Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από SouryaΒρε παιδια ,τωρα αν γινει πολεμος θα γινει με πυρηνικα μια και εξω θα μας καθαρισουν σαν κοτοπουλα.Εμενα να με βαλετε σε αντιτορπυλικο .
Οι Τούρκοι δεν έχουν πυρηνικά κι ελπίζω ποτέ να μην τα αποκτήσουν..
Αντιτορπιλικό;
Η Αλίκη στο ναυτικό ένα πράγμα;
Στο ενα...Αλλα?
Στο δυο...Η δικη σου θα κινδυνευε.
Γενικως...Στον πολεμο, δεν εχεις την πολυτελεια ολων αυτων των συνθηκων προς συζητηση, επειδη τυγχανει η να σε σκοτωσουν η να σκοτωσεις για να ζησεις.
Οσο για τον στρατο, δεν ειναι χαπενινγκ κοινωνικης ενσωματωσης σε δεξιοτητες...
Δεν ειναι τοσο απλο δηλαδη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από _Bellezza_Κανονικα θα επρεπε να πω, οτι θα πολεμουσα.
Την ζωη την κοστολογω υψηλα ομως.
Εκτος απο το να κριτικαρεις θεσεις και αποψεις...
Εχεις να μας πεις τι θα εκανες στον πολεμο, εσυ προσωπικα?...
Αυτο θα ειχε καποια αξια...αν το τεκμηριωσεις με σαφη επιχειρηματα...
Τα αλλα, μας τα ειπαν και οι ευαγγελισται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Nikola-s
Ρε σεις?;-) πουλάτε τρέλα ?;-) Κάποτε πολεμούσαν για την πατρίδα.;-) Αντρές με λόγο, πυγμή, και @##.;-) Τώρα ο στρατός είναι για να περνάμε καλά.;-) Ποιο στρατιωτάκι κακοπερνάει?;-) Ποιο στρατιωτάκι θα πολεμήσει για την πατρίδα?;-) Κορνάρουν απο πίσω.;-) Υπόψιν.;-) Στο σήμερα πολεμάμε για το εγω μας και μόνο.;-) Πήξαμε στα δήθεν και στα καμουφλαρίσματα.;-) Στη πράξη να τα δω.;-) Στα λογάκια γράφουμε τόμους.;-) Οτι κινδυνεύει στο εγώ μας βγάζουμε μπαρούτι.;-) Ο παρά δίπλα?;-) ποιος τον #@#.;-) Για την Ελλάδα?;-) Ποιος σήκωσε κεφάλι να πολεμήσει ?;-) Σκύβουμε κεφάλι και σούζα.;-) Σκυλί που γαβγίζει?;-) Κοίτα το απο πίσω.;-) Βρωμάει.;-) Αφήστε τα λογάκια.;-) Και πιάστε τις πράξεις μετά ειλικρινείας.;-)
1000 like !!! Kαι λίγα είναι !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Nikola-s
Ρε σεις?;-) πουλάτε τρέλα ?;-) Κάποτε πολεμούσαν για την πατρίδα.;-) Αντρές με λόγο, πυγμή, και @##.;-) Τώρα ο στρατός είναι για να περνάμε καλά.;-) Ποιο στρατιωτάκι κακοπερνάει?;-) Ποιο στρατιωτάκι θα πολεμήσει για την πατρίδα?;-) Κορνάρουν απο πίσω.;-) Υπόψιν.;-) Στο σήμερα πολεμάμε για το εγω μας και μόνο.;-) Πήξαμε στα δήθεν και στα καμουφλαρίσματα.;-) Στη πράξη να τα δω.;-) Στα λογάκια γράφουμε τόμους.;-) Οτι κινδυνεύει στο εγώ μας βγάζουμε μπαρούτι.;-) Ο παρά δίπλα?;-) ποιος τον #@#.;-) Για την Ελλάδα?;-) Ποιος σήκωσε κεφάλι να πολεμήσει ?;-) Σκύβουμε κεφάλι και σούζα.;-) Σκυλί που γαβγίζει?;-) Κοίτα το απο πίσω.;-) Βρωμάει.;-) Αφήστε τα λογάκια.;-) Και πιάστε τις πράξεις μετά ειλικρινείας.;-)
Μπουμπουλινα
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Red_Season
Οι Τούρκοι δεν έχουν πυρηνικά κι ελπίζω ποτέ να μην τα αποκτήσουν..
Αντιτορπιλικό;
Η Αλίκη στο ναυτικό ένα πράγμα;
Αν είχες το δικαίωμα της άρνησης... αν ήταν καθολικό το δικαίωμα της άρνησης...
