Λοιπον.. εγω εχω κατι πιο αναλαφρο.
Η γειτονισσα μου επεισε την φιλη μου να αγορασει οικογενειακο ταφο να το παρουν μαζι μισα μισα. αυτη λεει και σε μενα να παρω στα 3 δηλαδη. Μολις μου ειπε πεθανα στα γελια γιατι τωρα στις εκπτωσεις ολο για ψωνια πηγαιναμε λεω βαρεθηκε ρουχα και θελει ταφους μου φανηκε αστειο.
Τη ρωτησα γιατι δεν παιρνει κατι αλλο και μου ειπε οτι ειναι επενδυση για το μελλον και οταν θα πεθανει δεν θελει η κορη της να εχει αγχος και ουτε θελει τα κοκκαλα της να ειναι μαζι με αλλους.
Απαντησα οτι λογικα απεχουμε πολη μεχρι να φτασουμε εκει και χρειαστουμε αλλα μπηκε στο κοπω να μου θυμισει οτι σημερα ζουμε και αυριο πιθανον οχι.
Μου το λέει συχνα και αναρωτιεμαι... αν οντως αξιζει. Καλη θεσει της ειπαν 18000 ευρω πιο φθηνιαρικη που δεν έχει καλή θεα 10 με 8.
Θετικο της υποθεσεις.. δεχονται και με δοσεις
Το ξερω οτι ειναι αστειο μονο που γραφω δακρυζω απο τα γελια αλλα δεν ξερω... οταν το σκεφτομαι με πιανει ταχυπαλμια.
Εσεις το εχετε παρει ? Συμφερει?
(το εβαλα σε αυτη την κατηγορια γιατι ειναι μια μορφη χωρισμου ο θανατος)
Καπου εδω μεσα κυκλοφορει ενας νεκροθαφτης. Αντε ρωτα τον
Παράθεση:
Οταν πεθανω
Σχόλιο # 1 από SaTaNiKiAΛοιπον.. εγω εχω κατι πιο αναλαφρο.
Η γειτονισσα μου επεισε την φιλη μου να αγορασει οικογενειακο ταφο να το παρουν μαζι μισα μισα. αυτη λεει και σε μενα να παρω στα 3 δηλαδη. Μολις μου ειπε πεθανα στα γελια γιατι τωρα στις εκπτωσεις ολο για ψωνια πηγαιναμε λεω βαρεθηκε ρουχα και θελει ταφους μου φανηκε αστειο.
Τη ρωτησα γιατι δεν παιρνει κατι αλλο και μου ειπε οτι ειναι επενδυση για το μελλον και οταν θα πεθανει δεν θελει η κορη της να εχει αγχος και ουτε θελει τα κοκκαλα της να ειναι μαζι με αλλους.
Απαντησα οτι λογικα απεχουμε πολη μεχρι να φτασουμε εκει και χρειαστουμε αλλα μπηκε στο κοπω να μου θυμισει οτι σημερα ζουμε και αυριο πιθανον οχι.
Μου το λέει συχνα και αναρωτιεμαι... αν οντως αξιζει. Καλη θεσει της ειπαν 18000 ευρω πιο φθηνιαρικη που δεν έχει καλή θεα 10 με 8.
Θετικο της υποθεσεις.. δεχονται και με δοσεις
Το ξερω οτι ειναι αστειο μονο που γραφω δακρυζω απο τα γελια αλλα δεν ξερω... οταν το σκεφτομαι με πιανει ταχυπαλμια.
Εσεις το εχετε παρει ? Συμφερει?
(το εβαλα σε αυτη την κατηγορια γιατι ειναι μια μορφη χωρισμου ο θανατος)
Να πατε στα χωρια σας εκει ειναι τζαμπα. Ακους εκει 18.000 με αυτα παιρνεις γκαρσονιερα οχι σπιτι στον Αδη.Αμην παναγια μου.
Αχ για την θεα τωρα το ειδα. Τι θα βλεπουμε
;
Τελεται Μπούκουρας!!!
Αυτό μόνο σου λέω!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από SouryaΑχ για την θεα τωρα το ειδα
;. Τι θα βλεπουμε
;
Τα ραδικια αναποδα...
Αποτέφρωση τώρα.
Πήξανε πια οι πόλεις, τα βουνά, και οι κάμποι από τα νεκροταφεία.
(Συγγνώμη νεκροθάφτη ).
Παράθεση:
Οταν πεθανω
Σχόλιο # 1 από SaTaNiKiA
Σταχτη στο Αιγαιο πελαγος...
Με 18000 ευρω θα ειχα φυγει χθες για 2 ταξιδια που θελω να κανω λιγο ακριβουτσικα
Σιγα που θα τα εδινα για ταφο...
Σκοτίστηκα τι θα απογίνει το πτώμα μου άμα πεθάνω. Αφού δεν θα υπάρχω πια ας με φάνε και οι σκύλοι - και;
Εμεις στα μερη μου δεν πληρωνουμε. Ατυχησες
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Necrothaftis
SaTaNiKiA ειναι σατανικοτατη η γειτονισσα ...εξυπνη επενδυση...αντε με το καλο...αν θες ελα σε επαφη μαζι μου ..στειλε μηνυμα και θα σου κανω καλυτερη τιμηστη sourya εχω κανει ηδη
Παράθεση:
Οταν πεθανω εχω πει στα παιδια μου και στους συγγενεις μου οτι δεν θελω κανεναν στην κηδεια μου
Σχόλιο # 8 από sAvArA
Στην κηδεία του πατέρα μου, πρέπει να ήταν 300 άνθρωποι, μπορεί και περισσότεροι.
Σαν ένα μικρό πανηγύρι.
Κι ο καθένας είχε να θυμηθεί μια μικρή ιστορία αγάπης.
Κι αυτό έκανε τον πόνο μου πιο μαλακό.
Μη βλέπεις εγωιστικά την κηδεία σου. Δεν γίνεται για σένα. Γίνεται γι αυτούς που σε αγαπούν.
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MadameShuShu40Τελεται Μπούκουρας!!!
Αυτό μόνο σου λέω!!!
Του θανατα...
στα social media