efrosyni_
# 101
στις 27/2/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
#98 26-28-31
Ποια αξιοπρέπεια έχει χάσει ο θεματοθέτης; Ακόμα στο κρεβάτι του κοιμάται και έχει την πολυτέλεια να πάει και σε ψυχολόγο.. αντί να τον διαολοστείλει μια και καλή...
Να τον βοηθήσουμε προσπαθούμε, όχι να βγει κι από πάνω 
Σοβαρέψου.
Ανδρας / 40 / Παντρεμένος
Ν. Κοζάνης / Αγιος Χριστόφορος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Συγνώμη κύριε 26 29 31 που δεν γνωρίζω το ονοματεπώνυμο σου.Στις προηγούμενες φορές που μου έδωσε ευκαιρία ήταν πολύ καλή.Ειδικα πριν 2 χρόνια με την κουβέντα που μου είπε: Δείξε μου κ εγώ θα γίνω χαλί να με πατήσεις.Αγχωθηκα είναι η αλήθεια και ήμουν φοβισμένος.Εβγαλα όμως δημιουργικότητα στο σπίτι και στα παιδιά. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα με χαρακτήριζα δειλό.Και όχι δεν φοβάμαι να να χάσω τα κεκτημένα.Τα παιδιά άλλωστε θα τα έχω όποτε θέλω. Αλλά το με έχεις αδειάσει κ θέλω διαζύγιο νιώθω πως με απελευθέρωσε ως προς τα συναισθήματα.Και πραγματικά θυμήθηκα ποιος είμαι και γιατί ερωτευτηκαμε.Και χαίρομαι που ξέρω συνειδητά γιατί θέλω να προσπαθήσω.Εστω και αν είναι αργά.Απο εκεί και πέρα μάγος δεν είμαι να την μεταμορφωσω.Εκει καταλαβαίνω που πάει η αξιοπρέπεια.
kathrin821
# 103
στις 27/2/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"και η σύζυγός για να δει τι θα γίνει με τα παιδιά από όσα λέει"
αυτο ακριβως εννοουσα..οταν ελεγα οτι δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα τα παιδια...δεν την ενδιαφερεις εσυ...θελει να ακουσει οτι θα ειναι αλωβητο για τα παιδια το διαζυγιο, θελει να μαθει απο τον ψυχολογο πως να το πειτε στα παδια πως να το χειριστειτε..#91#δεν εννοουσα οτι δεν θα ξαναφτιαξει τη ζωη της οταν ηρεμησει,,,φυσικα κ θα πρεπει να κοιταξει μπροστα !!
Αυτο το οτι κοιμαστε μαζι φανταζομαι το κανει για να μην καταλαβουν τιποτα τα παιδια
Κ επειδη το εζησα κ εγω ολο αυτο που ζει...η γυναικα σου ..17 χρονια κλαμματα οδυρμοι..μετανοιες...κ σε ψυχολογο πηγαμε κ σε συμβουλο γαμου πηγαμε...κ εδωσα πολεες ευκαιριες ...κ τελικα τιποτα δεν αλλαξε..( γιατι με θεωρουσε δεδομενη κ οτι δεν θα φυγω ποτε)
κ επισης μετα απο ολα αυτα η σχεση δεν ειναι ιδια οπως σου λεει ο 26...θα εχει τιμωρητικη συμπεριφορα απεναντι σου...αν αντεχεις να σε υποτιμουν ..κατσε Ολο αυτο ειναι το περιβαλλον ειναι πολυ ασχημο για τα παιδια να ξερειςΑν την ειχα μπροστα μου θα της ελεγα "χωρισε "τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα...οτι τους "περασεις"εσυ δεχονται..το ποσο επηρεαζονται τα παιδια απο το διαζυγιο ειναι καθαρα θεμα του ζευγαριου ποσο καλοι γονεις θα ειναι απο κει κ περα...οχι τα χωριστα σπιτια.Εκτος αν οικονομικα δεν την παιρνει να ζησει μονη της κ φοβαται μην την αδειασεις...γι αυτο δεν χωριζει .
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Σαφως την αποψη μου λεω..απλα ξερω οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει..ετσι μου λεει η πειρα μου.
Αν ηθελες να αλλαξεις θα το εκανες χρονια πριν κ οχι τωρα που πας να χασεις την βολεψη σου.
Κ οπως πολυ σωστα λες αποψη μου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Aggelos255
Ζήλια την άποψη σου λες.Και είναι σεβαστή.Απο εκεί και πέρα όμως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Και τον εαυτό μου τον ξέρω καλύτερα.
Αρέσει στο μέλος alisida
Μου αρέσει +
Αλλη χώρα
Αληθεια εχω μια απορια...εμενα γιατι δεν με ειπες κυρια Ζηλεια οπως αποκαλεις ολες τις αλλες εδω?
