Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα έκανα μαντάρα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

Enikos

# 161 στις 28/2/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

E...

Ενταξει...

Και ενας ευνουχισμος...

Μεχρι να ξανακουστει το...κλικ...

Δεν ειναι και τιποτα δυσκολο...

Και με καταρες γινεται...

...
Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Nikola-s

# 162 στις 28/2/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ρε σεις ? Ο μαλθακός σέρνει κοκορόμυαλους.;-) τρολ ρε σεις.;-) βγάζει μάτι.;-)

alisida

# 163 στις 28/2/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Για οσους λετε πως ειναι τρολλ ο κυριος Αγγελος,δεν ξερω αν ειναι τρολ αλλα και να ειναι ,η ιστορια που περιγραφει (φυσικα και θα μπορουσε να) ειναι αληθινη ...

Μεσα σε ολες τις προσπαθειες φυσικα και πεφτει η προταση για ταξιδακι,για ρομαντικο σκ σε 5αστερο ,για λογια,λογια,λογια που χρονια ισως παρακαλουσε η Αγγελαινα ν ακουσει αλλα δεν ακουγε ..

.Ισως ο κυριος Αγγελος της εχει ηδη αγορασει και το λαστιχο για να πλενει τη βεραντα (ξερει εκεινος )

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Aggelos255

# 164 στις 28/2/2019
author
Ανδρας / 40 / Παντρεμένος
Ν. Κοζάνης / Αγιος Χριστόφορος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 68
Κύριε Νίκο δεν είμαι τρολ.Αν δεν ήθελα να εξομολογηθώ το πρόβλημα μου δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω.Εχω δει τις αλλαγές,το πρόβλημα βαθύτερα και θέλω να μοιραστώ τιε σκέψεις.Αν δεν είχα πρόβλημα δεν θα πήγαινα σε ειδικό.

26-29-31

# 165 στις 28/2/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Να το πας να σκασειπιο γρηγορα και απο αεροπλανο θαρθει

Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Aggelos255
Το ταξίδι το πρότεινα αλλά μου είπε να πάω μόνος.

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Enikos και σε ακόμα 3 μέλη.

Aggelos255

# 166 στην 1/3/2019
author
Καλημέρα.Εχθες βγήκε έξω όπως σας είπα.Γυριζοντας μου είπε πάλι τα ίδια.Οτι θέλει διαζύγιο και πως στις στον ψυχολόγο θα έρθει για να κάνει διάφορες ερωτήσεις.Απογοητευτηκα αλλά κάπως πρέπει να συνεχίσω.Νιωθω ράκος.

26-29-31

# 167 στην 1/3/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Α) Οι φιλες δεν κανουν καλο την επηρεαζουν...αν δεν παιζει και "φιλος"

Β)Αυτη θελει να κανει ερωτησεις στον ψυχολογο,αν της κανει αυτος

να δεις την Αγγελαινα που δεν ξερει τι θελει πως θα της ερθει...

3)Τραβατε,εσυ εισαι ανοιχτο βιβλιο,πες τις αληθειες σου

και οτι ειναι να γινει ας γινει...

ΥΓ. Οπως περασε εχτες με τις φιλες της,νομιζει οτι θα ειναι η ζωη της

απο δω και μπρος...αμ δε  τα δυσκολα τωρα αρχιζουν και για τους δυο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Aggelos255
Καλημέρα.Εχθες βγήκε έξω όπως σας είπα.Γυριζοντας μου είπε πάλι τα ίδια.Οτι θέλει διαζύγιο και πως στις στον ψυχολόγο θα έρθει για να κάνει διάφορες ερωτήσεις.Απογοητευτηκα αλλά κάπως πρέπει να συνεχίσω.Νιωθω ράκος.

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4

efrosyni_

# 168 στην 1/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν της είχατε έτοιμο το "μπανάκι" όπως σας έλεγα... μπορεί η επιμονή της για το διαζύγιο, γυρίζοντας απ΄το πάρτυ με τις φίλες της, να είχε καμφθεί !!!

Μήπως τελικά αποζητάτε το διαζύγιο "έτοιμο" στο πιάτο??? Καλοσερβιρισμένο κι αυτό σε ακριβά τραπεζομάντηλα και φροντισμένα όλα στην εντέλεια ???  Αναρωτιέμαι αν η "δήθεν" αγάπη σας είναι μία αγάπη που αξίζει να απολαμβάνει μια γυναίκα !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Aggelos255

Helenaki4

# 169 στην 1/3/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Μια φίλη δεν έχει λόγο να επηρεάζει τη φίλη της ώστε να χωρίσει . Οι περισσότερες γυναίκες (χωρίς να είμαι απόλυτη) συμβουλεύουν τις φιλενάδες να το σκεφτούν ξανά , εφόσον υπάρχουν παιδιά ανήλικα . Μπας και παίζει φίλος ? Μήπως η Αγγελαινα αντλεί δύναμη από ένα καινούριο κεφάλαιο που «υπόσχεται» το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης ? 

