Διαφωνώ αγαπητή Αλυσίδα .
Νιωθω οτι η σύζυγος έχει βρει τροπο να παίρνει ενδιαφέρον μέσα από την απειλή για χωρισμό και τον ψήνει απλά , χωρίς να έχει σκοπό να το διαλύσει .
Παράθεση:
#118 Ελενακι Πιστευω οτι η συζυγος περιμενει απλα να της φυγει και αυτο ( η ερωτικη επιθυμια για το συζυγο) για να τελειωνει μια και καλη...Και βλεπω να γινεται συντομα αυτο διοτι η εκδηλωτικη συμπεριφορα του "παρτα ολα τωρα ,εστω και με το ζορι για να μη με χωρισεις " ,θα ξενισει την κυρια και μετα θα την ξενερωσει ...
Σχόλιο # 120 από alisida
Αλλα επειδη το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο θεος,με τοσο
παρακαλετο θα ξενερωσει εντελως και αυτη...εχω τοποθετηθει προγενεστερα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Helenaki4Διαφωνώ αγαπητή Αλυσίδα .
Νιωθω οτι η σύζυγος έχει βρει τροπο να παίρνει ενδιαφέρον μέσα από την απειλή για χωρισμό και τον ψήνει απλά , χωρίς να έχει σκοπό να το διαλύσει .
Δηλαδη λες οτι παιρνει απλα την εκδικηση της αλλα του δινει και κοκο για να μη φαει κερατο ??
Σατανικο ..
Ισως ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Helenaki4Διαφωνώ αγαπητή Αλυσίδα .
Εχω κρατήσει μια φράση της συζύγου του θεματοθετη , οπως μας την έχει μεταφέρει ο ίδιος .
Σε προηγούμενη κρίση της σχέσης τους , του είπε «δώσε μου να δω έστω μικρή αλλαγή και θα γίνω χαλι να με πατήσεις» ...
Αμφιβάλλω αν θα ξενερώσει . Υπάρχει ανασφάλεια , και ως εκ τούτου δίψα για λίγη προσοχή . Αυτή η προσωπικότητα βλέπω σιγά σιγά να στοιχειοθετείται μέσα από τα δεδομένα που μας μεταφέρει ο θεματοθετης .
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από 26-29-31Αλλα επειδη το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο θεος,με τοσο
Και ας μην ξεχνάμε και το γεγονός οτι μιλάμε για μια γυναίκα η οποια παρόλα τα προβλήματα , τη συναισθηματική απουσία του συζύγου , τον εγωισμό του κλπ , έμεινε έτσι 8 ολόκληρα χρόνια μαζί του και μάλιστα έκανε και παιδιά . Μπορούσε να έχει φύγει νωρίτερα , αν κρίνω από την ηλικία του θεματοθετη όταν παντρεύτηκαν και άρχισε η ανοσορροπια ήταν πριν τα 30 .
Η γυναίκα αυτή έχει δώσει δείγματα ανοχής σε υπερβολικό βαθμό . Πιστεύω οτι τώρα ευχαριστιέται που τον βλέπει έτσι .
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από 26-29-31Αλλα επειδη το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο θεος,με τοσο
Χε χε ...ακριβώς ! Ακόμα και κοκο να μην πέφτει , τον έχει εκεί δίπλα μπας και απλώσει αυτός ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από alisidaΔηλαδη λες οτι παιρνει απλα την εκδικηση της αλλα του δινει και κοκο για να μη φαει κερατο ??
Σατανικο ..
![]()
Ισως ...
Μετα απο κανα δυο επισκεψεις στον ψυχολογο(να παρει συγκαταθεση)μαζι θασαστε
Τραβατε με κι ας κλαιω ειναι και η συζυγος...προσεχε ομως την συμπεριφορα σου
στο μελλον και εσυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Aggelos255
Όχι παιδιά δεν έχει Κοκό.Δεν ζητάω να κανει κάτι που δεν νιώθει.Και έχω σταματήσει από εχθές να την ζαλίζω.Θελω να τα σκεφτεί ήρεμα.Χθες πάντως ξύπνησα στα μαύρα μεσάνυχτα και μέχρι να φύγω για δουλειά της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.
Αμ ...εδώ σας θελω τώρα θεματοθετα ... απλώστε ...στη βράση κολλάει το σίδερο και δεν κάνω πλάκα , όσο χιουμοριστικά και να τα λέω . Επιχειρήσετε να ...πως το λένε ...
κάτι μου λέει οτι θα θέλει κι αυτή ...
Παράθεση:
...της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.
...με συγκινησες ρε μπαγασα...
Δε μ λες,τετοια γλυκαναλατα λες και στη γυναικα για να τη ριξεις ?
Ωωωχ αμαν παναια μου ..
γι αυτο δε σωζεται οικογενεια σημερα ...
Και τι θελατε δηλαδη,οκ η γυναικα εκανε υπομονη γιατι σου λεει και αλλον να γνωρισω τα ιδια μυαλα θα εχει .
Ας μεινω με αυτον που ειναι καλο παιδι και τουλαχιστον μοιραζομαστε τις υποχρεωσεις ..
