Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θα πολεμουσατε για την πατριδα? . . . .

Επιλέξτε σελίδα: (1-25)
Σελίδες Αρχική«14151617181920212223Τελ.»

Enikos

# 361 στις 22/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Ξερεις κι αλλους πολλους τετοιους, ολων των αποχρωσεων...

Που να αγωνιζονται για τα δικαιωματα του Κουφοντινα?...

Η που να καλει τα θυματα της 17 Νοεμβρη, να σηκωθουν να ζητησουν συγγνωμην απο τους εκτελεστες τους?...

Διοτι η συγκεκριμενη...ως αριστερουζα, εν δυναμει αναρχικια, αυτα υποστηριζει...ΔΗΜΟΣΙΩΣ κιολας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 357 από Paralia48

δεν έχει να κάνει με αριστερούς ,δεξιούς, αναρχικούς ,κ.λ.π. Αν ο άνθρωπος είναι χαραμοφάης, ό,τι ταμπέλα και να βάλει στο κεφάλι του,δεν αλλάζει. Τηνκυρία δεν την ξέρω,αλλά ξέρω παρόμοιους χαραμοφάηδες όλων των αποχρώσεων.

(καλα η σύνταξη των γονέων στις ... ...θυγατέρες δεν καταργήθηκε; Πώς έτρωγε τη σύνταξή της; Ή εννοείς ότι δεν έγινε διακοπή σύνταξης μετά το θάνατο της μαμάς;  Γιατί έχω ακούσει και τέτοια φάση, δηλ.έκοψαν της μακαρίτισσας, αλλά δεν έκοψαν της χηρείας της μακαρίτισσας και την έτρωγαν επίσης κάπους πεντε χρόνια,μέχρι που τους έπιασαν και μπράβο στο ΙΚΑ και τις έδωσαν μαζαμένες ΚΑΙ με πρόστιμα. Αλλά μιλάμε για μεγάλες απατεωνιές!)

Enikos

# 362 στις 22/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τα υπολοιπα περι συνταξης, για να τα γραφω τα εχω τεκμηριωσει μεσω και της δικης της παραδοχης...

Τα αλλα, δεν τα κατανοω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 357 από Paralia48

δεν έχει να κάνει με αριστερούς ,δεξιούς, αναρχικούς ,κ.λ.π. Αν ο άνθρωπος είναι χαραμοφάης, ό,τι ταμπέλα και να βάλει στο κεφάλι του,δεν αλλάζει. Τηνκυρία δεν την ξέρω,αλλά ξέρω παρόμοιους χαραμοφάηδες όλων των αποχρώσεων.

(καλα η σύνταξη των γονέων στις ... ...θυγατέρες δεν καταργήθηκε; Πώς έτρωγε τη σύνταξή της; Ή εννοείς ότι δεν έγινε διακοπή σύνταξης μετά το θάνατο της μαμάς;  Γιατί έχω ακούσει και τέτοια φάση, δηλ.έκοψαν της μακαρίτισσας, αλλά δεν έκοψαν της χηρείας της μακαρίτισσας και την έτρωγαν επίσης κάπους πεντε χρόνια,μέχρι που τους έπιασαν και μπράβο στο ΙΚΑ και τις έδωσαν μαζαμένες ΚΑΙ με πρόστιμα. Αλλά μιλάμε για μεγάλες απατεωνιές!)

Sivilla_I

# 363 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 349 από Arxontoula_
Οπως γνωρίζεις, ως λαός, όταν ενσκήπτει εθνική κρίση, το πρώτο μας μέλημα είναι να αδειάσουμε τα ράφια των σουπερμάρκετ.
Το έχουμε δει από το "Χορα" και το "Σισμικ", μέχρι τα Ιμια και το Δημοψήφισμα.

