Παράθεση:
Καλησπερα στο φλεγον θεμα! Ναι, θα πολεμουσα και καραμπινατα!
Σχόλιο # 219 από peripli
Ηθελα να γραψω τις θεσεις μου και τους λογους, αλλά..., αργησα να μπω για καποιους λογους και με καλυψε απολυτως ο φιλος Αλεξης στους τομεις της προσφορας σε τετοια περιπτωση.
Α) Στο #119...απολυτως.__ Για όποιους λογους που θα ορμουσα (να μην αφησω κανεναν να βλαψει ο,τι εχω δικο μου, παιδια, εγγονια, συντροφο, γη, ιδεωδη, ηθη, συνορα, πολιτισμο, ιστορια, γλωσσα, θρησκεια, μνημεια, τιμη, και κοκκαλα προγονων) θα μπορουσα να προσφερω σε οτι ακριβως γραφει!
Β) Στο #153 και #158, με καλυψε ο ιδιος ο θεματοθετης που εδωσε σαφεστατη αναλυση, που θα ηθελα να κανω, οχι βεβαιως οπως την εκανε ο ιδιος, αλλα αιτιολογωντας το τί θα με εκανε να αμυνθω για αρχη, (καθως δεν θελω να επιτιθεμαι, παρα μονο να διεκδικησω ολα οσα ανεφερα πιο πανω), αλλά εαν γι'αυτα θα επρεπε να πολεμησω, ναι, θα το εκανα!!! Και θα εκανα εκ δευτερου και επιθεση και δεν απαιτειται αποκλειστικα σωματικη ρωμη, οχι υπαρχει και ο τροπος πολεμικης αρωγης. Το ψυχικο σθενος ειναι αρκετο και μετα οπως αναφερθηκε μια χαρα, υπαρχει και χειρονακτικη και πνευματικη, και ηθικη προσφορα και τοσοι αλλοι τροποι. Εαν στην τελικη ηταν η ζωη μου και των δικων μου για την ζωη των αλλοφυλων, ε ναι, θα τραβαγα και οπλο και μαχαιρι και κατσαβιδι και ο,τι εβρισκα μπροστα μου, και τα νυχια μου τα ιδια!
Σιγα μην κατσω να ερθουν να με εξωστρακισουν οσοι θελησουν να σφετεριστουν τον κοπο των παππουδων μου !
Και οχι, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! Οι Ελληνες ειναι Ελληνες οσο και μπασταρδεμενοι να ειναι, οπως "εκλεπτυσμενα" γραφτηκε πιο πανω! Σεβαστο! Ομως γι'αυτο υπαρχουν Σλαβοι, Τουρκοι, Αφρικανοι, Αμερικανοι, Ιταλοι, Ινδοι, Κινεζοι κλπ, κανεναν δε θιγω, αλλά και κανεις να μη μου θιγει την Πατριδα μου και την "ιδιαιτερη" μου Πατριδα.__ Καποτε μαλωσα με την Κουλα γι'αυτο...να με συγχωρει όπου ειναι, αλλά ειπα και τοτε οτι κανεις, και το εννοω, κανεις δεν παιζει με την Πατριδα μου, τη Γλωσσα μου, τη Θρησκεια μου και τον Πολιτισμο μου!
Σωστο το "έκαστος εφ'ω ετάχθη", που θα πει ο καθενας στο ειδος του για ο,τι εκπαιδευτηκε και ανταμειβεται αναλογα με την αξια του και την προσφορα του! Εμεις το λεμε στα Πολιτικα : Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του...και σ'οποιον αρεσει!
Αναγραφεται από τον Ηρόδοτο, αλλά και από τον Απόστολο Παύλο στην Α’ Προς Κορινθίους (Ζ, 24) το "έκαστος εφ'ω ετάχθη". Το αλλο ειναι στα λιμανιωτικα!
Γ) Παρακατω η Sivilla_I στο #169 διδει την Κ.Ι (κεντρικη ιδεα) του θεματος κυριολεκτικα!.__ Υποκλινομαι...
