Την πιθανή περιπτωση καποια απο τα ονοματα να ταυτίζονται (διπλοτριπλοπροφιλιές) την ελαβε κανεις υποψη του οταν ψηφιζε?
Σε μια τετοια περιπτωση δεν εχουμε υφαρπαγή ψηφων???
Εγω παντως, ψηφισα το Ηνιοχι, διοτι εχουμε τετ-α-τετιστεί, ειναι τυπάς και βεβαια οχι πολυπροφιλίτης...οπότε η ψηφος προς αυτον ειναι καθαρή.
Δεν με βαλατε στη λιστα ε; Καλα, θα σας δειξω εγω :-p
Εμενα με αφησατε στην απεξω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Mindthegap-Σουσου εισαι σιγουρη για τη λιστα ή θα βαλεις κι αλλους στη πορεια;;;
![]()
θα ψηφιζα ηρακλειτο , αρχαγγελο, η νικολα, γιατι ο ενικος ειναι μεγαλος σε ηλικια
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από 123xristosδεν με βλεπω πουθενα στη λιστα!ειναι σωστο αυτο;
που ειμαι;;
Eδω που τα λεμε δεν εχεις κι αδικο...
Για αυτο τα'χεις με τις γυναικες..
Σε αφηνουν στην απ' εξω...
Κάτι δεν πάει καλά ...νομίζω ότι πρέπει να ακυρωθεί..αποκλείεται να έχω πάνω από 3 άτομα να με ψηφίσουν...κάποιος κάνει λαμογιες. Και σιγά μην εχουμε 40 άτομα στο φόρουμ
Παράθεση:
NikolasΔαγκωτο!!Αν ο αντρας ειναι ακαταλαβιστικος, με συνεπαιρνει!!!?
Σχόλιο # 43 από sAvArA
Ενω ας πουμε τον giorgos170 τον καταλαβαινεις...;;;
Ελα βρε Ανδρεα τι σημασια εχει ποιος και τι;χαβαλε ωραιο κανουμε και στα 3 θεματα
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Andreass66Κάτι δεν πάει καλά ...νομίζω ότι πρέπει να ακυρωθεί..αποκλείεται να έχω πάνω από 3 άτομα να με ψηφίσουν...κάποιος κάνει λαμογιες. Και σιγά μην εχουμε 40 άτομα στο φόρουμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Renos11Εμενα με αφησατε στην απεξω;
Εμενα γιατι μου το λετε;;
Τα παραπονα σας στην Κα Σουσου παρακαλω...
με δυόμυσι τοις εκατό, (2,5%)
ούτε τα έξοδα φακέλου,..
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Mindthegap-Ενω ας πουμε τον giorgos 170 τον καταλαβαινεις . .. ;;;
![]()
θα ετοιμάσω ένα τραγουδάκι ...
(τώρα..? δεν καταλαβαίνει τίποτα ,,,..)
Εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου
Παράθεση:
Χωρίςεμένα η λίστα;;;ιιιθα πεθάνετε ολοιιιΚαι δεν είναι απειλή, υπόσχεση είναιΚαρχιες και καρχιοι όλοι δω μέσα
Σχόλιο # 53 από masgr1
Σουσου...δευρο εξω και ανελαβε τη κατασταση τωρα...
Άντε ωραία,να έχω παρέα και εγώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από COSTAS42Εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου
Σε λιγο θα κατεβουν κι αυτοι που ειναι ανεβασμενοι στα συρματα της δεη (που λεει και ο γνωστος) για να κανουν παραπονα...
Καλέεεε ο κύριος Μίλτος!!!Πού έχει χαθεί ΚΑΙ αυτός;
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Mindthegap-Σε λιγο θα κατεβουν κι αυτοι που ειναι ανεβασμενοι στα συρματα της δεη (που λεει και ο γνωστος) για να κανουν παραπονα...
2 φαλακροί αετοί μπροστά μέχρι στιγμής.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media