Αν η πατρίδα σε άφηνε να ορίζεις εσύ τη ζωή σου (όπως συμβαίνει σε καιρό ειρηνης)
και όχι να την ορίζει αυτή για σένα (όπως συμβαίνει στον πόλεμο)
και να σε τιμωρεί κιόλας όταν αντιστεκεσαι σε αυτή την "αλήθεια",
τότε ή πατρίδα θα έχανε σημαντικό κομμάτι "αναλώσιμου" υλικου, απαραίτητου για τη διεξαγωγή πολέμου.
Η ζωή κοστολογειται από πολύ χαμηλά έως καθόλου.
Ποιος θα έκανε τότε τους απαραίτητους "νόμιμους" φόνους;
Στον πόλεμο, δεν έχεις υπόσταση ως ανθρωπος. Τα εν ειρήνη δικαιώματα σου αιρονται. Είσαι απλά αναλωσιμο πιόνι και το μόνο δικαίωμα που σου αναγνωρίζεται, είναι αυτό της τυφλης υπακοής.
Τα πάντα αντιστρεφονται...
Δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι και αλλιώς.
Στην τελική, η ζωή είναι σχετική έννοια. Δεν έχει σημασία πόση αξία έχει για σένα η ζωή σου.
Σημασία έχει πόση αξία της αναγνωρίζεται κάθε φορά, ανάλογα με τις συνθηκες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Red_Season
Ναι, παρόλο που θα ήθελα να μπορούσα να το αρνηθώ.
Ως ειρηνίστρια (και διπλωμάτισσα ) θα προσπαθούσα να επιλύσω τις όποιες διαφορές με τον "εχθρό" δια της διπλωματικής οδού,επειδή όμως είπαμε καλή-καλή αλλά άμα μου πατήσουν τον κάλο εκνευρίζομαι κάπως και αντιδρώ,αν έφταναν τα πράγματα στα άκρα θα ορμούσα!Αέρα!!
(Άσχετο, νομίζω ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες πάνε στρατό κανονικότατα.)
Σκέψου όμως σενάριο επιστημονικής ( ; ) φαντασίας: βγάζουν το σπίτι σου σε πλειστηριασμό διότι δεν μπόρεσες να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ,(που σου έχουν επιβάλει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις), επειδή έμεινες άνεργος , (σε απέλυσαν πατώντας πάνω στην αντεργατική νομοθεσία που έχουν ψηφίσει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις).
Ενώ μένεις λοιπόν άστεγος με γυναίκα και παιδιά στα χαρτόκουτα , στέλνουν φύλλο επιστράτευσης στο πλειστηριασμένο σπίτι,εσύ φυσικά δεν έχεις ιδέα,οπότε θεωρείσαι λιποτάκτης εφόσον δεν παρουσιάζεσαι για να πολεμήσεις για το χαρτόκουτό σου ρε γμτ ,συλλαμβάνεσαι και περνάς στρατοδικείο.
(Το τερμάτισα,το ξέρω,αλλά ήθελα και εγώ να γράψω ένα σενάριο,εδώ έγραψε ο Ντάνος βιβλίο. ).
Τζεην, ο στρατός και γενικά το κράτος, (δε μπορεί παρά να) λειτουργεί οριζόντια.
Αλίμονο αν πρώτα εξέταζε / λάμβανε υπόψη τις συνθήκες του καθενός...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από jane_doΩς ειρηνίστρια (και διπλωμάτισσα
) θα προσπαθούσα να επιλύσω τις όποιες διαφορές με τον "εχθρό" δια της διπλωματικής οδού,επειδή όμως είπαμε καλή-καλή αλλά άμα μου πατήσουν τον κάλο εκνευρίζομαι κάπως και αντιδρώ,αν έφταναν τα πράγματα στα άκρα θα ορμούσα!Αέρα!!
![]()
(Άσχετο, νομίζω ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες πάνε στρατό κανονικότατα.)
Σκέψου όμως σενάριο επιστημονικής ( ; ) φαντασίας: βγάζουν το σπίτι σου σε πλειστηριασμό διότι δεν μπόρεσες να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ,(που σου έχουν επιβάλει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις), επειδή έμεινες άνεργος , (σε απέλυσαν πατώντας πάνω στην αντεργατική νομοθεσία που έχουν ψηφίσει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις).Ενώ μένεις λοιπόν άστεγος με γυναίκα και παιδιά στα χαρτόκουτα , στέλνουν φύλλο επιστράτευσης στο πλειστηριασμένο σπίτι,εσύ φυσικά δεν έχεις ιδέα,οπότε θεωρείσαι λιποτάκτης εφόσον δεν παρουσιάζεσαι για να πολεμήσεις για το χαρτόκουτό σου ρε γμτ ,συλλαμβάνεσαι και περνάς στρατοδικείο.
(Το τερμάτισα,το ξέρω,αλλά ήθελα και εγώ να γράψω ένα σενάριο,εδώ έγραψε ο Ντάνος βιβλίο.