Να συμπληρωσω μονο το: Όπου γης και Πατρις...που θα πει οτι: Όποιος/α εχει ερθει ΕΔΩ, οσοι εχουν ερθει ΕΔΩ, εδω ΠΟΥ τρωνε, εδω ΠΟΥ πινουν και ΕΔΩ ΠΟΥ παιρνουν χρηματα, ΕΔΩ πρεπει να "το δινουν"... οπως λεμε λαϊκα...δλδ, ΕΔΩ ειναι η "Πατριδα" που θα πρεπει να υπερασπιστουν, εαν -λεμε- εαν καποτε χρειαστει! Κατανοητο??? Όπου ζεις, εκει ειναι η Πατριδα σου.__ <<Εμεις εκει, εσεις εδω>>, δεν παιζει! Μισθοι Ελληνικοι και συμφεροντα εξω, ε οχι!!!
Δ) Ο Flat line στο #174 δινει το τελεσιγραφο (που πολυ ηθελα να το γραψω) ετσι ακριβως οπως βγαινει, αγριο, τσαμπουκαλιδικο, βαρβατο, Ελληνικο βρε αδερφε/η!!! Ξαναδιαβαστε το!!!
Ε) Και τελικα η Lena στο #182...με ισοπεδωσε...αχ...ειχα το ποιημα του αειμνηστου Ι.Πολεμη, οπως μας το εμαθαν στο Δημοτικο, απλο, περιγραφικο, ομως με πόσο καλα κρυμμενα νοηματα και μηνυματα...ποιος Γκατσος κλπ...αυτη ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ εννοια της Πατριδας...και οχι της "παρτιδας"...που ολοι καπως...την εποφθαλμιουν!!! Τα περι * "Πατριδογνωσιας" μια φορα κι εναν καιρο...που "μεμαθημεν"...τα ενθυμειται τις..???
*(Η Πατριδογνωσια ηταν το σχολικο μαθημα που διδασκοταν στο Δημοτικο σχολειο. Αποτελουσε την πρωτη βαθμιδα του μαθηματος της Γεωγραφιας. Το κυριο περιεχομενο αυτου του μαθηματος ηταν η τοπογραφια της ιδιαιτερης πατριδας (του χωριου, του δημου, της επαρχιας, του νομου), δλδ των μαθητων του σχολειου, στην περιοχη που βρισκοταν αυτό.
Περιειχε στην συνεχεια κι ολα τ' αλλα στοιχεία που αποτελουσαν τον εμψυχο και αψυχο κοσμο της ιδιας περιοχης. Οπως π.χ. το εδαφος, τα προϊοντα, τον αριθμο των κατοικων, τις συνθηκες διαβιωσης τους, καθως και την ιστορια της περιοχης που εφτανε μεχρι και τους μυθικους χρονους.
Ετσι απο το μαθημα της Πατριδογνωσιας δινονταν και ολοι οι "πυρηνες" των αλλων σχολικων μαθηματων.Στις περισσοτερες χωρες του κοσμου, τωρα πια, το μαθημα αυτο εχει καταργηθει και εχει αντικατασταθει απο άλλα...γενικότερα μαθήματα...)
Εαν κ-σ-ωφυγα θεματοθετη...σορρυ...αλλά οβερ-εξηκοντουτης ουσα...ενθυμουμαιτα "παλαια" γαρ...
Ααα, εχω κι ενα ποιημα για το "Ο Χ Ι"...αν το θετε...το εναποθετω...δεν υπαρχει πουθενα...
φαντάσου βρε Περιπλη να ισχύει αυτό που λες στο γάμα - γαααμάτοοο, ε!
(το εχω υπογραμμίσει)..
τα παιδιά σου, μαζί με τις οικογένειες τους βρίσκονται απ' ο,τι ξέρω στα ξένα..
φαντάσου λοιπόν ένα νέο (υποτιθέμενο) πόλεμο Γερμανία - Ελλάδα. Τα παιδιά σου, αυτόματα θα γινόντουσαν εχθροί σου, αν εφαρμοζόταν ο ..παθιασμένος λόγος σου - όπου ζούνε, τρώνε, πίνουν - εκεί είναι η πατρίδα τους, ετσι δεν λες;;;
τι να πω! καμιά φορά απο συναισθηματική φόρτωση, μάλλον δεν σκεφτόμαστε ή καταλαβαίνουμε τι λέμε..