Το αποδίδω

στον sui generis πολεμοχαρή <ηρωισμό>

που συναρτάται  με την ευκαιριακή πατριωτίλα

που συναντάται με τη  ματσίλα

και οδηγούνται αλα μπρατσέτα στο ράφι με τα χαρτιά υγείας

τα γάλατα

γαργάλατα και τα λοιπά και τα λοιπά

Sivilla_I

# 364 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Την κάναμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 356 από tangerinedream

...εντάξει όλα οκ και καλά, αλλά εφόσον σας ενοχλεί τοσο πολυ η Ελλάδα μας (που ακόμη και στην απλή απεικόνιση της σημαίας μας βγάζετε εποχικό έρπητα) γιατί δεν την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια και έχετε κατσικωθεί εδώ και μας τα έχετε κάνει κοκορέτσι; ...

Sivilla_I

# 365 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Ήθελα να παραθέσω αυτό στην απάντησή μου με την πατριωτίλα.

Άτιμη προέγκριση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 355 από Arxontoula_
Ο Ταξιτζούλης, πάντως, για τον πόλεμο είναι πανέτοιμος.
...βάρδα μόνο μην του λερώσεις το ταξι

Sivilla_I

# 366 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 360 από 26-29-31

359#τανζΑφου είναι γενική απάντηση, σε ποιους απευθύνεται; σε όλους; η σε αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από σένα; και στην τελική ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... Πες απευθύνεται σε σένα 26-29-31,η σε όλους που δεν έχετε την ίδια άποψη με μένα... Όπως πάμε θα πρέπει να βγάλουμε πιστοποιητικό ελληνικότητας για να γίνουμε αποδεκτοι!!!

Θα φταίει που είναι εκλεκτικός ο <πατριωτισμός>

Αρέσει στο μέλος oytwswste

Paralia48

# 367 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 361 από Enikos

Η που να καλει τα θυματα της 17 Νοεμβρη, να σηκωθουν να ζητησουν συγγνωμην απο τους εκτελεστες τους?...

Διοτι η συγκεκριμενη...ως αριστερουζα, εν δυναμει αναρχικια, αυτα υποστηριζει...ΔΗΜΟΣΙΩΣ κιολας...

Νομίζω έκανα ξεκάθαρη τοποθέτηση.

Και δεν γνωρίζω κανέναν ,όπως τον περιγράφεις.

Paralia48

# 368 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 362 από Enikos

Τα υπολοιπα περι συνταξης, για να τα γραφω τα εχω τεκμηριωσει μεσω και της δικης της παραδοχης...

Τα αλλα, δεν τα κατανοω...

Τα βρήκα όλα στη σελίδα μιας εφημερίδας. Είναι όπως τα περιγράφω με τη σύνταξη της μακαρίτισσας.

Δε μου λες, ενώ κάνουμε μια κουβέντα, πετάς μια εξυπνάδα και πας πάλι φιρί φιρί!

Επειδή με έχει εκνευρίσει ο κυνικός, ειρωνικός, περιφρονητικός, εχθρικός, εκκεντρικός και  απαξιωτικός  τρόπος που αντιμετωπίζεις τις συζητήσεις  εδώ, δίνω το λόγο μου, ότι δε θα ξαναδιαβάσω σχόλιά σου από δω και πέρα και μέχρι να αποδημήσεις εις Κύριον, διότι νωρίτερα σε βλέπω να φεύγεις. Σε αποχαιρετώ Κούλη δια παντός και θα τα ξαναπούμε στον Παράδεισο!

Τσάο Παραλία48! Τσάο Κούλη!

Αρέσει στο μέλος oytwswste

Lena_7_

# 369 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Ενικε, σε πεθανε και ξεμπερδεψε , οχι παιζουμε ( εγω παντως πεθανα απ τα γελια )
Αρέσει στα μέλη Enikos, Paralia48

Enikos

# 370 στις 22/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δοξα τω Θεω...

Και στα δικα σου...

Εγω δεν θα παω στον παραδεισο...(Θεος φυλαξει ξενερωμα...)...

Θα φουμαιρνω με τους αλλους στις πισσες...

Παράθεση:
Σχόλιο # 368 από Paralia48

Τα βρήκα όλα στη σελίδα μιας εφημερίδας. Είναι όπως τα περιγράφω με τη σύνταξη της μακαρίτισσας.

Δε μου λες, ενώ κάνουμε μια κουβέντα, πετάς μια εξυπνάδα και πας πάλι φιρί φιρί!

