Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα έκανα μαντάρα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Andreass66

# 61 στις 19/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ας κρινουν οι αλλοι το τροπο σου Καλημερα κιολας

Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από efrosyni_
#53 Nazl123 Εντάξει τότε, κάτσε στ' αυγά σου.

Andreass66

# 62 στις 19/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν ειπα ποτέ κατι τετοιο...φαινεται πολυ αληθινη η κατασταση που βιωνει και  συμπασχω μαζι του.

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από efrosyni_

Δηλαδή θεωρείς ότι ο θεματοθέτης έπλασε αυτή την ιστορία από τη φαντασία του;

Aggelos255

# 63 στις 19/2/2019
author
Ανδρας / 40 / Παντρεμένος
Ν. Κοζάνης / Αγιος Χριστόφορος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Ενημερωτικά δεν θέλει να είμαστε μαζί.Η απόφαση λοιπόν βγήκε Δεν μπορώ να πάω ενάντια στην θέληση της.

Enikos

# 64 στις 19/2/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Απιστευτα πραματα...

Εχω εκπληχτει εως πολυ...
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

Aggelos255

# 65 στις 19/2/2019
author
Και λίγο που συζητήσαμε σήμερα το πρωί μου είπε με λίγα λόγια πως βλέπει την αλλαγή αλλά είναι πολύ αργά.Πως νιώθει ενδιαφέρον για εμένα αλλά όχι με τον τρόπο που το βλέπω εγώ

Andreass66

# 66 στις 19/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καθε τελος ειναι μια αρχη για κατι αλλο στη τελικη...βεβαια δωστης χρονο και μην την ενοχλεις για ενα διαστημα...η αποσταση καμμια φορα βοηθαει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Aggelos255
Και λίγο που συζητήσαμε σήμερα το πρωί μου είπε με λίγα λόγια πως βλέπει την αλλαγή αλλά είναι πολύ αργά.Πως νιώθει ενδιαφέρον για εμένα αλλά όχι με τον τρόπο που το βλέπω εγώ

Helenaki4

# 67 στις 20/2/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Ένα μεγάλο λάθος κατα τη γνώμη μου , ειναι το εξής .. 

Την αδειάζω , την αφήνω να νιώθει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα , τη φτάνω στην απογοήτευση ώσπου το παίρνει απόφαση και μια μερα μου ανακοινώνει οτι δεν θέλει αλλο να είμαστε μαζί . 
Κι εγω από τον πανικό και τη σαστισμαρα μου , υπόσχομαι να αλλάξω , δηλώνω μεταμέλεια , εκδηλώνω συναισθήματα που ως τώρα δεν εκδήλωσα μέσα στη σχέση , είμαι εκεί μαζί της και ...
ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΤΗΝ ΠΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ .
Θα το χάσετε το παιχνίδι αν δεν την αφήνετε να ανασάνει .
Δώστε της χώρο και χρόνο . Έπειτα μπορείτε να κάνετε μια κίνηση εντελώς πρακτική , χωρίς λόγια . Και αφήστε τη να δουλεύει . Περάστε της το μήνυμα οτι η πράξη σας δεν έχει σκοπό την επανασύνδεση , αλλα το κάνετε επειδη έτσι νιώθετε . Μετά κόψτε κινήσεις .
Αρέσει στα μέλη Heptamer, COSTAS42 και σε ακόμα 2 μέλη.

alisida

# 68 στις 20/2/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Helenaki4

Ένα μεγάλο λάθος κατα τη γνώμη μου , ειναι το εξής .. 