σορρυ κιόλας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 221 από equinox_
φαντάσου βρε Περιπλη να ισχύει αυτό που λες στο γάμα - γαααμάτοοο, ε!
![]()
(το εχω υπογραμμίσει)..
τα παιδιά σου, μαζί με τις οικογένειες τους βρίσκονται απ' ο,τι ξέρω στα ξένα..
φαντάσου λοιπόν ένα νέο (υποτιθέμενο) πόλεμο Γερμανία - Ελλάδα. Τα παιδιά σου, αυτόματα θα γινόντουσαν εχθροί σου, αν εφαρμοζόταν ο ..παθιασμένος λόγος σου - όπου ζούνε, τρώνε, πίνουν - εκεί είναι η πατρίδα τους, ετσι δεν λες;;;
τι να πω! καμιά φορά απο συναισθηματική φόρτωση, μάλλον δεν σκεφτόμαστε ή καταλαβαίνουμε τι λέμε..
σορρυ κιόλας...
αρα Πατρίδα δεν είναι μόνο εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε αλλά οι Πατέρες μας .
αυτοί που μεταναστευουν αν προσέξετε λένε η δευτερη πατρίδα μου . κανονικά η Πατρίδα είναι ο τόπος που έζησαν οι προγονοί μας .
οι ΕλληνοΑμερικάνοι ακόμα γιορτάζουν ότι γιορτάζουμε και στην Ελλάδα ακόμα αισθάνονται ξένοι εκεί .
ομοίως και τα παιδιά της Περιπλής την Ελλάδα θα διαλέξουν . ενα δείλημα θα τους δημιουργηθεί αλλά ο Πατέρας θα επικρατήσει .
εκτός και αν η Ιδεολογία του μυαλού τους έχει επιβληθεί στην Ύλη του αίματος που έχει ποτίσει το χώμα της πατρώας γής !
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Sivilla_I
Εισαι σλαυικής καταγωγής? Καλά θυμάμαι?
Στη Ρωσία ξέρω πως έχουν ακόμα επίσημο μάθημα στο λύκειο,
πολεμικές ασκήσεις, χειρισμό όπλων, καθάρισμα όπλου κλπ
Στη δική σου χώρα το χουν ακόμα?
Η σλαβική καταγωγή είναι ένας τεχνητός όρος που εμφανίστηκε απ'ο,τι θυμάμαι 18 αιώνα, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της αυτοκρατόρισσα Αικατερίνης να επεκταθεί στα Βαλκάνια, και τάχα μου ''απελευθερώνοντας'' τα αδέλφια - Σλάβους, ένας ''σοβαρός λόγος'' - δικαιολογία για τα μάτια της Ευρώπης, για να μπει σε πόλεμο με την Τουρκική αυτοκρατορία...
Μετα την ''απελευθέρωση'' μας, οι Ρωσοι γράψανε και την ιστορία της Βουλγαρίας, που δεν έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα, αλλά απο τότε, μας θεωρούν Σλάβους. Στην ουσια γίναμε σκλαβοι-βασσαλοι της για παραπάνω απο ένα αιώνα.
Τώρα είμαστε αλλουνού - το μαλλί πάει με όποιον είναι πιο ισχυρός και πιο ψεύτης, για να μην του φαινεται ( για τον λαό) και να αλωνίζει όπως θέλει και με την συμφωνία των ''πατριωτών'' της εξουσίας, γνωστή ως επίσημη μαφία.
Είμαι απο την Βουλγαρία... Η εκπαίδευση ήταν λόγω του Ανατολικού μπλοκ, όπου άνηκε η χώρα μου.