Επειδή με έχει εκνευρίσει ο κυνικός, ειρωνικός, περιφρονητικός, εχθρικός, εκκεντρικός και  απαξιωτικός  τρόπος που αντιμετωπίζεις τις συζητήσεις  εδώ, δίνω το λόγο μου, ότι δε θα ξαναδιαβάσω σχόλιά σου από δω και πέρα και μέχρι να αποδημήσεις εις Κύριον, διότι νωρίτερα σε βλέπω να φεύγεις. Σε αποχαιρετώ Κούλη δια παντός και θα τα ξαναπούμε στον Παράδεισο!

Τσάο Παραλία48!d025.gif Τσάο Κούλη! d025.gif

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Enikos

# 371 στις 22/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν τα εννοει...

Μονο εγω την γαργαλαω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 369 από Lena_7_
Ενικε, σε πεθανε και ξεμπερδεψε , οχι παιζουμε ( εγω παντως πεθανα απ τα γελια )

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Lena_7_

# 372 στις 22/3/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
#371 Ναι, αλλα εσυ δεν γαργαλουσες σαν "επιθεωρητης"...τσ...
Αρέσει στο μέλος Enikos

agrotis53

# 373 στις 23/3/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

1 τα ανθρωπινα δικαιωματα αφορουν ολους, οχι μονον εναν, 2 τα ανθρωπινα δικαιοματα δεν καταργουν τους νομους , ουτε υπερασπιζονται το εγκλημα, τον ανθρωπο και την ιδιαιτεροτητα του, και την ελευθερια του... δεν εχουν σχεση ουτε με πολιτικες ουτε με ιδεολογιες. 3 τι σχεση εχει αυτο που εγραψε η παραλια , με τον κουφοντινα, η με τον καθε κουφοντινα, η κορκονεα, ρουμπακια, ολοι δικαζονται με βαση τα ανθρωπινα δικαιοματα, και τους νομους, οχι με τη θα πεις εσυ η εγω.  αλοιμονο αν ηταν ετσι... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 361 από Enikos

agrotis53

# 374 στις 23/3/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

τι φοβασαι , τοση προφητες λενε θα μας σωσει το ξανθο γεννος, αλοι τοσοι οτι θα ερθουν η ελλ,απο το διαστημα, αλλοι τοσοι θα ανοιξουν τα βουνα και θα βγει η μυστικη αρχαια τεχνολογια των ελληνων.με ολα αυτα γιατι να μην ειμαστε χαλαρη στον καναπε, ειμαστε και μεγαλοι για τρεξιμο, ... σοβαρα τωρα, πιος λογικος ανθρωπος μπορει να ειναι υπερ του πολεμου? η ελλαδα εχει αμυντικο δογμα, και καλα κανει. οταν , αν, και ποτε θα επιτεθη καποιος, εξαρταται απο συγκυριες που θα προκυψουν, και φυσικα και τον αντιπαλο. ξερεις ποσους λυκους εχει οι τουρκια που την περιμενουν? η θεωρης και φοβασαι , αλβανια, σκοπια,αντε σου βαζω και βουλγαρια μαζι. ειναι δυνατον να φοβαστε τοσο?? μα εδω ενοειται οτι η εθνικιστες και τα κομαντο θα φτασουν κωσταντινουπολη, τι πανικος και φοβος ειναι αυτος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 341 από tangerinedream

...λοιπόν αγόρια και κορίτσια η απάντηση στο ερώτημα του θέματος δόθηκε χτές απο τον τούρκο ο οποίος είπε απλά και ξεκάθαρα "...η Μαύρη θάλασσα, το Αιγαίο, η Κύπρος και η Αν.Μεσόγειος μας ανήκουν..." σε συνέχεια βέβαια του άλλου τούρκου που μεταξύ άλλων είπε "...θα πετάξουμε στη θάλασσα τους γκιαούρηδες απο τη Σμύρνη ξανά..."

...όλα αυτά τα ωραία λέγονται για προεκλογικό εντυπωσιασμό -όπως λένε κάποιοι σπουδαίοι αναλυτές- και φυσικά συμφωνεί ο "δικός" μας γκιαούρης υπεξ σε όλα αυτά και συμφωνεί δημόσια, υποστηρίζοντας τις τουρκικές θέσεις...

