 4000.
Καθ αφού χρειάζεσαι στήριξη πάει να πει ότι με το ζόρι θα τα μαζέψεις ο φουκαράς!πριν παντρευτειτε που ειχατε πει οτι θα μενετε?
Τωρα που ειναι το παιδι φανταρος, Δεσποινις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Zouzou0
Σκίσε τη γάτα εξ αρχής ...ορμά του
ζουζου μαλλον θα ηθελες να εισαι η γατα του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media