Η δική μου γενιά ήταν απο τις τελευταίες εκπαιδευόμενες γυναίκες. Στη Ρωσία, δεν γνωρίζω τι ισχύει
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από tangerinedream# 96
...διαβάζοντας το κείμενό σου περί πατρίδος και τι εστί πατρίδα γενικώτερα, μου γεννήθηκε ερώτημα περί του σκοπιανού θέματος εφόσον είναι επίκαιρο και των σκοπιανών [που συνθετικά είναι αλβανοί-σλάβοι (βούλγαροι και άλλοι)-αθίγγανοι ρομά-τουρκαλβανοί (προερχόμενοι απο την ασία) και διάφοροι τουρκόγυφτοι μη διευκρινήσιμης καταγωγής ή φύλλου)] και των αξιώσεών των και έτσι αναρωτήθηκα τι είδους ομφάλιος λώρος θα μπορούσε να τους συνδέει με την Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δηλαδή την Μακεδονία μου, δηλαδή την Μακεδονία των Ελλήνων; ...φυσικά στην σύνθεση δεν αναφέρομαι στους Έλληνες που κατοικούν στην περιοχή αυτή, οι οποίοι δικαιωματικά είναι Μακεδόνες και δεν χρειάζονται καμμία αναφορά απο εμένα!!!
...αναφορικά πάντα με την ερμηνεία σου (...είναι η γή των γονιών σου, των προγόνων σου κλπ κλπ) με την οποία συμφωνώ κατα το πλείστον...
ας απαντήσω στην ερώτηση σου...
Το ίδιο, το οποίο συνδέει εσενα με τον τόπο σου - και ας είναι (και αν, είναι), κομμάτι της περιοχής Μακεδονίας..
Η δική σου Μακεδονία είναι δική σου απο εδώ, θες και του αλλουνού;
ολόκληρη δλδ. την θες; θα νιώθεις πιο πολύ ..Ελληνας;
Αν οι μεγαλες δυνάμεις κάποτε δεν είχαν αφήσει επίτηδες να σιγοκαίει αυτή η εστία, σήμερα μια χαρά θα τους θεωρούσες καθαρούς Έλληνες - αν την είχαν δώσει ολόκληρη σ' εσάς, και όχι - ''αλβανοί-σλάβοι (βούλγαροι και άλλοι)-αθίγγανοι ρομά-τουρκαλβανοί (προερχόμενοι απο την ασία) και διάφοροι τουρκόγυφτοι μη διευκρινήσιμης καταγωγής ή φύλλου'' - (λες και εδώ δεν υπάρχουν ''εξελληνισμένοι''!!!) -
όπως έκαναν σε άλλες, το ίδιο αμφιλεγόμενες περιοχές
και για 50 χρόνια ''καθάρισε'' το αίμα τους, ε;;;
τώρα νιώθουν μια χαρά Έλληνες..
να σε ρωτησω και εγώ με τη σειρά μου -
''τι είδους ομφάλιος λώρος θα μπορούσε να τους συνδέει με την Ελλάδα;''
αλλα να, τους συνδέει μια πατρίδα - Ελλάδα, παρ' όλα τα παλιά - και εννοώ τους παππούδες τους, που μπορεί να είχαν άλλη πατρίδα, σύμφωνα με το πού είχαν πέσει τα σύνορα
Παράθεση:
Σχόλιο # 222 από lamprand
αρα Πατρίδα δεν είναι μόνο εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε αλλά οι Πατέρες μας .
αυτοί που μεταναστευουν αν προσέξετε λένε η δευτερη πατρίδα μου . κανονικά η Πατρίδα είναι ο τόπος που έζησαν οι προγονοί μας .
οι ΕλληνοΑμερικάνοι ακόμα γιορτάζουν ότι γιορτάζουμε και στην Ελλάδα ακόμα αισθάνονται ξένοι εκεί .
ομοίως και τα παιδιά της Περιπλής την Ελλάδα θα διαλέξουν . ενα δείλημα θα τους δημιουργηθεί αλλά ο Πατέρας θα επικρατήσει .
εκτός και αν η Ιδεολογία του μυαλού τους έχει επιβληθεί στην Ύλη του αίματος που έχει ποτίσει το χώμα της πατρώας γής !
σαφεστατα στο #96 το λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 223 από equinox_
Η σλαβική καταγωγή είναι ένας τεχνητός όρος που εμφανίστηκε απ'ο,τι θυμάμαι 18 αιώνα, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της αυτοκρατόρισσα Αικατερίνης να επεκταθεί στα Βαλκάνια, και τάχα μου ''απελευθερώνοντας'' τα αδέλφια - Σλάβους, ένας ''σοβαρός λόγος'' - δικαιολογία για τα μάτια της Ευρώπης, για να μπει σε πόλεμο με την Τουρκική αυτοκρατορία...