).
Ναι,βρε, το ξέρω, είπαμε, το σενάριο είναι επιστημονικής φαντασίας ,εννοείται ότι το κράτος λειτουργεί οριζόντια...Πιο πολύ για να τονίσω την τραγική ειρωνεία της όλης κατάστασης το έγραψα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από HeptamerΤζεην, ο στρατός και γενικά το κράτος, (δε μπορεί παρά να) λειτουργεί οριζόντια.
Αλίμονο αν πρώτα εξέταζε / λάμβανε υπόψη τις συνθήκες του καθενός...
Και θα πουν κι ενα τραγουδι
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Nikola-s
Οταν ηχήσουν τα κλαρίνα.;-) θα μπουν στο χώρο τα λεβεντόπαιδα να χορέψουν τσιφτετέλι.;-)
Πολεμος γινεται ετσι κι αλλιως . Μονο που ειναι ψυχολογικος και οχι με οπλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από jane_doΩς ειρηνίστρια (και διπλωμάτισσα
) θα προσπαθούσα να επιλύσω τις όποιες διαφορές με τον "εχθρό" δια της διπλωματικής οδού,επειδή όμως είπαμε καλή-καλή αλλά άμα μου πατήσουν τον κάλο εκνευρίζομαι κάπως,αν έφταναν τα πράγματα στα άκρα θα ορμούσα!Αέρα!!
(Άσχετο,στο Ισραήλ οι γυναίκες πάνε στρατό κανονικότατα.)
Φαντάσου όμως σενάριο επιστημονικής ( ; ) φαντασίας: βγάζουν το σπίτι σου σε πλειστηριασμό διότι δεν μπόρεσες να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ,(που σου έχουν επιβάλει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις), επειδή έμεινες άνεργος , (σε απέλυσαν πατώντας πάνω στην αντεργατική νομοθεσία που έχουν ψηφίσει οι δημοκρατικές σου κυβερνήσεις).
Ενώ μένεις λοιπόν άστεγος με γυναίκα και παιδιά στα χαρτόκουτα , στέλνουν φύλλο επιστράτευσης στο πλειστηριασμένο σπίτι,εσύ φυσικά δεν έχεις ιδέα,οπότε θεωρείσαι λιποτάκτης εφόσον δεν παρουσιάζεσαι για να πολεμήσεις για το χαρτόκουτό σου ρε γμτ ,συλλαμβάνεσαι και περνάς στρατοδικείο.
Θα σε μαλωσωωω
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Nikola-s
Επιασες την καραμέλα με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα.;-) Τι τεκμηριώνεις εσυ σαν άντρας ?;-) Και πιο το επιχείρημα ?;-) Να στο πω εγώ ?;-) Η εξουσία του φόρουμ τεκμηριωμένη με καμουφλαρισμένα επιχειρήματα.;-) κατέβασε μια νταμιτζάνα νερό να κατέβει η καραμέλα.;-) ρίξε το βλέφαρο στα γραφόμενα.;-) Υπόψιν.;-) πάρε την εξουσία.;-) Οι Αντρές στη χαρίζουν απλόχερα.;-)
Αν δεν μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που λες...
Απλα ειναι λογακια εντυπωσιασμου (δεν ξερω και ποιος θα εντυπωσιαστει, απο δαυτα)...
Αυτο το εχεις ακουσει καμια φορα?
Για το αν θα πολεμησεις δεν μας ειπες...
Περα απο τα στημενα ανετιλικια...
Οι αντρες μου χαριζουν τι?...
Ποιοι αντρες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Nikola-s
Επιασες την καραμέλα με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα.;-) Τι τεκμηριώνεις εσυ σαν άντρας ?;-) Και πιο το επιχείρημα ?;-) Να στο πω εγώ ?;-) Η εξουσία του φόρουμ τεκμηριωμένη με καμουφλαρισμένα επιχειρήματα.;-) κατέβασε μια νταμιτζάνα νερό να κατέβει η καραμέλα.;-) ρίξε το βλέφαρο στα γραφόμενα.;-) Υπόψιν.;-) πάρε την εξουσία.;-) Οι Αντρές στη χαρίζουν απλόχερα.;-)
Νικολα-ες κλπ κλπ...
Άρον λοιπόν το... χαρτόκουτο σου και περιπατει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από jane_doΝαι,βρε, το ξέρω, είπαμε, το σενάριο είναι επιστημονικής φαντασίας ,εννοείται ότι το κράτος λειτουργεί οριζόντια...Πιο πολύ για να τονίσω την τραγική ειρωνεία της όλης κατάστασης το έγραψα...
Περιμένω να μου στείλουν καινούριο οι φιλάνθρωπες κυρίες των ευπόρων κυρίων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από HeptamerΆρον λοιπόν το... χαρτόκουτο σου και περιπατει!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media