Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα έκανα μαντάρα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

Aggelos255

# 121 στις 28/2/2019
author
Ανδρας / 40 / Παντρεμένος
Ν. Κοζάνης / Αγιος Χριστόφορος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Κύριε Νικόλα δεν είμαι βτρολ.Ουτε καραμητρος.Το να κάνω αυτοκριτική δεν είναι κακό.Κυρια ζήλεια ξαναειπα λάθη κάναμε και οι δύο.Κυρια Έλενα και τακτική να είναι μου αξίζει.Πλεον έχω ξυπνήσει έστω κ αργά.

Helenaki4

# 122 στις 28/2/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Διαφωνώ αγαπητή Αλυσίδα .

Νιωθω οτι η σύζυγος έχει βρει τροπο να παίρνει ενδιαφέρον μέσα από την απειλή για χωρισμό και τον ψήνει απλά , χωρίς να έχει σκοπό να το διαλύσει . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από alisida

#118 Ελενακι Πιστευω οτι η συζυγος περιμενει απλα να της φυγει και αυτο ( η ερωτικη επιθυμια για το συζυγο) για να τελειωνει μια και καλη...Και βλεπω να γινεται συντομα αυτο διοτι η εκδηλωτικη συμπεριφορα του "παρτα ολα τωρα ,εστω και με το ζορι για να μη με χωρισεις " ,θα ξενισει την κυρια και μετα θα την ξενερωσει ...

Αρέσει στα μέλη alisida, 26-29-31

26-29-31

# 123 στις 28/2/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Αλλα επειδη το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο θεος,με τοσο

παρακαλετο θα ξενερωσει εντελως και αυτη...εχω τοποθετηθει προγενεστερα..

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Helenaki4

Νιωθω οτι η σύζυγος έχει βρει τροπο να παίρνει ενδιαφέρον μέσα από την απειλή για χωρισμό και τον ψήνει απλά , χωρίς να έχει σκοπό να το διαλύσει . 

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4

alisida

# 124 στις 28/2/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Δηλαδη λες οτι παιρνει απλα την εκδικηση της αλλα του δινει και κοκο για να μη φαει κερατο ??

Σατανικο ..

Ισως ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Helenaki4

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Helenaki4

# 125 στις 28/2/2019
author

Εχω κρατήσει μια φράση της συζύγου του θεματοθετη , οπως μας την έχει μεταφέρει ο ίδιος .

Σε προηγούμενη κρίση της σχέσης τους , του είπε «δώσε μου να δω έστω μικρή αλλαγή και θα γίνω χαλι να με πατήσεις» ...

Αμφιβάλλω αν θα ξενερώσει . Υπάρχει ανασφάλεια , και ως εκ τούτου δίψα για λίγη προσοχή . Αυτή η προσωπικότητα βλέπω σιγά σιγά να στοιχειοθετείται μέσα από τα δεδομένα που μας μεταφέρει ο θεματοθετης . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από 26-29-31

Helenaki4

# 126 στις 28/2/2019
author

Και ας μην ξεχνάμε και το γεγονός οτι μιλάμε για μια γυναίκα η οποια παρόλα τα προβλήματα , τη συναισθηματική απουσία του συζύγου , τον εγωισμό του κλπ , έμεινε έτσι 8 ολόκληρα χρόνια μαζί του και μάλιστα έκανε και παιδιά . Μπορούσε να έχει φύγει νωρίτερα , αν κρίνω από την ηλικία του θεματοθετη όταν παντρεύτηκαν και άρχισε η ανοσορροπια ήταν πριν τα 30 . 

Η γυναίκα αυτή έχει δώσει δείγματα ανοχής σε υπερβολικό βαθμό . Πιστεύω οτι τώρα ευχαριστιέται που τον βλέπει έτσι .

Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από 26-29-31

Αρέσει στο μέλος alisida

Helenaki4

# 127 στις 28/2/2019
author

Χε χε ...ακριβώς ! Ακόμα και κοκο να μην πέφτει , τον έχει εκεί δίπλα μπας και απλώσει αυτός ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από alisida

Δηλαδη λες οτι παιρνει απλα την εκδικηση της αλλα του δινει και κοκο για να μη φαει κερατο ??

