Ας κρινουν οι αλλοι το τροπο σου Καλημερα κιολας
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από efrosyni_
#53 Nazl123 Εντάξει τότε, κάτσε στ' αυγά σου.
Δεν ειπα ποτέ κατι τετοιο...φαινεται πολυ αληθινη η κατασταση που βιωνει και συμπασχω μαζι του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από efrosyni_Δηλαδή θεωρείς ότι ο θεματοθέτης έπλασε αυτή την ιστορία από τη φαντασία του;
Απιστευτα πραματα...
Καθε τελος ειναι μια αρχη για κατι αλλο στη τελικη...βεβαια δωστης χρονο και μην την ενοχλεις για ενα διαστημα...η αποσταση καμμια φορα βοηθαει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Aggelos255
Και λίγο που συζητήσαμε σήμερα το πρωί μου είπε με λίγα λόγια πως βλέπει την αλλαγή αλλά είναι πολύ αργά.Πως νιώθει ενδιαφέρον για εμένα αλλά όχι με τον τρόπο που το βλέπω εγώ
Ένα μεγάλο λάθος κατα τη γνώμη μου , ειναι το εξής ..
Την αδειάζω , την αφήνω να νιώθει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα , τη φτάνω στην απογοήτευση ώσπου το παίρνει απόφαση και μια μερα μου ανακοινώνει οτι δεν θέλει αλλο να είμαστε μαζί .
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Helenaki4Ένα μεγάλο λάθος κατα τη γνώμη μου , ειναι το εξής ..
Την αδειάζω , την αφήνω να νιώθει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα , τη φτάνω στην απογοήτευση ώσπου το παίρνει απόφαση και μια μερα μου ανακοινώνει οτι δεν θέλει αλλο να είμαστε μαζί .
Κι εγω από τον πανικό και τη σαστισμαρα μου , υπόσχομαι να αλλάξω , δηλώνω μεταμέλεια , εκδηλώνω συναισθήματα που ως τώρα δεν εκδήλωσα μέσα στη σχέση , είμαι εκεί μαζί της και ...
ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΤΗΝ ΠΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ .
Θα το χάσετε το παιχνίδι αν δεν την αφήνετε να ανασάνει .
Δώστε της χώρο και χρόνο . Έπειτα μπορείτε να κάνετε μια κίνηση εντελώς πρακτική , χωρίς λόγια . Και αφήστε τη να δουλεύει . Περάστε της το μήνυμα οτι η πράξη σας δεν έχει σκοπό την επανασύνδεση , αλλα το κάνετε επειδη έτσι νιώθετε . Μετά κόψτε κινήσεις .
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Andreass66Αφου δεν θες να πεις εσυ θα πω εγω..εξαλλου αν το εβγαζες εσυ στον αερα θα ηταν απαγορευμενο...θυμαμαι ησουν σε ενα θεμα για κερατωμενες και κερατωμενους...και σε ρωτησα πριβε γιατι σε ειδα καπως...'εχεις καει απο κερατωμενο'? και βεβαια εισεπραξα μπλοκ...μαθαμε και το μπλοκ με το παραμικρο...απο κει και περα τι να σου πω...αν σε ενοχλησε αυτο ...
Δεν θα το συνεχισω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από Andreass66
Σε σενα ειπα γεια σου nazl απο την Αλεξαντρουπολη...ειπα κατι κακο? Δεν ειπαμε κατι αλλο...με ολους και ολες μιλαω πριβε...
Παίρνω κ εγώ θέση εδώ Αντρέα ... και δηλώνω ότι και σε μένα εξέφρασες μια απορία σχετικά με τον τρόπο που έχω δηλώσει στο σάιτ αυτό που επιθυμώ , με ευγένεια και τίποτα περισσότερο .
Ναι, πάρε θέση κι εσύ για του λόγου το αληθές.. Πρόσεξε τη σκόνη που θα αφήσεις φεύγοντας
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Aggelos255
Νομίζω πως έχω πάθει κατάθλιψη.Δεν μπορώ να κοιμηθω.Σημερα γύρισα στην δουλειά μετά από άδεια.Ελειψη συγκέντρωσης τρελή.Κλαιω σαν μικρό παιδί.Το στομάχι μου είναι πέτρα και νιώθω πως κάποιος μου ξεριζώνει τα σωθικά.Δεν έχω όρεξη ούτε να φάω.
καλά συπτώματα αυτά φίλε ! να θυμάσαι ότι οι πληγές μας μας κάνουν πιο δυνατούς (Νιτσε) !
όταν ήσουν καλά δεν ήσουν άντρας τώρα αντρώνεσαι ίσως .
γίνε σκληρός με τον εαυτό σου και τα προβλήματα ,κεφάλι ψηλά και ψυχραιμα προχώρα παρακάτω αγαπώντας όσους πλήγωσες .
Μη χάνετε το κουράγιο σας , όσο μπορείτε . Θυμάμαι , όταν χωριζα , η αίσθηση οτι το παιδί μου με χρειαζεται ήταν μεγάλη παρηγοριά . Βίωνα έναν μικρό θάνατο , και ξαφνικα έβλεπα τη ζωή να χαμογελά μέσα από τα παιχνίδια και τις αγκαλιές ! Οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν σκαμπανεβάσματα . Τα παιδιά μας όμως ειναι η ίδια η ζωή !
Αν θέλετε , δώστε μας κάποια νέα , μένετε μαζί ακόμα ? Πως κυλούν οι μέρες ? Τα παιδιά τι έχουν καταλάβει ως τώρα ?Αυτες οι "ωραιες συζητησεις " που γινονται (χρονια) κατοπιν εορτης ,,για να χρυσωσουν το χαπι .
..Πιστεψε με ,δεν οφελουν κανενος ειδους (ανυπαρκτη) σχεση .
..Δυστυχως ..
.Εχω ερθει και στις δυο θεσεις
..Πριν 8 χρονια στη θεση της γυναικας σου ,ακριβως ιδια περιπτωση .
..Και τωρα στη θεση τη δικη σου με ατομο της οικογενειας μου (ναι,με το παιδι μου )να προσπαθω απεγνωσμενα να επικοινωνησω για να λυσω τα αλυτα ..
.Αστα φιλε μας.
..Οι (αδιαφορες) συμπεριφορες επιστρεφονται με τοκο ..
.Οσο και να χτυπιομαστε τωρα η αληθεια ειναι μια : δεν ειμασταν εκει την ωρα που μας χρειαζονταν .
..Τωρα ειναι 2 late
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media