Δώστε χρόνο , πολυ λίγοι άντρες , για να μην πω κανένας , θα σήκωναν στην πλάτη τους μια νέα σχέση με τόσα βάρη , συν τη στοχοποίηση του περίγυρου . Ισως η σύζυγος σας αιθεροβατει . 

Ακόμα κι αν πρόκειται για φλερτ , το πιο πιθανό ειναι να ξεφουσκώσει σε λιγο χρόνο , καθώς η άλλη πλευρά θα την αδειάσει επίσης ...

Αρέσει στο μέλος alisida

Helenaki4

# 170 στην 1/3/2019
author

Αν η σύζυγος σας πιστεύει οτι ενας γενικός ψυχολόγος μπορεί να συμβουλεύσει τους γονείς για τα παιδιά , απαταται. Ειδικοί παιδοψυχολόγοι ειναι οι κατάλληλοι . Σας μιλώ εκ πείρας . 

Στην περίπτωση του δικού μου χωρισμού , άκουσα κοτρώνες από τους γενικούς ψυχολόγους . Ακρη βρήκα μονο όταν μας ανέλαβε για κάποιο διάστημα μια παιδοψυχολόγος που μας κατηύθυνε σε κατάλληλους χειρισμούς ώστε  η κορη μας να δεχτεί την αλλαγή . Και όλα πήγαν ομαλά .

alisida

# 171 στην 1/3/2019
author
Καζακστάν

#169 Ελενακι

Αν η Αγγελαινα ειχε φιλο,δε θα το σκεφτοταν καν να ζητησει διαζυγιο...Ο φιλος θα την απετρεπε απο το να χωρισει για τους λογους που ειπες

Aggelos255

# 172 στην 1/3/2019
author
Όχι δεν επιζητώ έτοιμο διαζύγιο.Ναι να πει και δεν θέλω τίποτα άλλο.Σε λίγο θα πάω στον ψυχολόγο.Απλα μου ξαναλεει πως την έχω αδειάσει.Θα σας ενημερώσω μετά.Σας ευχαριστώ

Helenaki4

# 173 στην 1/3/2019
author

Σωστοοο...θα είχε ήδη εξαφανιστεί 

Τι εξήγηση όμως μπορεί κανεις να δώσει για το κοινό κρεβάτι , την έξοδο με τις φίλες και καπάκι «θελω διαζύγιο» ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από alisida

#169 Ελενακι Αν η Αγγελαινα ειχε φιλο,δε θα το σκεφτοταν καν να ζητησει διαζυγιο...Ο φιλος θα την απετρεπε απο το να χωρισει για τους λογους που ειπες

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 174 στην 1/3/2019
author
Καζακστάν
Το θελω διαζυγιο ειναι διοτι κουραστηκε .Το κοινο κρεβατι διοτι δεν βαρεθηκε ,απλα κουραστηκε οπως ειπαμε ...Η εξοδος με τις φιλες για να ξελαμπικαρει και να μιλησει καπου ...(φατσουλα που εξηγει τα παντα )
Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, Helenaki4

tangerinedream

# 175 στην 1/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...πάντως ο αριθμός των διαζυγίων είναι μεγάλος και συνεχώς αυξάνεται...ίσως θα έπρεπε να αποδαιμονοποιήσεις το διαζύγιο και να προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση...δεν χρειάζεται να αναλώνεις τη ζωή σου αντιστεκόμενος σε αυτό που σου ζητά η συμβία σου -άς πούμε- και τρέχοντας σε διάφορους ψυχολόγους -επίσης άς πούμε- στην προσπάθειά σου να αποφύγεις το αναπόφευκτο...ευθυγραμμίσου λοιπόν με την επιθυμία της "συμβία" σου, απομυθοποίησε την συνέχεια της κοινής σας ζωής και οργανώσου...ανασυγκροτήσου (πούτ γιόρ σςςσιτ τουγκεδε-α-ρ όπως προτρέπει μια προσφιλής έκφραση του χωριού μου) και άρχισε να κάνεις βηματάκια επανένταξης στη φυσιολογική ζωή σου...αργά, σταθερά, οργανωμένα και θετικά...με το διαζύγιο δεν τελειώνει τίποτε και όλα μπορούν ν'αρχίσουν και πάλι με θετικό και πολυ δημιουργικό τρόπο...βέβαια το θέμα των παιδιών είναι ιδιαίτερο και αρκετά ευαίσθητο, όμως υπάρχουν λύσεις...το κύριο θέμα είναι να ξεμπλοκάρεις και να απελευθερωθείς από όλα εκείνα που σε κρατάνε καθηλωμένο, εγκλωβισμένο σε ένα φαύλο κύκλο που δεν φαίνεται να σε-σας οδηγεί πουθενά και απογοητευτικά στάσιμο...

