Για πε , να σου δωσουμε το τιτλου του μεγα κουτσομπολη
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από sokolatakis
Αχ αχ πόσα κορίτσια μου έχουν πει τον πόνο τους και καπάκι το θαψιμο για 2-3.
Γυναίκες κατά κύριο λόγο..αλλά και άντρες.
Αλλά με δεσμεύει το φιλικό και ερωτικό απόρρητο..και δεν μπορώ να πω.
Αχ αχ τι έχω ακούσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Monaxikos01Για πε , να σου δωσουμε το τιτλου του μεγα κουτσομπολη
Άλλος να μάθει θέλει;;
Όπως βλέπετε..οι άντρες είναι..και μαρτυριαρηδες.
Καρφώνονται μόνοι τους
Δεν σας λέω τιποτα.
Θα τα πω όλα στα κορίτσια.
Θέλω από τα κορίτσια το τιτλου
Ενικε εγω ημουν καλε, και πηρα γιδοτυρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από EnikosΔεν ξερω και πολλα στατιστικα...
Εγω παντως...
Ενα delirium tremens το παθαινω...
Αν δεν δω καλα τι τυρι πηρε η γρια, που περιμενει μπροστα απο μενα στην σειρα στα ταμεια του σ/μ...
Τι να πω για τσι αλλοι αθρώποι?...
Σου ξεφυγε το γιδι...
Και κανει τρεχαλητα πανου κατου...
Χαρουμενο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από SouryaΕνικε εγω ημουν καλε, και πηρα γιδοτυρι
Το ξερατε οτι στα παλια χρονια εκτος απο την ζωνη αγνοτητας υπηρχε και ζωνη για τις κοτσομπολες; Ηταν κατι σαν αυτο που βαζουν στα σκυλια για να μην δαγκωνουν
Δεν μπορω να ψηφίσω . Όταν άντρες και γυναίκες αποφασίζουν να εξασκήσουν το σπορ , ο συναγωνισμός ειναι μεγάλος .
Η μόνη διαφορα ειναι οτι ο γυναικείος λόγος μεταχειρίζεται περισσότερες λέξεις για την ίδια έννοια που ο αντρικος έχει καθαρίσει με δυο τρεις .τον ανθρωπο..
.Ο καθενας στην προσπαθεια του να δημιουργησει δικο του τυπο ζωης,
αλλα και παραλληλα να μεινει "ενεργο μελος" του κοσμου που "ανηκει" ,
μπορει να υποπεσει σε υπερβολες-ερωτησεις κτλ...
Π.χ. τι να εκανε ο Οδυσσεας στο νησι της Καλυψως;;
Αν σ ενδιαφερει η απαντηση του ερωτηματος...
Εεε εισαι εξεταστης του υποτιθεται ανεξεταστου βιου των αλλων..
Μην κρυβεσαι..
Κουτσομπολακο!!!
Εγω επειδη ψαρευω...δεν μιλαω... μονο καπνιζω...εγκριθηκα?
η θα μου πιασεις την κουβεντα αν με δεις? γιατι συνηθως αυτο γινεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από 123xristosδυο αντρες μπορουν να ψαρευουν διπλα διπλα χωρις να πουνε κουβεντα για ωρεςοι γυναικες ειναι σαφως γεννημενες κουτσομπολες
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Lena_7_
#26 Χρηστακη να σε ρωτήσω κάτι, απο όλα τα κακα που μπορει να έχει ένας άνθρωπος, υπάρχει ένα (για σενα), που δεν έχουν οι γυναικες; Πολυ μισος και εμπαθεια! Δεν αφηνεις θεμα για θεμα , που να μη τις κατηγορεις με καθε ευκαιρια! Σκέφτηκες να το δεις με κάνα ειδικο, μπας και σιαξεις;
ολα αυτα ειναι ιδεα σας!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από squirrel1968Εγω επειδη ψαρευω...δεν μιλαω... μονο καπνιζω...
εγκριθηκα?
η θα μου πιασεις την κουβεντα αν με δεις?
γιατι συνηθως αυτο γινεται...
μονη η με παρεα ψαρευεται;
γιατι αν ειστε μονη ειναι φυσιολογικο να μην μιλατε
αλλα αν μιλατε και πολυ περισσοτερο κουτσομπολευετε με παρεα, κατα λενα 7 ειναι κακο γυναικειο γνωρισμα
Ελα μου?
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από 123xristos
μονη η με παρεα ψαρευεται;
γιατι αν ειστε μονη ειναι φυσιολογικο να μην μιλατε
αλλα αν μιλατε και πολυ περισσοτερο κουτσομπολευετε με παρεα, κατα λενα 7 ειναι κακο γυναικειο γνωρισμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από MadameShuShu40
Η ψαλίδα παραμένει ορθανοιχτη!!!
Γιατί προφανώς γυναίκες ψήφισαν.
Εγώ δεν ψήφισα και φαντάζομαι και αρκετοί αλλοι
Παράθεση:
Σχολιο από #123xristosΔεν το πιασες αλλά δεν πειράζει..Ας το πάω αλλιώς τότε..Το ψάρεμα είναι ιερό ..δεν μιλάς...απολαμβάνεις...με παρέα η χωρίς...Ακούς την πετονιά σου (καθετή) ή το καλάμι σου είναι ...σαν να κολυμπάς... Είναι ιεροσυλία να μιλάς..κ πόσο μάλλον να κουτσομπολεύεις κ πόσο μάλλον να σου πιάνουν την κουβέντα..(Αν δεν τσιμπάει...ε το συζητάς λίγο..το γεγονός) Τώρα καλύτερα??
Σχόλιο # 35 από squirrel1968
τι να πιασω;;
δεν μπορω να φανταστω 2 γυναικες να ψαρευουν αμιλητες αλλα ουτε και κανεις αλλος
οκ η πλειοψηφια ειναι ξεκαθαρη οποτε ψηφισα , εχετε δει να κοτσομπολευουν μαζι αντρες και γυναικες? απιστευτη εμπειρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από squirrel1968
Να μιλάς για τον εαυτό σου...κ δεν έχεις φαντασία..Έχεις έναν σάκο κ έχεις τσουβαλιασει όλες τις γυναίκες εκεί μέσα.. Χαλάρωσε λίγο...
τι θελεται να πειτε;
οτι δεν σας ξερουμε;; ασφαλως και σας ξερουμε απο εξω και ανακατωτα διαφορετικα τωρα δεν θα υπηρχαν ανθρωποι
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media