Σε αυτο το τεστ θα διαλεξετε ενα ζωο , και απο αυτο θα δουμε τι ατομο θεωρειται καταλληλο για εσας, με προβλεψεις ευτυχιας και μη.
Το τελευταίο αποκλείεται.
Μια φορά όταν η μεγάλη μου κόρη ήταν περίπου 3 ετών και ο άντρας μου, βρήκαν μια χελώνα.
Την πήραν στο σπίτι, στον κήπο, της έφτιαξαν μια μικρή φωλιά και περίφραξη για να μην φύγει.
Τρεις μέρες έμεινα μέσα στο σπίτι, Αύγουστο μήνα, μέχρι να φύγει η χελώνα (μόνη της).
Αααα!!! Καλα!!!
Τεστ κι αυτό και των το πήρα τοις μετρητοίς και ειπα την πικρή μου ιστορία.
Ότι ζώο και να διαλέξετε κορίτσια..στο τέλος θα πείτε..βόδι μου βγήκε!
Μη πω και το κλασσικό..όλοι γουρουνια
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40Το τελευταίο αποκλείεται.
Μια φορά όταν η μεγάλη μου κόρη ήταν περίπου 3 ετών και ο άντρας μου, βρήκαν μια χελώνα.
Την πήραν στο σπίτι, στον κήπο, της έφτιαξαν μια μικρή φωλιά και περίφραξη για να μην φύγει.
Τρεις μέρες έμεινα μέσα στο σπίτι, Αύγουστο μήνα, μέχρι να φύγει η χελώνα (μόνη της).
Αααα!!! Καλα!!!
Τεστ κι αυτό και των το πήρα τοις μετρητοίς και ειπα την πικρή μου ιστορία.
καλα παλι, που δεν ειχανε φερει τιγρη
τις φοβασαι τις χελωνες;
Με το ένστικτο και μονο , άλογο !
Υπερηφάνεια , δύναμη , λεβεντιά !!! (Και ανατομία βεβαίως βεβαίως ...Εσεις απλως επιλεγετε ενα ζωο και απο συτο βλεπουμε τι ανθρωπος μας ταιριαζει και τι οχι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida
Σουρια δεν το κσταλαβαινω το τεστ.Να διαλλεξουμε με ποιο κρητιριο,ο,τι νομιζουμε πως ειμαστε,ο,τι θα θελαμε να μοιαζει ο συντροφος ή απλα ποιο ζωακι αγαπαμε περισσοτερο ??Διευκρινησεις πλιζ γιατι αυτα τα τεστ ειναι πολυ σημαντικα και μην κανω παλι καποιο λαθος και ξεκινησω το ντουζ απο λαθος μερος και εκτεθω για αλλη μια φορα !!! Sosososososos !!!![]()
(φατσουλα που παιζει αρχαια παρω-τραγωδια )
Σκυλος ειμαι σκυλα θελω...αρα τι λεει το τεστ?
Διαλεγω σκυλο.
Τι συντροφο θελω Σουρyα?
Κανε με να εκπλαγω!
Ταρακουνησε με!
Όχι, αλλά νιώθω μια σιχαμαρα προς τα ερπετοειδη.
Αγελάδα.
Να έχει και μια χρηστικότητα.
Αλλά όπως έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας
"Κι εμένα μου αρέσει το γιαούρτι αλλά δεν έχω μια αγελάδα στο σαλόνι", ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!!
Το αλογο που το γραφει; Ξαναδιαβασε
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Helenaki4Με το ένστικτο και μονο , άλογο !
Υπερηφάνεια , δύναμη , λεβεντιά !!! (Και ανατομία βεβαίως βεβαίως ...)
Ειναι καλό αυτό αγαπητή Σούρυα?
Τότε να κάνουμε τεστ με γλυκίσματα κύριε Σοκολατακη ...
Όλοι οι άντρες ειναι μελομακάρονα , κι όλα τα μελομακάρονα έχουν ...ίδιο σιρόπι ένα πραμα ...
Σας πειράζω !
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από sokolatakisΌτι ζώο και να διαλέξετε κορίτσια..στο τέλος θα πείτε..βόδι μου βγήκε!
Μη πω και το κλασσικό..όλοι γουρουνια
Μάλλον δεν πρόσεξε το ερωτηματολόγιο... έκλεψε την παράσταση η φωτογραφία
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από SouryaΕσεις απλως επιλεγετε ενα ζωο και απο συτο βλεπουμε τι ανθρωπος μας ταιριαζει και τι οχι.
Εχεις δίκιο , διάλεξα με βάση τη φωτό και όχι τις αναγραφόμενες επιλογές ...
Τίγρης ...κούκλος , αγέρωχος , λιγο κοπανατζής, αλλα δε βαριέσαι ,κι εγω εχω πολλή δουλειά ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από SouryaΤο αλογο που το γραφει; Ξαναδιαβασε
Έτσι ακριβώς
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από anassa_Μάλλον δεν πρόσεξε το ερωτηματολόγιο... έκλεψε την παράσταση η φωτογραφία
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Τότε να κάνουμε τεστ με γλυκίσματα κύριε Σοκολατακη ...
Όλοι οι άντρες ειναι μελομακάρονα , κι όλα τα μελομακάρονα έχουν ...ίδιο σιρόπι ένα πραμα ...
Σας πειράζω !
Μακάρι να ήταν μελομακάρονα.
Αλλά κουραμπιέδες ειναι
Εγώ είμαι σοκολατάκι παντως
...εγώ θα ήθελα να είμαι εκλέρ ή κώκ ή συροπιαστό τριγωνακι Πανοράματος...το αυθεντικό...ή...μια μπουγάτσα Καλαμαριάς, καυτή με μπόλικη κανέλλα μέσα!!! ωπωπωπωππωπωπωπω...
...κι εγώ τίγρη ψήφισα...και κάποιος να μας πεί τι σημαίνουν οι επιλογές ζώων...παρακαλώ η καλή μας -περιοδικά- θεματοθέτρια να ενεργήσει δεόντως...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media