Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απόδειξη ή όχι ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Ψήφοι: 16

AlexLuckyCharm

# 21 στις 6/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αγορες - πωλησεις = κερδος.

Αλις συνοπτικα, η φορολογηση των κερδων, προκυπτει, απο τη διαφορα αγορων πωλησεων μειον τα εξοδα της επιχειρησης. Το τι ποσοστο κερδους εχει ανα προιον ειναι αλλο ζητημα. Παντως με 200 ευρω τζιρο, εκ των οποιων 80 τσιγαρα, εχει ζημια. Δεν βγαινει. Το μαγαζι αυτο με ενοικια, ρευματα κλπ συν ΕΦΚΑ ιδιοκτητη, συν δημοτικα τελη, αν εχει ψυγεια εξω κλπ δεν εχει παραπανω απο 6 μηνες ζωης. Εκτος κι αν το χρηματοδοτει ο ιδιος η αν εχει φεσωσει την αγορα, ταμεια, δημους. Θα γραψω αναλυτικα, το βραδακι απο pc, αλλα θα ειναι κουραστικο.

26-29-31

# 22 στις 6/3/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722
'Aρεσαν+: 0%

Θα γράψω καί εγώ στα γρήγορα, αλλά περιμένω από τον Αντρέ, γιατί έχει δημιουργηθεί στον περισσότερο κόσμο ότι οι έχοντες ένα μαγαζί είναι κλέφτες και το μεγάλο κεφάλαιο κατά ΚΚΕ... Την εντύπωση αυτή την έχουν ως επί το πλείστον οι ΔΥ. Καί δεν το λέω μόνο για τον Αντρέ!! Λοιπόν το παράδειγμα της Αλις στα πραγματικά δεδομένα είναι ως εξής. Τα προϊόντα καπνού όπως και οι εφημερίδες και τα περιοδικά έχουν 0%φπα,και είναι το 70% τού τζίρου του μαγαζιού. Δλδ και να μην κόψει δεν "κερδίζει" τπτ . Το μικτο περιθώριο κέρδους είναι 0,08 για τούς καπνούς και 0,15 ανά πακέτο τσιγάρων. Θα επανέλθω με επιχειρήσεις που πουλάνε ακριβά προϊόντα όπως iPhone, για να δούμε λίγο ποιοι είναι οι κλέφτες... Πάντως και αυτά τα καταστήματα θα κλείσουν βάσει οργανωμένου σχεδίου, θα μείνουν λίγα καί θα ανήκουν σε αλυσίδες... Για περιπτερα και μίνι μάρκετ εννοώ. 

Αρέσει στα μέλη Enikos, COSTAS42 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 23 στις 6/3/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αλεξ ,ναι,γραψε αν δε βαριεσαι .Να μαθαινουμε και τι γινεται

...Νυχτωμενε ,γελασα οπως τα γραφεις αλλα αν δεν σου κανει κοπο πες μας κι εσυ οσα γνωριζεις για τα οικονομικα του ψιλικατζη

vathianixtomenos

# 24 στις 6/3/2019
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 184

αν σου πω για τα οικονομικα του ψιλικατζη και,οχι μονο του ψιλικατζη,θα γελας και θα κλαις εναλλαξ για πολλες μερες.Ασε που θα καιροφυλακτει και η ακρατεια...

θυμαμαι ομως και θα σου πω κατι που λενε πως το εχει πει ο κων/νος καραμανλης και το οποιο,γνωμη μου,ειναι μια μεγαλη αληθεια και απαντηση σε πολλα ερωτηματα

ειχε πει λενε, οτι αν αυτη η χωρα λειτουργησει με κανονες θα καταστραφει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisida

Αλεξ ,ναι,γραψε αν δε βαριεσαι .Να μαθαινουμε και τι γινεται

...Νυχτωμενε ,γελασα οπως τα γραφεις αλλα αν δεν σου κανει κοπο πες μας κι εσυ οσα γνωριζεις για τα οικονομικα του ψιλικατζη

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 25 στις 6/3/2019
author
Καζακστάν
Α..δε βοηθας νυχτωμενε...Δε βοηθας ( φατσουλα που κλαιει γιατι την κοροιδευεις )

Andreass66

# 26 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

26 29 31 και λοιποι... δεν ειπα πουθενα και αν αφησα να εννοηθει κατι τετοιο δεν ηταν προθεση μου οτι οι εχοντες μικρομαγαζα ειναι κλεφτες.