Σατανικο ..

Ισως ...

Aggelos255

# 128 στις 28/2/2019
author
Όχι παιδιά δεν έχει Κοκό.Δεν ζητάω να κανει κάτι που δεν νιώθει.Και έχω σταματήσει από εχθές να την ζαλίζω.Θελω να τα σκεφτεί ήρεμα.Χθες πάντως ξύπνησα στα μαύρα μεσάνυχτα και μέχρι να φύγω για δουλειά της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.

26-29-31

# 129 στις 28/2/2019
author

Μετα απο κανα δυο επισκεψεις στον ψυχολογο(να παρει συγκαταθεση)μαζι θασαστε

Τραβατε με κι ας κλαιω ειναι και η συζυγος...προσεχε ομως την συμπεριφορα σου 

στο μελλον και εσυ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Aggelos255
Όχι παιδιά δεν έχει Κοκό.Δεν ζητάω να κανει κάτι που δεν νιώθει.Και έχω σταματήσει από εχθές να την ζαλίζω.Θελω να τα σκεφτεί ήρεμα.Χθες πάντως ξύπνησα στα μαύρα μεσάνυχτα και μέχρι να φύγω για δουλειά της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.

Helenaki4

# 130 στις 28/2/2019
author

Αμ ...εδώ σας θελω τώρα θεματοθετα ... απλώστε ...στη βράση κολλάει το σίδερο και δεν κάνω πλάκα , όσο χιουμοριστικά και να τα λέω . Επιχειρήσετε να ...πως το λένε ... 

κάτι μου λέει οτι θα θέλει κι αυτή ...

Παράθεση:
...της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.

alisida

# 131 στις 28/2/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

...με συγκινησες ρε μπαγασα...

Δε μ λες,τετοια γλυκαναλατα λες και στη γυναικα για να τη ριξεις ?

Ωωωχ αμαν παναια μου ..

γι αυτο δε σωζεται οικογενεια σημερα ...

Και τι θελατε δηλαδη,οκ η γυναικα εκανε υπομονη γιατι σου λεει και αλλον να γνωρισω τα ιδια μυαλα θα εχει .

Ας μεινω με αυτον που ειναι καλο παιδι και τουλαχιστον μοιραζομαστε τις υποχρεωσεις ..

Αλλα οχι και να με αγνοει τελειως ολη μερα και να με θυμαται μονο το βραδυ ..

Αρα - λεει- ας τον αφησω να κοιμαται διπλα μου να ξεροσταλιαζει για να μαθει οτι τιποτε δεν προσφερεται δωρεαν σε αυτη τη ζωη ...

Ελενακι,τωρα το προσεγγισα λες καλυτερα το θεμα ?

Παράθεση:

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Helenaki4

Aggelos255

# 132 στις 28/2/2019
author
Αύριο το πρωί θα πάμε.Δεν ξέρω τι θα γίνει και τι θα πει.Θελω όσο τίποτα να είμαστε μαζί.Αλλα από εκεί κ πέρα δεν είναι δική μου απόφαση.Οχι το έχω υποσχεθεί σε εμένα πάνω από όλα ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο

26-29-31

# 133 στις 28/2/2019
author

Βρε σου λεω μπλανταξα στο γελιο,και παω για δουλεια,με ενα χαμογελο νααα

φιλε συγνωμη αλλα το εκανα εικονα και καταλαβαινεις...εκεινη γυρισμενη να λεει 

απο μεσα της ετσι αγγελακο θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη μεχρι να...

Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από alisida

Ωωωχ αμαν παναια μου ..

Και τι θελατε δηλαδη,οκ η γυναικα εκανε υπομονη γιατι σου λεει και αλλον να γνωρισω τα ιδια μυαλα θα εχει .

Ας μεινω με αυτον που ειναι καλο παιδι και τουλαχιστον μοιραζομαστε τις υποχρεωσεις ..

Αρα - λεει- ας τον αφησω να κοιμαται διπλα μου να ξεροσταλιαζει για να μαθει οτι τιποτε δεν προσφερεται δωρεαν σε αυτη τη ζωη ...

