Αυτό το ...»μπόλικη κανέλλα μέσα» , το βρίσκω λιγο σοκινγκ , αν θυμηθώ τι ρωτούσαν οι ράφτες τους άρρενες πελάτες τους για τον ...καβάλο .
«Τι κανέλλα κύριε δεξιά ή αριστερά ?»...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από tangerinedream...εγώ θα ήθελα να είμαι εκλέρ ή κώκ ή συροπιαστό τριγωνακι Πανοράματος...το αυθεντικό...ή...μια μπουγάτσα Καλαμαριάς, καυτή με μπόλικη κανέλλα μέσα!!! ωπωπωπωππωπωπωπω...
Αυτο που αναζητατε περισσοτερο απ ολα στο συντροφο ειναι να ειναι πιστος και αφοσιωμενος σ εσας. Δεν ταιριαζεται καθολου με ανθρωπους που κολακευουν τους παντες και 3χουν διαρκως στο μυαλο τους τι θα πει ο κοσμος
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από _Bellezza_Διαλεγω σκυλο.
Τι συντροφο θελω Σουρyα?
Κανε με να εκπλαγω!
Ταρακουνησε με!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Andreass66Σκυλος ειμαι σκυλα θελω...αρα τι λεει το τεστ?
Διαβασε του Ανδρεα, απαντησα το ιδιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από _Bellezza_Διαλεγω σκυλο.
Τι συντροφο θελω Σουρyα?
Κανε με να εκπλαγω!
Ταρακουνησε με!
Οι αγελαδες μας τελειωσαν.. Διαλεξε απο αυτα που γραφω, οχι απο την φωτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από MadameShuShu40Αγελάδα.
Να έχει και μια χρηστικότητα.
Αλλά όπως έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας
"Κι εμένα μου αρέσει το γιαούρτι αλλά δεν έχω μια αγελάδα στο σαλόνι", ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!!
Οραματιζεστε τον εαυτο σας με ενα συντροφο φιλοδοξο και ισχυρο, που εχει την ακατανικητη επιθυμια να εξουσιαζει τους αλλους και απεχθανεστε την προοπτικη να συζησετε με εναν ματαιοδοξο και τυρρανικο συντροφο ο οποιος θα φερεται σαν αυταρχικος αρχοντας στην κοινη σας ζωη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Helenaki4Εχεις δίκιο , διάλεξα με βάση τη φωτό και όχι τις αναγραφόμενες επιλογές ...
Τίγρης ...κούκλος , αγέρωχος , λιγο κοπανατζής, αλλα δε βαριέσαι ,κι εγω εχω πολλή δουλειά ...
Διαβασε αυτο που εγραψα στο Ελενακι , Ειναι το ιδιο
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisida
Ψηφισα τιγρη !!!(φατσουλα που τραβα το κειμενο να μεγαλωσει)
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisida
Εγραψα για τιγρη.Παραπανω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από tangerinedream...κι εγώ τίγρη ψήφισα...και κάποιος να μας πεί τι σημαίνουν οι επιλογές ζώων...παρακαλώ η καλή μας -περιοδικά- θεματοθέτρια να ενεργήσει δεόντως...
Κ εγώ καλέ ...
Να το κοιτάξω ???
φιλιά πολλά Άλις ( σμουουουτςςς )
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisida
Μπα , πθστευω πως ειναι μπακλαβαδες
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Τότε να κάνουμε τεστ με γλυκίσματα κύριε Σοκολατακη ...
Όλοι οι άντρες ειναι μελομακάρονα , κι όλα τα μελομακάρονα έχουν ...ίδιο σιρόπι ένα πραμα ...
Σας πειράζω !
Με ιδια μουρη;
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από sokolatakisΌτι ζώο και να διαλέξετε κορίτσια..στο τέλος θα πείτε..βόδι μου βγήκε!
