Οπως κατάλαβες αγαπητέ θεματοθετη , ολόκληρο φόρουμ αγωνιά για σήμερα το βράδυ ...Ορμα (και στα δικα μας οι λευτερες...)
Λυσιστρατη μου μύρισε όλο αυτό !...πέρα απο την πλάκα μου φαίνεται ότι οι άντρες τελικά πληρώνουμε την νύφη...σε κάθε περίπτωση...τουλάχιστον θα σου φέρει κανένα κοψίδι ταλαίπωρο αγόρι;
Μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να την περίμενες να γυρίσει και να την υποδεχόσουν στην μπανιέρα γεμάτη με ζεστό αρωματικό νερό... στα σκοτεινά, με κεράκια γύρω γύρω αναμμένα... κλειστά όλα , κινητά ... τηλέφωνα... τα πάντα..
Στείλε τα παιδιά στην πεθερά..
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από Aggelos255
Μακάρι να γινόταν.Δουλευει μέχρι αργά και μάλλον θα πάει με φίλες της από την δουλειά μετά.Εγω θα έχω τα παιδιά και πρέπει να κοιμηθούν.Αυριο πιστεύω είναι η μεγάλη μέρα.
Για να κοιμαστε στο ιδιο κρεββατι δεν της τελειωσε ακομη...
Αυριο θα πας θα σε "μαλωσει" ο ψυχολογος...θα παρει την ικανοποιηση..η συζυγος ..οτι ακριβως αυτα σου ελεγε κ αυτη..θα κανετε μια προσπαθεια ακομα..ισως σου διαγνωσει κ καταθλιψη κ σου συστησει ψυχιατρο..γιατι ειπες οτι κλεινεσαι στον εαυτο σου..κλπ..αν κ κατι σε εθισμο ψιλιαζομαι...απομονωση ...ετσι ειπες ..( αν κανω λαθος προσεγγιση σου ζητω συγνωμη).θα ακολουθησεις αγωγη...αλλα θα την διακοψεις γιατι δεν θα μπορεις να πινεις...κ θα εχει κ αντικτυπο στην λιμπιντο σου...κ μετα παλι τα ιδια απο την αρχη...Ελπιζω να μην ξαναδιαβασω την ζωη μου εδω μεσα...Οποτε κανε πραγματικη προσπαθεια να ξεφυγεις απο ολο αυτο...γιατι του χρονου θα βρεθεις στο ιδιο σημειο κ χειροτερο...καλη επιτυχια αυριο..!...θα συμφωνήσω με την "καθριν821" που έκανε εικόνα -και με ελάχιστα λόγια- το μέλλον...πιστεύω ότι έχεις τη δύναμη να το "γυρίσεις" όλο αυτό...χρειάζεται μελέτη της κατάστασης, ανασυγκρότηση, καλός σχεδιασμός και στοχοθέτηση...όχι μεγάλα πράγματα αλλά μικροί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι...ίσως ο γάμος σας να χρειάζεται μια συμβουλευτική επικουρία περισσότερο απο μια ψυχολογική τέτοια...
...φυσικά η γνώμη μου δεν είναι σε καμμία περίπτωση επιστημονική, εμπεριέχει μεγάλη πιθανότητα σφάλματος και την εκφράζω πάντοτε με επιφύλαξη... :-)
Σιγουρα η Αγγελαινα φτιαχνει ωραιο τζατζικακι και μεζεκλικια ...
Γι αυτο χτυπιεται ο κυριος Αγγελος λες ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από tangerinedream...όχι τα χτεσινά...σήμερα φρέσκα σου λέω...
...εεε εφόσον γράφω ότι η συνέχεια είναι αυτονόητη...σε αυτή την αυτονόηση (βλέπε απεύθυνση) λοιπόν εμπεριέχεται και το τζατζτίκι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος της τσίκνας...δεν μπορέι να γίνει στρατηγική μονο με την τσίκνα...χρειάζεται επίσης συνεπικουρία απο ποσότητες τηγανητές πατάτες, αγγουροντοματοσαλάτες με φούλ εξτρά, φέτα τουλουμίσια και μπόλικο τζατζίκι...πολυ φοβάμαι ότι χωρίς αυτό τον στρατηγικό σχεδιασμό-συνδυασμό, δεν θα υπάρξει επιτυχής έκβαση και θα συνεχιστεί επ'αόριστον το νυχτερινό ξύσιμο της πλάτης...
Σίγουρα θα είναι ένας λόγος κι αυτός!!! Μήπως όμως ήρθε η ώρα αντί να κλαίγεται στη ποδιά της γυναικούλας του, να αρχίσει να παίρνει κι αυτός κάποιες δυναμικές πρωτοβουλίες??? Να της ετοιμάσει αυτό το ωραίο ζεστό μπανάκι που λέγαμε ... να κανονίσει ένα ξαφνικό ταξιδάκι... ή ότι άλλο θεωρεί αυτός ότι θα της άρεσε ή ότι είχε απωθημένο...μία συγνώμη και μια μεταμέλεια είναι καλή αλλά αν καταντήσει να γίνει δουλοπρεπής και μία απλή νταντά για τα παιδάκια για να μπορεί εκείνη να βγαίνει με τις φίλες της... το έχασε το παιχνίδι... και δεν γυρίζει!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από alisidaΣιγουρα η Αγγελαινα φτιαχνει ωραιο τζατζικακι και μεζεκλικια ...
Γι αυτο χτυπιεται ο κυριος Αγγελος λες ??
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media