λυπαμαι αλλα δεν πιστευω οτι το προβλημα υγειας σου ηταν πραγματικο
πιο πολυ μ κανει ψυχολογικος εκβιασμος να σε λυπηθει
Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Aggelos255
Καλησπέρα στην παρέα.Μια ενημέρωση.Εδω κ κάποιες μέρες τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κ μαλακώσει.Επικρατουν δεύτερες σκέψεις χωρίς να σημαίνει ότι το διαζύγιο δεν είναι ορατό.Απλα απομακρύνεται η ιδέα.Την Τετάρτη νοσηλευτηκα προληπτικά στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος.Ολοι οι γιατροί είπαν να μη στεναχωριέμαι.Προσπαθω με τον εαυτό μου και δουλεύω πολύ.Η σύζυγος μου είπε πως θέλει χρόνο να ηρεμήσει και πως ο χρόνος θα το δείξει
Δυο τινά υπάρχουν, τα εξής τρια:
-Σ'αγαπαει και δεν θέλει να σε χάσει
-Δεν θέλει να χάσει την εξασφάλιση και το βολεμα
-Ειναι μεγάλο κουτορνιθι και τρώει ο,τι της πασσαρεις!!!
Δεν θα ήθελα να είμαι άδικη μαζί σας , ελπίζω να κάνω λάθος . Το γεγονός οτι οι γιατροί οπως λέτε συστήνουν να μη στεναχωριέστε , θα μπορούσε να λειτουργήσει ως απόπειρα χειραγώγησης στην τελική απόφαση της συζύγου .
Νομίζω πως δεν σας χρειαζονται ούτως ή άλλως τέτοιοι «σύμμαχοι» , από την αρχη φαίνεται οτι η σύζυγός σας δεν το πάει για φούντο τοσο αβίαστα , απλά έχει αγανακτήσει .
Όλα δείχνουν οτι έχετε μια ακόμα ευκαιρία . Αν έχετε αποφασίσει να καταθέσετε πια μερίδιο στη σχέση σας , υπάρχουν ελπίδες αυτός ο γάμος να μη διαλυθεί . Πάρτε πρωτοβουλία . Δράστε προς όφελος της σχέσης . Περάστε ένα βράδυ μαζί , κερδίστε την με πράξεις .
Μην την καλείτε να σας λυπηθεί . Δώστε της λόγους να σας θαυμάσει και παλι .
Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Aggelos255
Καλησπέρα στην παρέα.Μια ενημέρωση.Εδω κ κάποιες μέρες τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κ μαλακώσει.Επικρατουν δεύτερες σκέψεις χωρίς να σημαίνει ότι το διαζύγιο δεν είναι ορατό.Απλα απομακρύνεται η ιδέα.Την Τετάρτη νοσηλευτηκα προληπτικά στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος.Ολοι οι γιατροί είπαν να μη στεναχωριέμαι.Προσπαθω με τον εαυτό μου και δουλεύω πολύ.Η σύζυγος μου είπε πως θέλει χρόνο να ηρεμήσει και πως ο χρόνος θα το δείξει
Έτσι !!! Αυτό είναι το ζουμί της όλης υπόθεσης !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από Helenaki4
Μην την καλείτε να σας λυπηθεί . Δώστε της λόγους να σας θαυμάσει και παλι .
Συμφωνώ, όταν τη γυναίκα σου την έχεις για δουλάρα κι εσύ δεν κάνεις τίποτα μες στο σπίτι ακόμα και τη στιγμή που τη χάνεις... είσαι άξιος της μοίρας σου (σε κάθε άνθρωπο αξίζει η υγεία). Το φλερτ φίλε μου αν δεν συνοδεύεται με πράξεις, πάει στο βρόντο. Μήπως δεν στα γράψαμε...
Το συμπέρασμά μου απ' όσα διάβασα εδώ, αυτό είναι.
Η γυναίκα του το έχει ρίξει στο φιλότιμο, γιατί από τη μια προβληματίζεται με το ενδεχόμενο να αφήσει τα παιδιά της χωρίς πατέρα, κι απ' την άλλη που θα εξακολουθεί να τα "θρέφει" μόνη της όπως έκανε μέχρι τώρα. Μια χαρά χειραφετημένη τη κόβω για να μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνη της...
Κρίμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 187 από lollipop123Έτσι !!! Αυτό είναι το ζουμί της όλης υπόθεσης !!!
Α ρε Αγγελε ..
.Να ξερατε καποιοι,ποσο γελοιο ειναι αυτο το "φλερτ" το κατοπιν εορτης και συνοδευομενο απο την αγωνια του αποτελεσματος της "επανεκτιμησης"...
Φαινεται στα ματια σας ,κανει μπαμ...Τα ματια δακριζουν,τα χειλη τρεμοπαιζουν -τα χερια μενουν κοκαλο-...
Πες μου οτι εχω αδικο...
Απαντησε στον εαυτο σου για ποιο λογο (πραγματικα) θελεις να μεινει κοντα σου ...
Αν εφτασες στο σημειο να τη θαυμαζεις για την υπομονη της,ειναι η ωρα του "στριβειν" γενικως ..
.Λυπαμαι που θα στο πω,την ξενερωνεις καθε μερα και περισσοτερο
φιλε μου το καλο που σου θελω προσεχε τον εαυτο σου γιατι ερχονται δυσκολες μερες ,,
και βαλε κατω το μυαλο σου και σκεψου πλανο χωρις αυτην ,,,
ευχομαι να πεσω εξω αλλα η γυναικα σου εχει γκομενο ,,,τοσο ωμα ,,
το ποιος την οδηγησε εκει μπορει να ησουν εσυ ,,
αλλα ο λαος λεει οτι το σπιτι χαλαει απο την γυναικα ,,,
κι οταν η γυναικα πεσει σ αλλη αγκαλια δεν την γυριζει τιποτα πισω ,,ουτε τα παιδια ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από Aggelos255
Καλημέρα.Δεννξερω που θα καταλήξει κυρία αλυσίδα μα ξέρω τι θέλω.Κ ας αποτύχω.Δικιο θα έχει.Ξερω γιατί την θαυμάζω και δεν είναι η υπομονή της . Χθές κ προχθές βγήκαμε βράδυ.Την προχθεσινή βραδιά με κυρίευσε το άγχος.Χθεςβηταν πολύ καλύτερα και επιτέλους έγινε κ η πράξη.Κ θα το ξαναπώ.Εχω να δώσω ψυχή
Νο νιουζ
Γκουντ νιουζ.Γκουτ νιους ή Αγγελος παπαλα ??...
Ειχε και προβληματα δυσπνοιας
...Ανησυχω...
Εγινε και η πραξη ...
Και επιβαρυνθηκε η ψυχολογια του
γιατι φανταζομαι την Αγγελαινα παγοκολωνα στο κρεβατι...
Αγγελεεε !!!
Εισαι καλααα ???
Η Αγγέλαινα μπορεί να "έπεσε" ή να ...μετράει τις δυνάμεις της... ε και ένα σεξάκι δεν πέφτει άσχημα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 194 από Helenaki4Νο νιουζ
Γκουντ νιουζ.
Χε χε
Έπεσε η Αγγελαινα ...,,που σαι βρε Αλυσίδα !
- Ή στέρεψε από εμπνεύσεις ο... συγγραφέας (εικονίδιο που ανασηκώνει τους ώμους)
Πάει πολυ καλά , ευτυχώς για εσάς και τα παιδιά .
Μην τη ρωτησετε ξανα για τις προθεσεις της. Η πραξη θα μιλησει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από Aggelos255
Καλημέρα σε όλους.Εδω είμαι.Δεν έφυγα.Το τριήμερο που πέρασε μπορώ να πω ότι πήγε πολύ καλά.Ολη μέρα ήμασταν μαζί έξω.Κ μετά από όλα αυτά την τρίτη μου είπε πάλι πως θέλει ντον χρόνο τής να διαχειριστεί την αλλαγή που βλέπει.Ειναι λέει σαν να πέρασα από το ένα άκρο στο άλλο.Κ δεν την είχα μάθει έτσι.Στα καλά νέα είναι πως πλέον εκφραζομαι και δεν κρατάω τίποτα μέσα μου.Δεν μπορώ.Νιωθω σαν να πνιγομαι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media