Κι εγω το ιδιο με την Ζηλια. Μοναδικη στο χιουμορ και οχι μονο
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από equinox_
ναι, βρε Σουρυ, για πες
Λοιπόν Red δεν κάνω καν παράθεση... βαριεμαι
Επειδή εσύ προσθεσες ακαταλαβιστικο ( )σε ακαταλαβιστικο ποστ που ομως αναφερόταν σε μένα, ρώτησα βάζοντας(
) αν έχεις κακή διάθεση ακόμα λόγω της δίαιτας... ( επειδή σε άλλη περίπτωση έτσι είχες δικαιολογηθεί αστειευόμενος)
Μου απαντησες με ωραίες προτασουλες για το μη ειρωνικό του ποστ κ αντί να σου χαμογελασω κ να ασχοληθω με τα καλά σου λόγια, θέλησα να μου εξηγησεις γιατί χρησιμοποιείς εναντίον μου το ( ) μιας κ εγω δεν το εχω για καλο ...
Αντί απάντησεως συγκεκριμένης , μου δινεις μια εξήγηση που λέει ότι γελαω ( )για να σε μειωσω ...
κ περνάς στην επίθεση, πλαγίως κι όλας ( με το μερικοί χρησιμοποιούν.αυτό ... Ενώ εσύ γελάς με την καρδιά σου... )
Φαίνεται πως δεν καταλαβαινομαστε η καλή πρόθεση δεν αρκεί σε κάποιες περιπτώσεις.
Αστο καλύτερα Redακο η ζωή είναι μικρή για το γαϊτανάκι στο "σχέσεις" χωρίς νόημα κ χωρις τέλος πίστευε ο,τι σε ευχαριστει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από anassa_Λοιπόν Red δεν κάνω καν παράθεση... βαριεμαι
Επειδή εσύ προσθεσες ακαταλαβιστικο (
)σε ακαταλαβιστικο ποστ που ομως αναφερόταν σε μένα, ρώτησα βάζοντας(
) αν έχεις κακή διάθεση ακόμα λόγω της δίαιτας... ( επειδή σε άλλη περίπτωση έτσι είχες δικαιολογηθεί αστειευόμενος)
Μου απαντησες με ωραίες προτασουλες για το μη ειρωνικό του ποστ κ αντί να σου χαμογελασω κ να ασχοληθω με τα καλά σου λόγια, θέλησα να μου εξηγησεις γιατί χρησιμοποιείς εναντίον μου το () μιας κ εγω δεν το εχω για καλο ...
Αντί απάντησεως συγκεκριμένης , μου δινεις μια εξήγηση που λέει ότι γελαω ()για να σε μειωσω ...
κ περνάς στην επίθεση, πλαγίως κι όλας ( με το μερικοί χρησιμοποιούν.αυτό ... Ενώ εσύ γελάς με την καρδιά σου... )
Φαίνεται πως δεν καταλαβαινομαστε η καλή πρόθεση δεν αρκεί σε κάποιες περιπτώσεις.
Αστο καλύτερα Redακο η ζωή είναι μικρή για το γαϊτανάκι στο "σχέσεις" χωρίς νόημα κ χωρις τέλος πίστευε ο,τι σε ευχαριστει...
Κι εγώ σ' αγαπώ (χωρίς χαμογελάκι μην παρεξηγηθώ πάλι χωρίς λόγο...ουφ).
Ή καλύτερα να στο πω μ' ένα τραγουδάκι Άνασσά μου [άκουσε λίγο το ρεφρέν].
https://www.youtube.com/watch?v=XF_Jxx3eebo
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από SouryaΚι εγω το ιδιο με την Ζηλια. Μοναδικη στο χιουμορ και οχι μονο
α, εχεις καταλάβει πως ενοχλάει, αλλά όχι πότε και πού, παρόλο τόσες εξηγήσεις;
θα με τρελάνετε εσείς
λυπήσου εστω τον σαππορτ, παιδί μου, αν όχι εμένα - να διαβάσει και να εγκρίνει πάλι τα ίδια, αν τα εξηγώ τώρα (πάλι) και σ' εσενα
η αντίληψη των πραγμάτων, η λογική κρίση - παιζει σημαντικό ρόλο (κατά τη γνώμη σου), πριν κάνει κανείς την πλάκα του, πριν βγάλει/εξασκήσει τη μοναδικότητα του σ' αυτήν;
εμένα προσωπικά αυτό με ενοχλεί - όταν λείπει, όταν το χιούμορ είναι εκτός τόπου και χρόνου ή μόνο, για να κάνει εντύπωση
αλλιώς όλοι, χωρίς εξαίρεση, δεν θα γελάγανε με την καρδιά τους;
γιατί ναι μεν - το ταλέντο είναι μοναδικό δώρο της φύσης για έναν άνθρωπο, αλλά για να το εξελίξει για το καλό όλων. Αμα είναι για προσωπικό όφελος, μάλλον θα σου στέλνει εμπόδια ή θα σ' το πάρει πίσω με έναν ή άλλον τρόπο
Θέλω να σε πιάσω απροετοιμαστη!!!
Προπονησου ασύστολα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από maraki_lar_1980Εμ άμα δεν κάνεις εσύ ποδαρικό φιλε μου,ποιος θα το κάνει?
Για δώσε κάνα καυτό στοιχείο...έλα μη ντρέπεσαι...εδώ δε σε παρεξηγουν...σε έχουν μάθει πια!!
στα social media