Τα δυο πιο δημοφιλη παλληκαργια του φορουμ...
Θα διαγωνιστουν και με μπικινι?...
Η θα αναδειχθουν απο...μαρτυριες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Helenaki4Να κάνουμε δυο πίστες . Καλλιστεία με φωτό , καλλιστεία χωρίς φωτό . Οι Μις νικήτριες των δυο διαγωνισμών θα λάβουν δώρο τα δυο πιο δημοφιλή παλληκαρια του φόρουμ . Εναλλαξ ...
Αυτή που θα ψήφιζα δεν είναι στη λιστα
Την έκοψε ο Αντρέ.
Ψηφοδέλτιο επικρατείας το έκανε.
Οποίες ήθελε εβαλε.
Στημενο
Αλλά μόλις τώρα είδα τα στατιστικά.
Πρώτη η Σούρια
Άντε τώρα να βγει μις η σουρια..και να ψάχνετε μετά παλικάρι να πάει για μαλι της γριας
Πρωτα πες μας ποια ειναι τα παλικαρια. Αν ειναι να διαλεξουμε βατραχο
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Helenaki4Να κάνουμε δυο πίστες . Καλλιστεία με φωτό , καλλιστεία χωρίς φωτό . Οι Μις νικήτριες των δυο διαγωνισμών θα λάβουν δώρο τα δυο πιο δημοφιλή παλληκαρια του φόρουμ . Εναλλαξ ...
Γιατι ειπε κανεις πως θελω παλικαρια;Εγω ενα ταξιδακι μεχρι το λουτρακι Αριδαις θελω για τα αθριτικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από sokolatakisΑυτή που θα ψήφιζα δεν είναι στη λιστα
Την έκοψε ο Αντρέ.
Ψηφοδέλτιο επικρατείας το έκανε.
Οποίες ήθελε εβαλε.
Στημενο
Αλλά μόλις τώρα είδα τα στατιστικά.
Πρώτη η Σούρια
Άντε τώρα να βγει μις η σουρια..και να ψάχνετε μετά παληκάρι να πάει για μαλι της γριας
Αν βαλετε παλικαρια με μπικινι μπαινω και εγω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από EnikosΤα δυο πιο δημοφιλη παλληκαργια του φορουμ...
Μη μας βάζετε ιδέες ...μη μας βάζετε ιδέες ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από EnikosΤα δυο πιο δημοφιλη παλληκαργια του φορουμ...
Ε να το κάνουμε το γκάλοπ δίπλα σε τούτο δω του Αντρέα ...και θα δείξουν τα charts το top ten
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Nazl123Πρωτα πες μας ποια ειναι τα παλικαρια. Αν ειναι να διαλεξουμε βατραχο
Να εκλάβω ...προσωπικά την ορθογραφία σας ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Enikosπαλληκαργια
Η σοφή μας λαϊκή ρήση ομιλεί για κότες και ζουμιά αγαπητέ . Ξέρει αυτή
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από sokolatakis
Άντε τώρα να βγει μις η σουρια..και να ψάχνετε μετά παλικάρι να πάει για μαλι της γριας
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από tangerinedream...εγώ ψήφισα την αλυσίδα αποκλειστικά επειδή χρησιμοποιεί εξτρίμ βαφή μαλλιών...υποστηρίζω όλες τις υποψηφιότητες με το ίδιο πάθος!!!
Από την στιγμή που ψήφισα και εμφανίζονται ποσοστά, θεωρώ πρέπον να καταθέσω και την προτίμησή μου για να κριθώ σχετικά κι εγώ:
Εψήφισα Χαρά ή Χανς (ή Hns) γιατί είναι γνωστή για το ήθος και το ύφος της από πιο παλιά ήδη, είναι αρχοντική και διαθέτει και... φωτογένεια
κ εμεις οι καινουργιοι ,χωρις φωτο...στο βρόντο?
Εσυ δεν μπαινεις για παλικαρια, ετσι δεν ειπες. Τι θες να μας τα παρεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Sourya
Αν βαλετε παλικαρια με μπικινι μπαινω και εγω.
Αστον να λεει, ζουλευει
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Helenaki4Η σοφή μας λαϊκή ρήση ομιλεί για κότες και ζουμιά αγαπητέ . Ξέρει αυτή
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Helenaki4Η σοφή μας λαϊκή ρήση ομιλεί για κότες και ζουμιά αγαπητέ . Ξέρει αυτή
Σωστή η λαϊκή ρήση..
Αλλά εδώ δεν ήρθαμε για σούπες ελενακι
Αν και μια μου ειπε,( παλια,)..μην φας..σου έχω γλαροσουπα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από SouryaΓιατι ειπε κανεις πως θελω παλικαρια;
Εγω ενα ταξιδακι μεχρι το λουτρακι Αριδαις θελω για τα αθριτικα
Ααα στα Πόζαρ;
Και εγώ θέλω να πάω.
Να το κανονίσουμε σουρια.
Αλλά ποια είναι η καλύτερη εποχή να πας;
Νομίζω όχι τώρα..φθινόπωρο.χειμωνα
μαζί σου
Sourya...
έπρεπε να θέσεις και άλλο ερώτημα πάντως...ποια γυναίκα του φόρουμ έχει ανεβάσει τις ωραιότερες φωτογραφίες...εκεί θα είχαμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις...
επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ στο θέμα σου και να του δώσω άλλη κατεύθυνση,κάνε εσύ την ερώτηση σε επόμενο σχόλιο
Παράθεση:
Η πιο δημοφιλής γυναίκα με φωτογραφία στο φόρουμ (2019)
Σχόλιο # 1 από Andreass66Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα του φόρουμ που έχει φωτογραφία;
Εχω βάλει σε δημοσκόπηση όσες έχουν μπει τις τελευταίες 5 μέρες στις πρώτες 30 σελίδες.
Εγω ψήφισα τη Sourya.
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Andreass66
Έχετε δίκιο εν μέρει...δημοφιλής εννοώ ...προσιτή στους άλλους σαν άνθρωπος και σε αυτά που γράφει...πίστευα ότι θα το καταλαβαίνατε...απλώς ομαδοποιησα με βάση τις φωτογραφίες αυτών που γράφουν στο φόρουμ...
οσες δεν εχουν φωτο...στον καιαδα!!!
Οχιιι , μην το,παίρνετε κατάκαρδα ! Αντρέα , θέσπισε πλιζ και το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης !
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από squirrel1968κ εμεις οι καινουργιοι ,χωρις φωτο...στο βρόντο?
τοσα γραπτα...τοση πληκτρολογηση...στο καλαθι των αχρηστων...?τοση προσπαθεια με το βαρος ...κ το αγχος της προεγκρισης...σαν λαιμητομος...πανω απ τα κεφαλια μας...αγωνια...θα εγκριθει δεν θα εγκριθει...ΑΔΙΚΟ...
![]()
Αααα! Η προσιτοτητα μετραααειιι...
οι προσεγγισιμες και καταδεκτικες...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media