Μια μικρη λεπτομερεια που για μενα κατι λεει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από Aggelos255
Κυρία αλυσίδα έχω κάνει πολλά λάθη στη σχέση μας.Δεν ήθελα να τα δω.Και όχι δεν κάνω σαν χάνω κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.Γιατι τότε ούτε ραγισμένη καρδιά θα είχα,ούτε θα έκλεγα σα μικρό παιδί, ούτε εμετούς θα είχα Και για αυτό το λόγο ακριβώς επειδή την αγαπώ θα την αφήσω να κάνει το θέλημα τής.Οσο κ αν πονάει.Λαθη κάναμε και οι δύο.Ισως να ήταν και το μπαμ που περίμενα για να εκφράσω τα συναισθήματα.Το ξέρω ότι πλέον είναι αργά και έχει χίλια δίκια να λέει όσα λέει και να θέλει να φύγει. Της εξήγησα πως αν κάποια στιγμή το δει διαφορετικά και για τους σωστούς λόγους θέλει θα είμαι εδώ.Δυστυχώς είναι οδυνηρό να χάνεις την οικογένεια σου.Να χάνεις τον άνθρωπο σού.Τετοιον πόνο δεν έχω νιώσει ποτέ.
kathrin821
# 106
στις 27/2/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"Με την σύζυγό ειμαστε παντρεμενοι εδω και δέκα χρονια.Κατα τον δεύτερο χρονο άρχισαν τα προβληματα."
αυτη η γυναικα ποτε δεν ηταν ευτυχισμενη ...κριμα!"Τα παιδιά άλλωστε θα τα έχω όποτε θέλω."
Σου ευχομαι να ακολουθησει αυτη την τακτικη κ να τα βλεπεις ..το σωστο αυτο ειναιακουγεται σαν επαρση βεβαια...απο μερια σου προσεξε μην την φερεις σε σημειο που να εκπλαγης κ εσυ με το τι μπορει να κανει τιποτα δεν ειναι δεδομενο...
Κύριε Ενικε εχεις δίκιο σε όσα λες.Αλλωστε την συμπεριφορά μου κατηγορώ παρόλο που έχουμε κάνει και οι δύο λάθη (πιο μεγάλα εγώ). Κυρία Ευφροσύνη δεν θέλω να βγω από πάνω.Ξερω πια είναι η θέση μου.Τιμωριτικη διάθεση υπήρξε στο παρελθόν όχι τώρα.Ειναι ένα από τα λάθη που έκανε και το έχω επισημάνει κυρία Κατερίνα.Για να μπορέσουμε να είμαστε μαζί θα πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές.Αν δεν έχει πλέον είμαι σε θέση να την καταλάβω χωρίς εγωισμους και μικρότητες.Οικονομικα έχει την δουλειά της και έχω πει πως όπως και να έρθουν τα πράγματα πάντα θα είμαι δίπλα της να την στηρίζω.Ξερω τι έχω προκαλέσει.Για εμένα μέσα μου δεν έχει σπάσει.Απο εκεί κ πέρα όμως οι απόφαση της θα είναι σεβαστή.Αν θελήσει όπως και εγώ για τους σωστούς λόγους μπορούμε Μν να το ξαναχτίσουμε.Αλλιως είναι καταδικασμένο.
Και αν έχω απολογητική διάθεση είναι γιατί τα λάθη μου τα είδα.Εγινα μίζερος, δειλός και κλειστός.Απολογηθηκα για όλα αυτά.Και πραγματικά νιώθω άλλος άνθρωπος.Η σύζυγος μου έλεγε για ψυχολόγο εδώ και καιρό.Εβλεπε πως δεν είμαι καλά.Εγω δεν άκουγα.Και όπως της έχω πει θα σεβαστώ ότι απόφαση και αν πάρει.
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722
Αντε να σοβαρευτω βρε συ ευφροσυνη,αλλα διαβασε το αρχικο ποστ
του θεματοθετη...δεκα χρονια παντρεμενοι και απο τον δευτερο ο Αγγελος
αρχισε τις μαλακιες οκ?του εδωσε ευκαιριες και τις πεταξε ολες...
Η Τυπισσα γιατι εκανε δυο παιδια με αυτον,δεν ειχε επιλογες?
Εδω μεσα οχι μονο σε αυτο το θεμα,οι γυναικες εχουν χυσει τονους
μελανι επι τουτου...Δεν ειναι αμοιρη ευθυνων η γυναικα,για να στο παω
και πιο περα,οι μαλακιες που εκανε(δεν ξερουμε τι ειδους)μπορει να ηταν σε
ενα βαθμο και απορροια συμπεριφορας της..(Υποθεση κανω)ποτε δεν φταιει
ενας μονο,οχι επειδη αυτος ταχει παρει πανω του ολα,επειδη φοβαται οτι θα μεινει μονος...
