Καλημερα στο φορουμ.Με την σύζυγό ειμαστε παντρεμεπανεδω και δέκα χρονια.Εχουμε 2 παιδια.Κατα τον δεύτερο χρονο άρχισαν τα προβληματα.Ποτε δεν άκουγα,κοίταζα τον εαυτο μου και το εγώ μου.Μου εδωσε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες κλωτσησα μια προς μια.Πριν μια εβδομάδα μου είπε πως θελει να φύγει.Εχασα την γη κάτω από τα ποδιπ μου αλλά την δικαιολογώ απολυτα.Μετα από μια εβδομάδα αυτοκριτικης καταλαβαποσο μα πόσο λαθος φερθηκα.Και προσπαθώ.Μου λέει ότι άργησα.Και έχει τα δίκια της.Πως μπόρεσα να καταστρεψω κάτι τόσο όμορφο;Μετά από μια εβδομάδα που της μιλάω συνέχεια μου είπε πως είναι μπερδεμένη.Κ είναι απολύτως λογικό και κατανοητο.Επιτελους ξεμπουκωθηκα και άρχισα να μιλάω για τα συναισθήματα μου.Κ ας τα αποριπτεια.Αξιζει να πέσω μαχόμενος..Τα λαθη μου τα έχω καταλάβει.Αλλωστε και στο προηγουμενο διάστημα έκανα την αυτοκριτική μου.Υπαρχει ελπίδα;
Υς. Την αγαπώ παραπάνω κ από εμένα.Ποτε όμως δεν εκδηλωσα τα συναισθήματα μου.Θα είμαι σκληρή , αλλα θα πω αυτό που πιστεύω . Φερθήκατε οπως λέτε οτι φερθηκατε , γιατί πιστεύατε οτι δεν θα πληρώσετε κανένα τίμημα . Κι αν εκείνη δεν είχε πια αγανακτήσει , θα συνεχίζατε ακριβώς με τον ίδιο τροπο .
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ή δε διατύπωσα σωστά . Λέω ευθέως οτι υπήρξατε για χρόνια καταχρηστικος πιστεύοντας οτι σας παίρνει . Τώρα που το θηρίο ξύπνησε , παίζετε το χαρτί της αγάπης , φοβούμενος τη διάλυση .
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Aggelos255
Αγαπητή Έλενα εύλογο αυτό που λες αλλά δεν είναι έτσι.Αν είχα φοβίες θα ήμουν παρελθόν.Δεν είναι τιμωρία αλλά έπαθα ηλεκτροσόκ.
Το 2019 λέτε οτι κλείσατε δέκα χρόνια παντρεμένοι , ενώ η κακή σας συμπεριφορά κρατα από το δεύτερο χρόνο . 8 χρόνια «απουσίας» , προσπαθείτε να τα ισοζυγισετε με λίγα γλυκόλογα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Aggelos255
Κ όχι δεν θα συνέχιζα έτσι.Γιατι πρώτου το ξέσπασμα έβλεπα πως είχα καταντήσει.Κ το 2019 αυτό είχα βάλει σαν στόχο.Να θυμηθώ ποιος ήμουν και για ποιους λόγους την αγαπώ.
Προσωπική μου εκτίμηση κι ας μην είμαι χαρτορίχτρα , ειναι οτι η σύζυγος θα καμφθεί , θα δεχτεί να προσπαθήσετε ξανά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα το μετανιώσει .
Εισαι σιγουρος οτι αλλαξες...... η ξαφνικα συνειδητοποιήσες οτι χανεις τη σιγουρη σχεση που ειχες τοσα χρονια και θορυβηθηκες...γιατι δεν πιστευες ποτε οτι ο γαιδαρος θα φυγει απο τον πάσσαλο που τον ειχες δεσει...
...με λιγα λογια ειχες μια σιγουρη καβα να σε περιμενει οτι και να εκανες...
Με προβληματιζει δε το γεγονος οτι παρα πολυ γρηγορα αποφασισες ν αλλαξεις...ως μου βαζει υποψιες......ο εγωκεντρικος και ο αναισθητος (δεν τα λεω εγω εσυ τα ανεφερες με αλλα λογια) θελει χρονο ν αλλαξει συμπεριφορα...και βλεπουμε για ποσο καιρο...τι να πω ! ελπιζω να εισαι εντιμος πια,κυριως απεναντι τον εαυτο σου...
Αυτοκριτικη καθε ποτε συνηθιζεις να κανεις?...
Α! Και εχε υπ' οψιν σου οτι δεν πιανει μετα...
Μονο πριν...
Μι πιανς?...
Χαιρετησε την τουλαχιστον αξιοπρεπως...
Μην γινεσαι αλλο...
Παράθεση:
Τα έκανα μαντάρα.
