οχι ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από _Bellezza_Το οτι μπηκαν τα νεα μελη στην λιστα δημοσκοπησης του Αντρεα ειναι μια νικη συμφωνα με την σκιουρο!
Αναμφισβητητα λεω εγω!!
Παρακαλω πολυ θα ηθελα με υπευθυνη δηλωση μου να εξελθω απο την λιστα" λαγκαρτ"
Θα προτιμουσα λιστα καταθεσεων τραπεζικων λογαριασμων για το" χαμογελο της Ζηλειας"
να μπει αντίστοιχη ψηφοφορία και για τους άντρες ! Με φωτό δεν ξέρω ποιός αλλά χωρίς φωτό ο Ενικός θα σας πάρει τα σώ...α !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από EnikosΑμα δεν σκοτωθουνε οι δευτεραντζες, εμενα να μη με λενε Ενικο...
Βρες μου ενα ονομα αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από EnikosΜε ολα του τα νικ, τα επιθετα, τα παρατσουκλια και τους νονους μαζι...
Το ζαει...
Δώστε του κανένα χάπι.
Προβλέπω εγκεφαλικα
Με καμετε να αψηλωνω Κυρια μου...
Αποτοεναεξηνταδυο, στο εναεβδομηντατριο...
Ειμαι και ενδροπιαρης...
Παράθεση:
Προτείνω ..
Σχόλιο # 43 από Persefoni__να μπει αντίστοιχη ψηφοφορία και για τους άντρες ! Με φωτό δεν ξέρω ποιός αλλά χωρίς φωτό ο Ενικός θα σας πάρει τα σώ...α !!!
Αμ θα μπει , δε θα μπει ? Κι άμα μπει , να δω τι θα τραβάτε αγόρια ...
Ποια κυρια θα φτιαξει αναλογο γκαλοπ για ανδρες? ...
Λενα σε εφαγε λαχανο η Αγαπη...
Κανονικα οι νικητριες πρεπει να φτιαξουν για τους ανδρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Helenaki4
Γκάλοπ για τον πιο γοητευτικό Κύριο του φόρουμ . Βραβείο λαμβάνει τις Νικήτριες ...Αμ θα μπει , δε θα μπει ? Κι άμα μπει , να δω τι θα τραβάτε αγόρια ...
Κάνε το Ελενάκι!!
Παράθεση:
#36Οπου Συννεφουλα= Nuvola.Οσον αφορα τη λιστα με ονοματα απο το chat, ειναι θεμα που αφορα τον θεματοθετη.Τα σχολια για nicks απευθυνονται σε φυσικα προσωπα, τα οποια κατα την αποψη μου, παντα, μονο γελιο δεν προκαλουν. Αντιθετα χαιρουν απολυτης εκτιμησης.
Σχόλιο # 48 από AlexLuckyCharm
Στάσου να δούμε τις Νικήτριες πρώτα και βλέπουμε αν θα θέλετε !
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από paranomos
Κάνε το Ελενάκι!!
Νάτη...κ η συκοφαντία...
Ο τρόπος γραφης μου ειναι ενος ανθρωπου με χιουμορ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΦΑΦ
Οι εμπνευστες της συκοφαντικης επιθεσης κατα του ΣΚΑΦΑΦ να ειναι βεβαιοι οτι δεν προκειται να τρομοκρατησουν κανεναν ουτε να σπειρουν αμφιβολιες ...οπως προφανως επιδιωκουν!
Οι Σκαφαφικες κινητοποιησεις θα γιγαντωνονται οσο
πιο εντονη θα γινεται η επιθεση εναντια στα δικαιωματα μας...!!
Ειναι ομως αναμενομενη αυτη η χυδαια αντισκαφαφικη επιθεση ...δεν θα σταματησει ο αγωνας μας ,οσο κ να το επιχειρουν καποιοι με αθλια μεσα κ μεθοδους...
Υ.Γ. Απλα ειναι copy paste ο "ξυλινος " λογος ...απο ανακοινωσεις διαφορων κομματων...
κ ιδιαιτερα αριστεροστροφων...κουτσουμπιζει...η παπαρηγιζει ...αυτο σου φαινεται οικειο αν κουτσουμπιζεις κ εσυ...αυτο ναι κατι θα σου θυμιζει τοτε...
Δεν υπαρχει λογος να ριξω καμμια ψηφο ...
Μην βασανιζεις το μυαλο σου... χιουμοριζω...δεν θα γινει επανασταση απο μενα...
ησυχασε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Monaxikos01Ο τρόπος γραφής σου είναι πολύ κοινός με κάποια άλλη ...
Αρα μάλλον έχεις ρίξει διπλή ψήφο
...μα τι είναι αυτό το ΣΚΑΦΑΦ επιτέλους; ...για ρίξτε φώς στην σκοτεινή αυτή υπόθεση...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/4/2019Το κίνημα ΣΚΑΦ θα ιδρύσει θέμα στο φόρουμ στο οποίο θα μπορούν να δηλώνονται οι συμμετοχές για την λίστα των υποψηφιων του κινήματος για την εκλογή του προέδρου κ των υπολοίπων στελεχών.Γι αυτό το λογο καλει τα καινούργια μελη να δηλωσουν το ηχηρο παρών τους.Ντρεπομουν να ρωτησω αγαπητε...
Μη φανω και ανημερος γκοτζαμαν Δοχτωρ!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από tangerinedream...μα τι είναι αυτό το ΣΚΑΦΑΦ επιτέλους; ...για ρίξτε φώς στην σκοτεινή αυτή υπόθεση...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media