Το σκεπτικο μου ειναι πως οταν φορολογουμε εγω που ειμαι ΔΥ και καποιος που δουλευει σε μεγαλη ΙΧ εταιρεια γιατι να μη φορολογειται και ο ελευθερος επαγγελματιας.

Το αν δεν βγαζει αρκετα ωστε να φορολογηθει ας μην το ανοιξει το μαγαζακι.

Ιση φορολογια για ολους αναλογως τι παιρνουν - βγαζουν.

Προσπαθω να καταλαβω τι κανει λαθος η εκαστοτε κυβερνηση και φορολογει πολυ τον ελευθερο επαγγελματια...και μην κτυπατε συνεχεια για τον ΕΝΦΙΑ μια και αυτον δεν τον πληρωνει ο ενοικιαστης του καθε μαγαζιου.

Γιαυτο περιμενω μια αναλυση με στοιχεια μια και εγω ειμαι ΔΥ και δεν τα καταλαβαινω αυτα

vathianixtomenos

# 27 στις 7/3/2019
author

τσωπα φατσουλααα...τσωωωπα...θα μουλιασεις το φορουμ

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από alisida
Α..δε βοηθας νυχτωμενε...Δε βοηθας ( φατσουλα που κλαιει γιατι την κοροιδευεις )

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, alisida

pyrantoxos

# 28 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida

Σωστα.Κερδιζει και αυτος .Σο,γουατ ??

Θα συνεχισει να υπαρχει ο περιπτερας και ο καστανας επισης,ο σαλεπιτζης και ο τσαγκαρης..

Δεν τους θελεις στη γειτονια σου ?

προτιμας να τα κανεις ολα αυτα στο ταδε ξενο πολυκαταστημα ?

Εξαλου,αυτα που θα κερδισει ο περιπτερας,θα τα ξοδεψει στον καφετζη κοκ.

Θα μεινει το χρημα Ελλαδα στους Ελληνες ( με Ε ή ε δεν εχει σημασια )

τα πολυκαταστηματα  και οι μεγαλες εταιρεις πληρωνουν τα ασφαλιστικα ταμει α το φορο μισθοτων υπηρεσιων  και ολα τα συναφη...ο τσαγκαρης ο μαναβης ο κρεοπολης  ο πατωματζης ο υδραυλικος  και τοσα επαγγελματα  αλλα ..αν δεν κοψουν αποδειξη πως θα φορολογιθουν...δεν ειναι λιγοι αυτοι ..ποσοι απο αυτους που εχουν κοντατους βοηθους τους δηλωνουν?

pyrantoxos

# 29 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

το πιο δικαιο  νομιζω ειναι  ΕΣΟΔΑ -ΕΞΟΔΑ για ολους,   μια καρτα να περνανε τα ποσα των αγορων στο συστημα  και στο τελος το συστημα να κανει σουμα εσοδα 150 εξοδα 139 σου εμειναν 11 δωσμου ενα 10% και παμε για να κανουμε τις δουλειες μας

Enikos

# 30 στις 7/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν παιρνω αποδειξη.

Επειδη δεν πιστευω οτι τα λεφτα λειπουν (τοσα δις) απο την φορολογηση της τυροπιτας...

Και εξηγουμαι...

Ηδη ειναι φορολογημενα τα προιοντα προς καταναλωσιν...

