Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι η κάρτα του συζύγου μου είχε χρεωθεί σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Όταν του το έδειξα μου είπε ότι δεν ήταν αυτός και μετά από πολλά και κάποια πράγματα που μου έδειξε δέχτηκα να πιστέψω ότι είχε δώσει σε φίλο του την κάρτα. Ειλικρινά μπορεί να ήταν και αυτό ψέμα, αλλά επέλεξα να τον πιστέψω για να μη διαλύσω την οικογένεια μου. Του ξεκαθάρισα όμως ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου απέναντί του και πως αν τον ενδιαφέρει θα πρέπει να βρει τρόπο να την κερδίσει. Οπότε είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο. Ανακάλυψα όμως στο κινητό του ότι μιλάει με κάποια την οποία εγώ δεν γνωρίζω και μάλιστα της έγραφε ότι ήθελε να του στέλνει μηνυματα γιατί του αρέσει και ότι του αρέσει η παρέα της και άλλα τέτοια. Όπως επίσης βρήκα ότι σε social media έχει φτιάξει ομάδα με 3 άλλες πιτσιρίκες. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό. Αυτή τη φορά δεν θέλω να βιαστώ, θέλω να κινηθώ σωστά. Αλλά ειλικρινά πείτε μου μπορεί όλα αυτά να είναι αθώα? Η απλά έχω τόσα κέρατα που δεν χωράω από την πόρτα? Και επίσης οφείλω να πω ότι με όλα αυτά έχει χαλάσει η ψυχολογία μου!!!Δεν αντέχω άλλο!!
Αθωα?...
Το θεμα εχει ξανανοιχτει σε αλλο σημειο...γιατι επανερχεσαι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Andreass66Το θεμα εχει ξανανοιχτει σε αλλο σημειο...γιατι επανερχεσαι?
Γιατί υποτιθεται ότι το λύσαμε όλο αυτό και να που τώρα βγαίνουν πράγματα. Και έρχονται κάποιοι "φίλοι" να μου λένε ότι όλα αυτά είναι αθώα. Και αναρωτιέμαι...
Για να το εμπεδωσει
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Andreass66Το θεμα εχει ξανανοιχτει σε αλλο σημειο...γιατι επανερχεσαι?
Αναρωτιεμαι γιατι ΑΚΟΜΗ αναρωτιεσαι για κατι που ειναι φως φαναρι.
Κατι που στους καιρους που ζουμε το κανουμε λιγο πολυ ολοι. Αντρες και γυναικες.
Στα φοραει. Και λοιπον? Φορα του τα και συ, και ειστε πατσι.
Δεν σε ικανοποιει αυτη η λυση? Πηγαινε με γκομενο και φροντισε να το μαθει, με τις αναλογες βεβαια επιπτωσεις.
Εαν ουτε αυτο σου ταιριαζει, στειλτου τα χαμπερια για την επερχομενη αιτηση διαζυγιου, με οτι κι αν σημαινει αυτο για σενα.
Θεωρω ιδιαιτερα αφελες το να περιμενει καποια-ος απο τον συντροφο του ναναι τυπος και υπογραμμος μετα απο αρκετο διαστημα σχεσης.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση στον γορδιο δεσμο, αφου στις μερες μας πλεον δεν εχουμε εμπιστοσυνη ουτε στον κ..λο μας, οχι σε ξενον ανθρωπο!!!
τρως κερατο...χαλασε την οικογενεια σας...κ ξεβολεψου...γιατι αυτοι οι τυποι αποθρασυνονται...κ θα μπεις καμια μερα σπιτι...κ θα ακουσεις "δεν ειναι αυτο που νομιζεις"...
Αν θυμάμαι καλά , ο 26-29-31 σας είχε προειδοποιήσει για την αμίμητη δικαιολογία του φίλου , πριν την ακούσετε από τον σύζυγο ...
Παράθεση:
Άντε πάλι τα ίδια!!!Όταν του το έδειξα μου είπε ότι δεν ήταν αυτός και μετά από πολλά και κάποια πράγματα που μου έδειξε δέχτηκα να πιστέψω ότι είχε δώσει σε φίλο του την κάρτα.
