E...
Για οσους λετε πως ειναι τρολλ ο κυριος Αγγελος,δεν ξερω αν ειναι τρολ αλλα και να ειναι ,η ιστορια που περιγραφει (φυσικα και θα μπορουσε να) ειναι αληθινη ...
Μεσα σε ολες τις προσπαθειες φυσικα και πεφτει η προταση για ταξιδακι,για ρομαντικο σκ σε 5αστερο ,για λογια,λογια,λογια που χρονια ισως παρακαλουσε η Αγγελαινα ν ακουσει αλλα δεν ακουγε ..
.Ισως ο κυριος Αγγελος της εχει ηδη αγορασει και το λαστιχο για να πλενει τη βεραντα (ξερει εκεινος )
Να το πας να σκασειπιο γρηγορα και απο αεροπλανο θαρθει
Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Aggelos255
Το ταξίδι το πρότεινα αλλά μου είπε να πάω μόνος.
Α) Οι φιλες δεν κανουν καλο την επηρεαζουν...αν δεν παιζει και "φιλος"
Β)Αυτη θελει να κανει ερωτησεις στον ψυχολογο,αν της κανει αυτος
να δεις την Αγγελαινα που δεν ξερει τι θελει πως θα της ερθει...
3)Τραβατε,εσυ εισαι ανοιχτο βιβλιο,πες τις αληθειες σου
και οτι ειναι να γινει ας γινει...
ΥΓ. Οπως περασε εχτες με τις φιλες της,νομιζει οτι θα ειναι η ζωη της
απο δω και μπρος...αμ δε τα δυσκολα τωρα αρχιζουν και για τους δυο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Aggelos255
Καλημέρα.Εχθες βγήκε έξω όπως σας είπα.Γυριζοντας μου είπε πάλι τα ίδια.Οτι θέλει διαζύγιο και πως στις στον ψυχολόγο θα έρθει για να κάνει διάφορες ερωτήσεις.Απογοητευτηκα αλλά κάπως πρέπει να συνεχίσω.Νιωθω ράκος.
Αν της είχατε έτοιμο το "μπανάκι" όπως σας έλεγα... μπορεί η επιμονή της για το διαζύγιο, γυρίζοντας απ΄το πάρτυ με τις φίλες της, να είχε καμφθεί !!!
Μήπως τελικά αποζητάτε το διαζύγιο "έτοιμο" στο πιάτο??? Καλοσερβιρισμένο κι αυτό σε ακριβά τραπεζομάντηλα και φροντισμένα όλα στην εντέλεια ??? Αναρωτιέμαι αν η "δήθεν" αγάπη σας είναι μία αγάπη που αξίζει να απολαμβάνει μια γυναίκα !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Aggelos255
Καλημέρα.Εχθες βγήκε έξω όπως σας είπα.Γυριζοντας μου είπε πάλι τα ίδια.Οτι θέλει διαζύγιο και πως στις στον ψυχολόγο θα έρθει για να κάνει διάφορες ερωτήσεις.Απογοητευτηκα αλλά κάπως πρέπει να συνεχίσω.Νιωθω ράκος.
Μια φίλη δεν έχει λόγο να επηρεάζει τη φίλη της ώστε να χωρίσει . Οι περισσότερες γυναίκες (χωρίς να είμαι απόλυτη) συμβουλεύουν τις φιλενάδες να το σκεφτούν ξανά , εφόσον υπάρχουν παιδιά ανήλικα . Μπας και παίζει φίλος ? Μήπως η Αγγελαινα αντλεί δύναμη από ένα καινούριο κεφάλαιο που «υπόσχεται» το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης ?
Δώστε χρόνο , πολυ λίγοι άντρες , για να μην πω κανένας , θα σήκωναν στην πλάτη τους μια νέα σχέση με τόσα βάρη , συν τη στοχοποίηση του περίγυρου . Ισως η σύζυγος σας αιθεροβατει .
Ακόμα κι αν πρόκειται για φλερτ , το πιο πιθανό ειναι να ξεφουσκώσει σε λιγο χρόνο , καθώς η άλλη πλευρά θα την αδειάσει επίσης ...
Αν η σύζυγος σας πιστεύει οτι ενας γενικός ψυχολόγος μπορεί να συμβουλεύσει τους γονείς για τα παιδιά , απαταται. Ειδικοί παιδοψυχολόγοι ειναι οι κατάλληλοι . Σας μιλώ εκ πείρας .
Στην περίπτωση του δικού μου χωρισμού , άκουσα κοτρώνες από τους γενικούς ψυχολόγους . Ακρη βρήκα μονο όταν μας ανέλαβε για κάποιο διάστημα μια παιδοψυχολόγος που μας κατηύθυνε σε κατάλληλους χειρισμούς ώστε η κορη μας να δεχτεί την αλλαγή . Και όλα πήγαν ομαλά .
Σωστοοο...θα είχε ήδη εξαφανιστεί
Τι εξήγηση όμως μπορεί κανεις να δώσει για το κοινό κρεβάτι , την έξοδο με τις φίλες και καπάκι «θελω διαζύγιο» ?
Παράθεση:
#169 Ελενακι Αν η Αγγελαινα ειχε φιλο,δε θα το σκεφτοταν καν να ζητησει διαζυγιο...Ο φιλος θα την απετρεπε απο το να χωρισει για τους λογους που ειπες
Σχόλιο # 171 από alisida![]()
...πάντως ο αριθμός των διαζυγίων είναι μεγάλος και συνεχώς αυξάνεται...ίσως θα έπρεπε να αποδαιμονοποιήσεις το διαζύγιο και να προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση...δεν χρειάζεται να αναλώνεις τη ζωή σου αντιστεκόμενος σε αυτό που σου ζητά η συμβία σου -άς πούμε- και τρέχοντας σε διάφορους ψυχολόγους -επίσης άς πούμε- στην προσπάθειά σου να αποφύγεις το αναπόφευκτο...ευθυγραμμίσου λοιπόν με την επιθυμία της "συμβία" σου, απομυθοποίησε την συνέχεια της κοινής σας ζωής και οργανώσου...ανασυγκροτήσου (πούτ γιόρ σςςσιτ τουγκεδε-α-ρ όπως προτρέπει μια προσφιλής έκφραση του χωριού μου) και άρχισε να κάνεις βηματάκια επανένταξης στη φυσιολογική ζωή σου...αργά, σταθερά, οργανωμένα και θετικά...με το διαζύγιο δεν τελειώνει τίποτε και όλα μπορούν ν'αρχίσουν και πάλι με θετικό και πολυ δημιουργικό τρόπο...βέβαια το θέμα των παιδιών είναι ιδιαίτερο και αρκετά ευαίσθητο, όμως υπάρχουν λύσεις...το κύριο θέμα είναι να ξεμπλοκάρεις και να απελευθερωθείς από όλα εκείνα που σε κρατάνε καθηλωμένο, εγκλωβισμένο σε ένα φαύλο κύκλο που δεν φαίνεται να σε-σας οδηγεί πουθενά και απογοητευτικά στάσιμο...
Θα θέλατε να μας πείτε περίπου τι ευθύνες καταλόγισε στη σύζυγό σας ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από Aggelos255
Και κάτι ακόμη.Η ψυχολόγος παρόλα όσα είπα της κατέβασε τα αυτιά.Τις καταλόγισε ευθύνες.Κ τώρα μου είπε πως νιώθει κάπως.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media