Γιατι τα ξαναφορολογουν?...

Τον φπα?...

Δηλωμενα χρεη του "οικου" Βαρδινογιαννη = 5 δις ευρω...

Ας εισπραξει αυτα πρωτα, τα οποια εκκρεμουν εδω και 30 χρονια...

Και παλι δεν θα παιρνω αποδειξη...δεν θα κανω εγω τον φοροεισπρακτορα τους...

Να κανουν την δουλεια τους και οχι οταν μπαινουν σε μια επιχειρηση, να παιρνουν το φακελακι και να τα βρισκουν ολα νομιμα...

Καταλαβες τι λεω?...

Αρέσει στα μέλη 26-29-31, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

vathianixtomenos

# 31 στις 7/3/2019
author

καλημερα,

να πω πως τα θεματα που βαζεις ειναι μια μεγαλη συζητηση που γινεται  σ αυτη τη χωρα απο το 2010 και μετα, οταν η κριση "αναγκασε" την  καθε κυβερνηση,να τα φερνει στην επικαιροτητα,χρησιμοποιωντας τα ΜΜΕ και τα προθυμα παπαγαλακια της, ωστε να  ενεργοποιουνται οι κοινωνικοι αυτοματισμοι, το εξ αυτων αλληλοφαγωμα και εφαρμοζοντας το διαιρει και βασιλευε,να περνα τα μετρα των μνημονιων.

παμε παρακατω

η ιση αντιμετωπιση των πολιτων,αρα και η ιση φορολογηση,ειναι συνταγματικη επιταγη και σαν τετοια ειναι υποχρεωτικο να εφαρμοζεται.Και εφαρμοζεται.

θα μου πεις οτι αφου ειναι ετσι γιατι υπαρχει η πανθομολογουμενη φοροδιαφυγη,φοροκλοπη,εισφοροδιαφυγη κλπ.

γιατι στην Ελλαδα του ο,τι δηλωσεις εισαι,πληρωνεις και για ο,τι δηλωσεις και ευχεσαι να μη σε πιασουν οι,κατ ευφημισμον, ελεγκτικοι μηχανισμοι.

Αν σε πιασουν δεν τρεχει και τιποτα.θα τα βρειτε.ο συμβιβασμος που λεει καπου η αλισιδα.αρκει να εχεις  λογιστη με γνωριμιες και να εχεις βαλει στην ακρη ενα ποσο για μια..."στραβη στη βαρδια σου" 

ας δουμε τωρα αν φορολογειται ο ελευθερος επαγγελματιας και πως

φορολογειται.αυτο ειναι σιγουρο.πως φορολογειται ειναι το ενα ερωτημα, σε ποιο ποσο ειναι το δευτερο και αν κλεβει ειναι το τριτο.

το πως φορολογειται το ξερει απο την αρχη(συντελεστης αναλογα με το ΔΗΛΩΘΕΝ εισοδημα),το ποσο πανω στο οποιο θα φορολογηθει το αποφασιζει ο καθενας μονος του,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

αν μπορει κλεβει και ειναι κλεφτης.αν δεν μπορει,δεν κλεβει,ειναι τιμιος και με καθε ευκαιρια ανεβαινει στα καγκελα και δειχνει τους κλεφτες.

βεβαια οπως ειπε ενας σοφος "τιμιος δεν ειναι αυτος που δεν του δοθηκε ποτε η ευκαιρια να κλεψει"

συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 2017,το 89% των ελευθερων επαγγελματιων δηλωσαν εισοδημα μικροτερο των 7032 ευρω.σ αυτο φορολογηθηκαν και με βαση αυτο πληρωσαν ΕΦΚΑ(περιπου 170 ευρω το μηνα).

ελπιζω να δουλευουν οι γυναικες τους, τα παιδια τους, να ζουν οι συνταξιουχοι γονεις τους για να τσονταρουν με τη συνταξη τους και να τους στελνουν καθε βδομαδα δεμα απο το χωριο.