Σχόλιο # 1 από agapigiapanta13
Την οικογένεια τη διαλύει εκείνος , αργά και σταθερά . Εσείς απλώς κάνοντας το κορόιδο , διαλύετε την αξιοπρεπειά σας (το βλέπει κι εκείνος αυτό και ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ).
Παράθεση:
Άντε πάλι τα ίδια!!!
Σχόλιο # 1 από agapigiapanta13επέλεξα να τον πιστέψω για να μη διαλύσω την οικογένεια μου.
Δεν υπάρχει εύσχημος τρόπος να το θέσω . Του κάνετε τη μούρη κρέας . Αυτός το μονο που «διαβάζει» ειναι οτι δεν αντιδράτε . Αν δε φύγετε εσείς θα ρθει μια μερα που θα φύγει εκείνος μόνος του . Δε σώζετε τίποτα με την ανοχή .
Χωρίστε . Ούτε η πρώτη είστε , ούτε η τελευταία . Αν έχετε παιδιά , δεν προσφέρετε καλό πρότυπο ( και για τους δυο μιλώ ) . Ο ενας το χει κάνει καλοκαιρινό το μαγαζί και η άλλη παραχώνει τις βρωμιες κάτω απ? το χαλί «για να μη διαλύσει την οικογένεια» ...
Τις οικογένειες δεν τις ενώνει η κοινή διεύθυνση , αλλα οι καθαρές και υγιείς σχέσεις .
Παράθεση:
Άντε πάλι τα ίδια!!!
Σχόλιο # 1 από agapigiapanta13. Του ξεκαθάρισα όμως ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου απέναντί του και πως αν τον ενδιαφέρει θα πρέπει να βρει τρόπο να την κερδίσει. Οπότε είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο.
καλα παραμυθια σου λεει ,,και φυσικα σε κερατωνει ,,,
τι να κανεις ;ισως και την παλαβη ,,,
ο γαμος σας δειχνει να μπαζει νερα ,,και υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο σε βαθος χρονου το παιχνιδι του κερατωματος να χοντρυνει ,,,
και να χωρισετε ,,,
αλλα και να παρεις εσυ την πρωτοβουλια τωρα ,,,να χωρισεις ,,, τι θα καταφερεις ;
νομιζεις εξω εχει τιποτα της προκοπης για να ξαναφτιαξεις την ζωη σου ;
,,μετα τα 40 με παιδια τα πραγματα δυσκολευουν ,,,
κι αυτο που θα βρεις μπορει να ειναι χειροτερο απο αυτο που εχεις ,,,
οι περισσοτεροι σημερα μεσω ιντερνετ κερατωνουν ,,,
δεν ειναι ασυνηθιστο ,,,
και θα βαλεις και τα παιδια σου σε περιπετεια ,,,
εγω αν ημουν στην θεση σου θα χωριζα ,,αλλα εγω ειμαι εγω ,,
εσυ κοιτα τι μπορεις ν αντεξεις ,σαν χαρακτηρας ,,,
,,γιατι αν κανεις υπομονη αυτος υπαρχει πιθανοτητα ,,να παραμενει σπιτι του ,,
διαλεξε τι αντεχεις
την μοναξια η τον συμβιβασμο ,,
μην ξεχνας οτι στο ονομα της μοναξιας οι ανθρωποι κανουν τους μεγαλυτερους συμβιβασμους ,,,
γιατι η μοναξια δεν εχει συγκριση ,,ειναι απιστευτα σκληρη ,,,
Παράθεση:
Άντε πάλι τα ίδια!!!