Μετα την ''απελευθέρωση'' μας, οι Ρωσοι γράψανε και την ιστορία της Βουλγαρίας, που δεν έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα, αλλά απο τότε, μας θεωρούν Σλάβους. Στην ουσια γίναμε σκλαβοι-βασσαλοι της για παραπάνω απο ένα αιώνα.
Τώρα είμαστε αλλουνού - το μαλλί πάει με όποιον είναι πιο ισχυρός και πιο ψεύτης, για να μην του φαινεται ( για τον λαό) και να αλωνίζει όπως θέλει και με την συμφωνία των ''πατριωτών'' της εξουσίας, γνωστή ως επίσημη μαφία.
Είμαι απο την Βουλγαρία... Η εκπαίδευση ήταν λόγω του Ανατολικού μπλοκ, όπου άνηκε η χώρα μου.
Η δική μου γενιά ήταν απο τις τελευταίες εκπαιδευόμενες γυναίκες. Στη Ρωσία, δεν γνωρίζω τι ισχύει
Σαν φύλο, το Σλαβικό εμφανίστηκε πολύ νωρίτερα, στον 6ο αιώνα μχ.
Η λέξη όμως έχει άλλη ιστορία
(το "σλάβος" έχει όντως συνάφεια με τη λέξη "σκλάβος" αλλά πετάω σε 3 ώρες και δεν εχω το χρόνο να το γράψω τώρα).
Παράθεση:
Σχόλιο # 226 από Sivilla_I
Σαν φύλο, το Σλαβικό εμφανίστηκε πολύ νωρίτερα, στον 6ο αιώνα μχ.
Η λέξη όμως έχει άλλη ιστορία
(το "σλάβος" έχει όντως συνάφεια με τη λέξη "σκλάβος" αλλά πετάω σε 3 ώρες και δεν εχω το χρόνο να το γράψω τώρα).
ναι, υπήρχαν, αλλά υπήρχαν και και ήταν και σε μεγαλύτερη πλειοψηφία τους - βουλγαροι και θρακοι, τοτε - 6 αιωνα
η Ρωσια μας βαφτισε ολους σλαβους
Καλουν εως 45 ετων. Αν χρειαστει ομως και οσους ειναι ικανοι να κρατησουν οπλο. Σιγα αυτο κι εγω το μπορω
Παράθεση:
Σχόλιο # 227 από Andreass66
Το θέμα δεν είναι αν πολεμούσα εγώ αλλά αν θα με καλέσουν...αν με καλεσουν αυτοί θα χάσουν..έτσι σαραβαλο που είμαι...στα πρώτα 100 μέτρα θα με μαζεύουν![]()
![]()
Κανεις δεν παραχωρησε στην Ελλαδα κατι το οποιο δεν της ανηκε...
Απλα διαιρεσαν οτι της ανηκε στην νεωτερη ιστορια και της επεστρεψαν ενα μερος αυτου που της ανηκε...
Η ιστορια της Ελλαδας, δεν περιοριζεται στους Βαλκανικους πολεμους...
Απο την αλλη, δεν ειναι η Ελλαδα που κατι ζητα απο τους γειτονες της...
Αλλα απο οσο ξερουμε απο τα βαθη της ιστοριας, οι γειτονες της εσαει κατι ζητουν απο αυτην...
Και μαλιστα προσφατως ζητουν ακομα και να τους αναγνωρισει μια υποσταση, εστω και ψευδεπιγραφη, για να μπορεσουν να σφετεριστουν στο διηνεκες τα εδαφη της...ομιλω για την Δαρδανια-Βαρνταρσκα-Σκοπια κλπ κλπ κλπ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από equinox_
ας απαντήσω στην ερώτηση σου...
Το ίδιο, το οποίο συνδέει εσενα με τον τόπο σου - και ας είναι (και αν, είναι), κομμάτι της περιοχής Μακεδονίας..
Η δική σου Μακεδονία είναι δική σου απο εδώ, θες και του αλλουνού;
ολόκληρη δλδ. την θες; θα νιώθεις πιο πολύ ..Ελληνας;
Αν οι μεγαλες δυνάμεις κάποτε δεν είχαν αφήσει επίτηδες να σιγοκαίει αυτή η εστία, σήμερα μια χαρά θα τους θεωρούσες καθαρούς Έλληνες - αν την είχαν δώσει ολόκληρη σ' εσάς, και όχι - ''αλβανοί-σλάβοι (βούλγαροι και άλλοι)-αθίγγανοι ρομά-τουρκαλβανοί (προερχόμενοι απο την ασία) και διάφοροι τουρκόγυφτοι μη διευκρινήσιμης καταγωγής ή φύλλου'' - (λες και εδώ δεν υπάρχουν ''εξελληνισμένοι''!!!) -
όπως έκαναν σε άλλες, το ίδιο αμφιλεγόμενες περιοχές
και για 50 χρόνια ''καθάρισε'' το αίμα τους, ε;;;
τώρα νιώθουν μια χαρά Έλληνες..
να σε ρωτησω και εγώ με τη σειρά μου -
''τι είδους ομφάλιος λώρος θα μπορούσε να τους συνδέει με την Ελλάδα;''
αλλα να, τους συνδέει μια πατρίδα - Ελλάδα, παρ' όλα τα παλιά - και εννοώ τους παππούδες τους, που μπορεί να είχαν άλλη πατρίδα, σύμφωνα με το πού είχαν πέσει τα σύνορα
Κυρία Sourya να πάρετε ζωές, δεν θα βγείτε για μπεκάτσες...
...ευτυχώς που έχω δυνατά και πυκνά μαλλιά και αντέχουν στις συνεχείς επιθέσεις καραφλιάσματος...είναι τέτοιας υψηλής ποιότητος η καραφλοποιητίνη που φοβάμαι ότι τελικά δεν θα ξεφύγουμε...
...δεν μπορώ να φανταστώ πλέον τι άλλες παπαριές (και αρμάθες σύκα που λένε και στο χωριό τους) και μπουρδολογίες θα ακούσουμε...δεν έχει αφεθεί τίποτα αλόβητο, αμόλυντο, ανέγγιχτο και ασπήλωτο απο την ιστορία μας, τον πολιτισμό, την ύπαρξη και την οντότητά μας...αμέτρητοι οι αναξιοπρεπείς (που δεν αναγνωρίζουν τη δική τους καταγωγή και ιστορία) και ανήθικοι (χρησιμοποιούν κάθε δυνατό μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο) σφετεριστές που επιζητούν ένα μικρό -έως το πιο μεγάλο δυνατό- κομμάτι απο την Ελλάδα μας...όλοι -άλλοι φανερά κι άλλοι κρυφίως- επιθυμούν διακαώς να έχουν κάποιας μορφής σχέση με το ύψιστο και μεγαλειώδες θαύμα που λέγεται Ελλάς...με το αξεπέραστο μεγαλείο της ύπαρξης που λέγεται Έλλην!!!
...με λίγα λόγια λοιπόν "φάτε μάτια ψάρια και κολλιό περίδρομο"... χοχοχοχοχοχοο
Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από tangerinedream...ευτυχώς που έχω δυνατά και πυκνά μαλλιά και αντέχουν στις συνεχείς επιθέσεις καραφλιάσματος...είναι τέτοιας υψηλής ποιότητος η καραφλοποιητίνη που φοβάμαι ότι τελικά δεν θα ξεφύγουμε...
...δεν μπορώ να φανταστώ πλέον τι άλλες παπαριές (και αρμάθες σύκα που λένε και στο χωριό τους) και μπουρδολογίες θα ακούσουμε...δεν έχει αφεθεί τίποτα αλόβητο, αμόλυντο, ανέγγιχτο και ασπήλωτο απο την ιστορία μας, τον πολιτισμό, την ύπαρξη και την οντότητά μας...αμέτρητοι οι αναξιοπρεπείς (που δεν αναγνωρίζουν τη δική τους καταγωγή και ιστορία) και ανήθικοι (χρησιμοποιούν κάθε δυνατό μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο) σφετεριστές που επιζητούν ένα μικρό -έως το πιο μεγάλο δυνατό- απο την Ελλάδα μας...όλοι -άλλοι φανερά κι άλλοι κρυφίως- επιθυμούν διακαώς να έχουν κάποιας μορφής σχέση με το ύψιστο και μεγαλειώδες θαύμα που λέγεται Ελλάς...με το αξεπέραστο μεγαλείο της ύπαρξης που λέγεται Έλλην!!!
