.Αναρτηστε φωτογραφιες της κατοικιας, που θα θελατε να μεινετε η να αποκτησετε η περιγραψτε την...
Απο ιγκλου και αφρικανικη καλυβα εως...ο,τι ονειρευεστε...
Η δικη μου...
Ονειρευομαι την τελευταια μου κατοικια απο ξυλο μαονι και απλετο χωρο στο δωμα που θα με χωσουν
Ωρα να μοιραστω μαζι σας το ονειρο μου που ειναι κατι σαν...
Παντα μου αρεσαν τα σπιτια που μεσα τους εχουν βαρύ ξυλο.
Πατωμα, τοιχοι, επιπλα...ολα!
Σπιτια, που βλεπουμε σε ταινιες, που το θεμα τους εκτυλισσεται σε χωρια της Αμερικης.
Δεν μ αρεσει να βλεπω την ψυχρη χλιδα, αλλα να αισθανομαι ζεστασια.
Θα ηθελα λοιπον μια τετοια μονοκατοικια σε μερος αραιοκατοικημενο, κατα προτιμηση διοροφη, με ομορφα χαλιά και κουρτινες.
Ισως και εναν κηπο γεματο λουλουδια.
Θα ηθελα κατι cozy και ταπεινο-χαμηλου προφιλ μεσα στην Ποιότητά του και οχι κατι κραυγαλεο.
Εγω δεν θα μπορουσα μακρια απο την θαλασσα. Αν ειναι δυνατον και μεσα.
Αμαν βρε παιδι μου ,λεμε για οταν εισαι ζωντανος. Τι σας επιασε τελευταια με τα μακαβρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από COSTAS42Ονειρευομαι την τελευταια μου κατοικια απο ξυλο μαονι και απλετο χωρο στο δωμα που θα με χωσουν
![]()
...και εφυγε και ο νεκροθαφτης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από SouryaΑμαν βρε παιδι μου ,λεμε για οταν εισαι ζωντανος. Τι σας επιασε τελευταια με τα μακαβρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από COSTAS42Ονειρευομαι την τελευταια μου κατοικια απο ξυλο μαονι και απλετο χωρο στο δωμα που θα με χωσουν
![]()
... σε τόπο χλοερό
Σουρυ θα παρω το διπλανο,που ειναι και πιο μεγαλογια να κανω και παρτυ..
Μονο θαλασσα και τπτ αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από SouryaΕγω δεν θα μπορουσα μακρια απο την θαλασσα. Αν ειναι δυνατον και μεσα.
Ρε συ νυχτωμενε,ναξερες οτι εχω κουμπαριες στο νυφι,και πολλους φιλους σε Πειραια αμφιαλη,παιζαμε
μαζι και στην ομαδα μπασκετ στο κερατσινι,και στην Γλυφαδα...εγω λιγο πιο περα εχω καταγωγη..
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=HoqKe5tak1Q
Σχόλιο # 10 από vathianixtomenos
σε οποιοδηποτε σπιτι βλεπετε,ειδικα σε αυτα απο το 1:46 και μετα.
η κουρελου (ετσι τη λενε στη Μανη) στο 2:13 ειναι δικη μου και ειναι η αυλη μου,για ενα τριημερο καθε σεπτεμβρη.
1200 ευρω το χρονο τελη κυκλοφοριας!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΩρα να μοιραστω μαζι σας το ονειρο μου που ειναι κατι σαν...
αυτο...μ εναν καλο αντρα νοικοκυρη να του κανω βαρκαδες
κανονισε να εχεις και μαρτινι για να μη μπλεξουμε
https://www.youtube.com/watch?v=PDhyst6Kq4U
εκτος κι αν το φροντισεις ετσι
https://www.youtube.com/watch?v=zS5P4RnyW_M
αλλιως δεν ερχομαι.μη με καλεσεις!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από 26-29-31Σουρυ θα παρω το διπλανο,που ειναι και πιο μεγαλο
για να κανω και παρτυ..
Μονο θαλασσα και τπτ αλλο...
εγω παλι δεν εχω καταγωγη απο την περιοχη αλλα την αγαπαω και την αλυπα τη λατρευω.πηγα πρωτη φορα το 1989 και απο τοτε καθε χρονο πηγαινω τουλαχιστον τρεις φορες.δεν εχει αλλαξει πολυ,ολα αυτα τα χρονια.μονο που πεθανε ο μπαρμπα βασιλης που ειχε το ταβερνακι και ειχαμε γινει φιλοι...μου εχει λειψει.
αναμνησεις...ας μεινουμε στην ομορφια:
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από 26-29-31Ρε συ νυχτωμενε,ναξερες οτι εχω κουμπαριες στο νυφι,και πολλους φιλους σε Πειραια αμφιαλη,παιζαμε
μαζι και στην ομαδα μπασκετ στο κερατσινι,και στην Γλυφαδα...εγω λιγο πιο περα εχω καταγωγη..
Ε ναι να μην εχουμε και ενα ελικοπτερο στα ταξιδια...
σας βλεπω πρωτη μουρη σε ολες τις καμερες των εθνικων οδων.
ελπιζω να εχετε φωτογενεια
(η αλισιδα εχει.Σαν ferrari ενα πραγμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Lena_7_
Αλυσιδα, η κολλητη και παιδικη μου φιλη έχει το ίδιο όνειρο και παει να μου το κολλήσει. Μας βλέπω σε κομβόι κόντρες στις εθνικές![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media