Την αδειάζω , την αφήνω να νιώθει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα , τη φτάνω στην απογοήτευση ώσπου το παίρνει απόφαση και μια μερα μου ανακοινώνει οτι δεν θέλει αλλο να είμαστε μαζί . 
Κι εγω από τον πανικό και τη σαστισμαρα μου , υπόσχομαι να αλλάξω , δηλώνω μεταμέλεια , εκδηλώνω συναισθήματα που ως τώρα δεν εκδήλωσα μέσα στη σχέση , είμαι εκεί μαζί της και ...
ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΤΗΝ ΠΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ .
Θα το χάσετε το παιχνίδι αν δεν την αφήνετε να ανασάνει .
Δώστε της χώρο και χρόνο . Έπειτα μπορείτε να κάνετε μια κίνηση εντελώς πρακτική , χωρίς λόγια . Και αφήστε τη να δουλεύει . Περάστε της το μήνυμα οτι η πράξη σας δεν έχει σκοπό την επανασύνδεση , αλλα το κάνετε επειδη έτσι νιώθετε . Μετά κόψτε κινήσεις .

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Aggelos255

# 69 στις 20/2/2019
author
Κυρία Έλενα έχετε δίκιο.Ειναι ανένδοτη.Και με το δίκιο της.Το θεωρεί όλο χάσιμο χρόνου.Κ πως αν όσο νωρίτερα βγούμε από αυτή την κατάσταση τόσο καλύτερα θα είναι για τον καθένα μας.Συζητησαμε σε κατάσταση ηρεμίας, κλάψαμε, γελάσαμε.Και φτάνουμε σε αυτό που είπατε σε προηγούμενη ανάρτηση σε βελούδινο διαζύγιο.

efrosyni_

# 70 στις 20/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Andreass66

Αφου δεν θες να πεις εσυ θα πω εγω..εξαλλου αν το εβγαζες εσυ στον αερα θα ηταν απαγορευμενο...θυμαμαι ησουν σε ενα θεμα για κερατωμενες και κερατωμενους...και σε ρωτησα πριβε γιατι σε ειδα καπως...'εχεις καει απο κερατωμενο'? και βεβαια εισεπραξα μπλοκ...μαθαμε και το μπλοκ με το παραμικρο...απο κει και περα τι να σου πω...αν σε ενοχλησε αυτο ...

Δεν θα το συνεχισω...

lollipop123

# 71 στις 23/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από Andreass66

Σε σενα ειπα γεια σου nazl απο την Αλεξαντρουπολη...ειπα κατι κακο? Δεν ειπαμε κατι αλλο...με ολους και ολες μιλαω πριβε...

Παίρνω κ εγώ θέση εδώ Αντρέα ... και δηλώνω ότι και σε μένα εξέφρασες μια απορία σχετικά με τον τρόπο  που έχω δηλώσει στο σάιτ αυτό που επιθυμώ , με ευγένεια και τίποτα περισσότερο .

Aggelos255

# 72 στις 23/2/2019
author
Νομίζω πως έχω πάθει κατάθλιψη.Δεν μπορώ να κοιμηθω.Σημερα γύρισα στην δουλειά μετά από άδεια.Ελειψη συγκέντρωσης τρελή.Κλαιω σαν μικρό παιδί.Το στομάχι μου είναι πέτρα και νιώθω πως κάποιος μου ξεριζώνει τα σωθικά.Δεν έχω όρεξη ούτε να φάω.

efrosyni_

# 73 στις 23/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναι, πάρε θέση κι εσύ για του λόγου το αληθές.. Πρόσεξε τη σκόνη που θα αφήσεις φεύγοντας

lamprand

# 74 στις 23/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Aggelos255
Νομίζω πως έχω πάθει κατάθλιψη.Δεν μπορώ να κοιμηθω.Σημερα γύρισα στην δουλειά μετά από άδεια.Ελειψη συγκέντρωσης τρελή.Κλαιω σαν μικρό παιδί.Το στομάχι μου είναι πέτρα και νιώθω πως κάποιος μου ξεριζώνει τα σωθικά.Δεν έχω όρεξη ούτε να φάω.

καλά συπτώματα αυτά φίλε ! να θυμάσαι ότι οι πληγές μας μας κάνουν πιο δυνατούς (Νιτσε) !

όταν ήσουν καλά δεν ήσουν άντρας τώρα αντρώνεσαι ίσως .

γίνε σκληρός με τον εαυτό σου και τα προβλήματα ,κεφάλι ψηλά και ψυχραιμα προχώρα παρακάτω αγαπώντας όσους πλήγωσες . 