Σχόλιο # 1 από Aggelos255Καλημερα στο φορουμ.Με την σύζυγό ειμαστε παντρεμεπανεδω και δέκα χρονια.Εχουμε 2 παιδια.Κατα τον δεύτερο χρονο άρχισαν τα προβληματα.Ποτε δεν άκουγα,κοίταζα τον εαυτο μου και το εγώ μου.Μου εδωσε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες κλωτσησα μια προς μια.Πριν μια εβδομάδα μου είπε πως θελει να φύγει.Εχασα την γη κάτω από τα ποδιπ μου αλλά την δικαιολογώ απολυτα.Μετα από μια εβδομάδα αυτοκριτικης καταλαβαποσο μα πόσο λαθος φερθηκα.Και προσπαθώ.Μου λέει ότι άργησα.Και έχει τα δίκια της.Πως μπόρεσα να καταστρεψω κάτι τόσο όμορφο;Μετά από μια εβδομάδα που της μιλάω συνέχεια μου είπε πως είναι μπερδεμένη.Κ είναι απολύτως λογικό και κατανοητο.Επιτελους ξεμπουκωθηκα και άρχισα να μιλάω για τα συναισθήματα μου.Κ ας τα αποριπτεια.Αξιζει να πέσω μαχόμενος..Τα λαθη μου τα έχω καταλάβει.Αλλωστε και στο προηγουμενο διάστημα έκανα την αυτοκριτική μου.Υπαρχει ελπίδα;
Υς. Την αγαπώ παραπάνω κ από εμένα.Ποτε όμως δεν εκδηλωσα τα συναισθήματα μου.
Μακρια τα χερακια απο τις πριζες, αν δεν εχουμε ικανη εσωτερικη αντισταση για ηλεκτροσοκ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Aggelos255
Αγαπητή Έλενα εύλογο αυτό που λες αλλά δεν είναι έτσι.Αν είχα φοβίες θα ήμουν παρελθόν.Δεν είναι τιμωρία αλλά έπαθα ηλεκτροσόκ.
Βρε παιδια μπερδευτικα με τσι Αγγελοι. Τοσο που νομισα οτι μιλαει στον εαυτο του.
Παράθεση:
.Υπαρχει ελπίδα;
Σχόλιο # 1 από Aggelos255
δεν ξερω τι καψονια της εκανες, ομως υπολογιζω οτι αν δεν εισαι βιαιος θα βαλει νερο στο κρασι της αλλα να θυμασε οχι τοσο για αυτη οσο για τα παιδια. απλα για να μην γινει ανακατοσουρα και στεναχωρηθουν, γιατι αυτη οπως βλεπεις μια χαρα μπορει να ζησει και χωρις εσενα
Στην ουσια, αυτο γινεται...μεσω ποταμου Τιγρη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από SouryaΒρε παιδια μπερδευτικα με τσι Αγγελοι. Τοσο που νομισα οτι μιλαει στον εαυτο του
..
ας προσεχες ,,το τραινο σφυριζει μακρια ,,,
ψαξε στο φβ ,,εκει κρυβεται το μυστικο και η αφορμη του διαζυγιου που ερχεται ,,,
η αιτια ηταν η συμπεριφορα σου ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Aggelos255
Αγαπητή Ελένα.Δεν παίζω κανένα χαρτί.Ισα ίσα αυτό που έχω πει είναι πως θα την στηρίξω σε όποια απόφαση και αν πάρει.Δεν γίνεται όλα μόνα ζυγά δικά μου.Λιγα γλυκολογα δεν καλύπτουν χρόνους απουσίας.Η θέληση κ η υπομονή τα ξαναφέρνουν.Κ μόνο η αληθινή.Κ αν κάνω κάτι λάθος εγώ θα της πω να με αφήσει.Δεν εθελοτυφλω
Πολύ παρλαπιπας είσαι μωρ'αδερφακι μου.
Την άρχισες στο μπίρι μπίρι, γιατί σε "παίρνει" ακόμα.
Αν η γυναίκα σου δεν σε αγαπούσε, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο έμεινε μαζί σου 10 χρόνια, από τα οποία, τα 8 εσύ, της φεροσουν ελεεινά, θα σε είχε σουτάρει εδώ και αιώνες.
Άρα βρίσκεις και τα κάνεις, κι άσε την κλαψα σαν μετανοημενη Μαγδαληνή, και βρες τα α@€&@#€ να της πεις την αλήθεια και όχι γλυκολογα της πλάκας!!
Εν τω μεταξύ αυτά τα ηρωικά μελό, #1 , καθώς και τις παραγγελίες από τον Αγιο Βασιλη για το 2019 καλα κανατε και τα γράψατε γιατί αν μη τι άλλο κάναμε καινούργιο συκώτι, βραδιάτικα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από tzoulia59ας προσεχες ,,το τραινο σφυριζει μακρια ,,,
ψαξε στο φβ ,,εκει κρυβεται το μυστικο και η αφορμη του διαζυγιου που ερχεται ,,,
η αιτια ηταν η συμπεριφορα σου ,,,
αχ αυτο το φεισμπουκ εχει διαλυσει οικογενειες
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media