Aggelos255

# 176 στην 1/3/2019
author
Καλησπέρα.Πηγαμε.Σαν σύμβουλος γάμου μου φάνηκε περισσότερο.Εμεινε στην θέση της οπότε δεν μπορεί να είναι λειτουργικό.Καναμενκαποιες συμφωνίες και μιλήσαμε για τα παιδιά.Τουλαχιστον έχω κάτι να αποδείξω.Οτι η αλλαγή αυτή θα εποφελισει τα παιδιά.Και να της αποδείξω πως να πραγματικά έχω αλλάξει.Εχω να δουλέψω ακόμη αρκετά με τον εαυτό μου.

Aggelos255

# 177 στην 1/3/2019
author
Και κάτι ακόμη.Η ψυχολόγος παρόλα όσα είπα της κατέβασε τα αυτιά.Τις καταλόγισε ευθύνες.Κ τώρα μου είπε πως νιώθει κάπως.

Helenaki4

# 178 στην 1/3/2019
author

Θα θέλατε να μας πείτε περίπου τι ευθύνες καταλόγισε στη σύζυγό σας ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από Aggelos255
Και κάτι ακόμη.Η ψυχολόγος παρόλα όσα είπα της κατέβασε τα αυτιά.Τις καταλόγισε ευθύνες.Κ τώρα μου είπε πως νιώθει κάπως.

Aggelos255

# 179 στις 2/3/2019
author
Καλημέρα.Της είπε πως παρόλο που είχε έτσι η κατάσταση και θέλαμε να είμαστε μαζί ότι έπρεπε να κάνει περισσότερες κινήσεις κ να το δείξει από την στιγμή που εγώ ήμουν μπλοκαρισμένος.Οτι δεν έκανε αυτά που έπρεπε

kathrin821

# 180 στις 2/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εννοείται ότι έχουν ευθύνες κ οι δύο..."Της κατέβασε τα αυτιά"υπερβολικό..κ δείχνει έπαρση...αυτή η πρόταση δεν δείχνει αγάπη...Η Αγγελαινα δεν είναι μαμά σου...να σε ξεμπλοκαρει...Να ήσουν ώριμος να σκεφτόμουν εσύ πως έπρεπε να φερθείς σαν οικογενειάρχης με 2 παιδιά..Υποθέτω είχε αναλάβει τα πάντα στο σπίτι..κ έτρεχε..σωστά? Έγινε ο άντρας του σπιτιού...(λάθος αλλά δεν είχε επιλογή κατ εμέ) Κ εσύ μέσα στο σπίτι αλλά απών στην ουσία..κ που κ που σε "επιανε -τσακωνε " κ γινόταν χαμός μεταξύ σας..κ εσύ κλαίγοντας ότι θα αλλάξεις κ άντε πάλι από την αρχη..!!(σαν γυναίκα που το πέρασε μιλάω ) Οταν έχεις μάθει να " ζεις "τελικά μόνη σου..αποφασίζεις ότι τελικά ο άλλος είναι "βαρίδι" στη ζωή σου..Ούτε στοχους κοινούς έχετε ούτε τίποτα.Οποτε αποφάσισε να απαλλαχθεί από σένα γιατί δεν της προσφέρεις κ τίποτα..Κ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει μια χαρά μόνη της κ θα ανθίσει μακριά σου.. Γιατί κάποιοι άνθρωποι παρασιτούν δίπλα μας κ μας αποζυμουν..Θα ήθελα να φερθείς σαν σωστός πατέρας κ να μην μπεις στην κόντρα επειδή σε χωρίζει..Εκεί εύχομαι να φερθείς ώριμα γιατί μετά θα είσαι κ υπόλογος στα παιδιά σου..Πάντα μιλώ με καλή διάθεση..
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.