μεσα σ αυτο το 89% ειναι ιδιωτες γιατροι,κλινικαρχες,δικηγοροι,εργατολογοι,τραγουδιστες,ηθοποιοι,μηχανικοι,λογιστες,γκουρμεστιατορες και πληθος αλλων εκπροσωποι "ευγενων" και μη συντεχνιων.

θες να δουμε και τους ΔΥ;

ενταξει...καθε χρονο παιρνουν τη βεβαιωση αποδοχων και κρατησεων απο την υπηρεσια,δηλωνουν και τις οποιες μεταβολες σε κινητα και ακινητα και ...μια χαρα( ; )

σοβαρα

ΔΥ δεν ειναι π.χ οι υπαλληλοι των εφοριων,των πολεοδομιων,των τελωνειων,της αγορονομιας,της αστυνομιας,του λιμενικου,των ενοπλων δυναμεων,οι γιατροι και το πασης φυσεως προσωπικο των δημοσιων νοσοκομειων;

το μαυρο χρημα που κονομανε το δηλωνουν;δινουν αποδειξη;φορολογουνται;

πιστευεις οτι μονο ο γιαννος,ο ακης,ο σμπωκος τα "παιρνανε" ;

αλλα οι ΔΥ ειναι η κυρια εκλογικη πελατεια της καθε κυβερνησης.να τους δυσαρεστησει;

απο την αλλη,ας κανω πως δεν καταλαβαινω πως οι ελευθεροι επαγγελματιες κλεβουν,γιατι κι αυτοι ψηφοφοροι ειναι.

Αντρεα πιστευω οτι ολα αυτα που γραφω και πολλα αλλα που δεν θα γραψω,τα ξερεις και μαλιστα πιο καλα απο μενα.

ξερεις οτι η καθε κυβερνηση δεν κανει κατι λαθος στη φορολογια.ο,τι κανει το κανει σκοπιμα και εξυπηρετει συμφεροντα.ποσες τροπολογιες εχουν περασει για να μη χασουν απο τα προνομια τους,για να αυξησουν τους υπαλληλους της βουλης και τους μετακλητους;

ποσοι χαριστικοι νομοι εχουν ψηφιστει για να μη χασουν τα "τζακια" και οι "νταβατζηδες".

αφηνει και εμενα να καμαρωνω γιατι κλεβω απο ψιχουλα μεχρι αντε μια φρατζολα και ερχεται μετα και μου λεει "πληρωσε τωρα μ.λακα".Μου στελνει και το χοντρο θρασιμι να μου πει "μαζι τα φαγαμε" για να ενεργοποιησει τους αυτοματισμους.

τι θα μπορουσε να γινει;

να δημιουργηθει κοινωνικη συνειδηση που θα φερει, μεταξυ αλλων, φορολογικη και ασφαλιστικη συνειδηση

και να εμπεδωσουμε ΟΛΟΙ πως οι φοροι και οι εισφορες που πληρωνουμε ειναι-πρεπει να ειναι-και ανταποδοτικοι,απο το κρατος προς τον πολιτη και οχι μονο απο τον πολιτη  προς το κρατος.

και πριν πεσω σε κωμα,εστω σε βυθιοτητα,με τοσα που εγραψα,ενα υστερογραφο

ΥΓ.ελευθερος επαγγελματιας ειμαι και το μεγαλο παραπονο μου ειναι πως δεν μπορω να κλεψω οσα θελω,

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Andreass66

26 29 31 και λοιποι... δεν ειπα πουθενα και αν αφησα να εννοηθει κατι τετοιο δεν ηταν προθεση μου οτι οι εχοντες μικρομαγαζα ειναι κλεφτες.

Το σκεπτικο μου ειναι πως οταν φορολογουμε εγω που ειμαι ΔΥ και καποιος που δουλευει σε μεγαλη ΙΧ εταιρεια γιατι να μη φορολογειται και ο ελευθερος επαγγελματιας.

