Αν μπορουσα να μπω στο κεφαλι των αντρων, να μαθω πως σκεφτονται οσον αφορα τις γυναικες.Αλλες τις θελουν για μπιπ και αλλες για δουλες;
Ενταξει δεν ειμαστε τοσο περιπλοκοι οσο εσεις οι γυναικες.Οσον αφορα το ερωτημα σου ναι αναλογως διαχωριζουμε οπως και εσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Nazl123Αν μπορουσα να μπω στο κεφαλι των αντρων, να μαθω πως σκεφτονται οσον αφορα τις γυναικες.Αλλες τις θελουν για μπιπ και αλλες για δουλες;
Εγω θα ηθελα να μαθω αν τα παιχνιδια ειναι στημενα, τζοκερ κλπ.και αν οντως κερδιζει καποιος.
Αν κερδιζει καποιος, τοτε μαλλον ειναι ημετερος...
Μικροποσά κερδιζονται...πρεπει να υπαρχει και κινητρο γαρ...
Κατ εμε - δε βαζω και το χερι στο νερο βεβαια -, υπολογιστες σαρωνουν αυτοματα και ταχυτατα - κυριως στο ΚΙΝΟ -,ολες τις στηλες που παιζονται και επειτα αποφασιζεται (ειτε αυτοματα ειτε με ανθρωπινη παρεμβαση) ποια ή ποιες θα κληρωθουν/κερδισουν και τι ποσά θα αποδοθουν.
Στο λοττο και τζοκερ, κανεις δε βλεπει τα σφαιριδια να ελεγχονται για το βαρος. Το οτι το λεει η επιτροπη οτι εχει γινει, δε σημαινει κατι. Ανετα μπορουν να εχουν "πειραξει" απο πριν την τυχερη εξαδα...
Διολου τυχαια τα συνεχη τζακ ποτ σε περιοδους γιορτων...τρωνε καλα οι ημετεροι...
Για ξεκαρφωμα, μπορει ισως καποιες φορες να αφηνουν να κερδιζει και κανας πειναλέος...αλλα τα χοντρα λεφτα σιγουρα πανε καπου στοχευμενα.
Στην Ελλαδα, η νομοθεσια δεν επιτρεπει να δημοσιοποιουνται τα στοιχεια του ή των υπερτυχερων. Ετσι δε γνωριζουμε α) ΕΑΝ κερδιζει οντως καποιος τυχαιος ή ...ημετερος και βου) εαν τα μεγαλα κερδη ΟΝΤΩΣ αποδιδονται...και σε τι βαθμο αποδιδονται...
Στο εξωτερικο ειναι αλλιως...εξαρταται φυσικα και απο τη νομοθεσια. Σε καποια κρατη, ο κοσμος μαθαινει ποιος ή ποιοι κερδιζουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από SouryaΕγω θα ηθελα να μαθω αν τα παιχνιδια ειναι στημενα, τζοκερ κλπ.και αν οντως κερδιζει καποιος.
Παράθεση:
ΑνΑν θα θελατε να μαθετε ολη την αληθεια για καποιο πραγμα, ποιο θα ηταν αυτο;
Σχόλιο # 1 από Sourya
Εγω θα ηθελα να μαθω ποσες φορες με "ταρανδο...ποιήσανε" τσόκαρα που την ειδαν...γόβες!
Σε τέτοιες περιπτώσεις,καλύτερη η άγνοια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Heptamer
Εγω θα ηθελα να μαθω ποσες φορες με "ταρανδο...ποιήσανε" τσόκαρα που την ειδαν...γόβες!
Απο original γόβες δηλαδή, υπομένετε την ταρανδοποίηση?
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Heptamer
Τα αυτονοητα παρά και λείπονται!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sivilla_I
Απο original γόβες δηλαδή, υπομένετε την ταρανδοποίηση?
Το αυτο-νόητο έτσι όπως γράφτηκε
είναι οτι θα υπομένατε το κέρατο αν επρόκειτο για γόβα
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από HeptamerΤα αυτονοητα παρά και λείπονται!
Παρερμηνευσατε σαφως!
Αυτονοήτως, ανυπερθετως και αβιάστως, εννοειται πως εννοουσα το ...αντιθετο.
Εχει και το προχώ τα όριά του!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από jane_do
Σε τέτοιες περιπτώσεις,καλύτερη η άγνοια.
Οχι πάντα...
Τρως βρώμικο, υποπτευεσαι τι έχει μέσα αλλά συνεχιζεις να τρως.
Αν μάθεις την αλήθεια όμως δεν θα ξαναφας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Heptamer
Ωστοσο είναι σύνηθες
να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή
όταν θεωρεί κάποιος οτι ο άλλος είναι αλφα αλφα πράμα
και να μη σηκώνει μύγα όταν θεωρεί τον άλλο...τσόκαρο.
Αλήθεια λεω, το χω ξανακούσει
Μου έκανε απλώς εντυπωση η τοποθέτησή σας
γιατί έκανε σαφή διαχωρισμό ανάμεσα σε γόβες και τσόκαρα.
πχ θα μπορούσε να γραφεί : θέλω να μάθω ποιές με απάτησαν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από HeptamerΠαρερμηνευσατε σαφως!
Αυτονοήτως, ανυπερθετως και αβιάστως, εννοειται πως εννοουσα το ...αντιθετο.
Εχει και το προχώ τα όριά του!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Heptamer
Οχι πάντα...
ε, αν ήσουν κατά, στο να κρύβουν προσωπικά δεδομένα τα τσόκαρα (για να κανουν τις γόβες), δεν θα είχες την απορία - πόσες φορές σε ταραντο.. τετοιοκάνανε
Αλήθεια, αν ''παλεύουν'' αυτές οι δυο αντιθέσεις μεταξύ τους μέσα σου, αλλά και εσύ μ' αυτές...
πώς ''δαμάζεις/συνδυάζεις'' το ---> να μην επιτρέπεις/απαγορεύεις σε εσενα να μάθεις κάτι, που ταυτόχρονα θέλεις πολύ να το ξέρεις;
Δεν είναι ψυχαναγκαστικό;
Γιατι οταν η τειθεμενη λεξη ειναι " μυστικο" ,η σκεψη ( των περισσοτερων) παει αυτοματως στο "κερατο " ???
Δεν υπαρχουν αλλες - σημαντικοτερες-αληθειες που να θελει καποιος να μαθει ?
Ή γνωριζουμε οοολα τα υπολοιπα ??
Ειμαστε δηλ σιγουροι για ολα τα αλλα θεματα στη ζωη μας
Και τα κρεατικα που ειναι με μπαχαρικα ετοιμα για ψησιμο παιδια να αποφευγετε. Δικος μου ανθρωπος που δουλευει εκει, μου ειπε οτι τα καρικευουν για να μη μυριζουν, ειναι για πεταμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από MadameShuShu40Τρως βρώμικο, υποπτευεσαι τι έχει μέσα αλλά συνεχιζεις να τρως.
Αν μάθεις την αλήθεια όμως δεν θα ξαναφας.
στα social media