Voila
Ψηφιστε με το χέρι στην καρδια,!!!Ε ρε κλαμα ο Αντρε...
Αγαπητη ,
καλα που δεν με συμπεριελαβες ...διοτι εγω ειμαι ...αερικόΣουσου εισαι σιγουρη για τη λιστα ή θα βαλεις κι αλλους στη πορεια;;;
...η αγωνία κορυφώνεται...πωπωπωπωπω...σε λίγες σελίδες απο τώρα θα χτυπήσει σίγουρα κόκκινο... ...ούτε στις ψηφοφορίες του πιελόου (PLO) ή αλλιώς "πάουερ οφ λάβ" (για τους απλούς τηλεθεατές) δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές πυκνής, καθάριας και ποιοτικής αγωνίας...χμμμ
Τους αγαπώ όλους,δεν μπορώ να ψηφίσω (ε τι σόι διπλωμάτισσα θα ήμουν ).
...κι εγώ με τη σκέψη αυτή προσπάθησα να αποφύγω την ψηφοφορία, όμως ψήφισα τελικά την αλισς λόγω εκπληκτικών επιλογών χρωμάτων μαλλιών!!! χοχοχοχοχοχο
...άντε γλυκές μου φορουμίστριες, τσατίστριες και μή, με φωτό ή χωρίς, ψηφίστε...ψηφίστε αμερόληπτα και με τη σκέψη σας πάντα στην πρόοδο του σάϊτ και στο όνομα της άδολης επικοινωνίας!!! χοχοχοχο...
...εμπρός λοιπόν, άς κάνουμε το μέλλον της κοινωνικής δικτύωσης έναν καλύτερο τόπο για να ζήσει κανείς!!! χοχοχοχοχοχοο
Λείπουν τα φαβορί όμως...
Η λιστα ειναι μικρη...
κ που ειναι οι καινουργιοι ανευ η με φωτο ?
Παράθεση:
Ψηφιστε τον άντρα του μήνα με ή άνευ φωτό
Σχόλιο # 1 από MadameShuShu40Voila
Ψηφιστε με το χέρι στην καρδια,!!!
Ε καιρός ήταν !!! Λείπει όμως ο Κώστας ... που του εχω και μεγάλη εκτίμηση γιατί ειναι μετριοπαθής ειλικρινής και ευγενικός .
Αλλα και από τους υποψήφιους δεν μπορω να ξεχωρίσω ανάμεσα σε τρεις .Αν μπορούσε να ψηφίσει και το κοινό...
Αντε να δω τι αλλο εχει σειρα)
Θα μου πεις ...εξαρτάται και από το μήνα . Αν ψηφίζαμε χειμώνα , ο Σοκολατακης θα είχε πιθανότητες . Καλοκαίρι ψηφίζουμε μπάλες παγωτό σοκολάτα ...
...τι ψηφίζουμε κι εμείς; ...εγώ νόμιζα ότι ψηφίζουν μονο τα κοριτσόπουλα του σάϊτ "μας"...χμμμ τι να ψηφίσω τώρα εγώ που και όλα τα αγόρια "μας" είναι σούπερ-ντούπερ γουάου και κανόνια (που δεν ξεφουσκώνουν);
με την προσθήκη υποψηφίων εκ των υστέρων το αποτέλεσμα είναι διαβλητό...
( α ρε ερντογάν, δάσκαλε...όποτε και άν προστεθούν στη λίστα οι "υποψήφιοι" η αξία αυτών αλλά και των πρωτέρων αυτών, δεν αλλοιώνεται και ούτε υποτιμάται επουδενί!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media