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

tangerinedream

# 134 στις 28/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

...εκμεταλλεύσου έξυπνα την ημέρα...σήμερα είναι τσικνοπέμπτη και να θυμάσαι ότι η τσίκνα μπορεί να γίνει ένας καλός και πολυ δυνατός σύμμαχος...κανένας δεν μπορεί ν'αντισταθεί...όλοι λυγίζουν στην παρουσία της...όταν η τσίκνα γεμίζει τον αέρα γύρω μας αλλά και την πιο μικρή κυψελίδα των πνευμόνων μας, κάθε αντίσταση πέφτει...οπότε εκεί μπαίνεις εσυ και θεωρώ την συνέχεια μάλλον αυτονόητη...σκέψου έξυπνα και δράσε με φαντασία!!!

26-29-31

# 135 στις 28/2/2019
author

Το τζατζικι ξεχασες εσυ...απο το αλλο θεμα..

Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από tangerinedream

...εκμεταλλεύσου έξυπνα την ημέρα...σήμερα είναι τσικνοπέμπτη και να θυμάσαι ότι η τσίκνα μπορεί να γίνει ένας καλός και πολυ δυνατός σύμμαχος...κανένας δεν μπορεί ν'αντισταθεί...όλοι λυγίζουν στην παρουσία της...όταν η τσίκνα γεμίζει τον αέρα γύρω μας αλλά και κάθε κύτταρο των πνευμόνων μας, κάθε αντίσταση πέφτει...η συνέχεια μάλλον αυτονόητη...

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, Mindthegap- και σε ακόμα 1 μέλος.

tangerinedream

# 136 στις 28/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...κάνεις λάθος...ήδη έχω ποστάρει 2 φορές με θέμα το τζατζικάκι μας, θέτοντας ερωτήματα που θα αναστατώσουν!!!

26-29-31

# 137 στις 28/2/2019
author

Βρε εκεινα ταχω δει,εδω στον θεματοθετη που δεν διαβαζει αλλα θεματα

ξεχασες να του πεις οτι θα την ριξει το βραδυ,με κοψιδια και τζατζικι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από tangerinedream

...κάνεις λάθος...ήδη έχω ποστάρει 2 φορές με θέμα το τζατζικάκι μας, θέτοντας ερωτήματα που θα αναστατώσουν!!!

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, Helenaki4

tangerinedream

# 138 στις 28/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...όχι τα χτεσινά...σήμερα φρέσκα σου λέω...

...εεε εφόσον γράφω ότι η συνέχεια είναι αυτονόητη...σε αυτή την αυτονόηση (βλέπε απεύθυνση) λοιπόν εμπεριέχεται και το τζατζτίκι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος της τσίκνας...δεν μπορέι να γίνει στρατηγική μονο με την τσίκνα...χρειάζεται επίσης συνεπικουρία απο ποσότητες τηγανητές πατάτες, αγγουροντοματοσαλάτες με φούλ εξτρά, φέτα τουλουμίσια και μπόλικο τζατζίκι...πολυ φοβάμαι ότι χωρίς αυτό τον στρατηγικό σχεδιασμό-συνδυασμό, δεν θα υπάρξει επιτυχής έκβαση και θα συνεχιστεί επ'αόριστον το νυχτερινό ξύσιμο της πλάτης...

Helenaki4

# 139 στις 28/2/2019
author

Α χα χα χα χα ...,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από alisida

Ωωωχ αμαν παναια μου ..

Aggelos255

# 140 στις 28/2/2019
author
Κυρία αλυσίδα δεν λέω τέτοια.Απλα το έκανα πράξη και μου βγήκε αυθόρμητα.Ηρθε από την δουλειά την φίλησα στο μέτωπο.Την ρώτησα για την ημέρα της με ρώτησες για την δική μου, μιλήσαμε για τα παιδιά.Την άφησα να ξεκουραστεί γιατί η δουλειά της είναι βάρβαρη.Κ μετά ξύπνησα κ έκανα αυτά που σας είπα
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.