Το αν δεν βγαζει αρκετα ωστε να φορολογηθει ας μην το ανοιξει το μαγαζακι.

Ιση φορολογια για ολους αναλογως τι παιρνουν - βγαζουν.

Προσπαθω να καταλαβω τι κανει λαθος η εκαστοτε κυβερνηση και φορολογει πολυ τον ελευθερο επαγγελματια...και μην κτυπατε συνεχεια για τον ΕΝΦΙΑ μια και αυτον δεν τον πληρωνει ο ενοικιαστης του καθε μαγαζιου.

Γιαυτο περιμενω μια αναλυση με στοιχεια μια και εγω ειμαι ΔΥ και δεν τα καταλαβαινω αυτα

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Sivilla_I και σε ακόμα 1 μέλος.

efrosyni_

# 32 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πώς το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις απόδειξη; Αφού στην κόβουν θες δεν θες πλέον...

Εννοείς ότι σου αφαιρούν το ΦΠΑ και πληρώνεις λιγότερα;

Ποιος είναι ο τρόπος, να το κάνουμε κι εμείς 

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Enikos

Δεν παιρνω αποδειξη.

Επειδη δεν πιστευω οτι τα λεφτα λειπουν (τοσα δις) απο την φορολογηση της τυροπιτας...

Και εξηγουμαι...

Ηδη ειναι φορολογημενα τα προιοντα προς καταναλωσιν...

Γιατι τα ξαναφορολογουν?...

Τον φπα?...

Δηλωμενα χρεη του "οικου" Βαρδινογιαννη = 5 δις ευρω...

Ας εισπραξει αυτα πρωτα, τα οποια εκκρεμουν εδω και 30 χρονια...

Και παλι δεν θα παιρνω αποδειξη...δεν θα κανω εγω τον φοροεισπρακτορα τους...

Να κανουν την δουλεια τους και οχι οταν μπαινουν σε μια επιχειρηση, να παιρνουν το φακελακι και να τα βρισκουν ολα νομιμα...

Καταλαβες τι λεω?...

Enikos

# 33 στις 7/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Αρκετοι ειναι που ρωτανε "θελετε αποδειξη?" και λεω οχι...

Οσοι την κοβουν, απλα την αγνοω και την αφηνω μπροστα τους επιδεικτικα...

Ετσι το κανω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από efrosyni_

Πώς το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις απόδειξη; Αφού στην κόβουν θες δεν θες πλέον...

Εννοείς ότι σου αφαιρούν το ΦΠΑ και πληρώνεις λιγότερα;

Ποιος είναι ο τρόπος, να το κάνουμε κι εμείς 

Sourya

# 34 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παιδακια δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα οποιος δεν εχει στην καρτα του το ποσο που για φετος ειναι +5%απο περυση θα φορολογειται για το ακαλυπτο με 22%. Οπως παμε και στον παραδεισο θα φορολογουμαστε

efrosyni_

# 35 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μαλλιοκούβαρα μας έκαναν... εσύ δεν βάζεις τίποτα στη τσέπη σου απ' αυτό.. ο καταστηματάρχης σε κοιτάει με μίσος ενώ θέλουν να τα βάλουν με τη κυβέρνηση...Εσύ εκδικείσαι ένα κράτος που στην ουσία σε εκδικείται αυτό..

Γ@&% τη τρέλα μου... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Enikos

Αρκετοι ειναι που ρωτανε "θελετε αποδειξη?" και λεω οχι...

Οσοι την κοβουν, απλα την αγνοω και την αφηνω μπροστα τους επιδεικτικα...

