Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γυναίκα για γάμο

Σελίδα : 1

markianos

# 1 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%

Γυναίκα για γάμο

Ο παππούς μου πάντα μου έλεγε να επιλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ με την λογική και όχι με το συναίσθημα.
Ακόμα δεν ξέρω αν έχει δίκιο αλλά τείνω να συμφωνήσω μαζί του.
Εσείς τι λέτε;
Πως θα θέλατε να είναι το άτομο που θα παντρευτείτε και θα ζήσετε μαζί του όλη τη ζωή (λέμε τώρα, υπάρχει και μια ελπίδα), τι ζητάτε από τον άλλον, σε όλα τα επίπεδα;

-blond-amazona-

# 2 στις 6/8/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Παλι?????

Μισο να σηκωθω απο την γυριστη καρεκλιτσα μου να κανω 2-3 γυροβολιες ,να χτυπησω τα δυο μου δαχτυλα μπροστα απο την μουτσουνα μου,να κανω τον σταυρο μου 5-6 φορες.....

Πτου κακακακακακακακα!!!!

Υ.Γ.....Εναν ανδρα ωριμο για σπιτι γιατι οσα καλα και να εχει αν δεν ειναι ετοιμος...κλαφτα χαραλαμπε....
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

SERPENT

# 3 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Λοιποννν

Ειναι ωραια,εχει ωραιο στηθος κανει απιστευτο τραπεζι
και κρεβατι(γιατι αμα την βαρεθεις εκει την κατσαμε τη βαρκα),
εξυπνη,καπατσα,για να παιρνει "στροφες" οταν εγω κοιμαμαι ορθιος,γοητευτικη,
μορφωμενη....Ζηταω πολλα??Ναι!Αλλα την εχω βρει εδω και δυο μηνες μπουχαχαχα!

# 4 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

μην νομιζεις...

λενε και οι παππουδες καμια φορα ανοησιες........
Αρσινοη

# 5 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επίσης, ο παππούς σου πρέπει να σου έχει πει και το κλασικο και αξεπέραστο "Βλέπε μάνα, πάρε κόρη" κοινώς, δες πώς είναι η μέλλουσα πεθερά σου, για να πάρεις μια ιδέα του πώς θα γίνει η μέλλουσα γυναίκα σου!! (αυτό αν σκοπεύεις να την νυμφευθείς εφ'όρου ζωής. Για πιο short time καταστάσεις, μην το λάβεις υπόψη)

# 6 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αλλο παλιό και δοκιμασμένο τεστ:

Φαντάσου οτι είσαι αναγκασμένος να φύγεις για πάντα από το σπίτι σου και να πας να κάνεις το γύρο του κόσμου. (Προσοχή: οχι ταξιδάκι αναψυχής στα νησιά, ταξίδι επιβίωσης). Με το χέρι στην καρδιά, θα την έπαιρνες μαζί σου?

Μυρτώ

# 7 στις 6/8/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744

Προσωπικά ,

παντρεύτηκα με βάση το συναίσθημα...αλλά και η λογική μου συμφωνούσε πλήρως!

Τι ζητούσα σε όλα τα επίπεδα ; Πολλά πράγματα που όποιος τα άκουγε με θεωρούσε τουλάχιστον τρελλένκο!!
Ηθελα ένα άντρα έξυπνο , εμφανίσημο , καλόκαρδο , τρυφερό , ονειροπόλο , δυναμικό , πετυχημένο , με χιούμορ . Ενα άντρα που να μιλάμε πολύ , να με καταλαβαίνει , να με καλύπτει σε όλους τους τομείς , να μπορεί να σεβαστεί την καριέρα μου , να μπορεί να ακούσει και να αντέξει τις τρελές μου ιδέες , να με αγαπάει ακόμα και όταν δεν είμαι τόσο αξιαγάπητη...κλπ κλπ κλπ

Τον βρήκα...όμως! Αν και φαινότανε απίστευτο. Και το εντελώς κουφό είναι ότι αυτός ο άντρας έχει όλα αυτά που ζητούσα...και χιλιάδες άλλα που δεν τα γνώριζα....
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

# 8 στις 6/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενδιαφέρουσες απόψεις μελών μπορείτε να διαβάσετε και:

http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=3134

evans

# 9 στις 6/8/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Εχει μεγαλη σημασια να ξερει ο αντρας απο ποιο κεφαλι πρεπει να κυβερναται....