Δυο παιδια εκανε μαζι του ελπιζοντας τι?οτι θα αλλαξει?
Και ενα τελευταιο,ενας ανθρωπος που βγαζει τοση αγαπη τωρα,δεν μπορει να μην ηταν εκει
στην γεννηση των παιδιων του η να μην εχει σταθει διπλα της...
Αυτα ευφροσυνη..
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από efrosyni_
#98 26-28-31
Ποια αξιοπρέπεια έχει χάσει ο θεματοθέτης; Ακόμα στο κρεβάτι του κοιμάται και έχει την πολυτέλεια να πάει και σε ψυχολόγο.. αντί να τον διαολοστείλει μια και καλή...
Να τον βοηθήσουμε προσπαθούμε, όχι να βγει κι από πάνω 
Σοβαρέψου.
kathrin821
# 110
στις 27/2/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
γιατι τον αγαπουσε κ τον πιστευε...οταν κλαιγοταν...γιατι ηταν ανωριμος κ πιστευε οτι θα ισιωνε...γιατι οταν κανεις οικογενεια προσπαθεις να την κρατησεις..κ δινεις ευκαιριες γι αυτους κ αλλους λογους..εννοειται οτι φταινε 2 σε ενα χωρισμο...αλλα για να παιρνει ο θεματοθετης ολο το βαρος του χωρισμου...κατι θα ξερει περισσοτερο!κ επισης το οτι εισαι παρων στη γεννηση των παιδιων σου δεν σε κανει συζυγο...αλλα σε κανουν...
Κυρία Ζήλεια λοιπόν.Συγχωρεσε με εάν ήμουν βιαστικος.Κυρια Κατερίνα το αναγνωρίζω αυτό.Και πιστέψτε με ούτε καλά ούτε υπερήφανος νιώθω με αυτό.Κ όχι δεν είναι θέμα βολεψης.Η χρονική στιγμή που άνοιξα το θέμα ίσως δεν ήταν η κατάλληλη και έχω δεχθεί αρκετούς χαρακτηρισμούς καλοπροαίρετα πάντα πιστεύω.Αλλα ήθελα πραγματικά να μιλήσω.Κανοντας την αυτοκριτική μου.Λαμβανοντας συμβουλές.Θελω λοιπόν να πιστέψετε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου ότι έχω κάνει σημαντική πρόοδο με τον εαυτό μου.Σταματησα να είμαι εγωιστής, δειλός και να μην εκφράζομαι.Οπως και να έχει έμαθα να σέβομαι τα θέλω της.Εστω και αν αυτά δεν είναι αυτά που θέλω.Ξερω πλέον πολύ καλά ότι αυτό που έγινε δεν θα μου το συγχωρήσω.Πρεπει να γίνω ποιο σκληρός απέναντι μου.Εστω κ αργά θυμήθηκα ποιος είμαι και γιατί ερωτευτηκαμε(κυρία ζήλεια ακόμη και το κοντινό μου περιβάλλον το έβλεπε και έλεγε πως δεν είμαι αυτός που όλοι ξέρουν).Και χαίρομαι που δεν υπάρχουν νεύρα και εντάσεις αλλά πολιτισμένες συζητήσεις.Τα έχω βγάλει όλα από μέσα μου.Κ πιστεύω είναι για καλό.Οποια κατάληξη και να έχει.Εθεσα εδώ κάποιες απόψεις και πήρα και ελπίζω να παίρνω όμορφες απαντήσεις.Οσο σκληρές και να είναι.Η αλήθεια πονάει λένε αλλά την αντιμετωπίζω κατάματα.Και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά έναν έναν για αυτά που μου έχετε πει.Θελω και ελπίζω να είμαστε μαζί.Νιωθω πως έδωσα μια κλοτσιά στα παλιά μια για πάντα.Σε αυτά που με στεναχώρησαν και αυτά που έφεραν το αδιέξοδο.Κ θέλετε το πιστεύετε η όχι ξαναλιωνω κ μόνο που την βλέπω.Λιωνω για ένα της βλέμμα.Περιμενω με προσμονή για το πότε θα την δω έστω κ για δύο λεπτά.Ηρεμω τρελά όταν ξαπλώνει δίπλα μου.Αλλα πλέον ξέρω κ τι κακό έχω κάνει.Δεν περιμένω ανταπόδοση.
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Λοιπον κυριε Αγγελε,θα ελεγα να σταματησεις να αυτομαστιγωνεσαι ,δεν υπαρχει λογος ..
.Μακαρι να πεφτω εξω αλλα ειναι ολοφανερο οτι παιζεις το τελευταιο σου χαρτι ..