Ετσι το κανω...

alisida

# 36 στις 7/3/2019
author
Καζακστάν

#34φορολογειται για το ακαλυπτο με 22%

Μα..και για το καλυμενο τοσο δε φορολογουμαστε ?Που ειναι η διαφορα ?Και μαλιστα για το καλυμενο βαλε ακομα 24% φπα ...

alisida

# 37 στις 7/3/2019
author
Καζακστάν

#26: Το αν δεν βγαζει αρκετα ωστε να φορολογηθει ας μην το ανοιξει το μαγαζακι.

Μα,αυτο ακριβως λεμε 

Οτι ενω με μια πιο δικαιη φορολογια θα μπορουσε να κρατησει την επιχειρηση του,με το ισχυον συστημα αναγκαζεται ή να φορο-αποφυγει ή να κλεισει...

Το ελληνικο φορολογικο συστημα κοιταζει με μισο ματι τους μικρομεσαιους μη τυχον και καταφερουν να κερδισουν κατι παραπανω να ζησουν καλυτερα και -γιατι οχι- να πλουτισουν και καραδοκει να τους το αρπαξει..

Φτασαμε δηλαδη να θεωρειται παρανομος ο πλουτισμος απο τιμια εργασια .

Αρέσει στα μέλη Enikos, 26-29-31

Sourya

# 38 στις 7/3/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν λεμε παιρνεις 10.000, οι αποδειξεις σου ειναι 500, για τα αλλα 500 που επρεπε να εχεις φορολογεισαι με 22%. Δηλ. Αλλα 110 ευρω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από alisida

#34φορολογειται για το ακαλυπτο με 22%Μα..και για το καλυμενο τοσο δε φορολογουμαστε ?Που ειναι η διαφορα ?Και μαλιστα για το καλυμενο βαλε ακομα 24% φπα ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από alisida

#34φορολογειται για το ακαλυπτο με 22%Μα..και για το καλυμενο τοσο δε φορολογουμαστε ?Που ειναι η διαφορα ?Και μαλιστα για το καλυμενο βαλε ακομα 24% φπα ...

Heptamer

# 39 στις 8/3/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Το ελλ. κρατος ειναι εχθρικο προς τον πολιτη και συγχρονως ο πολιτης βλεπει με καχυποψια / θυμό το κρατος και προσπαθει να προστατευτει απο τις μεθοδους που αυτο μηχανευεται για να τον απομυζήσει.

Ειναι ενας φαυλος κυκλος που εχει τις αρχες του ηδη απο την τουρκοκρατια, οπου ο υπόζυγος ελληνας μισουσε το οθωμανικο κρατος, το οποιο υποπτευοταν τον ελληνα με τη σειρα του και που με βαναυσο τροπο εισεπραττε τους φορους.

Αυτη η αμφιδρομη καχυποψια περασε και στο υστερο ελληνικο κρατος που συστηθηκε και κραταει μεχρι σημερα. Δε μπορεσε να δημιουργηθει υγιης φορολογικη συνειδηση, γιατι το κρατος παρεμεινε εχθρικό / τιμωρητικο και ο πολιτης μονιμως σε άμυνα.

Ετσι, για το κρατος πλεον, ο πολιτης ειναι οιονεί "ενοχος" και ως εκ τουτου προσπαθει παντα να τον τιμωρησει / στίψει.

Ο δε πολιτης απο τη μερια του, προσπαθει να προστατευθει απο / εκδικείται αυτες τις μεθοδους, φοροαποφευγοντας / φοροδιαφευγοντας οπου μπορει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από efrosyni_

Εσύ εκδικείσαι ένα κράτος που στην ουσία σε εκδικείται αυτό..

Γ@&% τη τρέλα μου... 

Αρέσει στα μέλη alisida, Sivilla_I

ZHLIASOY

# 40 στις 8/3/2019
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Στασου αποδειξη..για τα μυγδαλα

Το μέλος ZHLIASOY έχει επισυνάψει το αρχείο: FB_IMG_1552026742875.jpg (84.73KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 27 φορές
Αρέσει στο μέλος alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.