...με λίγα λόγια λοιπόν "φάτε μάτια ψάρια και κολλιό περίδρομο"... χοχοχοχοχοχοο
και κοιλιά ρε ταντζ όχι κολιό χαχα κανας ψαράς θα το έλεγε και το άκουσες σε καμμιά λαική εέ ;
...χαχαχαχχαχαχα σωστόοοοςςς!!! (ρε θηρίο που το ξέρεις ότι συχνάζω σε λαϊκές; ΄...και στη Βαρβάκειο πάω καμμιά φορά...συνήθως χρονιάρες 'μέρες που λένε...)... ...εεεμμμ κάπου τ'όχω πεί εγώ ότι κάπου το χάνουμε...
...οκ με αυτά και μ'αυτά με έχετε αποπροσανατολίσει εντελώς απο τον αρχικό σκοπό μου ο οποίος ήταν -και παραμένει- η γνωριμία ενδοιαφέρουσας (ή σε ενδοιαφέρουσα) και γλυκειάς γυναίκας...απομακρύνομαι λοιπόν απο ανταλλαγές σκέψεων και θέσεων για να επιστρέψω και να αφοσιωθώ στον όμορφο σκοπό μου!!! χοχοχοχοχοχοχοχοοχοοο
# 234
πως με ξέρεις εσυ-πως με ξέρεις εσύ...
Μα την αλήθεια, μερικοί, την παλευετε, ή όχι???
Αμα δηλαδη μας σκοτωνουν θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια; Ααα δεν πας καλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 231 από Thanos_K_Κυρία Sourya να πάρετε ζωές, δεν θα βγείτε για μπεκάτσες...
Γιατί να μην θέλω...
Για καιρό δεν το ήξεραν παρά 3 ανθρωποι ουτε καν τα παιδιά κ τα αδέρφια μου ... μετα σιγά σιγά ξεθαρεψα .
Σπουδαζω στο ΑΠΚΥ Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι το αντιστοιχο του ΕΑΠ στην Κύπρο, με περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα για διδασκαλία για έναν που του το επιτρέπει η ηλικία ( εμένα δεν με ενδιαφέρει, λογικό)
Κατεύθυνση: Ιστορία - Αρχαιολογία - Τέχνη
Τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών κ των Λατινικών, που διδάσκονται στην κατεύθυνση της Φιλολογίας, αν τα πάρει κανείς έξτρα του δινουν δικαίωμα διδασκαλίας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 218 από Sivilla_I
Αν θέλεις να πεις,
τι σπουδάζεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 239 από anassa_Γιατί να μην θέλω...
Για καιρό δεν το ήξεραν παρά 3 ανθρωποι ουτε καν τα παιδιά κ τα αδέρφια μου ... μετα σιγά σιγά ξεθαρεψα .
Σπουδαζω στο ΑΠΚΥ Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι το αντιστοιχο του ΕΑΠ στην Κύπρο, με περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα για διδασκαλία για έναν που του το επιτρέπει η ηλικία ( εμένα δεν με ενδιαφέρει, λογικό)Κατεύθυνση: Ιστορία - Αρχαιολογία - Τέχνη
Τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών κ των Λατινικών, που διδάσκονται στην κατεύθυνση της Φιλολογίας, αν τα πάρει κανείς έξτρα του δινουν δικαίωμα διδασκαλίας.
Και μπράβο σου! Όταν έλεγα ότι ξέρεις, νιώθεις τέλος πάντων, από Τέχνη στάθηκες σε μικρές λεπτομέρειες, όπως χαμογελάκια με γένια. Όμως εγώ το εννοούσα. Δε με πειράζει αν δεν έχεις και την καλύτερη ιδέα για 'μένα Άνασσα, μου φτάνει απλώς η γνώμη που έχω εγώ για σένα, και αποδεικνύεται ότι δεν έπεσα έξω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media