Τι μαθαίνεις όταν ρωτάς ε;
Ενας κοσμος χτισμενος πανω στις αιωνιες ταμπελες... Να πετυχεις παιδι μου προσεχε, προσεχε μην αποτυχεις.Ριζωμενες κουβεντες που χτιζουν πνευματικες φυλακες. Εχω γνωρισει απο κοντα αυτην την κυρια αποτυχια και καταφερα να την ξεριζωσω απο μεσα μου. Βεβαια οι επιτυχιες ειναι πολυ λιγοτερες αλλα οταν καταφερνεις να εχεις μια ομορφη οικογενεια ,μερικους καλους φιλους και δουλεια εισαι ειδη επιτυχημενος κατ εμε και αυτο μου αρκει. Ας το καλο σου Νικολα μ εβαλες κι εγραψα ενα σωρο, που δεν το συνηθιζω
Μπράβο alezandra για την επιτυχία στη δουλειά σου...τώρα όσον αφορά στο άλλο..την αποτυχία με τον κόπυ..ας διάλεγες έναν original...
Τουλάχιστον θα έλεγες χαλάλι του κιας απετυχα.
Και δεν έχω φουντάρει πουθενά να συμπληρώσω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από lollipop123
Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου είναι ότι με όσα έχω περάσει δεν έχω τρελαθεί...ακόμα ...
Τι σημαινει οριτζιναλ καλε μου κυριε ?
Εσεις ειστε ?
Δεν πιστευω να τρωτε πολυ γιατι δεν μαγειρευω αυτη την εποχη τρωω μονο σαλατες για διαιτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από paranomosΜπράβο alezandra για την επιτυχία στη δουλειά σου...τώρα όσον αφορά στο άλλο..την αποτυχία με τον κόπυ..ας διάλεγες έναν original...
Τουλάχιστον θα έλεγες χαλάλι του κιας απετυχα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Alezandra
Δεν πιστευω να τρωτε πολυ γιατι δεν μαγειρευω αυτη την εποχη τρωω μονο σαλατες για διαιτα
Αυτό μάλλον κολλάει στο θέμα 'πόσα κιλά είστε'
Εβδομηντα χιλιαδαι δισκοι...
διαιτα...μμμ... προσαρμογη στο ατος;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από AlezandraΤι σημαινει οριτζιναλ καλε μου κυριε ?
Εσεις ειστε ?
στα παμε ,,δεν στα παμε ,,,
Παράθεση:
#11Ακριβως Αντρεα .Κανεις δεν μπορει να μας κατηγορησει για τα λαθη μας...Μονο εμεις οι ιδιοι (θα επρεπε να το κανουμε )αν δεν τα ξεπερναμε και τα κουβαλαμε παντα μαζι μαςΓι αυτο γραφω οτι η μεγαλυτερη επιτυχια ειναι να ξεπερνω τις αποτυχιες μου .
Σχόλιο # 12 από alisida
την μεγαλυτερη επιτυχια της ζωης μου θεωρω οτι την βιωσα ,..
διαμαντενιος , τα τσεπωσες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από EnikosΕβδομηντα χιλιαδαι δισκοι...
Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media