Αλλα οχι και να με αγνοει τελειως ολη μερα και να με θυμαται μονο το βραδυ ..
Αρα - λεει- ας τον αφησω να κοιμαται διπλα μου να ξεροσταλιαζει για να μαθει οτι τιποτε δεν προσφερεται δωρεαν σε αυτη τη ζωη ...
Ελενακι,τωρα το προσεγγισα λες καλυτερα το θεμα ?
Παράθεση:
Όχι παιδιά δεν έχει Κοκό.Δεν ζητάω να κανει κάτι που δεν νιώθει.Και έχω σταματήσει από εχθές να την ζαλίζω.Θελω να τα σκεφτεί ήρεμα.Χθες πάντως ξύπνησα στα μαύρα μεσάνυχτα και μέχρι να φύγω για δουλειά της κρατούσα το χέρι και την χαιδευα στην πλάτη.Οχι με κάποιο σκοπό αλλά αυθόρμητα.Την φίλησα στην πλάτη κ έφυγα για δουλειά.
Βρε σου λεω μπλανταξα στο γελιο,και παω για δουλεια,με ενα χαμογελο νααα
φιλε συγνωμη αλλα το εκανα εικονα και καταλαβαινεις...εκεινη γυρισμενη να λεει
απο μεσα της ετσι αγγελακο θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη μεχρι να...
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από alisida...με συγκινησες ρε μπαγασα...
Ωωωχ αμαν παναια μου ..
Και τι θελατε δηλαδη,οκ η γυναικα εκανε υπομονη γιατι σου λεει και αλλον να γνωρισω τα ιδια μυαλα θα εχει .
Ας μεινω με αυτον που ειναι καλο παιδι και τουλαχιστον μοιραζομαστε τις υποχρεωσεις ..
Αρα - λεει- ας τον αφησω να κοιμαται διπλα μου να ξεροσταλιαζει για να μαθει οτι τιποτε δεν προσφερεται δωρεαν σε αυτη τη ζωη ...
...εκμεταλλεύσου έξυπνα την ημέρα...σήμερα είναι τσικνοπέμπτη και να θυμάσαι ότι η τσίκνα μπορεί να γίνει ένας καλός και πολυ δυνατός σύμμαχος...κανένας δεν μπορεί ν'αντισταθεί...όλοι λυγίζουν στην παρουσία της...όταν η τσίκνα γεμίζει τον αέρα γύρω μας αλλά και την πιο μικρή κυψελίδα των πνευμόνων μας, κάθε αντίσταση πέφτει...οπότε εκεί μπαίνεις εσυ και θεωρώ την συνέχεια μάλλον αυτονόητη...σκέψου έξυπνα και δράσε με φαντασία!!!
Το τζατζικι ξεχασες εσυ...απο το αλλο θεμα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από tangerinedream...εκμεταλλεύσου έξυπνα την ημέρα...σήμερα είναι τσικνοπέμπτη και να θυμάσαι ότι η τσίκνα μπορεί να γίνει ένας καλός και πολυ δυνατός σύμμαχος...κανένας δεν μπορεί ν'αντισταθεί...όλοι λυγίζουν στην παρουσία της...όταν η τσίκνα γεμίζει τον αέρα γύρω μας αλλά και κάθε κύτταρο των πνευμόνων μας, κάθε αντίσταση πέφτει...η συνέχεια μάλλον αυτονόητη...
...κάνεις λάθος...ήδη έχω ποστάρει 2 φορές με θέμα το τζατζικάκι μας, θέτοντας ερωτήματα που θα αναστατώσουν!!!
Βρε εκεινα ταχω δει,εδω στον θεματοθετη που δεν διαβαζει αλλα θεματα
ξεχασες να του πεις οτι θα την ριξει το βραδυ,με κοψιδια και τζατζικι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από tangerinedream...κάνεις λάθος...ήδη έχω ποστάρει 2 φορές με θέμα το τζατζικάκι μας, θέτοντας ερωτήματα που θα αναστατώσουν!!!
...όχι τα χτεσινά...σήμερα φρέσκα σου λέω...
...εεε εφόσον γράφω ότι η συνέχεια είναι αυτονόητη...σε αυτή την αυτονόηση (βλέπε απεύθυνση) λοιπόν εμπεριέχεται και το τζατζτίκι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος της τσίκνας...δεν μπορέι να γίνει στρατηγική μονο με την τσίκνα...χρειάζεται επίσης συνεπικουρία απο ποσότητες τηγανητές πατάτες, αγγουροντοματοσαλάτες με φούλ εξτρά, φέτα τουλουμίσια και μπόλικο τζατζίκι...πολυ φοβάμαι ότι χωρίς αυτό τον στρατηγικό σχεδιασμό-συνδυασμό, δεν θα υπάρξει επιτυχής έκβαση και θα συνεχιστεί επ'αόριστον το νυχτερινό ξύσιμο της πλάτης...
Α χα χα χα χα ...,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από alisida...με συγκινησες ρε μπαγασα...
Ωωωχ αμαν παναια μου ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media