...πάντως η απορία μου δεν υφίσταται πλέον λόγω της προθυμίας του νέου μέλους σκουίρελ να με διαφωτίσει!!! ...εύγε λοιπόν ευγενεστάτη και προθυμοτάτη νεοεισαχθείσα και νεοπλασσαρισθείσα!!! ...θα σας ψηφίσω άν και όποτε γίνουν εκλογαί!!! χχοχοχοχοχοοχο
Το ΣΚΑΦ θα εχει χιουμοριστικη χροια...οποτε μην προτρεξει κανεις να κανει καινουργιο προφιλ...
Υ.Γ. Εχω την προεγκριση ακομα...αλλα που θα παει...
θα απαντω πιο σύντομα...
Εννοειται οτι ειναι ευπροδεκτα κ τα παλια μελη ( κ αλλα ψηφαλακια...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από tangerinedream...πάντως η απορία μου δεν υφίσταται πλέον λόγω της προθυμίας του νέου μέλους σκουίρελ να με διαφωτίσει!!! ...εύγε λοιπόν ευγενεστάτη και προθυμοτάτη νεοεισαχθείσα και νεοπλασσαρισθείσα!!! ...θα σας ψηφίσω άν και όποτε γίνουν εκλογαί!!! χχοχοχοχοχοοχο
...στηρίζω ΣΚΑΦ και υποστηρίζω ενίοτε, ψηφίζω φούλ δαγκωτό αλλά μέχρι εκεί...το ΣΚΑΦ μπορεί και χωρίς εμένα!!! ...και θα το αποδείξει σύντομα...χοχοχοχοχοχοοχ
Μου αρεσει το Αντρικο ...δηλωνει οικειοτητα περα απο την ειρωνια...προτιμω της οικειοτητας, μου θυμιζει καποια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Lena_7_
#50 Ρε συ Αντρικο, δεν τρωγεσαι! Είσαι και ανυπομονος, είσαι και καταπιεστικουλης!Με Ρωτάς τι δουλειές είχα σήμερα; Δεν πρόλαβα να βάλω όλα τα τρολονικς μου να με ψηφισουν;
Προπάντων ταπεινοτης
![]()
λοιπόν βλέπω, εμείς οι ...μουλωχτές (δίχως φωτογραφία) , είπαμε έχουμε πρωθυπουργό τη Τζένη , που δεν παίζεται, έχουμε υπουργίνες άνευ χαρτοφυλακίου τις Περιπλη και Αχινό και πάμε στις ...παίζουσες:
Λοιπόν: 1. Αγάπη, τι υπουργείο της δίνεις Τζένη;
2. Μανταμσουσού3. Ζήλεια και Λένα ισοψηφία
Κορίτσια , εμείς οι υπόλοιπες πάμε για ραδίκια
Ψηφιζω παραλια γιατι μου αρεσουν αυτα που γραφει. Μεσα σε ολα κυρια παραλια
Η δικη μου ψηφος παει στο μελος Helenaki4 για το αρεστό ύφος γραφής.
Για να μιλήσεις με κομψοτητα Άλεξ πρέπει να διαθέτεις ο ίδιος ... οπότε μην απορείς.
Όποιος ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από AlexLuckyCharm
Τα υπουργεία θα τα μοιράσουμε μόλις τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων και ανακοινώσει το αποτέλεσμα η εφορευτική επιτροπή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Paralia48λοιπόν βλέπω, εμείς οι ...μουλωχτές (δίχως φωτογραφία) , είπαμε έχουμε πρωθυπουργό τη Τζένη , που δεν παίζεται, έχουμε υπουργίνες άνευ χαρτοφυλακίου τις Περιπλη και Αχινό και πάμε στις ...παίζουσες:
Λοιπόν: 1. Αγάπη, τι υπουργείο της δίνεις Τζένη;
2. Μανταμσουσού3. Ζήλεια και Λένα ισοψηφίαΚορίτσια , εμείς οι υπόλοιπες πάμε για ραδίκια
Αφιερωμενο σε σενα και την "καποια" σου...
https://www.youtube.com/watch?v=6An52frhqqQ
ttps://www.youtube.com/watch?v=7OH2K72WalY
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Andreass66Μου αρεσει το Αντρικο ...δηλωνει οικειοτητα περα απο την ειρωνια...προτιμω της οικειοτητας, μου θυμιζει καποια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Andreass66Μου αρεσει το Αντρικο ...δηλωνει οικειοτητα περα απο την ειρωνια...προτιμω της οικειοτητας, μου θυμιζει καποια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Renos11Ψηφιζω παραλια γιατι μου αρεσουν αυτα που γραφει. Μεσα σε ολα κυρια παραλια
Γλυκέ μου ψηφοφόρε!
Για σένα θα ετοιμάσω μια θεσούλα...
Σας ευχαριστω αγαπητέ , και ομολογώ οτι εκπλήσσομαι ! Θα ορκιζομουν οτι ευχαρίστως θα με κόβατε ξύλα για το τζάκι σας !
Παντως , η εκτίμηση στον τροπο γραφής , ειναι αμοιβαία .
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από HeptamerΗ δικη μου ψηφος παει στο μελος Helenaki4 για το αρεστό ύφος γραφής.
Κοτετσι το θεμα...
Ποτέ να μην ορκιζεστε για το οτιδήποτε!
Όπως και ποτέ να μη λέτε ποτέ...
Όπως και το οτι λάμπει, δεν ειναι παντα χρυσός, αν με e-ννοειτε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Helenaki4Σας ευχαριστω αγαπητέ , και ομολογώ οτι εκπλήσσομαι ! Θα ορκιζομουν οτι ευχαρίστως θα με κόβατε ξύλα για το τζάκι σας !
Παντως , η εκτίμηση στον τροπο γραφής , ειναι αμοιβαία .
# 77
...εεε όσο νά'ναι τα κοτέτσια και οι εκλογές εδώ στην Ελλάδα, μια σχέση την έχουν!!!
Συμφωνω...
Υποτιθεται ομως οτι οι γαλαζοαιματοι δεν συμμετεχουν, στα παρακατιανα πραματα...
Ουτε κανουν πλατιες απευθυνσεις...προς τους υπηκοοι...
Μοντιε!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από tangerinedream# 77
...εεε όσο νά'ναι τα κοτέτσια και οι εκλογές εδώ στην Ελλάδα, μια σχέση την έχουν!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media