Σε gala όμως δεν τα βάζεις.
Γιατί τότε, your style does not rock!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από SouryaΓιατι τι εχουν τα Ελληνικα παπουτσια; Σε πληροφορω οτι εχουμε και εδω καλα παπουτσια και σε λογικες τιμες.Αυτα τα ξενοφερτα θα μας φανε
Ε, οταν δεν μπορουν να βρουν γοβες στο νουμερο τους αναγκαστικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από Nikola-s
Είναι κάτι τύποι.;-) που τιμούν τα τσόκαρα.;-) πώς να τα κατακρίνουν οοοεεωωω?;-)
Χιχι, εγω στην δεξιωση της φιλης μου πηγα με mule των60 ευρω Δεν εχω κομπλεξ
Ομφακες!
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από SouryaΕ, οταν δεν μπορουν να βρουν γοβες στο νουμερο τους αναγκαστικα
...
Θα συμφωνησω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από HeptamerΟμφακες!
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Nikola-s
Κλαρινογαμπος και καλος?;-) Ρε συ.;-) κατι ξερεις παραπανω.;-) Τι σημερον ημερα που να βρεις σωστο για να δεις τη διαφορα.;-) Το κλαρινο παρα μασχαλα και προχωραμε.;-)
Νικολακη, αντιρρησια σε βρισκω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Nikola-s
Ολη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.;-) γλειψίματα και σαβούρα.;-) παίξτε μπάλα αλλού.;-) Αλήθεια ρε σεις.;-) το Α και το Ω.;-)
Κι εγω ζηταω εναν τετοιον
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από lollipop123
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε Μάγκα με τα ωραία σου !!!
Τσοκαρακι και μαλιστα ξυλινο φοραω καθε καλοκαιρι. Γιατι τα κακολογειται;
Δεν τον ξεχασες τον θειο; Εγω τον εστε7λα Αουστραλια. Τωρα ψαχνω αλλον. Οποιος πιστος προσελθει
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από alisida
Nazl τι εγινε με το θειο ???
Κατσε εδω κοριτσι, ολο και καποιος χριστιανος θα βρεθει
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από Nazl123Δεν τον ξεχασες τον θειο; Εγω τον εστε7λα Αουστραλια. Τωρα ψαχνω αλλον. Οποιος πιστος προσελθει
Δεν κατηγορουμε το παπουτσι Ναζλι, τις κυρατσες που τις λεμε και τσοκαριες εννοουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Nazl123Τσοκαρακι και μαλιστα ξυλινο φοραω καθε καλοκαιρι. Γιατι τα κακολογειται;
Σοβαρα τωρα... το κυριοτερο πραγμα που θα ηθελα να ξερω ειναι αν ο καρκινος ειναι ενα αινιγμα ακομη η συμφερον καποιων;
Εννοεις αυτος που βλεπω το καλοκαιρι στη θαλασσα να γιαλιζει σωμα και μαλλι και να φουσκωνουν απο περιφανεια σιγουρα. Καλε αυτους εμεις τους λεμε... τσοπανοτραβολτες
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από COSTAS42
Lollipop συνήθως τα κλαρινα τα κοροϊδεύουν λόγω ντυσιματος και συμπεριφοράς. Εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν και κλαρινα προσεγμενα και σε συμπεριφορά και σε ντύσιμο
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από COSTAS42
Lollipop συνήθως τα κλαρινα τα κοροϊδεύουν λόγω ντυσιματος και συμπεριφοράς. Εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν και κλαρινα προσεγμενα και σε συμπεριφορά και σε ντύσιμο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media