...δεν λέγονται τυχαία όλα αυτά και πολλά άλλα αλλά μετά απο παρακολούθηση και ανάλυση θέσεων και απόψεων των Ελλήνων πολιτών σε θέματα όπως το ερώτημα του θέματος εδώ...όταν βλέπουν τις γενικές τάσεις να τείνουν προς μια χαλαρότητα, έναν απίστευτο χαβαλέ, μια -σχεδόν γελοία-φιλοσοφική διάθεση εναντίον του πολέμου και γενικά μια προτίμηση στην ησυχία και την άνεση του καναπέ, του φραπέ και των ριάλιτι, τα σκυλια του πολέμου αρχίζουν να γαβγίζουν δυνατά, και το λυσσαλέο γάβγισμά τους γίνεται όλο και πιο δυνατό και επιθετικό λίγο πριν αρχίσουν να δαγκώνουν...

...ενώ είμαστε στην ίδια κατάσταση με αυτή του Ισραήλ, δεν μαθαίνουμε απολύτως τίποτα απο αυτό και πως αυτό καταφέρνει να επιβιώνει ενώ βρίσκεται μέσα στο στόμα του λύκου...

agrotis53

# 375 στις 23/3/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

τωρα πως μπλεκεις τον τσε , σε ολο αυτο , παραδεχομαι με ξεπερνα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 342 από tangerinedream

...και ενώ συνεχίζεται η συστηματική αποδόμηση της οντότητας της Ελλάδας μας -και με την επιλογή/εναλλαγή διαφόρων ανικάνων και αχρήστων υπεξ- εμείς συνεχίζουμε το δικό μας βιολί με αναρίθμητες και ατέλειωτες παπαρολογίες -τύπου χίπι σέϊκ- λαμέ ευαισθησίας και γιαλαντζί ευαισθητοποίησης για το 10όροφο του βολιβιανού προέδρου που καταπατά τον συντελεστή δόμησης της περιοχής...κι όλα αυτά ενώ είμαστε βουτηγμένοι κυριολεκτικά στην λάγνα άνεση δυτικού τύπου, μα τόσο δυτικού τύπου όμως, που έχουμε ξεπεράσει και τους ίδιους τους έρμους τους "δυτικούς"... και μέσα σε αυτή την παραζάλη του απόλυτου αποπροσανατολισμού, των μκο και της διανοητικής σύγχησης, βιώνουμε ακούσια μια θλιβερή αστική συνήθεια, που το μέγεθος και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, θα έκαναν τον "μεγάλο" τσε να παρατήσει τους τρομερούς αγώνες της ζούγκλας, να ξυρίσει το μούσι, να κοντύνει τα μαλλιά [να κόψει και τα ναρκωτικά ίσως;] και να ασκήσει την ιατρική στο Ιπποκράτειο, παίρνοντας φακελλάκια και έχοντας εγκαταστήσει υπέρ-εξελιγμένο σύστημα συναγερμού με πρόωρη αντι-ρουβικωνική ειδοποίηση...και με το ανάλογο "αππ" (άλλα μου) για ειδοποίηση μέσω του κινητού...

προσοχή: θα πρέπει να είναι άϊ φον [ή άϊ γαμ@@2ηγσσου στη τελική] για συμβατότητα...

agrotis53

# 376 στις 23/3/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

μη μου πειραζης τους ραμμονες, τους υπεξ καντους οτι θες, 

Παράθεση:
Σχόλιο # 344 από tangerinedream

...οι παρόντες εξαιρούνται βάσει της γενικής θεώρησης που επικρατεί...επίσης εδώ είμαστε μια "οικογένεια" ...  [σε παραπέμπω σε ανάλογο κομμάτι των "The Rammones" , το  "we are a happy family"]...  ...μιλάμε γενικά και έξω απο 'δώ...τώρα, άν εντοπίζονται παπαρολογίες εδώ δεν ξέρω...