.Ο πραγματικος σου χαραχτηρας θα φανει την ωρα που η κυρια συζυγος σου θα ειναι στην πορτα με τη βαλιτσα ( της ή σου δεν εχει σημασια )...
Να δω λοιπον μεχρι που θα φτασει η μαγκια σου και αν θα τηρησεις αυτα που λες οτι θα την στηριξεις ..
.Εμεις εδω θα ειμαστε ...
(φατσουλα που αναρωτιεται αν εισαι κλωνος κσποιου )
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722
Αυτο το εχω απαντησει στο ποστ 52 αλις...Οταν θα ειναι με αλλον πολλα θα πανε περιπατο,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από alisida
.Ο πραγματικος σου χαραχτηρας θα φανει την ωρα που η κυρια συζυγος σου θα ειναι στην πορτα με τη βαλιτσα ( της ή σου δεν εχει σημασια )...
Να δω λοιπον μεχρι που θα φτασει η μαγκια σου και αν θα τηρησεις αυτα που λες οτι θα την στηριξεις ..
.Εμεις εδω θα ειμαστε ...
(φατσουλα που αναρωτιεται αν εισαι κλωνος κσποιου )
Καζακστάν
@26κτλ
Ναι,μονο που εσυ εστιαζεις στο οταν θα βρει η γυναικ αλλο συντροφο.Η αλισιδα πιστευει οτι η μασκα θα πεσει ουτως ή αλλως με το χωρισμο και μονο...Αδιαφορο θα του ειναι αν εκεινη ξαναφτιαξει τη ζωη της ...Ο πονος βγαινει απο την ανατροπη της δικης του και μονο ζωης ( και βολης βεβαια )
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Εγω λεω καλυτερα να χωρισεις αφου ραγισε το γυαλι δεν σε πιστευει τωρα
Nikola-s
# 116
στις 28/2/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ξέρεις οι γυναίκα που αγαπά συγχωράει.;-) Ρε σύ? Κόψε τις αγαπούλες - καραμέλα.;-) ρε σεις ?;-) απ' τον τρόπο ομιλίας καταλαβαίνεις οτι ο κύριος αγαπάω είναι μουφα.;-) τρολ με περικεφαλαία.;-) Σιχτίρισμα ρε .;-) ουστ καραμητρο.;-)
Καλημέρα.Κανενα τελευταίο χαρτί δεν παίζω Δεν έχω όρεξη παρά μόνο για αλήθειες.Οπως σας είπα όπως και να έχει θα την στηρίξω
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147
!!! Εχω αρχίσει να μπερδεύομαι ... ή και να ξεμπερδευομαι . Αν κρίνω από τη δικη μου εμπειρία και όσα εχω μοιραστεί κατα καιρούς με φίλες και γνωστές , όταν τελειώνει το μέσα , τελειώνει και το έξω .
Η συνύπαρξη στο ίδιο κρεβάτι ειναι αδύνατη . Εδώ ο ενας προθυμοποιείται να απομακρυνθεί από τη συζυγική κλίνη και η άλλη τον σταματά , λέγοντας οτι δεν έχει πρόβλημα !!!
Επιμένω οτι η σύζυγος ακολουθεί τακτική .
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από Aggelos255
Δεν εννοώ αυτό Εννοώ ότι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε δωμάτια.Σλλα δεν το θέλει.Δεν εχει πρόβλημα.
Αλλη χώρα
Φυσικα δεν ειμαι μεσα στο σπιτι σας κ φυσικα δεν ξερω τι κλεινει η πορτα σας.ΟΜΩΣ κατι μου μυριζει κ δεν αλλαζω γνωμη για αυτα που ειπα ποιο πανω..αυτο το αυτομαστιγωμα αυτο το φταιω μονο εγω αυτο το λιωνω οταν την βλεπω ...τωρα στα ξαφνικα μετα απο δεκα χρονια κ ενω εχει παρθει αποφαση χωρισμου απο την συζηγο δεν μου κολλαει με τιποτε..Αυτο ειχα να πω κ τιποτε περισσοτερο για το θεμα σου..συγνωμη που δεν μπορω να συμπασχω στον πονο σου..απλα νοιωθω σα να βλεπω την ιδια ταινια για πολοστη φορα...κ ξερεις κατι ε?? Στο τελος η ταινια χανει το χρωμα της..
Καζακστάν
#118 Ελενακι
Πιστευω οτι η συζυγος περιμενει απλα να της φυγει και αυτο ( η ερωτικη επιθυμια για το συζυγο) για να τελειωνει μια και καλη...Και βλεπω να γινεται συντομα αυτο διοτι η εκδηλωτικη συμπεριφορα του "παρτα ολα τωρα ,εστω και με το ζορι για να μη με χωρισεις " ,θα ξενισει την κυρια και μετα θα την ξενερωσει ...
στα social media