Aggelos255

# 75 στις 23/2/2019
author
Φίλε lamprand σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση.Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει.Οτι δεν ήμουν άντρας θα συμφωνήσω.Ποσο σωστά λόγια η τελευταία παράγραφος.

Helenaki4

# 76 στις 24/2/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Μη χάνετε το κουράγιο σας , όσο μπορείτε . Θυμάμαι , όταν χωριζα , η αίσθηση οτι το παιδί μου με χρειαζεται ήταν μεγάλη παρηγοριά . Βίωνα έναν μικρό θάνατο , και ξαφνικα έβλεπα τη ζωή να χαμογελά μέσα από τα παιχνίδια και τις αγκαλιές ! Οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν σκαμπανεβάσματα . Τα παιδιά μας όμως ειναι η ίδια η ζωή ! 

Αν θέλετε , δώστε μας κάποια νέα , μένετε μαζί ακόμα ? Πως κυλούν οι μέρες ? Τα παιδιά τι έχουν καταλάβει ως τώρα ? 

Aggelos255

# 77 στις 24/2/2019
author
Καλημέρα.Ναι μένουμε μαζί.Ηρεμα θα έλεγα χωρίς εντάσεις.Βγαινει έξω με τις φίλες της καμιά φορά.Σημερα πάλι είχαμε μια ωραία συζήτηση.Της έδειξα όσα νιώθω και όσα εννοώ.Την αγκάλιασα και την φίλησα.Για να δει πως θέλω να είναι.Κ μου είπε γιατί να κάνει τέτοια υποχώρηση για μια ακόμη φορά;Της εξήγησα πως δεν θέλω να κάνει υποχωρήσεις αλλά αν το νιώσει να μου το πει. Δάκρυα έτρεξαν και στους 2.Μου εξήγησε πως θέλει να είμαι καλά.Και καμιά φορά να μη ζω σε παράλληλο σύμπαν.Της είπα να πάρει τον χρόνο της.Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει τίποτα.

lollipop123

# 78 στις 24/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
#73 Απλά ... Αδιαφορώ ... Καλή μου ...

alisida

# 79 στις 25/2/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#77Σημερα πάλι είχαμε μια ωραία συζητηση

Αυτες οι "ωραιες συζητησεις " που γινονται (χρονια) κατοπιν εορτης ,,για να χρυσωσουν το χαπι .

..Πιστεψε με ,δεν οφελουν κανενος ειδους (ανυπαρκτη) σχεση .

..Δυστυχως ..

.Εχω ερθει και στις δυο θεσεις

..Πριν 8 χρονια στη θεση της γυναικας σου ,ακριβως ιδια περιπτωση .

..Και τωρα στη θεση τη δικη σου με ατομο της οικογενειας μου (ναι,με το παιδι μου )να προσπαθω απεγνωσμενα να επικοινωνησω για να λυσω τα αλυτα ..

.Αστα φιλε μας.

..Οι (αδιαφορες) συμπεριφορες επιστρεφονται με τοκο ..

.Οσο και να χτυπιομαστε τωρα η αληθεια ειναι μια : δεν ειμασταν εκει την ωρα που μας χρειαζονταν .

..Τωρα ειναι 2 late

I am Not a psychotherapist :)

Aggelos255

# 80 στις 25/2/2019
author
Κυρία allysida θα συμφωνήσω ότι επιστρέφονται με τόκο.Αλλωστε μου αξίζει.Αν υπάρχει όμως θέληση ποτέ δεν είναι αργά.Θεληση και ειλικρίνεια.Τα χρόνια δεν έρχονται πίσω όμως μπορούμε να ξαναχτίσουμε σε υγιείς βάσεις.Δεν φοβάμαι να μείνω μόνος αλλά βαρέθηκα να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου.Βαρεθηκα να είμαι στην κοσμαρα μου.Βαρεθηκα να μη βλέπω τα πιο σημαντικά πράγματα γύρω μου.Κουραστηκα και σιχαθηκα τον εαυτό μου.
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.