Σχόλιο # 1 από agapigiapanta13Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι η κάρτα του συζύγου μου είχε χρεωθεί σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Όταν του το έδειξα μου είπε ότι δεν ήταν αυτός και μετά από πολλά και κάποια πράγματα που μου έδειξε δέχτηκα να πιστέψω ότι είχε δώσει σε φίλο του την κάρτα. Ειλικρινά μπορεί να ήταν και αυτό ψέμα, αλλά επέλεξα να τον πιστέψω για να μη διαλύσω την οικογένεια μου. Του ξεκαθάρισα όμως ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου απέναντί του και πως αν τον ενδιαφέρει θα πρέπει να βρει τρόπο να την κερδίσει. Οπότε είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο. Ανακάλυψα όμως στο κινητό του ότι μιλάει με κάποια την οποία εγώ δεν γνωρίζω και μάλιστα της έγραφε ότι ήθελε να του στέλνει μηνυματα γιατί του αρέσει και ότι του αρέσει η παρέα της και άλλα τέτοια. Όπως επίσης βρήκα ότι σε social media έχει φτιάξει ομάδα με 3 άλλες πιτσιρίκες. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό. Αυτή τη φορά δεν θέλω να βιαστώ, θέλω να κινηθώ σωστά. Αλλά ειλικρινά πείτε μου μπορεί όλα αυτά να είναι αθώα? Η απλά έχω τόσα κέρατα που δεν χωράω από την πόρτα? Και επίσης οφείλω να πω ότι με όλα αυτά έχει χαλάσει η ψυχολογία μου!!!Δεν αντέχω άλλο!!
εσυ για ποιο λογο είσαι εδω μεσα;; Εγω αυτα τα εζησα απο μεσα γι αυτο ακου τι θα σου πω...εισαι 38 αρα πιθανοτατα εχετε και μικρο παιδι. Αυτος ο ανθρωπος δεν θα αλλαξει .κοιτα να δεις τι θα κανεις...ηεπιλεξτε να ζειτε βασει σουηδικου προτυπου ο καθενας να κανε τη ζωη του...η αν καταφερεις κα το διαχειριστεις και περνας καλα μαζι του στα υποοιπα , κρατησε το επειδη σε βολευει η χωρισε για να μη ζεις στην ανασφαλεια και με το που ερχεσαι τον μυριζεις μηπως και ανακαλυψεις ξενο αρωμα πανω του... αφου εισαι μεσα στο σχεσεις εισαι σε καλο δρομο για να παρεις την εκδικηση σου πισω...Μη το κανεις ομως μονο απο εκδικηση...να το θελεις πραγματικα γιατι καραδοκουν πολλοι σαβουρογαμηδες και θα μπλεξεις σε μια ιστορια...μια απο τα ιδια...ΜΑΘΕ σε καθε περιπτωση να σεβεσαι τον εαυτο σου
Παράθεση:
Άντε πάλι τα ίδια!!!
Σχόλιο # 1 από agapigiapanta13Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι η κάρτα του συζύγου μου είχε χρεωθεί σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Όταν του το έδειξα μου είπε ότι δεν ήταν αυτός και μετά από πολλά και κάποια πράγματα που μου έδειξε δέχτηκα να πιστέψω ότι είχε δώσει σε φίλο του την κάρτα. Ειλικρινά μπορεί να ήταν και αυτό ψέμα, αλλά επέλεξα να τον πιστέψω για να μη διαλύσω την οικογένεια μου. Του ξεκαθάρισα όμως ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου απέναντί του και πως αν τον ενδιαφέρει θα πρέπει να βρει τρόπο να την κερδίσει. Οπότε είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο. Ανακάλυψα όμως στο κινητό του ότι μιλάει με κάποια την οποία εγώ δεν γνωρίζω και μάλιστα της έγραφε ότι ήθελε να του στέλνει μηνυματα γιατί του αρέσει και ότι του αρέσει η παρέα της και άλλα τέτοια. Όπως επίσης βρήκα ότι σε social media έχει φτιάξει ομάδα με 3 άλλες πιτσιρίκες. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό. Αυτή τη φορά δεν θέλω να βιαστώ, θέλω να κινηθώ σωστά. Αλλά ειλικρινά πείτε μου μπορεί όλα αυτά να είναι αθώα? Η απλά έχω τόσα κέρατα που δεν χωράω από την πόρτα? Και επίσης οφείλω να πω ότι με όλα αυτά έχει χαλάσει η ψυχολογία μου!!!Δεν αντέχω άλλο!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media