Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα του φόρουμ χωρίς φωτογραφία που να είναι πιο προσιτή και με βαση αυτα που γραφει;
Εχω βάλει σε δημοσκόπηση όσες έχουν μπει τις τελευταίες μέρες στις πρώτες 30 σελίδες.
Ψηφιζω τη Paralia48
Το Τζενακι δεν το παίζεις Αντρέ???
Εγώ ψηφίζω αυτές που τα λένε τσεκουρατα!!!
Εχεις δικιο...την ξεχασα
Πόσες να θυμηθω?
Πατησα Paralia48 αλλα δεν την εβγαλε...κριμα -1 ψηφος
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40Το Τζενακι δεν το παίζεις Αντρέ???
Εγώ ψηφίζω αυτές που τα λένε τσεκουρατα!!!
Παράθεση:
Η πιο δημοφιλής γυναίκα χωρίς φωτογραφία στο φόρουμ (2019)
Σχόλιο # 1 από Andreass66
Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα του φόρουμ χωρίς φωτογραφία που να είναι πιο προσιτή και με βαση αυτα που γραφει;
Εχω βάλει σε δημοσκόπηση όσες έχουν μπει τις τελευταίες μέρες στις πρώτες 30 σελίδες.
Ψηφιζω τη Paralia48
τώρα μας φ'ερνεις σε δύσκολη θέση.
Κατ αρχήν ευχαριστώ για τη συμπάθεια, αλλά δε γράφουμε για να γίνουμε δημοφιλείς. Έχουμε κάποιους νταλκάδες και τους κουβεντιαζουμε. Και γω θα ψήφιζα το Τζενάκι, όχι ότι τησυμπαθώ περισσότεροαπότα άλλα κορίτσια, απλά μας θέτει ωραία πολιτικοκοικωνικά θέματα και κάποτε θα κάνει καρριέρα στις Βρυξέλλες... (δημοφιλής ντεεε).
Αληθεια Τζενάκι, είσαι υποψήφια στις ευρωεκλογές ;
...είναι τοσο δύσκολο γιατί όλα τα κορίτσια "μας" εδώ είναι σούπερ γουάου!!! ...δεν θα μπορούσα να ψηφίσω ένα και μονο κορίτσι...για 'μένα είναι όλες τοσο πανο-φιλείς (Πάνος είναι το όνομά μου)...ποιό κοριτσάκι να πρωτοαναφέρω και ποιο νάφήσω αψήφιστο...δεν γίνεται, δεν γίνεται σου λέω φίλε μου και γι'αυτό τις ψηφίζω όλες ανεξαιρέτως!!!...
Μπελ εγώ σε ψήφισα!
- Μην βάλεις και για άνδρα χωρίς φωτό μόνο γιατί θα πέσω πιο χαμηλά κι απ' τον Λεβέντη, αν με συμπεριλάβεις
Ημουν σιγουρη, Κυριε Κοκκινε.
Να ειστε καλα!!
Η Τζέην είναι εκτός ανταγωνισμού;
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από _Bellezza_
Ημουν σιγουρη, Κυριε Κοκκινε.Να ειστε καλα!!
Εντωμεταξυ η ψηφοφορια ειναι για το ποσο δημοφιλης ειναι η καθε μια και εχει μεσα νικ που δεν εχουν συμπληρωσει ουτε μηνα ενεργους συμμετοχης και επιπλεον δεν εχουν γραψει παρα μερικα ποστ και την Τζεην την ξεχασε!
Παλι καλα που δεν εβαλε στο πολ και τις θεματοθετριες που γραφουν τον σεβντα τους σε ενα ποστ και μετα εξαφανιζονται!
Εντάξει προτιμήσεις είναι αυτές - κάνουμε και το χιουμοράκι μας αλλά -αλίμονο- μην το πάρετε πέραν της πλάκας ποτέ στα σοβαρά!
... Για τα 0% τα λέω αυτάΓια τους ανδρες θα ασχοληθουν οι γυναικες
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Red_Season- Μην βάλεις και για άνδρα χωρίς φωτό μόνο γιατί θα πέσω πιο χαμηλά κι απ' τον Λεβέντη, αν με συμπεριλάβεις
η ψηφος ειναι μυστικη??
Παλι δε ψηφιζω...
Μπα δεν ειδες τι εγινε με το θεμα του κοτσομπολιου; .Τι αλλο θελετε να ακουσετε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Andreass66Για τους ανδρες θα ασχοληθουν οι γυναικες
Αμα δεν σκοτωθουνε οι δευτεραντζες, εμενα να μη με λενε Ενικο...
Βρες μου ενα ονομα αλλο...
Παράθεση:
Η πιο δημοφιλής γυναίκα χωρίς φωτογραφία στο φόρουμ (2019)
Σχόλιο # 1 από Andreass66
Ψηφιζω τη Paralia48
Μεσα στη γκρινια ειστε αλλα εχουν ψηφισει 13 ατομα
Την Τζενη θα την κανουμε επιτιμο προεδρο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media