Μη πω και το κλασσικό..όλοι γουρουνια
Κι εγω . Ουτε στην τηλεοραση, λλαζω καναλι
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MadameShuShu40#5
Όχι, αλλά νιώθω μια σιχαμαρα προς τα ερπετοειδη.
Εξαρυαται τι σοκολατακι εισαι. Εχει κατι απαισια που τα φτυνεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από sokolatakis
Μακάρι να ήταν μελομακάρονα.
Αλλά κουραμπιέδες ειναι
Εγώ είμαι σοκολατάκι παντως
Ειπα και ελαλησα. Το εγραψα για αλλες δυο
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από lollipop123
Χμμμ ... Διαλέγω τίγρη ...
Για πε ...![]()
Ε ναι !!! Μου παει γάντι !!!
Παράθεση:
Τιγρης
Σχόλιο # 26 από SouryaΟραματιζεστε τον εαυτο σας με ενα συντροφο φιλοδοξο και ισχυρο, που εχει την ακατανικητη επιθυμια να εξουσιαζει τους αλλους και απεχθανεστε την προοπτικη να συζησετε με εναν ματαιοδοξο και τυρρανικο συντροφο ο οποιος θα φερεται σαν αυταρχικος αρχοντας στην κοινη σας ζωη.
Αν θέλει να εξουσιάζει τους άλλους , αργά ή γρήγορα θα θέλει να εξουσιάζει κι εμένα
Ειναι να το χει η κούτρα του ...
Παντως αγαπητή Σουρυα , το δεύτερο σκέλος το υπογράφω κατα γραμμα !
Παράθεση:
Τιγρης
Σχόλιο # 26 από SouryaΟραματιζεστε τον εαυτο σας με ενα συντροφο φιλοδοξο και ισχυρο, που εχει την ακατανικητη επιθυμια να εξουσιαζει τους αλλους και απεχθανεστε την προοπτικη να συζησετε με εναν ματαιοδοξο και τυρρανικο συντροφο ο οποιος θα φερεται σαν αυταρχικος αρχοντας στην κοινη σας ζωη.
Eγώ πάλι θέλω να μου επιβάλλεται αλλά όχι να μ εξουσιάζει ...
Κάτι δεν πάει καλά με μένα , έτσι ???
Το ... υποψιάζομαι , ντε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Helenaki4Αν θέλει να εξουσιάζει τους άλλους , αργά ή γρήγορα θα θέλει να εξουσιάζει κι εμένα
Ειναι να το χει η κούτρα του ...
Παντως αγαπητή Σουρυα , το δεύτερο σκέλος το υπογράφω κατα γραμμα !
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Ash-11
Για τα ωραία μου κλαδιά, οπωσδήποτε θα επέλεγα κάτι σε... πτηνό!
Όχι ότι είναι ο παπαγάλος η πρώτη μου επιλογή, αλλά αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, δε βαριέσαι, ας είν' κι ο παπαγάλος...
Ο παπαγάλος θα σε προδώσει κορίτσι!!
Πώς το λέει το άσμα;..τοπε τοπε ο παπαγάλος ότι σαγκαλιαζει άλλος..
Καλύτερα άλλο πτηνό.
Αν και ότι να διαλέξεις σε πτηνό..στο τέλος θα πεις ..μπούφος μου βγήκε!!
Τιποτε δεν θα σας ταιριαζε καλυτερα απο εναν καλοκαρδο συντροφο με χιουμορ που θα σας εκανε να γελατε με την καρδια σας.Σας ενοχλει πολυ η ιδεα να σχετιστειτε με εναν ανθρωπο που μλαει πολυ και εχει λιγη ορεξη για δουλεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Ash-11
Για τα ωραία μου κλαδιά, οπωσδήποτε θα επέλεγα κάτι σε... πτηνό!
Όχι ότι είναι ο παπαγάλος η πρώτη μου επιλογή, αλλά αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, δε βαριέσαι, ας είν' κι ο παπαγάλος...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media