...ναι δεν έχεις αάδικο όμως και η στάση του καρπαζοεισπράκτορα ή η στάση "στα τέσσερα" -πολυ προσφιλής φράση και της βουλής "μας"- δεν είναι και ότι καλύτερο...δεν υπάρχει κανείς Έλληνας επιτέλους ν'απαντήσεις στους αρκουδόγυφτους αυτούς; ...να τους πεί κατι μια λέξη έστω...αυτός ο θλιβερός υπεξ μονο ότι είπε βρήκε να πεί; ...ότι έχουν δίκιο οι αρκουδόγυφτοι και πρέπει να συμμετέχουν σε ΟΛΑ; 

agrotis53

# 377 στις 23/3/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

προτεινο την πεντελη εχει σπηλιες και για τον ηλιο και τον παγετο,

Παράθεση:
Σχόλιο # 345 από Enikos

Μην μασας Τανζ...

Ελα να σε συστησω σε κατι παλληκαρια στον ΣΚΑΙ και εσενα, οπως συστησαν και εμενα...

Θα αναλαβουμε δρασεις, στην ρημαγμενη ναυπηγοεπισκευαστικη που μετετραπη σε εκθεση εικαστικων εργων, τα οποια αφορουν στην εναντιωση μας στον πολεμο...Ελπιζω μεχρι να φτασουν οι Τουρκοι στο Φαληρο, να εχουμε ολοκληρωσει το εργο μας...

Και να την κοπανησουμε για Υμηττο, στις δενδροφυτευσεις, γιατι οσο ναναι που θα μενουμε με τις σκηνες μας οταν τα εχουν βομβαρδισει ολα? Στα νετα, να μας βαραει ο ηλιος και ο παγετος? Να κανουμε ονειρο και την οικοκοινοτητα μας βραδερφε!!! 

Ιου λεμε...

Ιου...

Enikos

# 378 στις 23/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Απλα ενημερωσου για τις δρασεις της Μυρσινης Λοιζου...

Και θα δεις τι σχεση εχουν αυτα που γραφω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 373 από agrotis53

1 τα ανθρωπινα δικαιωματα αφορουν ολους, οχι μονον εναν, 2 τα ανθρωπινα δικαιοματα δεν καταργουν τους νομους , ουτε υπερασπιζονται το εγκλημα, τον ανθρωπο και την ιδιαιτεροτητα του, και την ελευθερια του... δεν εχουν σχεση ουτε με πολιτικες ουτε με ιδεολογιες. 3 τι σχεση εχει αυτο που εγραψε η παραλια , με τον κουφοντινα, η με τον καθε κουφοντινα, η κορκονεα, ρουμπακια, ολοι δικαζονται με βαση τα ανθρωπινα δικαιοματα, και τους νομους, οχι με τη θα πεις εσυ η εγω.  αλοιμονο αν ηταν ετσι... 

Enikos

# 379 στις 23/3/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αν χωραει ολος ο πληθυζμος, να παμε Πεντελη...

Και ως δρασεις θα εχουμε να μαζευουμε χορτα και σαλιγκαρια...

Μην μεινουμε και ανεφ ενδιαφεροντος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 377 από agrotis53

προτεινο την πεντελη εχει σπηλιες και για τον ηλιο και τον παγετο,

agrotis53

# 380 στις 23/3/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

τι σχεση εχει αυτο, ειπα εγω πουθενα οτι συμφωνο μαζιτης, αλλα εχει το δικαιωμα και να υπερασπιστη τα οσα λεει, να τα αναιρεση, να τα αποδειξη, . και αν καπου ειναι ενοχη, να κριθη δικαια και αμεροληπτα.  ενω εσυ την εχεις καταδικασει χωρις δικη, ε αν θελετε μεσαιωνα καποιοι, καντε τον μεταξυ σας...παντως για κορκονεα, ρουμπακια, κτλ, τιποτα ετσι? ειναι δικασας παιδια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 378 από Enikos

Απλα ενημερωσου για τις δρασεις της Μυρσινης Λοιζου...

Και θα δεις τι σχεση εχουν αυτα που γραφω...

Επιλέξτε σελίδα: (1-25)
Σελίδες Αρχική«14151617181920212223Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.