TPOLL

# 10 στις 7/8/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 95
Λοιπον κοιταξε να δεις..καλα ειναι ολα αυτα που σου ειπε ο παππους σου αλλα στην πραγματικοτητα το να βρεις τον ιδανικο αντρα/γυναικα (για τα δικα σου δεδομενα παντα)ειναι πολυ δυσκολο....γιατι μπορει να νομιζεις οτι την βρηκες και πας και την παντρευεσαι και μετα απο κανα δυο χρονια ανακαλυπτεις οτι εχεις παντρευτει καποια αλλη/αλλον...εγω παντρευτηκα τον αντρα μου και πραγματικα ηταν οτι ακριβως ζητουσα ευαισθητος ,δυναμικος με χιουμορ εργατικος,με δειγματα οτι θα ηταν πολυ καλος πατερας,που προσεχε δαρκως μην παθω τιποτα κλπ κλπ...ωσπου μετα το γαμο πραγματικα (και επειτα απο 3 χρονια σχεσης) μεταμορφωθηκε σε εναν ανθρωπο που βαριεται να παρει τα ποδια του,που τον ενδιαφερει πως θα περναει μονο εκεινος καλα...που βαριεται να ασχοληθει με το παιδι του και προπαντον που δεν με σκεφτεται καθολου σαν ανθρωπο...
Ενα θα σου πω λοιπον ...βρες τον ανθρωπο σου αυτον που θα κανει την καρδια σου να χτυπησει σαν τρελη ...ζησε μαζι του οσο πιο πολυ μπορεις ...προσπαθησε να ανακαλυψεις το βαθυτερο εγω του...μην ξεγελαστεις...σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
Θεούλη μου,κάνε σε παρακαλώ να έρθει γρήγορα το επόμενο καλοκαίρι να ξαναπάω διακοπές.. Σε ευχαριστώ!!

spy26

# 11 στις 7/8/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Σωστοτατος ο παππους !!! Σιγουρα κατι θα ξερει παραπανω απο εμας, οποτε...προτεινω να τον ακουσουμε !!!

Το ζητουμενο σε εναν γαμο, δεν ειναι μοναχα να υπαρχει πληθωρα συναισθηματων . Ειναι και...ο γαμος αυτος να οφελεισει το ζευγαρι, να το παει τουλαχιστον ενα σκαλοπατι ψηλοτερα , να υπαρξει προοδος σε ολους τους τομεις και οχι μονο στην καρδια, την αγαπη !!!

Αρμονια λοιπον συναισθηματων και λογικης ! Και οπου λογικη...εννοουμε κυριως το οικονομικο σκελος ενος γαμου !!!

Αφηστε που...στατιστικα οι πιθανοτητες αυξανονται υπερβολικα για διαζυγιο καποια στιγμη οταν ο μονο ςλογος συνηπαρξης του ζευγαριου ειναι το συναισθημα. Αντιθετα...οταν υπαρχει και η "λογικη" , οι πιθανοτητες μπορουν κατα περιπτωση να μειωθουν στο ελαχιστο !!!
;;;

-blond-amazona-

# 12 στις 7/8/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385

Παράθεση:
Originally posted by TPOLL
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΤΡΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ/ΑΛΛΟΝ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΑΡΚΩΣ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΩΣΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ) ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΛΑ...ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ...ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ...ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΓΩ ΤΟΥ...ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΣ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Λοιπον Τρολλ και μπαρδον που πεταγομαι σαν την ...........αλλα θελω να σου σπικαρω 2-3 πραγματακια.

1).....πολυ συντομα θα δεις την μετατροπη των κεφαλαιων σου σε μικρα και την ΜΟΟ να προσπαθει ευγενικα αλλα χτυπωντας με δυναμη τα πληκτρα να μηντο ξανακανεις........ουπς απο συνηθεια το ειπα....δεν ειναι πλεον δουλεια της ΜΟΟ τεσπα...

2)Διαβασα 2 απαντησεις που εχεις δωσει ως τωρα και δεν ξερω αν εχεις γραψει και τιποτα αλλο.
Αυτο που κανεις κοπελια δεν ειναι καθολου σωστο.
Κατηγορεις τον ανδρα σου σε ξενο κοσμο.
Οτι και αν ειναι εκεινος πιαστον και πεστου τα παραπονα σου.
Αν παλι δεν σε ακουει σηκω και φυγε απο το σπιτι που εισαι τοσο δυστυχισμενη.
Τι να πω......κανε τα παραπονα σου αλλα δεν το θεωρω σωστο να κατηγορεις τον ανθρωπο.
Κοιτα πρωτα την καμπουρα σου που αν μαθαινες εσυ οτι ο συντροφος σου βγαζει στο νετ τα ελαττωματα σου τι θα εκανες και μετα ξαναμιλα.

Σορρυ δεν εχω σκοπο να σε κρινω απλα θελησα να σου κανω μια παρατηρηση που δεν μπορεσε το κολοστομα μου να κρατηθει οσο και αν επρεπε να μην το κανω.
Υ.Γ......Νοιωθω την αγανακτηση σου απλα υπαρχει και αλλος τροπος για να εξιλεωθεις.
Αυτα!

Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

nicoletta

# 13 στις 7/8/2004
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 48
Γιατί ο έρωτας πρέπει να είναι ντε και καλά παράλογος; γιατί πρέπει να είναι τυφλός; Να ερωτευτείς με την καρδιά σου και να αφήσεις τη λογική να είναι σύμμαχος του έρωτα, και όχι εχθρός. Θα ήθελα από τον άνθρωπο που αγαπώ να με αφήνει να μιλάω για τον εαυτό μου, για αυτά που αισθάνομαι, χαρές και πίκρες. Να με ακούει,(αυτά που λέω να μην πέφτουν στο κενό), να με αναγνωρίζει γι' αυτό που είμαι, και όχι γι' αυτό που θα ήθελε εκείνος να είμαι, να ξέρω ότι είμαι σημαντική γι' αυτόν, και τέλος να μπορώ να έχω και μια προσωπική ζωή δική μου, κάποια ανεξαρτησία. Βέβαια οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές, οπότε θέλει λίγο ψάξιμο από μέρους σου.

sinty

# 14 στις 7/8/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Απαντήσεις: 75

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
παντρεύτηκα με βάση το συναίσθημα...αλλά και η λογική μου συμφωνούσε πλήρως!

Τι ζητούσα σε όλα τα επίπεδα ; Πολλά πράγματα που όποιος τα άκουγε με θεωρούσε τουλάχιστον τρελλένκο!!
Ηθελα ένα άντρα έξυπνο , εμφανίσημο , καλόκαρδο , τρυφερό , ονειροπόλο , δυναμικό , πετυχημένο , με χιούμορ . Ενα άντρα που να μιλάμε πολύ , να με καταλαβαίνει , να με καλύπτει σε όλους τους τομείς , να μπορεί να σεβαστεί την καριέρα μου , να μπορεί να ακούσει και να αντέξει τις τρελές μου ιδέες , να με αγαπάει ακόμα και όταν δεν είμαι τόσο αξιαγάπητη...κλπ κλπ κλπ

Τον βρήκα...όμως! Αν και φαινότανε απίστευτο. Και το εντελώς κουφό είναι ότι αυτός ο άντρας έχει όλα αυτά που ζητούσα...και χιλιάδες άλλα που δεν τα γνώριζα....

Τα ίδια θέλω και γω μήπως έχει αδελφό ??

Μυρτώ

# 15 στις 7/8/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Δυστυχώς....όχι!!!
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

# 16 στις 13/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by SERPENT
Λοιποννν

Ειναι ωραια,εχει ωραιο στηθος κανει απιστευτο τραπεζι
και κρεβατι(γιατι αμα την βαρεθεις εκει την κατσαμε τη βαρκα),
εξυπνη,καπατσα,για να παιρνει "στροφες" οταν εγω κοιμαμαι ορθιος,γοητευτικη,
μορφωμενη....Ζηταω πολλα??Ναι!Αλλα την εχω βρει εδω και δυο μηνες μπουχαχαχα!

....καλα....ελα σε δυο μηνες να μας τα ξαναπεις μολις περασει ο ενθουσιασμος!!!

# 17 στις 13/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by T_G_I_F
Αλλο παλιό και δοκιμασμένο τεστ:

Φαντάσου οτι είσαι αναγκασμένος να φύγεις για πάντα από το σπίτι σου και να πας να κάνεις το γύρο του κόσμου. (Προσοχή: οχι ταξιδάκι αναψυχής στα νησιά, ταξίδι επιβίωσης). Με το χέρι στην καρδιά, θα την έπαιρνες μαζί σου?

Μη μας βαζεις δυσκολα,μη μας βαζεις δυσκολα!!!!!
Εδω καλα καλα βαλιτσα δεν παιρνουμε......

euagelos

# 18 στις 14/8/2004
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17

Παράθεση:
Originally posted by T_G_I_F
Επίσης, ο παππούς σου πρέπει να σου έχει πει και το κλασικο και αξεπέραστο "Βλέπε μάνα, πάρε κόρη" κοινώς, δες πώς είναι η μέλλουσα πεθερά σου, για να πάρεις μια ιδέα του πώς θα γίνει η μέλλουσα γυναίκα σου!! (αυτό αν σκοπεύεις να την νυμφευθείς εφ'όρου ζωής. Για πιο short time καταστάσεις, μην το λάβεις υπόψη)

...Συμφωνώ και επαυξάνω...!!! και αν μπορείς να δεις και όλο το γενεολογικό δένδρο θα ήταν καλό...(μήπως το παρακάνω...?)

KOKKINOS_HLIOS

# 19 στις 15/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 9

Διασκεδασε τωρα που μπορεις γιατι μετα...θα ειναι αργα

KOKKINOS_HLIOS

# 20 στις 15/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 9
Εμενα οι παπουδες μου λεγανε παντα παραμυθια τα οποια ειχανε παντα την καλυτερη καταλιξη . Τωρα στην περιπτωση σου μπορει να βρεις την καλυτερη/ο και στην πορεια να σου βγει μαπα το καρπουζι. [ ουδεν σχολιον ]
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost